![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!Mam zaszczyt powitać Was, me Nadobne Dziewice w 11. już części Naszego siatkarskiego wątku!
zaznaczam JEDENASTEJ, bo to wieczny numer reprezentacyjny Mego Przeprzystojnego, Przeuroczego, Przeinteligentnego, Przeprze Męża Łukasza 'Kadzika, Kadzisława' Kadziewicza! My One True Loff ![]() Nasz wątek jest najlepsiejszy! Dlaczego? Bo TYLKO U NAS non toper leje się wódka i inna cytrynówka AKA Vibovit! TYLKO MY potrafimy pić za byle co, z pierwszej lepszej okazji! TYLKO MY mamy tak przystojnych i ynteligentnych mężów! TYLKO NAM podkradają spostrzeżenia meczowe! TYLKO MY szalejemy na łonafajtowskich zjazdach! TYLKO NAS wielbią tłumy! TYLKO NAS nazywają hot13! także.. NO FOTO! NO PRESS! ![]() No to zacznijmy może tę bardziej oficjalną część ![]() BACZNOŚĆ! DO HYMNU, RAZ: http://www.youtube.com/watch?v=CrhmUpBWYpY http://www.youtube.com/watch?v=qXJjU...eature=related ODDAĆ POKŁON WODZOWI NASZEGO PLEMIENIA, DWA! http://www.youtube.com/watch?v=7ondYJb1UBU ZGIĄĆ SIĘ WPÓŁ PRZED HERBEM, TRZY! ♥69♥ I ODDAĆ OKRZYK PLEMIENNY POŁĄCZONY Z GESTEM! na raz, na dwa, na czy: ŁONA FAJT?! ![]() a teraz powitajmy.. .. *werble* .. Joaannę i jej mężulka Zdzira! [oraz kochanków: Alexandra Markina, Leandro Visotto] małżeństwo w separacji: Arki i Zibiego 'Moje ego nie mieści się w drzwiach' Bartmana [oraz kochanków: Jurija Bierieżko oraz Piotra 'Pipena, Cichego Pita' Nowakowskiego] Karolę i jej kuraka - Bartosza 'Siuraka, Tabalugę, Ważniaka, Chwasta, Zapalonego Elektryka, Rapującego Janko Muzykanta etc' Kurka! [oraz kochanków: Dominika Witczaka oraz Kubę 'Dżej Dżeja' Jarosza] Amy i jej gacha Pawiana.. Damiana..przepraszam! FABIANA Drzyzgę! [oraz kochanka Pawła 'Zatora' Zatorskiego!] Beautiful Lie i jej męża Igora 'Człowieka z krainy kangurów' Yudina! [oraz kochanka - Gilberto Amauri de Godoy Filho ![]() Marti oraz jej wybranka Michała 'Miśka, Bąka' Bąkiewicza! [kochanka - Łukasza Żygadło oraz byłego Męża - Pawła 'Gumę' Zagumnego!] Pegg i jej ex - Pierre'a Pujola! Bed oraz jej faceta Mariusza 'No foto no press, Super Emo Hiroł Rocks - SEHRa' Wlazłego! Immortal i jej męża Grzegorza 'Darka Konioka/Kocioka' Kosoka! Kulkę oraz jej Miłosza Hebdę! Anię i jej kochanego Francuzika Stefana Antigę! [oraz kochanka: Marcela 'Naszą Szkapę, Koninę' Gromadowskiego!] Olivkę i jej seksownego Brazylijczyka Rafę 'Słodziaka' Redwitza! [oraz kochanka Aleha 'Aleh urwał' Akhrema!] Sylwię i jej jakże ponętnego ![]() Nat i jej wybranka Mateusza 'Baranka Shauna' Mikę! [oraz zacne grono: Osmanego 'Osamę' Juantorena, Miłosza Hebdę, Igora 'Człowieka z krainy kangurów' Yudina oraz Wilfredo Leona!] Call i jej piłkarzynę Bojana! Ewkę oraz jej gacha Grzegorza 'Lemura, Mentosa, Lodołomacza' Łomacza! Klaudi i jej męża do spóły: Bartosza 'Siuraka, Tabalugę, Ważniaka, Chwasta, Zapalonego Elektryka, Rapującego Janko Muzykanta etc' Kurka! oraz MNIE - MISS! i mojego zacnego Męża Łukasza 'Kadzika, Kadzisława' Kadziewicza! ![]() [oraz kochanka Krzysia 'Wierzbę' Wierzbowskiego!] oklaskami powitajmy lożę DÓBR NARODOWYCH, w składzie: Daniel 'Plina' Pliński Michał 'Winiar' Winiarski oraz Krzysztof 'Igła' Ignaczak! ![]() oraz gości specjalnych: Jerzego 'la camisa negra, kilka minet' Mielewskiego oraz Osobowość Roku 6969 Zigiego Chajzera! Każdego chętnego oddelegowuję do zapoznania się z poniższymi zasadami: Złota Formuła Wątku brzmi: PATRZ, ALE NIE DOTYKAJ! obowiązkowa ankieta: 1) Czy "Złota formuła" wątku została przyswojona? 2) Prosimy o podanie swojego imienia i wieku oraz miejscowości z której się z nami kontaktujesz 3) Podania swojego ulubionego klubu siatkarskiego 4) Prosimy o udzielenie informacji kto jest Twoim ulubionym siatkarzem 5) Jak długo interesujesz się siatkówką? 6) Czy jesteś w jakikolwiek sposób powiązana z którymś siatkarzem (w grę wchodzą koligacje, powinowactwo, sąsiedztwo itp)? Gdy napotkamy jakiekolwiek problemy z wbiciem się w spam można użyć: 1. <klin> 2. <sialalala> 3. Ale że się Jarosz ku*rwa wyprowadził?! 4. Rafa to straszny słodziak ![]() 5. Zbychu ma piękne nogi ![]() *Przyłączenie się do nas grozi trwałym uszkodzeniem mózgu bądź jego zanikiem. ![]() Za wszelkie szkody odpowiedzialności nie ponosimy. a zatem! wznoszę pierwszy oficjalny toast w nowej i na pewno nie ostatniej części grona siatkówkomaniaczek! a Darka i Damiana za Maroko za mężów i kochanków i za haremy! no to siuuup! ![]() ![]() ![]() ![]() macie trochę grzybków od Winiasia! i zdjęcie Kuraka! taki gratis, o! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-10-20 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Edit: Druga
![]() Małżeństwo w separacji ![]() Cichy PIPEN!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaram się ![]() Miss pikny post ![]() ![]() Cud miód siatkarze ![]() ![]() ZA NAS! I Za Darka i Damiana! ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-10-19 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Pojawiam się i znikam >.<
|
![]() Czecia ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Chciałam pirsza być ;<
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Taaadaaaaaaaammmmm
![]() Jestem i ja ![]() a teraz idem, botanika wzywa, nadrobię jutro, obiecuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wzruszyłam się.
![]() ![]() Miss! Zator. ![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia!
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- O, Siurak -.- ![]() Miss, weź zamieść jeszcze ranking topspamerek, co? ![]() I jeszcze mały gratis na dobranoc - tym razem taki, po którym da się zasnąć ![]() http://komixxy.pl/311085/Nie-moge-za...rzymie-kredens http://komixxy.pl/306897/Nadchodzi-bohater ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-10-19 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Amy, ale że mąż czy kochanek?
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie kłam!
![]() ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
szaaał!
![]() Miss!Jest bosko!
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
to jak robisz edita..to wpisz mi Akhrema
![]() ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę już idę.
Paa. ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
A czemu w pirszym poście nie ma "sialalalalalaa"?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dobra, jest wątek, jest impreza!
![]() wracam do ciąg[ania]ów ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- jest! na dole! w klinach!
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
pełnia szczęścia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ale miało się zawierać we wstępie... teraz Karola nie stawia nam kolejki
![]() ![]() ![]() ![]()
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sięęę!!!! ![]() Opcjonalnie Jerzego "Fuksja" Mielewskiego ![]() ![]() Dziękuję!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Wybrałas niezbyt udane ale nie będe wybrzydzać ![]() I tak jest boski ![]() A ja wznosze toast za Miss!!!! ![]() Należy Ci się! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hura!
![]() ![]()
![]() |
#21 |
|
Spadywam spać
![]() Branoc ![]()
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Boli Cię bo nie ma zdjęcia Mister Focha
![]() A nie. Teraz to Pipen na tapecie. A Kurek zostaje bo zaklepałam jesczez w starej części ![]() Cytat:
![]() GÓpiaś! ![]() Cytat:
![]() I dla każdej z osobna ![]() ![]() Jest szaaał ![]() A teraz idę spać ![]() DOBRANOC ![]() Do jutra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ha! )7:15 a ja już na nogach... choć zapałki w oczach
![]() ![]() ![]() Miss ![]() ![]() idę robić zdjęcia na WOK, martwa natura czeka... w ogóle nie mam pomysłu a dziś muszę je wywołać... ![]()
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2010-10-20 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | ||||
Zadomowienie
|
witam się wszem i wobec a teraz ide nadrabiać
![]() za pierwszy post ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
przywituję się w nowej, zacnej 11 części
![]() Miss pirszy post świetny ![]() a i wypijmy za to ![]() zaraz idę na ćwiczenia z fizyki ![]()
#26 |
|
Bry
![]() ![]()
#27 | |
Konto usunięte
|
tak pić?? Z rańca
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba się pogniewamy ![]() no następne ![]() ![]() dzień dobry ![]() witam się i uciekam na chemię a później na botanikę ![]() zajrzę jakoś wieczorem, bo dzisiaj mam w miarę wolny wieczór ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy dostałaś już nagrodę za qwiz Wrocławski czy jeszcze nie? ![]() ![]() No czeeeść ![]() Będziesz planty sadzić? ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Call!!!!!! Ty masz Paulina na imię??? ![]() ![]() Ja i mój zapłon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeeej, nie ma tak! Ja rozumiem, że się wkurzasz, ale żeby od razu koza zdechła... ![]() To ja już wiem, czemu od rana (konkretnie to od 6:15 ![]() ![]() Przynajmniej dostałam maxa z tej wejściówki ![]() Nie polewam, bo pić nie jestem w stanie ![]() :facepalm: ![]() Dzień (taki se) dobry ![]() Od 'śniadania' jest mi niedobrze i słabo. Pewnie to wina drożdży, ale cóż. Pić je muszę, bo mi pokrzywa witaminy B wymywa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No. To by było na tyle. Mogę już iść spać? ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pierniczę. Na serio ![]() ![]() ![]() A wiesz że mi też jakoś jak dziwnie :/ Pewnie po tym weekendowym Macu jeszcze choruję ![]() Koniec świata! Apokalipsa! Jak tak można! Żeby nie zaopatrzyli się w nic co by Cię urzekło! Hańba im! ![]() Kocham torebki ![]() Musze upatrzec coś na all i po wypłacie sę zamówię ![]() Dopszsz. Idź zatem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.