|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Izuś przepłukiwałam już wodą utlenioną kilka dni, profilaktycznie, bo odrobinę pobolewało. Dziurę mam na pewno w tym zębie. Ale dzisiaj to już masakra. Tak się zbierałam żeby zadzwonić do dentystki i się zebrać nie mogłam, to mnie pokarało
|
#4622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
![]() Nie lubię po weekendzie wracać do pracy W sobotę mieliśmy małą imprezkę u nas i wyskoczyliśmy potańcować Fajnie było.. a wczoraj znowu leniwa niedziela w domku, tylko na małe zakupki do tesco skoczyliśmy ![]() Cytat:
hmm...coś mi się wydaje, że mąż od razu wyzdrowieje jak sisterka wyjechała ![]() Cytat:
![]() współczuję bolącej @, moja ostatnio też była ciężka Cytat:
Współczuję @ też jej nienawidzę ![]() Agunia Mam nadzieję, że ząbek już tak nie boli Malutka cieszę się, że noga już ok Może któraś chętna na kawkę?? |
|||
|
|
|
#4623 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloł
![]() Cytat:
![]() 2. Foty pewnie będą tylko wiecie jak mi cięzko się zmotywować do zrobienia zdjęć ![]() 3. Fajny pajacyk - Hello Kitty, na czasie mała będzie Ja sobie ostatnio kupiłam skarpetki z Hello Kitty, tzn na siebie Cytat:
Biedactwo No postaram się ![]() Czy będzie to się okaże ![]() Cytat:
Cytat:
a jakie są kolorki?Cytat:
Postaram się wkleić fotki ![]() No własnie coś nie za bardzo mu do zdrowienia. Ale wyciągnełam sexi piżamkę i idę zaraz wyciągać go z choroby
|
|||||
|
|
|
#4624 |
|
Wtajemniczenie
|
Anusia na stronie biedronki jest gazetka jesienne inspiracje czy cos w ten deseń
![]() Na pewno były czarne, brązowe, śliwka granat, fiolet .
|
#4625 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz popatrzyłam
muszę na żywo zobaczyć ten fiolet. No i te chabrowe na pewno bym wzięła
|
|
|
|
#4626 | |||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ PROMYCZKI
Cytat:
Izuś ja podobnie bez większych bólów, ale zalana byłam jak nigdy, aż zdziwiona byłam. Cytat:
A pajacyk mega słodki... Ostatnio byliśmy u szwagierki i stał na korytarzu wózek,a co mój mąż zrobił, zaczął sie do niego przymierzać ...jakby mi ktoś rok temu powiedział, że mój mąż dostanie bzika odnośnie dzieci, to bym w życiu nie uwierzyła.. ![]() Cytat:
![]() Od dziś na przywitanie będę pisac do Ciebie heloo Kittyy ![]() Nawet marcepanowa masa nie podziałała...ojjj ojj aguniu jak ząbek? BYliśmy w niedzielę na urodzinkach u siostrzeca Krzyśka. Fajnie było. Ostatnio też byłam ze szwagierką na zakupkach..normalnie w szoku byłam, bo w ciągu 15-20 minut miałam kurtke i buty, nie wspominajac o szaliku i czapce... ![]() Jakoś nie miałam weny do pisania... Dostałam dzis zaproszenie na kawke do dawno nie widzianej kumpeli, z którą chodziłam do podstawówki.... ma do pokazania zdjecia ze ślubu i płytkę..wiecie, będzie na pewno ciekawie...
|
|||
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
hej gadzinki
nie mam nawet czasu Was nadrobic ![]() kupa roboty- ja nie wiem co to sie ostatnio dzieje w czwartek lecimy do tej anglii... juz sie stresuje bo wszystko na wariackich papierach ostatnio, a do tego jeszcze musze poszukac jakichs toreb 55x40x20 max jako podreczny we wtorek obrona- sram po gaciach ale sie nie ucze- bo po co a informuję iż z Anglii wracam w poniedzialek rano do tego musze latac do dewelopera po papiery- bo mi sie ksiega wieczysta przeterminowala ![]() dziś farbuję włosięta bo już zapyziała żem bardzo --> ![]() jutro do fryzjera idę, bo czas najwyższy do tego boli mnie znów pęcherz ![]() zbliża się @- powinna być 2 dni temu jestem jak bomba zegarowa do tego <jakby mało było wrazen> dziś dowiedzialam sie ze mój brat ma jakies problemy z sercem i z cisnieniem- jedzie dzis do kardiologa! bratowej zamawiam okap ![]() siostrze lukasza pisze cv ![]() bratu drugiemu deskorolke i mam miec na to wszystko czas!!! w domu znow problemy z netem!!!!!!!!!!!!! ![]() a najlepsze, ze Kasia wpadla na genialny pomysl (w istocie) zeby podjechac wczesniej i rozliczyc obiegówke przed obroną! pojechalam z moim szanownym małżonkiem w niedzielę- do rozliczenia 3 rzeczy- dział fonansowy, biblioteka i dziekanat. dział finansowy- zamkniety ![]() wchodzę do biblioteki z ksiazkami w celu ich oddania... śmiało wyciagam obiegówkę, Pani robi "pip" każdej książce i mówi do mnie: Spóźniła się Pani prawie miesiąc z ich oddaniem więc będe musiała Pani naliczyc karę około 11 zł za książkę (zaznaczyć należy, iż książek miałam chyba 7 i byłam swiecie przekonana ze ksiazki mialam przedłuzone do października Ale ok... mówię sobie- trudno- trzeba będzie zabulić te stówę Na to Pani do mnie z uśmiechem nr 1.: "Podliczając za całość trwania studiów za spóźnienia musi Pani zapłacić 470 zł"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Moje emocje w tej chwili: ![]() I pytanie: "Że co? Słucham???? Mogłaby Pani powtórzyć???" ![]() No 470 zł- mówi Pani Umarłam... gdy akcja serca została wznowiona prawie zabiłam miłą Pania z Biblioteki moim wzrokiem i nie tylko .Pytam tej wrednej *&^T%$#^%$#@ dlaczego dopiero teraz ktoś mnie o takiej karze informuje ,a przez 4 lata studiów podczas przedłużania książek nikt nawet słówkiem nie wspomniał, że karę mi naliczą bo się spóźniłam ????????? A ona mi na to, że przy rejestracji w bibliotece (przypominam 4 lata temu) można było podac meila zeby mogli mnie o tym informować... po czym... patrzy na monitor i mówi: oj... nie podała Pani meila ![]() ![]() no wtedy to z uszu zaczęła tryskać mi krew!!!!!!!!!!!!! - skutek ciśnienia wewnątrz-czaszkowego nie musze chyba pisac, że nic nie załatwiłam tego dnia a tylko dostałam zawału trzykrotnego i jeszcze bardziej znienawidziłam tę szkołę! na szczescie skonczylo sie to tym, że musiałam kupić książki z 2010 roku z profilu biblioteki zamiast spłacania tej kary <dalam za nie 150 zł JEDYNE>. oczywiscie Pani przygotowana na wszelka ewentualnosc spisala mi na karteczce jakich ksiazek jej brakuje toć tupecik!czekam na kuriera... u mnie... wesoło zapomniałabym... kupiłam rozdrabniacz z tupper, ten o: http://img19.allegroimg.pl/photos/or.../06/1282450699 głównie z myślą o cebuli wczoraj w ciągu 2 sekund miałam 2 cebule skrojone... na miazgę - przesadziłam! urzadzonko- rewelacja moje noże przyszły- są równie boskie - jakiś optymistyczny akcent !
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-10-19 o 13:17 |
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
U nas teraz będzie przedłużony weekend i jedziemy ze znajomymi do Dublina w niedzielę i wracamy w poniedziałek Zabukowalismy sobie fajowy hotel z basenem, sauną, jacuzzi i kręgielnią planowałam na sobotę shopping ale do niedzieli jakoś wytrzymam Anusia mężul pewnie już okaz zdrowia Izula udanego spotkanka z koleżanką i pokaż fotki zdobyczy Kasia ale u Ciebie się dzieje... Ze wszystkim dasz sobie bo kto jak nie TY Cena za książki mnie zabiła ![]() Już zaczynam trzymać kciuki za obronę toż to już za tydzień!
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-10-19 o 13:26 |
|
|
|
#4629 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Paulinko - ale Wam fajnie z weekendem Kasienko - ale porąbana sytuacja w tej bibliotece ![]() swoją drogą to rzeczywiście masz napięty grafik ![]() Izulku - może mężowi włączył się instynkt ojcowski ja dziś walczyłam z marchewką część starkowałam i do zamrażalnika, a część właśnie się dusi ![]() no i zepsuła nam się kuchenka mikrofalowa, a oczywiście gwarancja wygasła w lipcu
|
|
#4630 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Dopiero wróciłam z prawka. Dziś miałam wymijanie i wyprzedzanie ![]() Cytat:
). Możesz mi wołać Hello Kitty ![]() Cytat:
![]() Oczywiście podziwiam, że takiego posta wymodziłaś Na bibliotekę - szkoda słów. Dobrze, że takie rozwiązanie było możliwe. Trzymam już kciuki za lot i obronę ![]() Cytat:
![]() No własnie jeszcze chyba musze na dzis kurację mężowi przedłużyć ![]() Cytat:
Lecę smażyć kanie Chyba ostatnie w tym sezonie
|
||||
|
|
|
#4631 |
|
BAN stały
|
hejka dziewczyny
![]() u mnie oki... tylko ta pogoda;( |
|
|
|
#4632 | ||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ MYSZKI
Cytat:
A co do biblioteki to no coment... Trzymam kciuki za obronę i za lot . Cytat:
Cytat:
A podziel sie tą marchewka, ja mogę rzucić jabłuszkiem ![]() Czyli szykuje sie wydatek.. Cytat:
jak tam Ci sie podoba jazda? A zaraz może cos wstawię, bo mam fotki z netu i czekam na Twój ruch. Mnie to sie wydaje, ze ta kuracja to już zadziałała... ![]() Molala pogoda faktycznie nas nie rozpieszcza... Fotki zakupków : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1213 Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-10-19 o 21:28 |
||||
|
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry nocą
![]() Agunia współczuję bólu zęba Dzasta jaki słodki ten pajacyk Kasia ale miałaś wrażenia Izka fajna ta bluzeczka i jeansy
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
dostałam @ i jestem cała obolała... wczoraj farbowałam włosięta a dzis idę do frycjerki ![]() zrobiłam już odprawę prze neta i jutro w nocy lecimy módlcie się zebym nie miała opóźnionego lotu w poniedzialek, bo jak na obronę nie zdąże to sie pochlastam!! ![]() ból brzucha uśmierzam dziś winkiem ![]() a słodkieeeeeeeeeeee ![]() Izula- fajne zakupki ![]() Malutka - a Ty co po nocach nie spisz?? Dżasti- a dobra jest taka starkowana marchewa z zamrazary?? ![]() może i ja se takie cosik uczynie ![]() Paulinta- a Tobie nie za dobrze z tymi wyjazdami?? ![]() Agunia- jak tam ząbek ? Anusiak- ale Ci zazdroszcze takiej chęci do robienia prawka A ja kupiłam ostatnio w niedzielę boyfrendowe jeansy w Orsay.
|
#4635 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja w tym roku kani nie jadłam ![]() Cytat:
![]() ok, marchewa leci, a Ty zarzucaj jabłuszkiem ![]() fajny kołnierz jest w kurtce ja w takiej pikowanej czułabym się jak ludzik Michelin nio ![]() Cytat:
![]() ja wiem czy dobra, hmmm... ja to stosuje np do sosu, gdy nie mam pod ręką świeżej marchewy, albo do surówki z kapustą, tylko wystarczy odmrozić ![]() chyba dzisiaj pozamawiam dzieciom prezenty mikołajkowe i choinkowe znalazałam aukcje od tego samego użytkownika, czyli zaoszczędzimy na przesyłce chociaż to dobre, bo ogólnie po podliczeniu wszystkiego to normalnie ---->
|
|
|
#4636 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzmy to głośno koleżanki- mamy trola na wątku.
Taka annakacka bis. Mili- poczyń odpowiednie kroki w klubie. Grrr po co ludzie to robią??? Zeby nie było https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2407 Dzięki Kinia za informację. I Tobie Dzastinko za czujność
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2010-10-20 o 14:28 |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
no comment
![]() annekacke czułam od pierwszego napisania cheba znam sie na ludziach ![]() zaraz kończe robotke! i pędze do frycjera! mam sie uwiecznic jak wroce?? czy nie chceta?
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzyno chceta chceta . Pokaż swój pyszczek ładniutki No może przesadziłam...po prostu pokaż pyszczora
|
#4639 | ||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŻABKI
Cytat:
A poka na sobie te boyfrendziki, co? Buty na nodze obcykam i później wstawię.. ![]() Cytat:
Tu nie ma co żartować..heh, faktycznie trza sie brać do roboty... ![]() A dojjjjszło to jabłko czy nie dojjszło do Ciebie? Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Witam laski
Ale afera A Malga 19 to znam z "Planowania..." i było coś o poronieniu dwóch dziewczynek, a jakoś w tym roku urodziła hmm... dziwne to ![]() Izusia super zakupki, ale obcas w butach zabójczy ![]() ja właśnie szukam kozaków i sama nie wiem czego chcę Kasico pokazuj się w nowym frycu A z wyjazdami to mi dobrze pojejrzewam, że to ostatni w tym roku i to na jedną noc to się nie liczy Trzymam kciuki, żeby nie było opóźnień na lotnisku i za udane zakupki Dzasta no faktycznie święta zbliżają się wielkim krokiem.. na szczęście my tylko sobie prezenty robimy to szoku nie będzie ![]() Ma któraś ochotę na kawusię i drożdżówę?? |
|
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
Izka- masz rację- tylko stare babencje w klubie mogą być . Trzeba być ostrożnym
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wiecie co nad tym moim prawkiem to jakiś pech się zaczaił ![]() jak w zeszłym tyg odwołali zajęcia bo wykładowca chory, tak teraz ja się rozchorowałam i do tego kaszel taki, że chyba płuca wypluję zaraz ![]() Paula ale Wam się fajny weekend szykuje i ja chcieć kawki Kasienia tzw kołowrotek u Ciebie Anusia Heloł Kitty Izulku ja myślę, że klub klubem ale i na wątku jak się ktoś nowy pojawi to będzie podejrzany ![]() a tak w ogóle to jestem w szoku, nie wiem co takimi osobami kieruje i co im to ma dać ![]() Dzasta słodki pajacyk dla małej ja tez wczoraj duszoną marchewkę miałam na obiad ![]() Agunia jak Shiro? i Twój ząb?
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-10-20 o 15:28 |
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Moonik ojej bidulko Tobie to jakaś kawka z prądem by się przydała na choróbsko
Kawka leci |
|
|
|
#4644 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście popieram fakt wyeliminowania trolla z klubu a dlaczego Kinia do nas się nie odzywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
m.in. (może komuś sie przyda)- lampka nocna żółwik, taka co wyświetla gwiazdki na suficie - puzzle maxi z kubusiem puchatkiem - chomika interaktywnego zhu pets czy jakoś tak - grę "kolorowe pszczółki" - 2 misie bajeczki ![]() trochę tego jest, ale i dzieci sporo ![]() jabłuszko dojszło już spałaszowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdrówka życzę
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-10-20 o 16:08 |
||||||
|
|
|
#4645 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To może poprawmy dziś tym jabłuszkiem, co, bo mi po głowie chodzi.. Cytat:
Na pewno będziemy juz nieufne jak ktoś będzie chciał dołączyć... Wszędzie trzeba sie pilnować ..co to za polityka, czy oni nie maja innych zajęć na co dzień...![]() Cytat:
Cytat:
Obcas może tak na fotce wydaje się wysoki...jakoś tak mi wpały w oko i musiałam je kupić. Teraz szukam takich do latania na niskim. |
||||
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Izulka kawusia leci
ja właśnie sobie zrobiłam drugą ![]() Byłam na przerwie i przymierzyłam 2 pary kozunów... niby fajnie ale zdecydować się ni mogę... teraz szperam na ebayu... |
|
|
|
#4647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakie szukasz..jak znajdziesz na ebayu coś fajnego to pokaż. A ja zmykam na imieniny do babci. A tu foto kozaków na nunce. Załącznik 3480996 A kożuszek sie odpina. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-10-20 o 18:02 |
|
|
|
|
#4648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/konstelacje-zolw-p...266971439.html ![]() ja tam zawsze i wszędzie piszę się na jabłuszko ![]() ale z tym chrustem to zaszalałaś daj z pół talerza
|
|
|
#4649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A żółwik mega wypas...cheba sobie zamontuje i będą mi gwiazdy wirować... Chrust uwielbiam...mamy taki punkt, w ogóle nie jest nasączony olejem...częstuję i uciekam. |
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane moje... Alem sie ostatnio zasiedziala poza netem, i musialam Was nadrobic na szczescie duzo tego nie bylo. Uffff
Ale info o trollu mnie W ogole to caly czas chodze glodna .Kasienko poka nowy fryc i mam nadzieje ze na lotnisku nie bedziecie miec zadnych niespodzianek. ![]() Dzasti ale lista zakupow :szok: Ja tez juz musze o prezentach pomyslec, ale jak tu myslec jak kasy brak.... Izus fajowe buciki. Kurtalka tez, ale osobiscie jakos nie moge sie przekonac do takich czulabym sie jak nadmuchana opona. No i wiadomosc z ostatniej chwili, kupilismy auto Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-10-20 o 18:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Fajnie było.. a wczoraj znowu leniwa niedziela w domku, tylko na małe zakupki do tesco skoczyliśmy 

toż to już za tydzień!