Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 09:21   #3091
apoolonia
Rozeznanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
No moje drogie ja się najprawdopodobniej na 99% z wami pożegnam bo jednak decyduje się na ten szpital , az do rozwiązania. Więc pewnie bedzie mnie czekało sporo nadrabiania a wrócę do was pewnie już moją dzidzią przeraża mnie 3 tyg leżenie w szpitalu - jak nie dłużej :/ ale musze sobie dać rady, muszę wierzyć, że tak bedzie najlepiej i dla mnie i dla dziecka tym bardziej, ze tam bede pod stałą opieką

szczegóły z pobytu bedę przekazywała co jakiś czas mallince ok??

Irsin słodka jest twoja malutka ale niestety chyba nie bedę miała możliwości przeczytania szczegółów porodu :/ buzki dla was
Dasz radę
choć wiem że w szpitalu 100 razy gorzej niz leżenie w domu
ale masz jeden plus stała opieka medyczna
ja się cały czas denerwuje że coś jest nie tak

ale co mam zrobić
muszę unikać badania gin bo może wywołać poród (tydzień temu miałam już dwa|)
do tego droga do szpitala też może przyspieszyć cały proces

Trzymaj się!

Zastanawiam się czy nie rozłożyć łóżeczka
ale chyba poczekam do początku listopada

Wątek listopadowo grudniowy a ile dzieci już mamy
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:24   #3092
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość

a jeszcze nawet pełni księżyca nie było, będzie 23

pogoda do bani, ja czuję się do bani, moja mała za to fika sobie radośnie ale ja już bym chciała 38 tc i się rozpakowywać

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:25   #3093
Vcelka
Wtajemniczenie

Ja dziś zaczynam 9 miesiąc

Irsin śliczna córeczka

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:32   #3094
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

EDZIA ano wlasnie... dlatego zalezy jakie masz oczekiwania...
osobiscie z tego co widze to wolalabym by rodzice kupili maluchowi stolik fishera...
a co do mat to proponuje te:
http://allegro.onet.pl/mamtu-mata-ed...268731421.html

http://allegro.onet.pl/mata-edukacyj...266738925.html
(tu mialabym pytanie do sprzedajacego czy palaki na wzglad zapienia nie sa za bardzo chwiejne?? a jesli tak to ile cm moga sie obnizyc przy pociagnieciu przez dziecko srodkowej zabawki)

no i oczywiscie te:
http://allegro.onet.pl/mata-edukacyj...2.html#gallery
ale nowe sa drooogie NO I NIE DO KONCA SPELNIAJA TE ROLE JAKA POWINNY BO MAJA ZA DUZO WSZYSTKIEGO - SA PRZELADOWANE BODZCAMI DLA DZ! co drogie nie znaczy lepsze...

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość

Irsin śliczna córeczka

to juz z gorki

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Dasz radę
choć wiem że w szpitalu 100 razy gorzej niz leżenie w domu
ale masz jeden plus stała opieka medyczna
ja się cały czas denerwuje że coś jest nie tak

ale co mam zrobić
muszę unikać badania gin bo może wywołać poród (tydzień temu miałam już dwa|)
do tego droga do szpitala też może przyspieszyć cały proces

Trzymaj się!

Zastanawiam się czy nie rozłożyć łóżeczka
ale chyba poczekam do początku listopada

Apolonia a na kiedy masz plan. temrin??

ja dzis lozeczko myje i prasuje posciel wiec i oleke, przykryje kocem spokojniejsza glowa lepszy wypoczynek!

UWAGA UWAGA UWAGA
DOSZLY DO MNIE PIELUSZKI

wy penwnie dostanie 5 szt
ja dostalam jako ambasadorka cala paczke - 44 szt do tego ekologiczna materialowa taka szara torbe - kolor brzydki ale sie przyda do piwnicy na cos hehe i opakowanie materialowe w srodku wyscielone gabka na chowanie pieluszki zamykane na rzep - tak by dwie mozna bylo w nie wlozyc i potem do plecaka
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:35   #3095
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość

no to wkrótce godzina zero

Stary 2010-10-20, 09:37   #3096
niebieskaa
Rozeznanie

Hejka wszystkim Mamusiom

Noc trochę ciężka, wedrowki do wc teraz są co chwila, ucisk na pęcherz taki ze pojękuje sobie ciągle bo boli, ale jakoś damy rade, choc jeszcze trochę czasu zostało...

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Kup Fride koniecznie, koleżanka też mówiła że najlepsza. A dla dzidzi bardziej sprawdza się sól morska DisneMar.Ma dobry dozownik
Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
margaryt t sterimar tez jest specialnie dla dzieci i tez malutko psika, malego to psikniecie nawet nie rusza
Kupie, kupie, a spray mam, ale jak byłam teraz chora to tż poszedł do aptetki i Pani dała mu tez sól fizjologiczna w ampułkach -nie ma w nich ciśnienia, a kosztują grosze bo za 6szt zapłacił chyba 1,60gr do tego są one sporej pojemności i nie trzeba ich zużyć w 24h, zakralplałam do nosa a druga do oczu-przynosiły super ulgę.
polecam bo sprawdziłam na sobie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Może cos ze mną nie tak ale ja mam odruch wymiotny na samą myśl o Fridzie
a ja nie mam, wydaje mi się normalne, skoro tyle mam jej uzywa

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
SMS od Irsin (23:26):

Nasza Bombelina! Jeszcze bez imienia Leżymy właśnie razem i rozmawiamy Rana po szyciu boli mocno, ale musze. Jemy piersią, ale mała na razie zwraca trochę buziaki!

i SMS nr 2 (na moją wiadomość na temat porodu bez zzo):

Nie miałam wyjścia we czwartek pewnie wyjdziemy więc opiszę poród ze szczegółami bądźcie dzielne
Cuuuuuudna BOMBELINA!

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Gratulacje. U mnie wszpitalu niestety nie ma zzo
u mnie tez nie ma

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
U mnie ponoc jest za 1200zl

Sliczne dzieci dziewczyny! no i wazne ze wszystko wporządku!

Czekamy na relacje z porodów

Ja sie od wczoraj zle czuje, chodzic nie moge za bardzo bo mnie krocze pobolewa, ale nie jakos mega mocno nie mniej dyskomfort czuje Takze caly dzien przelezalam, oczywiscie komentarze do mnie pynely zebym nie przesadzala i ze obiadu nie ma

Dzis autentycznie nie mam sil isc do wc, a co dopiro w kuchni stac. Ryczec mi sie chce, bo jak nie ugotuje to JA nic nie zjem a przeciez musze cos jesc! Tyle, ze klopot w tym ze nie mam nic konkretnego w lodowce, a nie mam jak isc do sklepu. TZ dzis 12h w pracy i Ojciec powiedzial, ze on czasu nie ma i jak obiadu nie bedzie to moge sie wyprowadzac.

No ale nie mam ja dzis nie wstane bo naprawde czuje ze nie dam rady

aha i chyba brzuch mi sie obniyl, wlasnie zaraz fotke zrzuce i porownam bo tak m isie wydaje
Anecka w biedronce sa w sloikach gotowe dania za 3zł z groszami, klopsy w sosie, faolka po bret., gołąbki wystarczy ziemniaki ugotowac do tego i jesc, nawet dobre. w chwilach gdy sie nie ma siły sprawdzają się.
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:39   #3097
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
a jeszcze nawet pełni księżyca nie było, będzie 23

pogoda do bani, ja czuję się do bani, moja mała za to fika sobie radośnie ale ja już bym chciała 38 tc i się rozpakowywać
ja też tak się czuję

dostałam wczoraj od koleżanki huśtawkę z fischera-bardzo fajna tylko jeden minus że ma 5 piosenek-które lecą jedna po drugiej-a część z nich mi się nie podoba
i się zastanawiam czy taka huśtawka to to samo co leżaczek? boję się że moje dziecię się przyzwyczai do huśtania...

zmieniłam sobie telefon i teraz muszę go sprzedać :/ internet słabo działa i GPS to samo... a TZ też sobie wziął nokie-tańszą-a wszystko u niego śmiga zdołowałam się bo muszę go teraz wystawić i kupić jakiś inny przez all...

A rozpakowane Dziewczyny piszcie jak tam z rozmiarem ubranek-czy słynne 56 rzeczywiście na krótko starcza... chociaż póki co to mamy same kruszynki na wątku chyba Bombelinka Irsin jest najdłuższa-nasza modelka

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 09:40   #3098
rptrbj1978
Rozeznanie

jejus ja małgorzata25 i kotek81 zaczynamy 9 mc-22 pazdziernika. I zaczynam miec swiadomosc ze w kazdej chwili to moze sie zaczc odlot

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:44   #3099
_paulinka2
Wtajemniczenie

ja z 56 prawie nie mam nic

też pogoda taka że nic się nie chce, a ja uczyć się muszę i rysunki wykonać

a Bombelinka długa i chudziutka, mallinka masz racja, modelka

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

O ! A ja zaczęłam 9 miesiąc wczoraj

vcelka
to już bliżej niż dalej

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-10-20 o 09:45
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:44   #3100
kretencja
Zakorzenienie

Edzia, ja też mam dziś USG, ale dopiero wieczorem Nie mogę się doczekać. To już pewnie ostatnie, no chyba że mi przed samym porodem w szpitalu zrobią, ale pewnie wtedy już żadnych zdjęć nie dostanę Mam nadzieję, że Tymek nadal jest Tymkiem

Co do zmęczenia ciążą... ja mam bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony jestem już znużona, ciężko mi oddychać, chodzić, leżeć Męczy mnie częste sikanie, skurcze nóg. No i nie mogę się już doczekać jak poznam mojego synka A z drugiej strony podobam się sobie w ciąży (w końcu, od jakichś dwóch miesięcy, wcześniej jak tyłam, czułam się tłusto, teraz cieszę się brzuszkiem ), spotykam się z miłymi reakcjami (ustępowanie miejsca w kolejce). No i uwielbiam czuć ruchy małego, chciałabym żeby to akurat nigdy się nie skończyło

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:45   #3101
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
osobiscie z tego co widze to wolalabym by rodzice kupili maluchowi stolik fishera...

(tu mialabym pytanie do sprzedajacego czy palaki na wzglad zapienia nie sa za bardzo chwiejne?? a jesli tak to ile cm moga sie obnizyc przy pociagnieciu przez dziecko srodkowej zabawki)

no i oczywiscie te:
ale nowe sa drooogie NO I NIE DO KONCA SPELNIAJA TE ROLE JAKA POWINNY BO MAJA ZA DUZO WSZYSTKIEGO - SA PRZELADOWANE BODZCAMI DLA DZ! co drogie nie znaczy lepsze...

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

to juz z gorki

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

ja dzis lozeczko myje i prasuje posciel wiec i oleke, przykryje kocem spokojniejsza glowa lepszy wypoczynek!

UWAGA UWAGA UWAGA
DOSZLY DO MNIE PIELUSZKI

ja dostalam jako ambasadorka cala paczke - 44 szt do tego ekologiczna materialowa taka szara torbe - kolor brzydki ale sie przyda do piwnicy na cos hehe i opakowanie materialowe w srodku wyscielone gabka na chowanie pieluszki zamykane na rzep - tak by dwie mozna bylo w nie wlozyc i potem do plecaka

termin na 20 grudnia
ale kaktus mi urośnie jak donoszę

teraz się modlę b y udało się do 36tc

-------------------------------------

muszę zrobić badania na tokso

pierwsze pokazało że nie byłam chora i nie mam przeciwciał

czy 32 tc to nie za późno?

która robiła te badania?
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 09:45   #3102
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
jejus ja małgorzata25 i kotek81 zaczynamy 9 mc-22 pazdziernika. I zaczynam miec swiadomosc ze w kazdej chwili to moze sie zaczc odlot
hehe dacie rade
Stary 2010-10-20, 09:51   #3103
kretencja
Zakorzenienie

Apoolonia, no ja nie wiem właśnie. Mnie też w I trymestrze wyszło, że nie chorowałam, ale mój gin nic nie mówił, że powinnam powtórzyć.. Zapytam go we wtorek. To już będzie 34 tydzień skończony, ale wydaje mi się, że to nie jest za późno. Ogólnie chyba chodzi o to, aby przed porodem wiedzieć. Chociaż głowy nie dam.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-20, 09:53   #3104
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość

no i oczywiscie te:

to juz z gorki

UWAGA UWAGA UWAGA
DOSZLY DO MNIE PIELUSZKI

dziękuję Ci bardzo
właśnie też mam takie wrażenie że jak coś jest przeładowane to też nie dobrze, a te drogie chyba trochę tak mają.
Chociaż fakt że ta FP robi super wrażenie.
W pierwszej kolejności myślałam o canpolu tylko nie wiem czy nie będzie za blada?

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:54   #3105
Patrycja_1708
Zadomowienie

Czesc dziewczynki. Ja znowu miałam okropną noc, zasnąc tez miałam ciężko i dopiero nad ranem tak mi sie spac chciało ze ledwo po 9 zwlekłam sie z łóżka. Śniadanko już zjadłam i wzielam sie za krokiety z pieczarkami

IRSIN jeszcze raz gratuluje córeczki, bombelinka prześliczna jest

Mam jeszcze do was pytanko odnosnie wyjazdów, bo wczoraj nikt mi nie odpisał... Wyjeżdzała któraś z was na jakiś dłuzszy wyjazd?? Bo non stop myśle czy taka daleka podróż bedzie dla mnie bezpieczna...

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-10-20 o 09:57
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:56   #3106
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Edzia, ja też mam dziś USG, ale dopiero wieczorem Nie mogę się doczekać. To już pewnie ostatnie, no chyba że mi przed samym porodem w szpitalu zrobią, ale pewnie wtedy już żadnych zdjęć nie dostanę Mam nadzieję, że Tymek nadal jest Tymkiem

Co do zmęczenia ciążą... ja mam bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony jestem już znużona, ciężko mi oddychać, chodzić, leżeć Męczy mnie częste sikanie, skurcze nóg. No i nie mogę się już doczekać jak poznam mojego synka A z drugiej strony podobam się sobie w ciąży (w końcu, od jakichś dwóch miesięcy, wcześniej jak tyłam, czułam się tłusto, teraz cieszę się brzuszkiem ), spotykam się z miłymi reakcjami (ustępowanie miejsca w kolejce). No i uwielbiam czuć ruchy małego, chciałabym żeby to akurat nigdy się nie skończyło
oj ja też mam nadzieję, że niespodzianki co do płci nie będzieJa mam na 18, ale na 100% nie wejdziemy o czasie. Nie mogę się już dozekać
Z tego co pamiętam to przed ciążą byłaś chudzielec. Ja byłam dość szczupła ale zaokrąglona na udach, brzuchu i duuuży biust. A jak doszły ciążowe kilogramy to już się tego zrobiło o wiele za dużo i kiepsko sie czujędostałam wielki udziecI mały też kopie głównie w nocy więc wiadomo spaaaaać. Także z radością przyjmę wiadomość, że to już. Tylko tak koło 38tc

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:58   #3107
kretencja
Zakorzenienie

Mój synek jest delikatny Sporo się rusza, ale tak raczej się przekręca, nie wierzga mocno
Byłam przed ciąża chudzielec i też trochę nabrałam ciała na udach, tyłku, biuście... Ale jakoś proporcjonalnie chyba wyglądam, wszyscy mi mówią, że ciąża mi służy i że bardzo dobrze wyglądam

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-20, 10:01   #3108
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Ja znowu miałam okropną noc, zasnąc tez miałam ciężko i dopiero nad ranem tak mi sie spac chciało ze ledwo po 9 zwlekłam sie z łóżka. Śniadanko już zjadłam i wzielam sie za krokiety z pieczarkami

IRSIN jeszcze raz gratuluje córeczki, bombelinka prześliczna jest

Mam jeszcze do was pytanko odnosnie wyjazdów, bo wczoraj nikt mi nie odpisał... Wyjeżdzała któraś z was na jakiś dłuzszy wyjazd?? Bo non stop myśle czy taka daleka podróż bedzie dla mnie bezpieczna...
w poprzedniej ciazy jechalam przez 5 godzin autem z dwoma przerwami na wc mialam pozniej strasznie opuchniete nogi rece twarz ale po dwoch dniach sie uregulowalo (bylam wtedy w 8 mies.)
w tej ciazy nie odwaze sie jechac... Grzes jest inny i mnie za bardzo ugniata u dolu...

EDZIA gdybym miala teraz kupowac to wzielabym canpola rzeczywiscie... nie wszystkie sa blade - odalam tylko przykladowy link - ale patrz tez na rozmairy bo co aukcja to moga byc rozne! a najlepiej w miare duzy a jak nie to pianki podlogowe spelniaja rewelacyjne zastepstwo i zabawki wokol + LUSTERKO ktore kazda mama dziecku owinna kupic - ale to bezpieczne nie z zdanego plastiku doodkola etc... tylk otaka jakby guma oprawione koniecznie okragle! bez rogow bokow etc... dziecko na matach najczesciej na brzuszku lezy... a jak bedziesz cchiala n aplecach to do lozeczka i zawieszasz w lozeczku mu cos do siegania np spiralke pokazywalam juz kiedys to lepsze efekty daje i wsszystko to starcza co najmniej na dwa lata...
Stary 2010-10-20, 10:01   #3109
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Jak duza ma byc ta brytfanka?
moja blacha ma 33 cm

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ale slodziakowe dzieciaczki mamy !!

zenia panna mloda na zdjeciu bardzo szczesliwa

A ja juz mam lozeczko
ALe musze jednak kupic materac.
Ten co dostalam srednio mji sie widzi.
I szczebelk dorobić bo zaginał w akcji.
Fotka czysto pogladowa z pogniecioną posciela haha

Kliwia ile kosztował ten przewijak na łóżeczko ?? czy go dostałaś

Bedziesz podwyzszac podest w łózeczku na pierwszy poziom czy bedziesz miała go tak nisko

Cytat:
termin na 20 grudnia
ale kaktus mi urośnie jak donoszę

teraz się modlę b y udało się do 36tc

-------------------------------------

muszę zrobić badania na tokso

pierwsze pokazało że nie byłam chora i nie mam przeciwciał

czy 32 tc to nie za późno?

która robiła te badania?

Ja badanie na toksopla robiłam tylko raz w II trymestrze.

Małgosiu trzymaj sie dzielnie w tym szpitalu

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:01   #3110
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:

myślę, że powinnaś skonsultować to z ginekologiem, on najlepiej Ci odpowie. Ponoć najlepszy moment na dalekie podróże to 2 trymestr (moja bratowa przeleciała ocean w 2 trymestrze- ale wpierw spytała się ginekologa, czy może). Ale jeśli jesteś w dobrej kondycji w 3 to też możesz, ale lepiej zawsze się upewnić u lekarza.

Stary 2010-10-20, 10:02   #3111
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mój synek jest delikatny Sporo się rusza, ale tak raczej się przekręca, nie wierzga mocno
Byłam przed ciąża chudzielec i też trochę nabrałam ciała na udach, tyłku, biuście... Ale jakoś proporcjonalnie chyba wyglądam, wszyscy mi mówią, że ciąża mi służy i że bardzo dobrze wyglądam

To tak jak ja i powiem ci ze sama czuje sie rewelacyjnie jak troche ciala nabralam tu i tam

Stary 2010-10-20, 10:04   #3112
_paulinka2
Wtajemniczenie

a moja córcia, kopie momentami bardzo mocno, raz się tylko przeciąga lub wypina a raz tak wystawia nóżki i kopie mocno że szok mi za to ciąża nie służy, i każdy mi to mówi. Teraz to w lustro patrzeć nie mogę, taka jestem na buzi marna babcia od razu wiedziała że dziewczynka

dbam o włosy

Stary 2010-10-20, 10:04   #3113
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Na takie pytanie jest ci chyba tylko w stanie lekarz odpowiedziec

Stary 2010-10-20, 10:06   #3114
Patrycja_1708
Zadomowienie

No my jeździmy własnym autem do Polski wiec kiedy chce do wc to stajemy a całą droge mam rozłożone na maxa siedzenie i leże a własciwie to śpie... W przyszłym tygodniu ma byc u mnie położna to zapytam bo wizyta u gina dopiero na początku listopada.

A tak poza tym to też mam te kłucia i ucisk na pęcherz jak wy... Masakra...
I strasznie mi duszno od rana...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:07   #3115
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
ja co 2 weekend jeżdżę do wawy-200km w jedną stronę nie jest lekko, ale na razie żadnych skutków ubocznych nie odczułam-no może twardy brzuch następnego dnia, ale jak poleżę i odpocznę to przechodzi musisz sama zdecydować-Ty wiesz najlepiej jak się czujesz

Stary 2010-10-20, 10:11   #3116
Sysunia_d
Zakorzenienie

Generalnie sie mówi ze w III trymestrze zwłaszcza w tych 2 ostatnich miesiacach powinno sie ograniczyc podróze . Podróz autem tez moze wywołać poród a do samolotu to juz nie wpuszczaja bo nikt nie chce brac na siebie takiego duzego ryzka jakby sie cos zaczelo dziac np przez zmiane cisnienia.

Tak wiec ja bym zapytala lekarza albo jechala na wlasna odpowiedzialnosc ( oczywiscie zalezy jaki to jest dystans do pokonania)

Stary 2010-10-20, 10:14   #3117
mallinka
Zadomowienie

Dziewczyny dzięki info jednej z nas () dowiedziałam się o dziwnej sprawie, a mianowicie jedna dziewczyna ma wiele nicków/kont na wizażu i pisze na nich różne historie... Pozwoliłam sobie usunąć ją z naszej listy mam oczekujących (była w 2 osobach a odzywała się też pod 3 nickiem tylko bez wpisania na listę) bo uważam iż mamy wystarczająco dużo realnych problemów aby jeszcze martwić się czyimiś wyimaginowanymi...: pala:
Nie wiem co kierują tą osobą, że tak się zachowuje ale nie do mnie należy rozważanie tego

Tu możecie przeczytać o kogo chodzi i jakie mniej więcej historie ona przedstawia (!szok!), dodam jedynie jeszcze tylko że jest też ona założycielką wątku mam styczniowo-lutowych
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2928

Stary 2010-10-20, 10:20   #3118
kretencja
Zakorzenienie

Mallinka, o kurczę, ale historia
Być może ta osoba cierpi na jakieś zaburzenie psychiczne - osobowość histrioniczną albo wieloraką

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-20, 10:22   #3119
margaryt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki info jednej z nas () dowiedziałam się o dziwnej sprawie, a mianowicie jedna dziewczyna ma wiele nicków/kont na wizażu i pisze na nich różne historie... Pozwoliłam sobie usunąć ją z naszej listy mam oczekujących (była w 2 osobach a odzywała się też pod 3 nickiem tylko bez wpisania na listę) bo uważam iż mamy wystarczająco dużo realnych problemów aby jeszcze martwić się czyimiś wyimaginowanymi...: pala:
Nie wiem co kierują tą osobą, że tak się zachowuje ale nie do mnie należy rozważanie tego
Nie wiem co takie osoby chcą osiągnąć. Pewnie są samotne, nie radzą sobie z problemami
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:22   #3120
_paulinka2
Wtajemniczenie

o mój boże :| co za ludzie..... i po co takie coś robić ? niektórzy są naprawdę... psychiczni...

dbam o włosy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości