Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 19:09   #3031
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Małgosiak będzie dobrze.Trzymam kciuki.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:10   #3032
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

małgosiak - rzeczywiście kiepskie wieści ale wytrzymasz wszystko dla naszych maluszków

swoją drogą to ja nigdy nie leżałam w szpitalu (tfu tfu tfu), więc mnie przeraża samo przebywanie tam po porodzie

Martinixxx - ale dziś miałaś zakupy pokażesz nam coś?? możesz zacząć od auta

mi tam też wszyscy mówią, że za ładnie na dziewczynę wyglądam, ale ludzie chyba po prostu chcą być mili

kliwia - ładne łóżeczko

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:12   #3033
kliwia
Zakorzenienie

martinix i jak materacyk? solidny?
A materac nie bedzie tak nisko dla noworodka, tylko nie mam śrub do podlogi bhy zamontowac ja na odpowiedniej wysokości
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:27   #3034
kretencja
Zakorzenienie

Uch, Brat poszedł Nagadaliśmy się, choć tak naprawdę nam zawsze mało Ale Brat był po pracy, zmęczony, teraz dopiero poszedł i będzie w domu po 21-szej. Ja zresztą też się zmęczyłam. Nigdy nie byłam super długodystansowa jeśli chodzi o gadanie godzinami, ale zaczynałam czuć zmęczenie po czterech czy pięciu. Teraz po dwóch godzinach czuję się już znużona... Posiedzę jeszcze trochę, pozmywam, przygotuje kolację dla męża, który wróci z pracy przed 22-gą i chyba wskoczę do łóżeczka

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:52   #3035
kootekk
Zakorzenienie

malgosiak dasz rade, ja poł ciazy przelezalam w szpitalu, zaopatrz sie w ksiazke i gazety i stopery do uszów mozesz sobie i w dzien pospac bo jak bedzie dzidziuś to nie pośpisz za duzo

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

martinixxx kurcze zakupy widze udane, z tego co amietam to audika chcieliscie kupic nie? jak smiga? my tez mamy tego nowego a4 i teraz jak po tym wypadku z dzikiem jest jeszcze w naprawie to nie potrafie jezdzic astra

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:57   #3036
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Tak więc melduję się po długiej wizycie bo trzymał mnie chyba godzinę w gabinecie :/

Z dobrych wieści mała ma 2800 g , nereczki jak i ona tak i ja mamy ładne no i to na tyle dobrych wieści :/
Teraz mniej optymistyczne, mówiłam mu o bólach jak robił USG okazało się, że malutka jest już główką za spojeniem łonowym robił tez usg spojenia i on uważa że jest ok, ale umówił mnie we czwartek na wizytę u ortopedy i wtedy zapadnie decyzja jak ma wyglądać mój poród :/ Najprawdopodobniej po czwartkowej wizycie będę musiał iść leżeć do szpitala, bo on uważa, że i dla mnie i dla dziecka będzie bezpieczniej. Moja teściowa jak usłyszała o tym co i jak ( a jej mama była lata położną) zadzwoniła do znajomej położnej co w takim przypadku i usłyszałam, że w 99% do szpitala bo poród może nastąpić w każde chwili Ja bym tak chciała, żeby mała jeszcze ze 2 tyg wytrzymała przeraża mnie leżenie w szpitalu tyle czasu bo musiałabym do samego porodu już zostać Ostatni raz kiedy leżałam w szpitalu to miałam 6 lat i zapalenie płuc, nie wiem czemu ale boje sie
Tak więc najprawdopodobniej od piątku ( choc licze na cud) mogę być uziemiona nawet z netem ehh trzymajcie kciuki proszę
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:58   #3037
Patrycja_1708
Zadomowienie

Kootekk w DE mieszkamy 80km od Hamburga
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 20:00   #3038
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
9 miesiac zaczyna sie od36 tyg.?
My zaczynamy za 3 dni - 22.10
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:10   #3039
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
3 szkl maki
pol szkl cukru
3 łyzki smietany
kostka masła lub margarany ( ja daje masło ładniej pachnie)
3 łyzeczki proszku do pieczenia
1 jajko całe
1 zoltko

wyrobic z tego ciasto a nastepnie przekroic na pol. Jedna połowe rozwałkowac i wylozyc na brytfankę wczesniej posmarowana masłem i obsypana bułka.

Ciasto mozna podsypac lekko bulka tarta i na to wylozyc starte jabłka wczesniej pocukrowane . Mozna posypac cynamonem.

Na wierzch rozwalkowac druga powlowe ciasta i do pieca.
Jak duza ma byc ta brytfanka?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:12   #3040
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
niebieskaa biedactwo, ale nie mysl teraz o laptopie bo szkoda nerwow
a wozek super, myslałam ze bedzie kipesko po wertrepach bo teraz mamy troche droge brzydką bo kanalizacje robili ale jest ok nie telepie za bardzo wiec nawet pomimo nie pompowanych kółek daje rady

dziekuje w imieniu michałka za miłe słowa

i polecam wszystkim co nie zakupily jeszcze czegos do noska FRIDE, lepsza od gruszki, najpierw psikam Sterimar (woda morska) i chwilke poczekam i odciagam glutki nawet nie ma takiego płaczu jak sie spodziewałam ani przy psikaniu ani przy wyciaganiu a z gruszka toczylismy a mały sie darł
Kootekk ja juz sie nawet nie denerwuje bo juz nie mam siły. To tylko rzecz, ale jednak wolałabym wydać te pieniązki na cos bardziej pozytecznego -wiadomo...

Super ze wozeczek się sprawuje, zazdroszcze tych spacerków

Zastanawialam sie nad gruszka, ale FRIDA polecana, wiec ja kupie, ale wlasnie obawiałam się, że dzidziuś nie zniesie psikania do noska wody w sprayu (a taki spray już zakupiłam) więc dzięki za opinię -bardzo się przydają Wasze rady mamusiowe, prosimy o więcej

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość

o masz... nie trać nerwów na myśl o laptopie. biedactwo a ja się w niedziele zastanawiałam czy kupić tą podstawkę na lapka...
juz sie nie denerwuje ehhh
ale pech to pech
jesli masz na myśli ten stolik z nóżka pochylany do przodu specjalnie na lapka to ODRADZAM stanowczo.

nie wiem czy bede na wizazu przez ten tydzień kurde......jak nie bedzie kompka, moze stacjonarny podłączymy na ten czas, ale zajmuje tyle miejsca

dobra ide bo mi tż wyje zaraz wszystkie mlekołaki moje
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:29   #3041
margaryt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Zastanawialam sie nad gruszka, ale FRIDA polecana, wiec ja kupie, ale wlasnie obawiałam się, że dzidziuś nie zniesie psikania do noska wody w sprayu (a taki spray już zakupiłam) więc dzięki za opinię -bardzo się przydają Wasze rady mamusiowe, prosimy o więcej
Kup Fride koniecznie, koleżanka też mówiła że najlepsza. A dla dzidzi bardziej sprawdza się sól morska DisneMar.Ma dobry dozownik
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:32   #3042
kootekk
Zakorzenienie

margaryt t sterimar tez jest specialnie dla dzieci i tez malutko psika, malego to psikniecie nawet nie rusza

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:36   #3043
kotek81
Zakorzenienie

Może cos ze mną nie tak ale ja mam odruch wymiotny na samą myśl o Fridzie
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:42   #3044
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Tak więc melduję się po długiej wizycie bo trzymał mnie chyba godzinę w gabinecie :/
Tak więc najprawdopodobniej od piątku ( choc licze na cud) mogę być uziemiona nawet z netem ehh trzymajcie kciuki proszę
Małgosiak na pewno wszystko będzie dobrze a kciuki trzymam już od dziś

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Kularek,to na pewno juz macie straszny stres,bo i dziecko niedlugo,a w zimnym i brudzie nie bedziecie siedziec...ja mam wszystko wyniesione z pokoju,tylko lozko i dwa stoliki oraz telewizor zostaly,a cala reszta no coz-upchnieta w drugim malym pokoiku,nawet tam nie wchodze i nie sprzatam,..a lozko tez przyjdzie,ale prawdopodobnie jak mala bedzie juz na swiecieoszczedzam sily,bo jestem wielorybek,heh nawet skurcz dzis zaliczylam i nie powiem zeby to bylo przyjemnetorba prawie spakowana do szpitala,jeszcze musze wyprasowac troche ciuszkow dla Kinii i dopakowac..
no troszkę tak bo już coraz wolniej się ruszam (plecy strasznie mnie bolą) i mam nadzieję, że zdążę posprzątać wszystko a i też mamy wszystko wyniesione z pokoju a w drugim tym co śpimy teraz to normalnie graciarnia -przez te okna co mamy do wymiany to już ledwo co widać-normalnie myję tak raz na miesiąc ale tych się nie opłaci myć skoro jeszcze tylko kilka dni mają być -oby
a torbę już mam większość rzeczy do niej też jeszcze tylko to wszystko spakować

ale moi rodzice kochani złożyli mi przed chwilą łóżko ! -do tej pory mieliśmy materac na podłodze i wstawać musiałam na czworakach - i to taki luksus teraz dla mnie, że sobie nawet nie wyobrażacie i tż będzie miał niespodziankę jak wróci za jakąś godzinę z pracy

Edytowane przez kularek
Czas edycji: 2010-10-19 o 20:49
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:51   #3045
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Lutein Irsin Ona GRATULUJE:roz a:Sliczne dzieciaczki trzymajcie sie i wracajcie szybciutko do domciu

Ja nie za dobrze sie czuje...Boli mnie brzus wiec leze

Pozdrawiam wszystkich

Juz w trojeczke Kocham...
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 22:14   #3046
Donuś
Zadomowienie

Kochane śliczne te wasze dzieciaczki....

Michałek to juz duzy chłopak

A ja jakos nie moge spac.... Od ostatniej wizyty jak mnie gin nastraszył wczesniejszym porodem to jakas taka niespokojna jestem ....
Za tydzien znowu wizyta ciekawe co powie ....

Dobranoc

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 03:54   #3047
olajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
niebieskaa biedactwo, ale nie mysl teraz o laptopie bo szkoda nerwow
a wozek super, myslałam ze bedzie kipesko po wertrepach bo teraz mamy troche droge brzydką bo kanalizacje robili ale jest ok nie telepie za bardzo wiec nawet pomimo nie pompowanych kółek daje rady

dziekuje w imieniu michałka za miłe słowa

dzasta nawet nie wiesz jaka ulga i radosc ze ten kikut w koncu odpadł a i traktowalismy go LEKO, musze powiedziec ze dosc wygodna opcja

i polecam wszystkim co nie zakupily jeszcze czegos do noska FRIDE, lepsza od gruszki, najpierw psikam Sterimar (woda morska) i chwilke poczekam i odciagam glutki nawet nie ma takiego płaczu jak sie spodziewałam ani przy psikaniu ani przy wyciaganiu a z gruszka toczylismy a mały sie darł
A ten Sterimar to masz w sprayu i dziecko nie krzyczy jak go stosujesz? Bo ja mam właśnie taki, pani w aptece mi poleciła jak byłam przeziębiona. No i czasem to dosyć mocno się mi zaaplikowało do nocha Lepsze chyba są ampułki dla tak małych dzieci czyli od urodzenia do szóstego miesiąca. Czytałam o tym. Ja chyba zakupie Marimar. A Fride już mam

Myślałam, że już wszystkie macie wózki A wczoraj brat TŻ-ta zapytał się nas kiedy planujemy chrzciny..oni też spodziewają się teraz dziecka, ale są za granicą, no ale to dla mnie śmieszne że takie pytanie nam postawił, bo jeszcze dzidź się nie urodził i jak dla nas to plany za dalekie. Uważam to za przesadę

Dziewczyny nie śpię od 3...już usypiałam prawie a tu ten ból w dole pleców! musiałam wstać bo nie da rady wyleżeć. Pociesza mnie fakt, że tylko z jednej strony tak boli, a mianowicie z lewej. I tak se teraz siedze, z poduchą pod plecami ale i tak boli. Ja nie wiem jak to będzie.. dość, że cierpie na bezsenność to jeszcze teraz nie mogę wyleżeć czy wysiedzieć. Ćwiczenia jakieś pewnie są nie wskazane dla mnie skoro mam szyjkę krótszą a już dziś mnie tak bolało, tzn, wczoraj jak wstałam co pół no-spy wzięłam i rozchodziłam po chałupce. Na dodatek jak chodzę to mam parcie na pęcherz i kłuje mnie tam coś. Leci mi 35 t.c., ale jak rzeczywiscie mam policzone niezbyt dobrze to 37...

---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ----------

Mnie też mówią, że na dziewczynkę to ja nie wyglądam. No zobaczymy jak to będzie
Ja odczuwam jak mi się spiczasty brzuch robi, ale nie wiem czy to jest to twardnienie bo ja mam tak od dawna i do tej pory ciągle myślałam, że tak ma być i poprostu dziecko tak się wypina. Więc nie wiem już sama :/

małgosiak ja też czuje tak nisko dziecko, chyba już w spojeniu. No i to kłucie na pęcherz..

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.

Edytowane przez olajka
Czas edycji: 2010-10-20 o 03:59
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 05:29   #3048
Artystka23
Dragonfly

to z kluciem pecherza tez mam,szczegolnie jak troche pochodze,to wtedy mam silne parcie na caly dol..i biodrowek nie moge dopiac a jeszcze dwa tygodnie temu moglam(a w obwodach nie przytylam)...wczoraj zaczal mi sie 37 tydzien,czyli za tydzien moge juz rodzic..Z tzta w pracy sie nabijaja,ze on glowa juz na porodowce siedzi,bo wciaz sie myli..

Jesli chodzi o bol krzyza,to pilam wczoraj caly dzien zurawine,wygrzalam sie,wyspalam i dzis znowu sie zwijam
.Nerka dalej zablokowana,a ja jestem blada jak smierc,wrecz biala na twarzy..

Zeby dzis te cholerne meble byly...oby
Stary 2010-10-20, 06:29   #3049
olajka
Zadomowienie

A ja dalej cierpie boli cholernie. Siadłam na 10 min i z powrotem gorzej zaczęło Nie da rady siedzieć i leżeć, troszke ulgę przynosi chodzenie i jak masuje sobie, ale nie wiem czy można Jestem zmeczona i śpiąca. Znowu jak chodzę to odczuwam to kłucie i parcie na pęcherz. Jem właśnie śniadanko, na STOJĄCO... Jeszcze brzuszek mi się stawia

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 06:30   #3050
malgosiak25
Raczkowanie

Oj ja też nie spię w nocy w miarę spałam, ale bez bólu i wstawania się nie obyło. Najgorszy poczatek jak mam się położyć ból taki, że aż płaczę z bezsilności :/ zobaczymy co bedzie po jutrzejszej wizycie u ortopedy no i bede musiała podjac decyzje, czy iść od piatku do szpitala, czy być upartą i czekać w domu :/
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 07:04   #3051
melabn
Wtajemniczenie

Bry
Stary 2010-10-20, 07:13   #3052
79 Marta
Wtajemniczenie

Witam a ja śpię pięknie, nic mnie nie boli, nawet na siku rzadko chodzę ( dziś raz, wczoraj chyba w ogóle). W sumie wolałabym mieć jakieś objawy zbliżającego się porodu a tu d...
uciekam do biblioteki
Stary 2010-10-20, 07:24   #3053
Artystka23
Dragonfly

Olajka,wiesz,a moze cos sie zaczyna dziac?Masz bole jak na okres i regularnie stawia Ci sie brzuch????Kolezance z patologii tak sie zaczynalo,urodzila w 12 godzin pozniej.Wlasnie plecy ja bolaly,ciagnelo w dol i ciagle chodzila i usiedziec nie mogla,bo wtedy to byla tragedia

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

nie wiem jak to sie ma do Twojej krotszej szyjki,ale mi przy kolce nerkowej i bolach krzyza pomaga tylko jedna pozycja(ktora polecili na SR zreszta)-usiasc sie "na pietach",czyli usiasc na podkulonych nogach,rozszerzyc wtedy kolana i pochylic sie do przodu,znieczula krzyz w przeciagu chwili..sprobuj,moze choc troche Ci ulzy..
Stary 2010-10-20, 07:32   #3054
margaryt
Rozeznanie

Dzień dobry
Dobrze że moje noce bez bólu, tylko czasem boczek boli od ciężaru większego, wtedy muszę się przekręcić.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 07:34   #3055
kretencja
Zakorzenienie

Ale biedne jesteście, dziewczyny
Ja, podobnie jak Marta ostatnio śpię nieźle.

Olajka, może rzeczywiście zaczyna się coś u Ciebie dziać? W końcu dzidzia już donoszona

Ja zjadłam właśnie śniadanko i jakoś nie chce mi się za nic zabrać...
A wczoraj zrobiłam jeszcze drobne zakupki na all, dokupiłam m.in. dwie pary śpioszków i kaftanik na rozmiar 56, bo na innym wątku kobietka napisała mi, że jej dziecko urodziło się długie, bo aż 58cm, a mimo to używała prawie miesiąc ciuszków 56 A ja nie mam takich prawie wcale, głównie na 62 kupowałam...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-20 o 07:38
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 07:36   #3056
mallinka
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
współczuję Wam bardzo tych bóli pleców i innych części ciała
mnie ostatnio trochę znowu doskwiera spojenie łonowe, ale mam nadzieję że to znowu chwilowe

a zaraz wstawię Bombelinnkę Irsin w nocy mi zdjęcie przysłała

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 07:52   #3057
mallinka
Zadomowienie

SMS od Irsin (23:26):

Nasza Bombelina! Jeszcze bez imienia Leżymy właśnie razem i rozmawiamy Rana po szyciu boli mocno, ale musze. Jemy piersią, ale mała na razie zwraca trochę buziaki!

i SMS nr 2 (na moją wiadomość na temat porodu bez zzo):

Nie miałam wyjścia we czwartek pewnie wyjdziemy więc opiszę poród ze szczegółami bądźcie dzielne

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 07:53   #3058
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

Nasza Bombelina! Jeszcze bez imienia Leżymy właśnie razem i rozmawiamy Rana po szyciu boli mocno, ale musze. Jemy piersią, ale mała na razie zwraca trochę buziaki!

Nie miałam wyjścia we czwartek pewnie wyjdziemy więc opiszę poród ze szczegółami bądźcie dzielne
Stary 2010-10-20, 08:02   #3059
malgosiak25
Raczkowanie

No moje drogie ja się najprawdopodobniej na 99% z wami pożegnam bo jednak decyduje się na ten szpital , az do rozwiązania. Więc pewnie bedzie mnie czekało sporo nadrabiania a wrócę do was pewnie już moją dzidzią przeraża mnie 3 tyg leżenie w szpitalu - jak nie dłużej :/ ale musze sobie dać rady, muszę wierzyć, że tak bedzie najlepiej i dla mnie i dla dziecka tym bardziej, ze tam bede pod stałą opieką

szczegóły z pobytu bedę przekazywała co jakiś czas mallince ok??

Irsin słodka jest twoja malutka ale niestety chyba nie bedę miała możliwości przeczytania szczegółów porodu :/ buzki dla was

Edytowane przez malgosiak25
Czas edycji: 2010-10-20 o 08:06
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 08:04   #3060
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

fajna, dla tych szkrabow warto przejsc nawet traumatyczny porod

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
No moje drogie ja się najprawdopodobniej na 99% z wami pożegnam bo jednak decyduje się na ten szpital , az do rozwiązania. Więc pewnie bedzie mnie czekało sporo nadrabiania a wrócę do was pewnie już moją dzidzią przeraża mnie 3 tyg leżenie w szpitalu - jak nie dłużej :/ ale musze sobie dać rady, muszę wierzyć, że tak bedzie najlepiej i dla mnie i dla dziecka tym bardziej, ze tam bede pod stałą opieką
bedziesz spokojniejsza pod stala opieka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości