Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 12:07   #901
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

witam

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Szczerze to nie wiem jak z podkładami mineralnymi, bo kupiłam dopiero swój pierwszy w życiu ale ja nie mam porów więc wszystko jest ok.
Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość

a ja mam pytanie do dziewczyn które używają minerałów. czy te podkłady wygładzają skóre? czy włażą w pory i są bardziej widoczne? bo chciałabym włąsnie zacząć uzywać ale mam pory. podklad płynny zawsze mi to troche wygładza a z tym to nie wiem jak to bedzie
dziewczyny,każdy ma pory trochę nie rozumiem pytania,chyba że chodzi o to,czy są zapchane,czy nie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:15   #902
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

dziewczyny,każdy ma pory trochę nie rozumiem pytania,chyba że chodzi o to,czy są zapchane,czy nie
oczywiście że każdy ma pory ale jedne osoby mają mniej widoczne a drugie bardziej. i chodzi o to że ja mam bardziej widoczne. i jak nałoże podkład to mniej je widać i buzia się wygładza i chce wiedzieć czy przy minerałach tez tak jest

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:25   #903
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
oczywiście że każdy ma pory ale jedne osoby mają mniej widoczne a drugie bardziej. i chodzi o to że ja mam bardziej widoczne. i jak nałoże podkład to mniej je widać i buzia się wygładza i chce wiedzieć czy przy minerałach tez tak jest
nałożyłam przed chwilą na policzek i wydaję mi się,że w bardzo niewielkim stopniu je zrównał z powierzchnią twarzy. ja mam średnio widoczne pory i patrząc na oba policzki, jeden z podkładem drugi nie,widzę je na obu prawie tak samo. nie wiem też,czy mam podkład 100% mineralny

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-10-19 o 12:26
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:52   #904
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
ja też bym tak chciała.

ja też ciągle planuje nakładać regularnie rycynkę na rzęsy. Zaczynamy razem?

ale masz fajnie faktycznie, ten balsam pachnie świetnie.. ten zapach kojarzy mi się z wakacjami, i z byłym tż ale to swoją drogą..

ja też zapuszczam, do pasa uwielbiam długie włosy.

ojej, boska! kto to, kto to?

potwierdzam! Te balsamy sa obłędne!
Ja posiadam wersję kozie mleko i vanilia, ale na pewno wypróbuję kokos i orchidee

Skąd ja to znam..
Codziennie muszę się motywować, by ruszyć tyłek sprzed kompa, bądz tv.
A najlepszą motywacją są dla mnie aniołki victoria secret. Idealne ciała mają..

Dzisiaj byłam na małych zakupach kosmetycznych Zakupiłam peeling pod prysznic karmel & cynamon, lady speed stick z orchideą, krem do rąk Isana z mocznikiem
W planach mam jeszcze tisane do ust i krem do stóp, jakiś rozgrzewajacy

Dzisiejsze spamowanko:
- pokrzywa
- mycie włosów + odżywka czekoladowa joanny. - nałoże trochę pianki, chociaż wiem, że to żadna pielęgnacja.
- manicure.
- peeling stóp.
- kremowanie ciałka
- 8min buns i abs.
- 15min hula hoop.

Tez sie przeciez mozesz wybrac loty samoloterm z Wizzair sa w granicach 100 zlotych w dwie strony czasami!! 200 wraz z bagazem! bo bagaz 15 kg kosztuje 70 zl, ! a jesli chodzi o angielski nie musisz znac perfekt, jakis hostel znalezc na jedna dwie noce i juz Nie wiem skad jestes ja z okolic Krakowa, planuje leciec z kolezanka jak cos to mozesz do nas dolaczyc i ceny nie sa ogromne bo np. ja mieszkam kolo Marsylii we Francji i wyprzedaze w lipcu wygladaly tak ze mozesz kupic buty po 3, euro!! kupilam sobie kozaki muszkieterki za 3 euro, botki za 4 euro w Angli ceny na wyprzedazach sa takie same po 2; 3; 4 funty! majatku nie musisz miec; )

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj w końcu postepuje wg planu
-dieta - bardzo dobrze
-ćwiczenia - 60minut rower stacjonarny, program na brzuch "great abs", 20minut proramu "schudnij w 30dni"
-pielęgnacja - balsamowanko, olejek rycynowy na brwii i rzęsy, balsam na paznokcie, preparat z naftą na włosy
- suplementacja - olej z ogórecznika (biogal), silica, drożdże, herbatka wspomagająca odchudzanie
ogólnie taki pierwszy dzień nowego lepszego ja bardzo mi odpowiada
na dodatek siostrę wysłałam jeszcze do super-pharmu po lotion do włosów seboradin
a przy okazji czy któraś z Was stosowała może kosmetyki z vichy lub la roche posay?? do cery trądzikowej , tłustej ?? bo kończą mi się preparaty do twarzy i myślę czy nie zainwestować trochę więcej
dobra mykam bo mam masę rzeczy do zrobienia w związku z uczelnią oczywiście tak tak nauka to potęgi klucz
buźka dla wszystkich

hej ja stoosuje stosuje zel z LRP EFFACLAR i Krem na czolo z EFFACLER jest super!! stosuje od 5 dni i powaznie slady mi znikaja i zero pryszczy! nie zapeszam, stosuje na brode Avene , przesusza mi skore ale!! tak samo powaznie pomaga mi, poschodzilly mi glebokie grudki, i stosuje BIODERMA HYDRABIO CREAL LIGHT CERAM, jest extra super nawilza DELIKATNIE nie jest tlusty i co najwaniejsze NIE ZAPYCHA? ja wiele kasy juz stracilma na kosmetyki z tanszej polki garnier, nivea itp, i radze ci wydaj troche wiecej ale to nie sa kosmetyki na miesiac tylko PARE miesiecy i exfekty sa, ja moge z pelna swiadomoscia polecic ci je

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 13:06   #905
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej
coś znowu mi się stało z twarzą, a już prawie nie miałam pryszczy Nie wiem, co stosować. Chyba nigdy nie będę mieć ładnej buzi. Ściereczka z mikrofibry chyba źle na mnie działa, sama już nie wiem, czy dać sobie spokój czy robić nią dalej peelingi.
ja zaprzestaje robienia peelingów ,bo mam po nich pryszcze
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 13:09   #906
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
ja zaprzestaje robienia peelingów ,bo mam po nich pryszcze
Ja przed peelingiem oczyszczam twarz- żelem lub tonikiem antybakteryjnym lub mydłem antybakteryjnym.
Bo tak to się przenosi peelingiem baterie po całej twarzy z np jednego pryszcza.
Stary 2010-10-19, 13:15   #907
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Ja przed peelingiem oczyszczam twarz- żelem lub tonikiem antybakteryjnym lub mydłem antybakteryjnym.
Bo tak to się przenosi peelingiem baterie po całej twarzy z np jednego pryszcza.
ja zawsze przed peelingiem myję twarz żelem
magne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 13:24   #908
tillavanilla
Raczkowanie

Hej
Wyspamowalam sie rano,ugotowalam obiad,posprzatalam troche,a teraz was nadrabiam

angelwithoutsoul uzywam tego serum od ok 2-3 tygodni i widze lekko poprawe,jednak moje piersi moze uratowac tylko chirurg,bo po ciazy bardzo opadly i nie ma szans by jakikolwiek kosmetyk je podniosl na tyle,by wygladaly jak przed ciaza,zreszta to i tak niemozliwe bo mam duzo wieksze niz przed urodzeniem synka Podsumowujac nie wierz,ze jakiekolwiek serum powiekszy ci biust,owszem moze je ujedrnic,ale cudow tez nie zdziala

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-10-19 o 13:26
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 14:41   #909
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja właśnie wróciła z pracy, jutro i w czwartek mam wolne.

dianulaa zależy, jaką wielkość Waxa chcesz kupić. Ja za średni zapłaciłam 17 zł, a za saszetkę (dla mnie na dwa użycia) to około 2 zł.

angelwithoutsoul skusiłaś mnie tym serum do biustu. Wiadomo, że żadne kosmetyki, ani tabletki Ci nie powiększą piersi, ale moim zdaniem nie ważna wielkość, ale ważny wygląd.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2010-10-19 o 14:51
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 14:49   #910
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość

angelwithoutsoul skusiłaś mnie tym serum do biustu. Wiadomo, że żadne kosmetyk, ani tabletki Ci nie powiększą piersi, ale jak moim zdaniem nie ważna wielkość, ale ważny wygląd.

Ja też się skuszę Dziś albo jutro kupię sobie
Stary 2010-10-19, 14:51   #911
Soph
Zakorzenienie

heej

dziś mam zamiar poSPAmować,
bo wczoraj tylko szybki prysznic był,
nie miałam w ogóle czasu

jest zimnoooo...
na szczęście wybrałam się na zakupy i kupiłam
kilka cieplejszych ciuszków

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 14:57   #912
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja od wczoraj wieczora umieram na ból całego lewego dołu zębów Od 3 nad ranem nie spałam, bo mnie obudził taki okropny ból - nie mogę tam się dotknąć, ani przypadkiem dotknąć górnymi zębami dolnych i takie gorąco tam czuję i boli jakby ktoś młotkiem walił I byłam dziś u ortodonty i powiedziała, że to albo mi się 8 wyżyna (jak nacisnęła lekko palcem, to myślałam że wylecę z bólu z fotela...) albo jak miałam kiedyś kanałowe na 6 to też może od tego..I mam zrobić zdjęcie tego dołu dzisiaj i iść do takiego dentysty, do którego ona dzwoniła i opowiadała o mojej sytuacji i on mi sprawdzi i najprawdopodobniej trzeba będzie mi przepisać silne antybiotyki, żeby stan zapalny się nie zrobił, a zwykłe przeciwbólowe nic nie dają - od wczoraj to wzięłam łącznie już jakieś 6 tabletek ibupromu i nic, a zazwyczaj na zęby tylko to mi pomagało..!! Masakra, znowu pieniądze wydawać - samo zdjęcie z 50zł, do tego nie wiem czy ten dentysta płatny i pewnie te leki jakieś drogie A tak już nie chcę mamy obciążać kosztami żadnymi..A do pracy nie mam jak pójść, bo albo znajomości, albo ulotki rozdawać albo coś , a w tygodniu to szkołę mam , dopiero od lutego będę pracować jak się załapię na robotę na weekendy w hotelu tam gdzie będę mieć praktyki...

Ja lecę coś zjeść(jak mi się uda, bo teraz to nawet jak myję zęby to boli..) a potem może do tego dentysty, jak mama da radę z czasem i w ogóle..
Wpadnę później i ponadrabiam

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 16:01   #913
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Alessandro
szczerze współczuję tego bólu, to chyba najgorsze co może być.
Stary 2010-10-19, 16:42   #914
ramoncia217
Wtajemniczenie

witajcie

Ja dzisiaj byłam odebrać swój eliner od siostry z avonu, i kupiłam pomadke z nivea.

U nas strasznie zimno, dzisiaj jak szłam myślałam ze mi uszy zamarzna

Dziś jakieś spamowanko wieczorem

A od czwartku nie susze włosów suszarką, odstawiłam ją, i zaczełam pić pokrzywe
Stary 2010-10-19, 17:03   #915
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Kitka i angelinmyheart Też tak mam, cały czas dopisuje coś do swojej listy rzeczy niezbędnych do kupienia A jak mi się nudzi to szukam czegoś fajnego na KWC co przykuje mój wzrok

Zapisałam się jutro do kosmetyczki Zrobie sobie frencha i myślałam nad jakimiś klejnocikami albo kwiatkami na poszczególnych paluszkach

Dziewczyny używa któraś z was tego serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...al-Push-Up.htm ? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy serio jest taki super jak piszą w opiniach
ooo a przedłużasz paznokcie?

tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 17:14   #916
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Kitka to Cię podziwiam, że tak długo nic nie kupiłaś. Mi zawsze, ale coś się przypomni, albo skończy, albo zobaczę coś nowego i fajnego na wizażu.
Cytat:
Napisane przez Amiria Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo mam łazienke pelna ksometykow do włosow ale ciagle chce wyprobowywac nowe cudenka na włosy. No ale teraz jestem na odwyku. Starma sie zuzywac to co mam.

d:
staram się wytrzymać... ale co chwila na coś nowego się nakręcam, teraz mam ochotę na lorysa czosnkowego i maskę ze stapiza... a no i na almę albo vatikę... i olej łopianowy i ze słodkich migdałów... gloria też się skończyła ostatnio

ale twardo nic nie kupię jeszcze przez najbliższy miesiąc

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Kitka i angelinmyheart Też tak mam, cały czas dopisuje coś do swojej listy rzeczy niezbędnych do kupienia A jak mi się nudzi to szukam czegoś fajnego na KWC co przykuje mój wzrok

Dziewczyny używa któraś z was tego serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...al-Push-Up.htm ? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy serio jest taki super jak piszą w opiniach
ja używam ale nie jestem w tym systematyczna... ale od dziś chyba postaram się być

ja padnięta po całym dniu, jeszcze dziś się nadenerwowałam bo miałam załatwić parę spraw dziekanatowych i jutro będę pewnie i w czwartek to ogarniała... ehhh... na nic nie mam czasu, marzę już o tym żeby to wszystko załatwić i po prostu normalnie chodzić na zajęcia.... wrrr... a nie biegać po tych dziekanatach

zaszłam dziś do rossmana- w celu zakupu wkładek; wyszłam dodatkowo z kremem do rąk isany z urea i 2 opakowaniami biosilku (jedno dla mamy , żeby nie było ) udało mi się w ostatniej chwili odłożyć lakier z miss sporty (a już żałuje bo był cudowny ) i mgielkę do włosów isany... w ogóle sporo fajnych promocji w ross; tylko że nie łaziłam za długo po sklepie bo byłam głodna , a poza tym była masa ludzi.... może i dobrze
muszę też do SP się przejechać, kończy mi się belissa , teraz chyba kupie vitapil...i ostatnio jakiś krem do stóp sobie tam wypatrzyłam...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 17:28   #917
snowhitee
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki Ja tez zaraz lece sie spamowac, dzis juz byl prysznic, podciecie i spilowanie pazurkow, a bedzie balsam brazujacy, mycie wlosow + odzywka z jedwabiem + serum na konce, pelling buzki, krem nivea, wazelina na usta, krem na dlonie i stopy i pomaluje pazurki na jasny roz

Kitka nie zawracaj sobie glowy tymi mgielkami z isany (rozumiem ze do wlosow? ), ja sie skusilam, uzylam 1raz i oddalam babci Strasznie przesuszyla wlosy i byly sztywne, nawet nie pachniala ladnie (kupilam ta zolta z maslem shea).

Alessandra baaardzo wspolczuje

Ramoncia a u mnie dzis troszke cieplej niz wczoraj ale szarawo i przygnebiajaco przez caaaly dzien

Dziewczyny kusicie tym serum do biustu

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 17:34   #918
noimasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki Ja tez zaraz lece sie spamowac, dzis juz byl prysznic, podciecie i spilowanie pazurkow, a bedzie balsam brazujacy, mycie wlosow + odzywka z jedwabiem + serum na konce, pelling buzki, krem nivea, wazelina na usta, krem na dlonie i stopy i pomaluje pazurki na jasny roz
ech... mi się marzy żeby poświęcić troszkę czasu na takie zabiegi... ostatnio w ogóle nie mam dla siebie czasu
Stary 2010-10-19, 17:41   #919
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

Kitka nie zawracaj sobie glowy tymi mgielkami z isany (rozumiem ze do wlosow? ), ja sie skusilam, uzylam 1raz i oddalam babci Strasznie przesuszyla wlosy i byly sztywne, nawet nie pachniala ladnie (kupilam ta zolta z maslem shea).

Alessandra baaardzo wspolczuje

Ramoncia a u mnie dzis troszke cieplej niz wczoraj ale szarawo i przygnebiajaco przez caaaly dzien

Dziewczyny kusicie tym serum do biustu
oo to dobrze że mówisz, bo ostatnio byłam w rossmannie i kusiła mnie ta mgiełka ale odżywki z isany lubię, nie mają silikonów

oo właśnie dziewczyny, pomóżcie mi, jakbyście miały dostać prezent za około 100zł to co byście chciały/wybrały?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 17:50   #920
caate
Zakorzenienie

GG do caate

_Alessandra wspolczuje bolu napisz czy ten dentysta ukoil Twoj bol

Buahhot to zalezy dla jakiej osoby (wiek), ja bym chciala albo dzien w aquaparku ze znajomymi/przyjaciolka/chlopakiem, albo jakies male SPA lub fryzjer dobry na ktorego zawsze mi zal kasy albo paletki cieni, pedzle

JA tak siedzie i Was czytam, jakos nie mam co Wam opowiedziec, tak mi zimno ze zaraz chyba schowam sie pod koldre
jutro i czw mam wolne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 17:55   #921
buahhot
Marcelover ♥♥♥

to ma być przezent od koleżanek dla koleżanki lat 21/22

Stary 2010-10-19, 17:58   #922
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noimasz Pokaż wiadomość
ech... mi się marzy żeby poświęcić troszkę czasu na takie zabiegi... ostatnio w ogóle nie mam dla siebie czasu
No to czas to zmienic

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oo to dobrze że mówisz, bo ostatnio byłam w rossmannie i kusiła mnie ta mgiełka ale odżywki z isany lubię, nie mają silikonów

oo właśnie dziewczyny, pomóżcie mi, jakbyście miały dostać prezent za około 100zł to co byście chciały/wybrały?
Ale wiesz, np. jedna z nich bodajze czerwona/rozowa (?) wkazdym razie jest na KWC i ma bardzo dobre opinie Ja jednak juz sie nie skusze na zadna. A jak ten spray dove? Zdzialal cuda?
A co do prezentu to ja bym wybrala jakis dobry kosmetyk chyba ze moze masz upatrzony akurat jakis ciuch/torebke

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
JA tak siedzie i Was czytam, jakos nie mam co Wam opowiedziec, tak mi zimno ze zaraz chyba schowam sie pod koldre
jutro i czw mam wolne
Takim to dobrze Chociaz ja tez nie mam co narzekac, dzis skonczylam prace 2godz wczesniej, w piatek to samo

Dbam o siebie

Stary 2010-10-19, 18:01   #923
CABIN CREW

to dobrze że jej nie kupiłam, zresztą-włosowy odwyk mam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-19, 18:23   #924
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate witaj w klubie tez mam tak wolne.

Alessandra wiem co to jest ból zęba. Bardzo Ci współczuje.

Dziewczyny, a wiecie może do którego jest promocja w Rossmannie jedwabiu z Bioslinka?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 18:24   #925
Integirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
hej ja stoosuje stosuje zel z LRP EFFACLAR i Krem na czolo z EFFACLER jest super!! stosuje od 5 dni i powaznie slady mi znikaja i zero pryszczy! nie zapeszam, stosuje na brode Avene , przesusza mi skore ale!! tak samo powaznie pomaga mi, poschodzilly mi glebokie grudki, i stosuje BIODERMA HYDRABIO CREAL LIGHT CERAM, jest extra super nawilza DELIKATNIE nie jest tlusty i co najwaniejsze NIE ZAPYCHA? ja wiele kasy juz stracilma na kosmetyki z tanszej polki garnier, nivea itp, i radze ci wydaj troche wiecej ale to nie sa kosmetyki na miesiac tylko PARE miesiecy i exfekty sa, ja moge z pelna swiadomoscia polecic ci je
no własnie ja też się zastanawiam, bo te kosmetyki bądź co bądź kosztują ale jeśli nie zaszkodza a pomogą to moze warto

a ja ogólnie mam dzień do niczego, nastrój straszny, nic sie nie chce, głowa boli, tylko jedzenie wciągam jak szalona, mam nadzieje że to tylko dziś, a jutro uczelnia od 9.45 do 19 a na 20dentysta - perspektywa świetne

trzymajcie się : *
Stary 2010-10-19, 18:26   #926
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
to ma być przezent od koleżanek dla koleżanki lat 21/22
no to zalezy co kto lubi, ja bym sie cieszyla z perfum, jakiegos fajnego kompletu czapki i szalika na zime czy bizuterii, z pizzy rowniez

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
caate witaj w klubie tez mam tak wolne.

Alessandra wiem co to jest ból zęba. Bardzo Ci współczuje.

Dziewczyny, a wiecie może do którego jest promocja w Rossmannie jedwabiu z Bioslinka?
cos sie nam z zycia nalezy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 18:33   #927
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Nadrobiłam w końcu (;
Mam zamiar
kupić Masło Kakaowe z Ziaji, genialne jest, chyba pisałam o tym wcześniej :P

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Buahhot - Mała buteleczka Beyonce Heat u mnie w Sephorze kosztyje ok. 75 zł (;
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 18:42   #928
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Byłam na zakupach w Galerii Krakowskiej, nic ładnego nie było, same jakieś okropne, mało oryginalne ciuchy Ja chyba nigdy niczego nie kupię.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 18:43   #929
snowhitee
Zakorzenienie

Dziewczynki mam dylemat, moze poradzicie Warto kuppic plaszczyk z sieciowki na zime taki lekko pikowany, wypelniony w 30% puchem ale nie majacy kaptura a jedynie taki wyzszy kolnierz za 269zl? TZ mowi ze jak mi sie podoba to zebym sie nie zastanawiala tylko kupowala dopoki sa a ja jakos nie wiem.. Czy to nie jest za duzo?

Dbam o siebie

Stary 2010-10-19, 18:47   #930
CABIN CREW

co do prezentu- aktualnie chciałabym dostać pewnie coś do włosów
ale myślę że fajnym prezentem jest jakaś bizu (o ile znasz jej styl , co lubi ) albo perumy

ja dziś planuje wieksze spamowanie, ciekawe co z tego wyjdzie... a teraz idę piwko wypic, już tak dawno nie pilam masakra, ze mnie taki mega piwosz ale teraz bardzo ograniczam- do 2 w tygodniu

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości