|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Help!!Czy któraś z was używała już...
Dziewczyny, moim problem są suche puszące się włosy ale głównie z wierzchu, zauważyłam że te pod spodem są w lepszym stanie.Myślę że to wina suszarki i czynników zewnętrznych.Już nie mam do nich siły.Właśnie teraz Avon wypuscił na rynek spray chroniący przed wysuszającym działaniem suszarki i balsam wygładzający włosy proste i falujące.Nie ma ich jeszcze w KWC, moze któraś z was używała juz tych produktów i moze coś więcej o nich powiedzieć,czy zakup tych kosmetyków się opłaca.Może one wkońcu sprawią że moje włosy będą gładkie i odżywione.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Help!!Czy któraś z was używała już...
Witam!
Również miałam problem zpuszącymi się włosami.Stosowałam różnych kosmetyków i nic nie pomagało. Wszystkiw ylądowały w koszu bo znalazłam świetny sposób. Dodam że codziennie używam suszarki i prostownicy. po każdym suszeniu ciepłym powietrzem kilka minut suszę zimnym.dzięki temu łuska włosa się zamyka i już mi się nie puszą. są zdrowe i ładnie błyszczą |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.