Troche słonca i malin'- 17 latki łaczmy się' ;) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 18:47   #301
Insubordinate
Raczkowanie

Dot.: Troche słonca i malin'- 17 latki łaczmy się' ;)

Cytat:
Napisane przez alaruna Pokaż wiadomość

kurcze, ja wiem że to nie laski powinny uganiać się za facetami ale jakieś takie małe polowania też chyba są wskazane w dzisiejszych czasach faceci są tacy dzicy...że dziewczyn się boją. przykład - mój TŻ. gdyby nie moja interwencja, to nie wiedziałby jak mam na imię no ale tutaj też troszkę pan alkohol pomógł.
Bo faceci to zazwyczaj potrafią tylko stać z boku i "oo...fajna dup..a " Ale podejść nie mają odwagi, poznać, zbadać poziom inteligencji Ale nie możemy z interwencjami znowu przesadzać. On też musi pokazać, że chce nas zdobyć, a nie być zdobywanym

Jeśli boisz się sparzyć,
nigdy się nie ogrzejesz!
T ;**

Insubordinate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 18:48   #302
kimi1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Areti Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam czy nie wybić sobie boksera z głowy
jakiego boksera?;> bo chyba nie jestem w temacie
kimi1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 18:50   #303
Insubordinate
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyno, przeczytaj mój podpis Nie są to puste słowa, ale wzięte z mojego doświadczenia z TŻ.... Gdybym się bała "sparzyć", nie wróciła do niego, nie byłoby teraz tak...Bajecznie!

Jeśli boisz się sparzyć,
nigdy się nie ogrzejesz!
T ;**

Stary 2010-10-19, 18:51   #304
martu00
Raczkowanie

Cytat:
aż ja się rozmarzyłam...

pod kołderką mówisz... właśnie, jak ten zarobek wyglądał? to te jabłka tak?
a Twój pomysł, jest świetny, jestem jak najbardziej za.

kurcze, ja wiem że to nie laski powinny uganiać się za facetami ale jakieś takie małe polowania też chyba są wskazane w dzisiejszych czasach faceci są tacy dzicy...że dziewczyn się boją. przykład - mój TŻ. gdyby nie moja interwencja, to nie wiedziałby jak mam na imię no ale tutaj też troszkę pan alkohol pomógł.
Tak, jabłka. Byliśmy trzeci rok pod rząd i za jakieś parę godzin pracy dostajemy 1000 zł. Więc opłaca się. Ale moje nogi myślą chyba troszkę inaczej

Racja, że chłopcy teraz są bardzo dzicy. A że szczęściu trzeba pomagać to dziewczyny muszą robić pierwszy krok
martu00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 18:51   #305
Areti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1 Pokaż wiadomość
Poznałam chłopaka, myślę o nim cały dzień, jest moim ideałem jeśli chodzi o charakter. Bokser, teraz już nie trenuje. Kiedyś bił się o byle co, po prostu to lubił. No typowy bad boy, ale gdy tylko ktoś brzydko spojrzał na kobietę, a tym bardziej brzydko na nią powiedział... Nie chciałabym być w jego skórze Pisze, że zależy mu na mnie, że nie pozwoliłby mi zrobić krzywdy, ale kurczę, mieszka 600 kilosów ode mnie A ja nie chcę robić sobie nadziei, bo taki związek ma nikłe szanse na przetrwanie. Taaa, nie chcę robić nadziei. Już sobie jej narobiłam... I nie wiem, co robić. Zakończyć to jak najszybciej, będzie mniej bolało, czy brnąć w to i wierzyć, ze się uda...
Stary 2010-10-19, 18:51   #306
alaruna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Insubordinate Pokaż wiadomość
Taa jeśli pojawia się niezbyt nachalnie i często to tak Przez Was to już wcale do książek nie zajrzę baby jedne... I wejdź tu na Wizaż, znajdź ciekawy temat i życie idzie w odstawkę

Chodzi mi o nachalnego Pana Alkohola jak coś;P zapomniałam cytować
Cytat:
dokładnie ależ z wami czas szybko leci :P
no strasznie szybko! ja jestem w trakcie nauki ang... zrobię zadanie i zaraz F5 "odśwież" żeby być na bieżąco

Cytat:
Bo faceci to zazwyczaj potrafią tylko stać z boku i "oo...fajna dup..a " Ale podejść nie mają odwagi, poznać, zbadać poziom inteligencji Ale nie możemy z interwencjami znowu przesadzać. On też musi pokazać, że chce nas zdobyć, a nie być zdobywanym
dokładnie.
ale wiesz, jakieś takie znaki, sygnały trzeba dawać, żeby wiedzieli że jesteśmy zainteresowane

Cytat:
ja też. wiem wiem, pewnie to było na początku wątku ale nie każcie się tam wracać... i streść tak pokrótce jeśli możesz
Stary 2010-10-19, 18:52   #307
martu00
Raczkowanie

Dziewczyny idę się kąpać. Nie piszcie za dużo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 18:53   #308
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martu00 Pokaż wiadomość
Miło nam może dopiszmy [tu zadanie dla ann09] do każdego nicku imię każdej dziewczyny co Wy na to?
bardzo dobry pomysł

Cytat:
Cieszę się, że komuś chce się czytać te moje długie wywody hehNie szukaj, poprostu czasem pomóż szczęściu Ja do mojego poprostu podeszłam na imprezie i zaczęłam z nim tańczyć (chociaż jestem z lekka niesmiała wobec nieznajomków a tutaj..nie wiem. Pomógł mi chyba Pan Alkohol i Pan Przeznaczenie)
kurde, ale ja już czasami nie wytrzymuje. Nikt mi się nie podoba, nie znam nikogo z kim chciałabym być. Ja nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem czy co. Czasem mam wrażenie, że nigdy sobie nikogo nie znajdę
alkohol we wszystkim pomaga

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 18:55   #309
Areti
Zakorzenienie

Ja Ci dam alkohol!
Stary 2010-10-19, 18:56   #310
alaruna
Zakorzenienie

Marta fajnie, tysiak za nic w sumie chociaż nie wiem ile wam tych jabłek tam pospadało...

Areti (bo nie wiem jak Ci na imię ^^) taki bad boy jak w avatarze? a tak na serio, wiem z własnego doświadczenia, że związki na odległość nie są fajne. niby mówi się, że tęsknota umacnia związek bla bla ale ja się z tym nie zgadzam. źle bym się czuła wiedząc, że ukochana osoba jest tak daleko ode mnie. nie wiem ile ta Twoja znajomość trwa i jaki ma "stopień zaawansowania" że tak to ujmę...bo wiesz, chyba im większy tym trudniej sobie odpuścić. a znowu takie puste nadzieje też nie są dobre... spotkaliście się już w ogóle??

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Ania może zmień otoczenie czy coś?
Stary 2010-10-19, 18:59   #311
kimi1
Raczkowanie

Areti hmm... ciężka sprawa... z jednej strony jeśli Ci zależy i jemu tez naprawdę zależy to może warto spróbować.. ja z chłopakiem widuję się raz w tygodniu, czasami raz na dwa tygodnie i jakoś dajemy radę... 600 to trochę dużo... więc może lepiej poszukać bliżej... ahh nie wiem co Ci poradzić...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 19:01   #312
Areti
Zakorzenienie

Cytat:
taki bad boy jak w avatarze? a tak na serio, wiem z własnego doświadczenia, że związki na odległość nie są fajne. niby mówi się, że tęsknota umacnia związek bla bla ale ja się z tym nie zgadzam. źle bym się czuła wiedząc, że ukochana osoba jest tak daleko ode mnie. nie wiem ile ta Twoja znajomość trwa i jaki ma "stopień zaawansowania" że tak to ujmę...bo wiesz, chyba im większy tym trudniej sobie odpuścić. a znowu takie puste nadzieje też nie są dobre... spotkaliście się już w ogóle?
Kasia Tak, widzieliśmy się. Rozmawia nam się cudownie, dogaduję się z nim jak z nikim innym. Mamy podobne spostrzeżenia, podobnie myślimy, mamy takie same priorytety. To taki twardziel o łagodnym sercu. Bardzo wrażliwy wbrew pozorom. Znajomość nie jest zaawansowana, ale coś iskrzy, ba! Błyska, strzela! Zależy mi na nim. Bardzo. Nie wiem jeszcze, czy coś do niego czuję, ale z chwilą gdy wstanę, czekam aż z nim pogadam. Naprawdę nie wiem, co mam robić. On cały czas mi mówi, że "dla chcącego nic trudnego", że przyjedzie, że się spotkamy. W sumie jak nie zaryzykuję, to nigdy się nie przekonam, czy udałoby się, a jeśli nie zaryzykuję, będę myśleć "co by było gdyby", a to chyba jeszcze gorsze jest.
Nie, nie taki jak na avatarze Wygląd jest mało ważny Ale możesz wyobrazić sobie chlopaka, który trenował boks 7 lat, ciemny blondyn, piwne oczy

Edytowane przez Areti
Czas edycji: 2010-12-26 o 19:23
Areti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 19:08   #313
alaruna
Zakorzenienie

Kasia - świetnie, moja imienniczka więc łatwo zapamiętam hmm... skoro tak sprawa wygląda, to ja bym chyba zaryzykowała. no jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz, ale to już zależy od Ciebie. ale z tego co widzę mogłoby być ... konkretnie. po sposobie w jakim go opisujesz widać oznaki takie zauroczenia/zadurzenia aaa jak to się mówi: raz się żyje!
a jeszcze jak facet jest gotowy na poświęcenia (gł mi chodzi o te wizyty) no to brać a nie czekać.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

aha i zawsze miałam słabość do blondynów, ale o błękitnych oczach...
Stary 2010-10-19, 19:11   #314
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

Dziewczyny ktore wyslaly mi na PW adres; ja to jestem jakas z kosmosu, jak na wizazu odczytuje sie PW szukam szukam i nic Jej ale sie rozpisalyscie, doslownie nie bylo mnie chwile a tu taki chaos;D
Cel: 50 cm
odchudzam się!

suwaczek
TakaJednaDziwnaOsoba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 19:12   #315
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ci dam alkohol!

Cytat:

Ania może zmień otoczenie czy coś?
no własnie ja mam kilka otoczeń (jesli można w ogóle tak powiedzieć) i nic. czuję, że potrzebuję jakiejś bliższej znajomości, ale nie chodzi o przyjaciół, bo ich mam wielu, tylko o typowego faceta. Wkurza mnie to, że prawie cały czas jestem sama. I też nie chodzi o to, że jestem cicha i nieśmiała, bo jest zupełnie na odwrót. Nie chodzi też, że jestem jakaś brzydka, zaniedbana, bo będę szczera i powiem, że w miare mam powodzenie. Tylko żadnego chłopaka nie dopuszczam do siebie. I nawet jak ktoś mi się odrobinę spodoba, to zaraz przestaje.

Cytat:
Kasia Tak, widzieliśmy się. Rozmawia nam się cudownie, dogaduję się z nim jak z nikim innym. Mamy podobne spostrzeżenia, podobnie myślimy, mamy takie same priorytety. To taki twardziel o łagodnym sercu. Bardzo wrażliwy wbrew pozorom. Znajomość nie jest zaawansowana, ale coś iskrzy, ba! Błyska, strzela! Zależy mi na nim. Bardzo. Nie wiem jeszcze, czy coś do niego czuję, ale z chwilą gdy wstanę, czekam aż z nim pogadam. Naprawdę nie wiem, co mam robić. On cały czas mi mówi, że "dla chcącego nic trudnego", że przyjedzie, że się spotkamy. W sumie jak nie zaryzykuję, to nigdy się nie przekonam, czy udałoby się, a jeśli nie zaryzykuję, będę myśleć "co by było gdyby", a to chyba jeszcze gorsze jest.
Nie, nie taki jak na avatarze Wygląd jest mało ważny Ale możesz wyobrazić sobie chlopaka, który trenował boks 7 lat. 180 cm wzrostu, ciemny blondyn, piwne oczy
trudna sytuacja, naprawdę. Ale jak sama napisałaś jak nie zaryzykujesz, nigdy się nie przekonasz. Czy możesz coś stracić? Chyba nie. Ale za to możesz zyskać

Edytowane przez BeeAnn
Czas edycji: 2010-10-19 o 19:15
Stary 2010-10-19, 19:12   #316
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

Cytat:
Areti hmm... ciężka sprawa... z jednej strony jeśli Ci zależy i jemu tez naprawdę zależy to może warto spróbować.. ja z chłopakiem widuję się raz w tygodniu, czasami raz na dwa tygodnie i jakoś dajemy radę... 600 to trochę dużo... więc może lepiej poszukać bliżej... ahh nie wiem co Ci poradzić...
I co milosc robi z czlowiekiem, jak sie kocha to przeklete kilometry nie maja znaczenia, chociaz utrudniaja zycie wiem cos o tym.
odchudzam się!

suwaczek
Stary 2010-10-19, 19:16   #317
Areti
Zakorzenienie

Tak teraz z nim piszę i wiecie, co? Nie potrafiłabym tego przerwać Nie ma szans...
Stary 2010-10-19, 19:16   #318
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

Dziewczyny blagam pomozcie mi jak odczytac te PW, bo oszaleje Jak odczytam jak to zrobic, natycmiast wysle zdjecia
odchudzam się!

suwaczek
Stary 2010-10-19, 19:17   #319
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie też miałam o to pytać :P ja jestem Sandra
Gabi

Cytat:
no właśnie, a ja musze na studia iść :P
teraz spadam, może do później ;**
też muszę i chcę iść

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość

a byłam byłam w zeszłym roku na przełomie czerwca i lipca i było zaje*iście! I nie powiem, poznałam tam kilku świetnych ciemnoskórych facetów A Ty? Bo własnie kojarzę Twój nick i za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd
Czyli mam dobrą pamięć , skojarzyłam Cię po avatarze
Ja też byłam tyle ze od 1 sierpnia.. i to były wakacje życia ! W tym roku też jade , tyle za na wczasy A Ty nie chcesz wrócić ? ;>
Ciemnoskórych jest tam hoho jak dużo ^^

Cytat:
NIE NIE NIE !

Cytat:

kurde, ale ja już czasami nie wytrzymuje. Nikt mi się nie podoba, nie znam nikogo z kim chciałabym być. Ja nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem czy co. Czasem mam wrażenie, że nigdy sobie nikogo nie znajdę
alkohol we wszystkim pomaga
święte słowa. Mam to samo .
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 19:17   #320
alaruna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TakaJednaDziwnaOsoba Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore wyslaly mi na PW adres; ja to jestem jakas z kosmosu, jak na wizazu odczytuje sie PW szukam szukam i nic Jej ale sie rozpisalyscie, doslownie nie bylo mnie chwile a tu taki chaos;D
na górze tam gdzie masz "Witamy, TakaJednaDziwnaOsoba" masz na fioletowo 'prywatne wiadomości'. kliknij w to. poza tym, jak do mnie ktoś coś piszę to mi wyskakuje na środku ekranu takie osobne okienko, ciekawe czemu Tobie nie.

Cytat:

no własnie ja mam kilka otoczeń (jesli można w ogóle tak powiedzieć) i nic. czuję, że potrzebuję jakiejś bliższej znajomości, ale nie chodzi o przyjaciół, bo ich mam wielu, tylko o typowego faceta. Wkurza mnie to, że prawie cały czas jestem sama. I też nie chodzi o to, że jestem cicha i nieśmiała, bo jest zupełnie na odwrót. Nie chodzi też, że jestem jakaś brzydka, zaniedbana, bo będę szczera i powiem, że w miare mam powodzenie. Tylko żadnego chłopaka nie dopuszczam do siebie. I nawet jak ktoś mi się odrobinę spodoba, to zaraz przestaje.
no to może powinnaś zmienić troszkę swoje nastawienie na facetów? nie czekac na księcia z bajki tylko otworzyć się na każdego, bo każdy może okazać się interesujący. może nie od razu ale z czasem.
Stary 2010-10-19, 19:23   #321
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

[QUOTE=Areti;22762771]Tak teraz z nim piszę i wiecie, co? Nie potrafiłabym tego przerwać Nie ma szans...[/QUOTEJ

Jezeli wiesz, jezeli czujesz ze to jest wlasciwa droga, to rob to

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

[QUOTE=alaruna;22762794]na górze tam gdzie masz "Witamy, TakaJednaDziwnaOsoba" masz na fioletowo 'prywatne wiadomości'. kliknij w to. poza tym, jak do mnie ktoś coś piszę to mi wyskakuje na środku ekranu takie osobne okienko, ciekawe czemu Tobie nie.

No wlasnie tam klikam i nic

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Okej juz wyslalam

BeeAnn: Moja kumpela miala tak samo, odpychala wszystkich kolesi, teraz sie przemogla i jest z jednym, ale mowi ze nie chce tracic swej wolnosci, ona ma taka wewnetrzna blokade to facetow, bo ona sama mowi ze ja pociagaja faceci nieosiagalni a jak juz staja sie osiagali to przestaja ja krecic, bo ona lubi zdobywac
odchudzam się!

suwaczek

Edytowane przez TakaJednaDziwnaOsoba
Czas edycji: 2010-10-19 o 19:25
Stary 2010-10-19, 19:32   #322
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Czyli mam dobrą pamięć , skojarzyłam Cię po avatarze
Ja też byłam tyle ze od 1 sierpnia.. i to były wakacje życia ! W tym roku też jade , tyle za na wczasy A Ty nie chcesz wrócić ? ;>
Ciemnoskórych jest tam hoho jak dużo ^^
pewnie, że chcę wrócić! było cudownie, zakochałam się w tym miejscu, w tych sklepikach, fantastycznych facetach, plaży, przemiłych ludziach, zawieraniu znajomości na każdym kroku, wszechobecnej młodzieży, mnóstwu fantastycznych facetów, życiu nocnym, pysznych drinkach, Tropicsie mogłabym wymieniać bez końca. Wspominałam o fantastycznych facetach? Ciemnoskwórych było mnóstwo, dlatego jeszcze bardziej mi się podobało Co jakiś czas uwielbiam pooglądać sobie zdjęcia z Hiszpanii i powspominać
Czyli w te najbliższe wakacje jedziesz prywatnie? Ze znajomymi, rodziną?

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

święte słowa. Mam to samo .
Cieszę się, że nie jestem sama. Myślałam, że tylko ja mam taki problem.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
no to może powinnaś zmienić troszkę swoje nastawienie na facetów? nie czekac na księcia z bajki tylko otworzyć się na każdego, bo każdy może okazać się interesujący. może nie od razu ale z czasem.
No własnie z tym mam problem. Czekam na ideał. Mam w głowie obraz mojego wymarzonego faceta i go poszukuje. Kumpli moge mieć najróżniejszych, ale tylko kumpli, nic więcej. Na innych się zamykam i walczę z tym, ale to naprawdę nie jest proste. Właściwie to jest częścią mnie. Dość często słyszę opinię, że jestem nie do zdobycia i nikt nie ma u mnie szans i wkurza mnie to, bo to naprawdę ode mnie nie zależy. Nie kotroluje tego.

Cytat:
Napisane przez TakaJednaDziwnaOsoba Pokaż wiadomość

BeeAnn: Moja kumpela miala tak samo, odpychala wszystkich kolesi, teraz sie przemogla i jest z jednym, ale mowi ze nie chce tracic swej wolnosci, ona ma taka wewnetrzna blokade to facetow, bo ona sama mowi ze ja pociagaja faceci nieosiagalni a jak juz staja sie osiagali to przestaja ja krecic, bo ona lubi zdobywac
Dokładnie, mam tak samo. Ktoś zaczyna się mną interesowac i od razu w tył zwrot, już mnie nie obchodzi.

Edytowane przez BeeAnn
Czas edycji: 2010-10-19 o 19:33
Stary 2010-10-19, 19:35   #323
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że chcę wrócić! było cudownie, zakochałam się w tym miejscu, w tych sklepikach, fantastycznych facetach, plaży, przemiłych ludziach, zawieraniu znajomości na każdym kroku, wszechobecnej młodzieży, mnóstwu fantastycznych facetów, życiu nocnym, pysznych drinkach, Tropicsie mogłabym wymieniać bez końca. Wspominałam o fantastycznych facetach? Ciemnoskwórych było mnóstwo, dlatego jeszcze bardziej mi się podobało Co jakiś czas uwielbiam pooglądać sobie zdjęcia z Hiszpanii i powspominać
Czyli w te najbliższe wakacje jedziesz prywatnie? Ze znajomymi, rodziną?

Cieszę się, że nie jestem sama. Myślałam, że tylko ja mam taki problem.
Oj widzę ,że mamy te same ,piękne wspomnienia pamiętam jak płakałam gdy to wszystko sie juz kończyło A z jakim biurem byłaś ?
Ja w przyszłym roku jadę ze znajomymi.

Nie tylko Ty tak masz I nie tylko my , bo znam jeszcze kilka takich dziewczyn. Np.moja przyjaciółka. Jest b.ładna i wszyscy się dziwią czemu nigdy nie miała chłopaka Ale ona tez ma własnie taką blokadę jak my , że nikt się jej nie podoba , nie zna kogoś z kim mogłaby być itd.
Ja szczerze mówiąc wolę być sama niż mieć kogoś tylko po to zeby mieć.
Może to przez ostatnią nie udaną miłość , nie wiem ALe np.we wakacje (w Hiszpanii) przemyślałam wszystko i stwierdziłam ,ze tam jest tylu świetnych facetów ,że jak nie bd miała w Polsce żadnego to pojadę tam i sie z kimś zwiąże
Stary 2010-10-19, 19:37   #324
martu00
Raczkowanie

Cytat:
Marta[I] fajnie, tysiak za nic w sumie chociaż nie wiem ile wam tych jabłek tam pospadało...

[
Oj roboty było co nie miara
Już jestem dziewczynki, wykąpałam się i od razu mi lepiej
Stary 2010-10-19, 19:37   #325
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

Witam.
Można dołączyć?
Stary 2010-10-19, 19:38   #326
Insubordinate
Raczkowanie

Cytat:
Tak teraz z nim piszę i wiecie, co? Nie potrafiłabym tego przerwać Nie ma szans...
Gdzie ty go wyniuchałaś co?

Jeśli boisz się sparzyć,
nigdy się nie ogrzejesz!
T ;**

Stary 2010-10-19, 19:38   #327
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

Ciemnoskorzy mm, ja pamietam jak bylam we Wloszech, poszlismy na dyskoteke i tam mnie ponioslo i calowalam sie z pieknym wlochem..mm jaki on byl ..
odchudzam się!

suwaczek
Stary 2010-10-19, 19:38   #328
Baby14
Zakorzenienie

Ewkaa
Stary 2010-10-19, 19:38   #329
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
Witam.
Można dołączyć?
Jasne witamy goraco

Ide na pogaduchy telefoniczne;* 3majcie sie, do jutra!
odchudzam się!

suwaczek

Edytowane przez TakaJednaDziwnaOsoba
Czas edycji: 2010-10-19 o 19:40
Stary 2010-10-19, 19:39   #330
kimi1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
Witam.
Można dołączyć?
hej jak masz na imię ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości