|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy 25 letniej dziewicy..
Chyba sama nie wiesz co chciałaś przez to powiedzieć
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uważam, że fajnie jak ludzie są dla siebie pierwszymi i już tak zostaje... z nikim się nie porównują, nie ma żadnych myśli, czy z kimś komuś było lepiej, bo kochają się i są tylko dla siebie...
ja tak mam i rozumiem, może nie dumę, ale radość z tego... |
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Słowo porównania wpisuję w cudzysłowie, bo wierz mi, że jak się ma nową miłość, dobry związek, to nie nachodzą człowieka żadne myśli porównawcze, co najwyżej na korzyść. Związek przede wszystkim trzeba zaczynać w odpowiednim wieku, z odpowiednim człowiekiem i pielęgnować go - wtedy takie myśli nie przychodzą, nie ma żadnego porównywania - czy to pierwszy (tak, nawet mając pierwszego partnera można czynić porównania - do filmów, swoich fantazji, wyobrażeń, do tego, co się słyszy od znajomych), drugi, czy piąty partner. Uważasz, że brak doświadczenia czyni seks udanym tylko z powodu braku porównania? A zapomniałam - Ty zdaje się uważasz, że seks jest mało ważny dla związku, a wręcz niekonieczny? Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-10-19 o 17:17 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
zgadam się z Doris. mając 16 lat poznaalm faceta i byłam z nim ponad 4 lata. i fakt długo myślałam, ze to ten na całe życie (naiwność nastolatki) Ale potem pojawiła się ciekawość i mnie porządnie męczyła. oczywiście nie był to jedyny powód rozpadu związku. Ael coś w tym jest, że pierwsza miłość rzadko bywa tą ostatnią
zastanawiam się tylko jaki wiek jest najlepszy, żeby stworzyć taki poważny związek docelowo na całe życie..ale to już inny temat
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
scarlett młoda jesteś, jak ja, żadna z nas nie wie gdzie wylądujemy (i z kim
) za 20-30 lat
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-10-19 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję ty Wizażankom, które wypowiedziały się zwłaszcza na pierwszej stronie
Proszę nie dyskutujcie już nad zaletami dziewic i nie-dziewic bo takich wątków na Wizażu jest już bez liku Ja absolutnie nie robię ze swojego dziewictwa jakiejś karty przetargowej, nie stawiam go na piedestale. Wystraszyło mnie tylko to, że niektórzy są zdolni do kłamstw, bo się dziewictw wstydzą. Dla mnie to trochę chore. Tak samo jak wypowiedzi niektórych, iż dziewica prędzej czy później będzie chciała spróbować z kimś innym. Prawdopodobieństwo ewentualnej zdrady jest takie jeżeli wcześniej się miało, lub nie miało partnerów. Dla mnie proste pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

) za 20-30 lat

Ja absolutnie nie robię ze swojego dziewictwa jakiejś karty przetargowej, nie stawiam go na piedestale. Wystraszyło mnie tylko to, że niektórzy są zdolni do kłamstw, bo się dziewictw wstydzą. Dla mnie to trochę chore. Tak samo jak wypowiedzi niektórych, iż dziewica prędzej czy później będzie chciała spróbować z kimś innym. Prawdopodobieństwo ewentualnej zdrady jest takie jeżeli wcześniej się miało, lub nie miało partnerów. Dla mnie proste
pozdrawiam