![]() |
#1921 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
Jak mi się nic nie chce. Chyba naprawdę się powoli hibernuję, ale wcale nie jest mi dobrze, żyjąc wg schematu wstać, wypić kawę, przejrzeć internet, odbębnić to, co jest do odbębnienia i zamulać dalej. Straszne to jest. I tylko moje wieczorne lekcje holenderskiego są przyjemną odskocznią i przyjemnością, a nie obowiązkiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
grozi wypollizowaniem
|
#1923 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() no chyba że u Melk przenocujesz?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli o mnie chodzi, to mi by pasował piątek - bym od razu po pracy poszła na balety, a tak to w sobote trza specjalnie do stolycy jechać ![]() A co Red i Tru? ![]() możesz - Varg też jest spoko ![]() Cytat:
![]() Queens of The Stone Age jest też dobre ![]() Cytat:
![]() ja jak zimą hibernuję, to mi wszystko wisi - byle by spac, jeść, odbębnić swoje w robocie i wrócić spać ![]() edit: koncert Sebomby? Kurka, tylko z nazwy kojarzę ![]() To w razie czego strojenie na gotycką modłe odpada? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-19 o 11:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
BAN stały
|
A po tym koncercie jest to Old School Rock Party, tak?
To jak wolicie, ja się dostosuję. Chcę po prostu wyjść z domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
a co to jest?
![]() ![]() ![]() Za to w piątek nie będę miałą jak dotrzeć po szóstej na pociąg, bo autobusy nie jeżdżą tak rano, a tacie się nie będzie chciało mnie zawozić (a samochodem an stację odpada, bo w sobotę bym wróciła autobusem) - shit i tak źle i tak niedobrze ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-19 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() na 8 piętro ![]() ![]() Cytat:
![]() zagraj w Lotka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I przez to jest prawie 12.30 a ja kończę śniadanie, ale właściwie to zaraz muszę robić obiad i iść do pracy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę pracy nad nim i zacznie rozumieć. Moj P. to jak akurat mam pierwszy dzień okresu to się cacka (jak jestem chora to juz mniej). Raz mu w domu zesłabłam to zrozumiał jak to musi boleć. Łopowiadaj! Mi się śnił remont mieszkania i wyprowadzka do o połowę mniejszego z powodów kłopotów finansowych. KOSZMAR! Cytat:
Cytat:
![]() Ty lepiej sprawdź ile już masz rozwarcia ![]()
![]() |
#1929 | ||
grozi wypollizowaniem
|
kusi mnie ale nie moge
![]() (to powiem tylko ze akcja dziala sie na stalowej kładce nad świetlikiem w BUW ![]() ![]() Cytat:
to naprawde koszmarny sen ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1930 | |
Zakorzenienie
|
farciara
![]() (no ja psychicznie w sumie też do 11 spałam ![]() Cytat:
![]() A mi się śniło, że coś jadłam i mi się ząb pokruszył - też koszmar ![]() co to jest BUW? ![]()
![]() |
#1931 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() To co w takim razie, piątek? Ktoś jeszcze chętny? mrrrry
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a to kładka ![]() ![]()
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
Polly, nie bądź niesmiałą...
Nie tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
grozi wypollizowaniem
|
własciwie to juz wszystko powiedziałam ![]() kurde...znowu poszłam na szafe i znowu mnie zabiła ![]()
#1935 |
Zakorzenienie
|
A ja dochodzę do wniosku, że w sumie nie lubię siedzieć w domu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Już wiem, czemu się przesiadła. Na jakieś 99% chodziło o Antilope. TŻ mnie poinformował, że pachnę jak żul ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie wylukałaś? Ja wczoraj całe popołudnie łaziłam po sklepach, byłam we wszystkich obuwniczych w Tesco, Leclercu i Galerii Orkana i uwaga, uwaga: znalazłam aż jedna parę kozaków dobrych w łydce!!! Niezupełnie w moim stylu i jak dla mnie dość drogie, bo 430 zł, ale to skóra... I ocieplane i podeszwa solidna, tylko obcas ni w te ni we wte, z 5 cm. Jak nic innego nie znajdę to biorę te. Opowiadaj ![]() ![]() A czym? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-19 o 12:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja te o które pytam na allegro ,nie jest to zupełnie to o co mi chodzi ,o takie: Załącznik 3478615
![]() |
#1938 | |
|
Cytat:
![]() Ja znalazłam w Gino Rossi Coś dla Polly KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
serio? ja tam nie wchodze wogle...jak widac to błąd ![]() a sedno snu wyłuszczone gdzies na biało, zart fajny...zabił mnie komentarz-pytanie-która postać to gaga ![]()
![]() |
#1941 | ||||||
BAN stały
|
Jósz
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ryli, ryli, to sem ja ---> ![]() ![]() Cytat:
![]() Czuję podstęp ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Siedziała za mną w autobusie dziewczyna bardzo dyskretnie wypachniona Słoniem (w sumie to podejrzewam jakiś odpowiednik), a ja czułem go tak wyraźnie, jakby mi na kolanach usiadła ![]() ![]() Promotorka chce mnie w stan załamania nerwowego wprowadzić... trzeci raz czytała podrozdział i dopiero teraz stwierdziła, że ona "nie widzi za bardzo związku z pracą" ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko-gdybym pomykala w spódniczkach, to na pewno bym miała takie sznurowane kozaaki-jak te co pokazujesz,albo tamte, i na specjalne okazje jeszcze jakies super lakierowane platformy
![]() ale nie chodze...a pod spodnie to bez sensu ![]() ![]()
#1943 |
|
W Leclercu na Zana
![]() Gino. nie Sergio ![]() Ja też nie, to ulubiony sklep mojej rodzicielki a mamy zupełnie rozbieżne gusta obuwnicze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja własnie nabyłam 2 pary obuwu z ceraty w deichmanie ![]() ![]() i cały czas zastanawiam sie czy nie oddac...
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
ja zasnę
za późno, już wstałam ![]() chyba będę chora ![]()
![]() |
#1946 | |||
Zakorzenienie
|
a co za perełkę wylukałaś?
![]() no to sru na dwór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wiecie, ze ja na imprezy mam podobne? Lakierkowe z deichmanna, tylko obcas wyższy i wąski ![]() Jedyna wada - za szeroka cholewa (bo teraz prawie wszystkie kozaki szerokie, żeby spodnie w nich nosić, a jak założę na gołe nogi, to mi odstają ![]() sama się z poczatku zastanawiałam ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-19 o 13:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
|
Cytat:
![]() Mam przyjaciółkę, która w kwestii obuwia stawia na ilość nie jakość, co ja sie z nią nałaziłam z reklamacjami do Deichmanna... ![]() ![]() Te są fajoskie. Jest jedno ale - nigdy nie zgadniecie - mają za szeroką cholewkę ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-19 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no to zareklamuje ![]() ![]() ![]() Chciałam kupic choc lekko ocieplane workery ale nigdzie nie ma ![]()
![]() |
#1949 | |
BAN stały
|
Skarbek, a co w końcu z fioletowymi gumjokami?
![]() A miałyście bzykadło na stanie? ![]() Nie chcę nic mówić (ale powiem, żeby nie było, że nie mówiłem ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() a łyda widac ze ogromna... ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- gryx- ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.