|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Czuje że żyje urosnę wam prędko..."-Bejbiki Styczeń-Luty2011-cz.2
ale jaja, aż się nie chce wierzyć...
Marika, śliczny brzusio jak Ci z nim? Pewnie ciężko![]() ja jestem za tym, aby Marika rozpoczęła następny wątek
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png Edytowane przez hawea Czas edycji: 2010-10-20 o 15:48 |
|
|
|
#4532 |
|
Rozeznanie
|
Rowniez w szoku jestem, popieram kandydature Mariki, co do tytulu podoba mi sie nr.2.
Z rana wlaczylam stronke co by Was poczytac, i nie dalam rady, bo wzielam sie za pierogi, sprzatanie, kapanie dziewczyn, bo wczoraj wieczorem mialy tylko "kocie mycie", wiec rano wygladaly strasznie , no i wlasnie teraz usiadlam.Stokrotka przystojniak synek. Lilijka dla mnie taki zwiazek nie mialby sensu, nie rozumiem tesciowej, ale jeszcze bardziej Twojego TZ, bo jak ktos kocha, zalezy mu, to mamusi nie pozwalal by na takie stresowanie zony, i nienarodzonego dziecka.. Wera trzymam kciukasy. Marika super brzuszek. Rekinek ja poduszke polecam, jak pisalam ja wole wypelniona granulatami, ale to moze kwestia gustu byc, tak czy siak, nie wyobrazam sobie spania bez tej podusic, a pozniej tez sie przyda .Co do kosmetykow nie zastanawialam sie jeszcze, ale chyba zaczne od probek i wtedy okaze sie, ktore beda malenstwu pasowaly, bo jedna z dziewczyn np: byla uczulona na Penaten, druga znowu na inne, wiec to indywidualna sprawa dziecka pewno jesc. Nad chrzcinami sie jeszcze nie zastanawialam, wiem tylko na pewno, ze nie w maju, bo wtedy mamy w rodzinie Komunie, wiec beda albo w kwietniu, moze nawet w marcu, albo dopiero w czerwcu. Ja dziewczynki chrzcilam jak mialy poltora miesiaca, jedna przespala cale chrzciny, druga mimo ze spokojniejsza, wrzeszczala strasznie, wiec na to reguly nie ma .Ale ja z chrzcinami zadnej pompy nie robie, raczej cos jak urodziny, goscie tez tak to mniej wiecej traktuja .Nic zmykam ale oko tu zostawiam
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę go wywalić z domu, bo już to przerabiałam, a on jak potulny baranek wyprowadzał się............więc to mija się z celem, a u dziadków mam święty spokój i dochodzę do siebie po tych rewelacjach.... |
|
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
popieram Marikę jako nową założycielkę i prowadzącą nasz nowy wątek..
dziwna sytuacja bo nie wiem o co takim ludziom chodzi, co zyskują itp ale ok niech im ziemia lekką będzie ![]() a my będziemy mieć nowy wątek.. ale moze dla odmiany inną nazwę ?? niż proponowane dzisiaj tak dla odmiany by nie mieć nic juz wspólnego z tym zamieszaniem.. ----------------------------------------------------------------------- co do bakterii w moczu to mam zapis ze liczne ale lekarz nie kazal sie tym przejmowac bo krwinki biale są 5-7 i to jest ważne.. chyba by mnie nie klamal jakby te bakterie mialy mi lub maluchowi zagrażać..hmm.. ![]() ------------------------------------------------------------------------ MARIKO co do marmuru to koniecznie zaimpregnuj.. zobaczysz ze zaprocentuje ci to bardzo, i za kilka lat nadal bedzie dobrze wyglądać.. tylko nie oplaca się impregnacji jakimiś tanimi środkami.. najlepiej spytac kamieniarza lub poszperac w internecie.. ja kupuje środek chyba fila się zwie.. mozliwe ze do marmuru tez jest.. ja mam do zaimpregnowania 90m kw bialego gresu wiec |
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lazienka tak wyglada |
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
kolory nie moje, ale prysznic świetny!!!
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
to mój brzuszek, tylko się nie wystraszcie, strasznie ciężko robi się sobie zdjęcia
zrobiłam miks z 3 zdj.
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
prysznic to moja ulubiona czesc tej lazienki, wszystko bylo planowane w okol prysznica bo musial byc ogromny z siedzeniem
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja muszę znaleźć pomysł na naszą
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam siedzenie, jest super!
|
|
#4544 |
|
Raczkowanie
|
no to nie fajnie bo lekarz powiedzial ze dopiero sie zaczniemy martwic ze jak bedzie okolo 15
oj to faktycznie powalcz z tymi bakteriami bo cos jest nie tak.. trzymam kciuki i zbieraj info co bedzie skuteczne w tej walce bo moze się mi lub innym później przydać.. a na razie pamiętaj że myslenie pozytywne jest wskazane w naszym stanie a nie zamartwianie się |
|
|
|
#4545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ślicznie![]() oye, łazienka super, i te kolory - lubię takie ciepłe ![]() moje maleństwo przed chwilą się strasznie przestraszyło i zaczęło strasznie wierzgać, bo idioci na korytarzu rzucili coś ciężkiego o ziemię. I tak parę razy.. Ja sama się wystraszyłam, musiałam wyjść do łazienki, bo tam nie było słychać tego okropnego hałasu..... masakra, jak ludzie maja innych w d..... czy Was też boli krzyż, dziewczyny?
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png Edytowane przez hawea Czas edycji: 2010-10-20 o 16:47 |
|
|
|
|
#4546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna, a kolorki prawie jak moje tylko ze ja mam bardziej unowoczesniony styl.. bo uparlam się na kwadratowe klimaty wiec do tego inny by mi nie pasowal.. a zdjecia mam niestety beznadziejne :-( ale porobię teraz bo juz troche lepiej wyglada bo prawie jest skonczona i nie ma już styropianowych podpórek pod lustrami i stylowych zarówek jak na ponizszych zdjeciach.. no i ja nie jestem juz tak szczupla jak na zdjeciach bo to z przed chyba 2 msc no i foto same w sobie są fatalne bo w dzien tam za duzo swiatla wpada..a drugiej lazienki - kabinowej to nawet fotki po remoncie nie mam to narazie nie dam.. powiem tylko w drugiej poszlam w ciemne kolory..wszystko w wenge.. ladna...ale kurzojad najwiekszy w domu..wszystko widac .. jak sprzatne to na nastepny dzien juz syf widac..ale po remoncie moze bedzie lepiej.. a kibelek goscinny zrobilam w srebrnym gresie ktorego nie dalo sie pociac i czarna armatura..hmm.. no niby ladnie ale tez nie polecam dla praktycznych osób bo syf niezmierny się zbiera..no ale cóż muszę ponosić konsekwencje wyborów bo sama to wszystko projektuję i bede latac ze szmatką ![]() ha ha ale mi post prosto na forum murator wyszedl
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczny brzuszek! moze i duzy ale taki ma przeciez byc w ciąży.. najwazniejsze ze ładnie proporcjonalny do cycyuszków ![]() bo mi się zaczyna teraz poglebiac dysproporcja..biust przystopowal a brzuch z dnia na dzien coooooraz większy! masakra! smaruje teraz kremami dwa razy dziennie bo skóra tak mi sie czasem naciąga ze boję sie ze pęknie
|
|
|
|
|
#4548 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bambino - nie znam osoby, która by narzekała na te produkty. A moje dwie koleżanki do tej pory stosują szampon Bambino ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie miałam tylko godzinę prądu.. a Nadrabiałam...
|
||||||
|
|
|
#4549 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ależ ten czas zapiernicza ![]() Cytat:
Cytat:
swoją drogą to ja jestem z 2 stycznia, moja mama mnie przenosiła wystarczył łyk szampana w sylwestra i poszłoooooo![]() Cytat:
Cytat:
btw pisałas że bierzesz globulki tak? one mogę powodować wzmożoną ilość śluzu, ale nie wiem jak działa luteina bo nie brałam, lekarz cie nie informował? Cytat:
![]() Cytat:
mariko przepraszam, że pytam...ale ile kg przytyłaś do tej pory? Cytat:
ps. nie lubie cie za te naleśniki, juz dziś zjadłam rybe, pieczarki smażone i zaraz mamy obiad a tu jeszcze jedno mnie naszło ![]() my juz po usg ale nic specjalnego sie nie dowiedzielismy od lekarza, dostałam zwolnienie od internisty, bardzo sie dziwił, że ginekolog nie chciał mi dac L4
|
||||||||
|
|
|
#4550 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - brzuszki jak zwykle urocze!!!
OYE, piękna łazienka! Bardzo przytulna dzięki tym ciepłym kolorom ![]() Co do Molalali...hmmm od początku wydała mi się dziwna. Zakłada wątki, a praktycznie się na nich nie udziela, nie pisze nic o ciąży, o dziecku...tak jakby rzeczywiście nie miała nic do powiedzenia w tym temacie... Oczywiście jestem za kandydaturą Mariki ![]()
ur. 31. 01. 2011r. Edytowane przez stalowamagnolia Czas edycji: 2010-10-20 o 17:06 |
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Louboutinka, Oye, łazienki jak z katalogów, widać ,że było przy nich mnóstwo pracy ![]() Tak się zastanawiam Dziewczyny, jak pielęgnować krocze po porodzie SN? Czy już w szpitalu podmywać Tantum Rosa, czy jakimś innym specyfikiem? Powoli kompletuję torbę do szpitala i nie wiem co zabrać... |
|
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) jaźni czy co? Z tego co pisała jako Motylicaja bardzo by chciała mieć TŻa i dziecko, w czym nie ma nic złego, ale z tym kłamaniem na wszystkich loginach to po prostu przegięła. A co do zdjęć w avatarze i tych, co dodawała, to już zahacza o wykroczenie prawne ![]() PS. Co do łazienek, które przy okazji widziałam będąc na Waszym wątku - cudo!
|
|
#4553 |
|
Wtajemniczenie
|
...co do grzybicy, to za mną kula się od początku ciąży!
![]() Mam nadzieję, że ten ch*** grzyb nie zaszkodzi Maluszkowi! ![]()
ur. 31. 01. 2011r. Edytowane przez stalowamagnolia Czas edycji: 2010-10-20 o 17:22 |
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie ta cala sprawa molalali jest tak dziwna ze nie wiem jak do tego sie odniesc bo jakos nie wiem po co ktos takie rzeczy robi.. to zupelnie bez sensu..
molalala moze to nam wytłumaczysz?! |
|
|
|
#4555 |
|
Rozeznanie
|
hm, a mnie dziwi jedna sprawa, skoro to fałszywy profil, to dlaczego żaden moderator jej nie zablokował?
|
|
#4556 |
|
Rozeznanie
|
Louboutinka piękna łazienka, naprawdę robi wrażenie!
Pączusie usmażone, część już w brzuchu, ledwo się ruszam. Któraś pytała o bóle krzyża. Ja też je mam, zwłaszcza po całym dniu. Cały dzień pada...
|
|
#4557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież takie profile z miejsca są blokowane! może trzeba by napisać do któregoś z Moderatorów i zapytać?!
|
|
#4558 |
|
Rozeznanie
|
A, moze Molala to jakas nastolatka, ktora bardzo sie nudzi
, albo ktos bardzo niezrownowazony emocjonalnie, jak tak czlowiek czyta, to ma strach udzielac sie na tak duzych publicznych forach![]() Podawanie falszywych danych w necie, tez chyba karalne jakos jest.. Ale moze sama zainteresowana sie wypowie? Piekne lazienki pokazujecie, ja mam zwykla klasyczna, ale my mieszkanie wynajmujemy, wiec wlasciciel o lazience decydowac .Lilijka a, to mieszkanie w ktorym jestes z TZ teraz, jest jego czy Twoje?? Albo wynajmowane? Jesli wynajmowane, dalabys rade je sama utrzymac?, albo wynajac nie wiem cos tanszego na przyklad? Ehh ciezko sytuacje masz nie do pozazdroszczenia. Muron bakterie pogonisz antybiotykiem, ja mialam strasznie duzo, ale kuracja antybiotykowa pomogla, teraz z kolei mam niskie zelazo, biore wiec w tabletkach z nadzieja, ze to tez pomoze .
|
|
|
|
#4559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Rozeznanie
|
Co do grzybicy w ciąży to ja jestem ekspertem w tej materii
.Za każdym razem przeżywam to samo, jakoś chyba wyjątkowo podatna jestem na to paskudztwo. Na pierwszej wizycie w ciąży u gina dostałam NATAMECYNE (nie wiem jak to się pisze dokładnie). Działało tylko jak brałam, doraźnie, jak się skończyła to od razy wróciło. Potem dostałam GYNAZOL, działał 1,5 tygodnia, i potem dostałam GYNO - FEMIDAZOL, i jak na razie działa. Zauważyłam że im droższy lek tym, mniej na mnie działa. Gyno - femidazol kosztuje cos ok. 8 zł i jak na razie okazał się najskuteczniejszy. Nienawidze sposobu aplikacji tych wszystkich globulek, bleeeee!!!!!!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

jak Ci z nim? Pewnie ciężko
, no i wlasnie teraz usiadlam.

Haters Gonna Hate 

jak na ponizszych zdjeciach..
ale niestety złapałam jakiegoś grzyba i jestem na antybiotykach
i zaraz mamy obiad
a tu jeszcze jedno mnie naszło 

przecież takie profile z miejsca są blokowane! może trzeba by napisać do któregoś z Moderatorów i zapytać?!