![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | ||
Zakorzenienie
|
A dziękować
![]() To zem prawdziwa "Ja" (z charaktera) Cytat:
Jak mi latają po nim muchy. Cytat:
Podejrzewam ze pierogi sie dynią nadziewa ale na słodko? Słono? A w pyzach to się nadziewa czy dynie stosuje sie zamiast ziemnioków? a krem to to co dokładnie jest? Dzizys alem ja ciekawska ![]() ---------------------------- Fitam ![]() Jestem nietomna. Wczoraj padłam do wyra o 21 przespałam sie do 2 a potem sie az do teraz szwendałam nieprzytomna po domu. Efektem mam guza na czole od drzwi łasienkowych i rozwalony paluch od łozkowej nogi. A oczy mam tak piknie podkrążone ze ogólnie wyglądam jak ofiara przemocy w rodzinie. Jak mi sie nic nie chce. Trza sie ruszyć z domu a za oknem szaro, buro, mokro i mgliście.
![]() |
#2104 |
grozi wypollizowaniem
|
ha.....ha.....ha.....
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- a u mnie tak słonce napierd....ze załuje ze sie chypre rougem nie wypachniłam ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-20 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mi to przeszło przez myśl ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-20 o 09:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
![]() macanko widziałam, ale nie zwróciłam uwagi kto maca ![]() nie, nie będzie. zarąbiście jest tak po prostu, bo jest nam dobrze przebywać ze sobą, ale nareszcie nie udajemy czegoś czego nie ma. prawdę mówiąc jestem w lepszym nastroju niż np. dwa tygodnie temu. Cytat:
![]() Acha, jeszcze o "Pozwól mi wejść" amerykańska wersja pewnie standardowo ma pełno super efektów oraz "momentów" - w szwedzkiej tego wszystkiego nie ma, i choćby dlatego warto obejrzeć. Straszny horror to to nie jest, ale swój klimat ma. mam nadzieję, że u mnie to nie jest "niestety".... Cytat:
![]() ale mycie podłóg odbywa się chyba w pozycji wskazanej podczas ciąży, nie? tak mi się jakoś kojarzy że odciąża...?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
grozi wypollizowaniem
|
znalazłam fajne butki na szafe
![]()
#2108 |
grozi wypollizowaniem
|
o take:
![]()
#2109 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Zawsze możesz zmienić imię i nazwisko na obecnym profilu - tak mi się przynajmniej wydaje
Można niby spór na Allegro założyć, ale co to daje to nie wiem? Bo Allegro raczej ma to w nosie. I na policję też można spróbować zgłosić, wcześniej informując o tym sprzedawcę (a nóż widelec się wystraszy i zwróci kasę?) - nie wiem od jakich kwot policja się sprawami zajmuje i czy w ogóle kwota ma tu coś do rzeczy, ale zdaje się że obowiązek mają przyjąć każde zgłoszenie. Trzymam kciuki. Coś jakiegoś pecha masz do zakupów w necie.... ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- mój najukochańszy fason ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-20 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby Ci się jakieś norwegi śniły, to bym zrozumiała.... ale TO? ![]() ![]() sssss..... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajne - takie z lekka goth ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 09:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no własnie wyczytałam ze to nie takie proste ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() kurka ni mom pojecia....pogrzebie jeszcze raz ![]()
![]() |
#2113 | ||||
Zakorzenienie
|
no to świętujemy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę do pracy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
![]() Toć mówiem, że MUSISZ się wyprowadzić ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 ja tyż. mam parę par podobnych, ale CENTRALNIE TAKICH to ni ad. 3 grzep-a-grzep ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sałato napisz mi na priv jak mozna zmienic plis ![]() mam buty....ale one som....z Japoni ![]() ![]() http://www.cosmates.jp/shop/product_...8/language/en/
![]() |
#2117 | ||
Zakorzenienie
|
a,no to luz,dziś zjem więcej może zobaczę inne fajne stworzonka
![]() łazisz po nocach jak ja, najgorsze było jak walnełam po ciemku palcem od stopy w aluminiowy profil,krew się lała,oj lała się ![]()
![]() |
#2118 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
na żywca nie widziałam nigdzie takich podobających mi się - tak więc najukochańszy fason istnieje u mnie tylko w teorii.
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-20 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Nindżopesz
|
Ściemniasz czy poważnie? Bo pozycja mało rodząca
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę opróżniać pawlacze, co ja tam znajdę, bojem siem. A panele właśnie się kładą w nowej chatce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wchodzisz w zakładkę Konto-prawy,górny róg.Klikasz w ustawienia konta i tam masz opcje zmiany danych,hasła itp itd
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
![]() w sumie i tak mię całymi dniami nie ma ![]() Dobrze, że jeszcze nie ma tekstów, że "musisz się łożynić" ![]() Choc już mnie wnerwia, jak mi o tym paplają przy kazdych życzeniach. Jak jeszcze raz usłysze na swięta życzenia, żebym znalazła druga połówkę, to odpalę, że już znalazłam. ![]() Alem wypiła ![]() ![]() ![]() Cytat:
http://www.restyle.pl/TUK_A7566L_BUT..._roze-430.html albo takie? http://www.rockmetalshop.pl/product-...EMON-147-.html ło matko - a jak w tym chodzić ![]() http://www.rockmetalshop.pl/product-...DEMON-068.html Cytat:
![]() taa... markowe ciuchy i może jeszcze markowe perfumki zamiast kąpieli? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a kto kładzie pamele? TZ himself? ![]() ale wsiowe ![]() ![]() Cytat:
własnie se czytam..ze trzeba wniosek do face wysłać...i ze mozna zmienic tylko na prawdziwe ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-20 o 10:46 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
grozi wypollizowaniem
|
cena ok...to co zamawiasz?
![]() ![]()
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wtedy Ci będę mówić, że MUSISZ mniej pić ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ni majom futra w srodku ![]() kurde...fajne te buty ![]() ![]() gdzie ja bym w tym chodziła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i dlatego odpuszczam sobie wydatki na kutwiszczowate buty i ciuchy ![]() Szit, przewiało mnie rano na pieronie, a nie miałam czapki i już mnie łeb boli ![]() ![]() Na przekór mglistej pogodzie (w Wawie) wesoła i łopymistyczna piusenka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8wduZj3APgg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale mi sie podobajo takie ciuchy ![]() i to coraz bardziej ![]() nawet po domu nie mogiem tak pomykac, bo mi sie dziecko skrzywi ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- o miolekuły o3 bedom ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2130 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ach ![]() Ale słodkie te butki ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Polly, w końcu opcja aksamitów odpadła, chyba, że mówimy o zielonej kanapie ![]() Zniszczyła mnie piosnek Mai. Teraz mi się chce... dokończę jak wyjmę jajko z kąpieli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.