|
|
#2131 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
mnie piosenka maji tez zniszczyła a widzisz naet nie wiedzialam ze komforciarze pamele kładą ![]() a wiele taka przyjemnosc kosztuje? a robiliscie jakies podłoze pod one panele? w sensie -wylewki? siem pytam bom sama w przeddzien paneli
|
|
|
#2132 | |
|
Nindżopesz
|
Pięknie, pochowałam akcesoria do jedzenia jajek i nagotowałam se na miękko
Cytat:
![]() A przez piosenkę Mai chce mi się piwa, imprezy, tańcowania na stole i jakiejś poronionej sesji RPG. |
|
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
A my sobie sobie układaliśmy panelki,i miło jest bo to czysta robota i oszczędnie, i wszystko równiutko nam wyszło ,na razie dwa pokoje ,jeszcze w jednym dużym i kawałek przedpokoju.Umarłabym na zawał jakbym miała zapłacić tyle kasy za ułożenie paneli
|
|
#2134 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o mamo-czemu kładziecie panele na mozaike? kurde jak tak liczą to chyba nic nie wylicze....bo moj TZ sam chce kladac ...no ale ja nie wiem
|
|
|
#2135 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niech chociaż panele wyglądają przyzwoicie...
|
|
|
|
|
#2136 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w ogle to uwazam te panele to zuoooooooooooooo
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- mam pytanie do skarbiatko jako znawcy-czy to prawda ze panele da sie zdemontowac i położyc gdzie indziej?
|
|
#2137 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ani w ogóle niczego co ma małe deseczki a każda w innym odcieniu. Dlatego większość parkietów też mi się nie podobała.Pytaliśmy jeszcze jednego gościa od remontów, który nam pomaga ile on by wziął za montaż paneli i też mu wyszło koło 2 tys. Gwoli wyjaśnienia jeszcze: drewno byłoby niby lepsiejsze ale a) nie mamy kasy b) nie mam zdrowia do pastowania i nabłyszczania, taki panel przejadę mopem i luz. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-10-20 o 13:00 |
|
|
|
|
#2138 | ||
|
Zakorzenienie
|
mi tez się podobają różne fikuśne ciuszki, bielizna itp... Ale szkoda mi kasy wyrzucać
![]() (bawełniane majciochy rzondzom u mnie by sie mogli starzy na stare lata skrzywić Cytat:
Cytat:
Ja tego słucham od godziny i szczerzę zębole jak wariatka
|
|
#2139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.My rozbieraliśmy po jakimś czasie ,bo pękł jeden przy montażu antresoli. Red Ciebie to ja akurat rozumiem ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() tzn taka deska barlinecka mi się podoba,ale drogie toto,to już wolę wszędzie panele ,a jak się zniszczą to mniejszy żal wymieniać
|
|
#2140 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
myslalam włąsnie czemu nie chcecie odnowic mozaiki ![]() a co do przejeżdzania paneli...to wątpie drewno somo w sobie jest takie ze nawet brudne wygląda ok, a na panelach robią sie takie wodne zacieki jak na plasiku....i odciski małych łap zostają .Mam panele tylko w kuchni (panele w kuchni to zuooooo) i cały czas wyglądaja syfiaście-juz ich nawet nie myje ,bo nie ma po co ![]() poza tym panele są śliskie jak ch..., po którestam tukom sie sukinsyny...jak ide w butach po panelach to chce mi głowe rozwalic , na szczescie tak ogolnie to chodzimy w skarpeciochach, wiec looz.....
|
|
|
#2141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do problemu z allegro, to się chyba rozwiązał. Dzwoniła właścicielka firmy, w której zamawiałam (bardzo miła babka zresztą), i bardzo przepraszała, bo ktoś z jej pracowników zawalił sprawę. Dziś wysyła ponownie. Tak się złożyło,że zadzwoniła krótko po obsmarowaniu ich na wizażu ![]() A do netowych zakupów faktycznie nie mam farta. Albo raczej do poczty. Albo zgubią, albo paczka nie dotrze na pocztę, albo paczkonosz zostawi gdzie indziej i nie wie gdzie, albo uszkodzi się zawartość
|
|
#2143 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2144 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaaa-jeszcze cos....z mojego doswiadczenia wynika ze mop jest za mokry do paneli.....mnie sie podniosły wszystkie łączenia w panelach od mopowania
![]() ale ponnos som jakies wysoce specjalistyczne srodki do paneli...a ja nie uzywalam...tylko pana mięsniaka
|
|
#2145 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
hyhy
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
te są do chodzenia ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------
|
||
|
|
|
#2146 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
edukuj mnie mistrzu ![]() szczerze to wole zwykłe....takie to mie troche rozsmieszajo ![]() zreszta do wyra trza dojsc...no i czasem stac w trakcie ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- dlaczego tu sie gada o seksie i to od samego rana? ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-20 o 14:05 |
||
|
|
|
#2148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie lepiej te pony coś tam? ![]() a czy to coś nowego w sex barze? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 15:29 |
|||
|
|
|
#2149 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
jak mię błysnał srebrem po ślepiach to nie miałam szans Lepszy chyba tylko pare lat temu w Glamour byl, złota wężowa skóra Cytat:
To by Cie zaczęli doceniać. Mam zwyczaj spać do południa, a rodzina chodzi wtedy na palcach. Jak wyjeżdżam to po dwóch tygodniach zastaję na biurku wszystko tak jak było, tylko pokryte kurzem. Jak coś chcą ode mnie wziąć to dzwonią czy moga ![]() Cytat:
Ja też miałam niezły Śniło mi się, że lazłam sama po jakichś górach i wyszłam na polankę na której odbywał się jakiś festyn czy piknik i sporo osób siedziało przy takich drewnianych stołach. Pomiędzy nimi był ksiądz i patrzę, a tu Nergal do niego podchodzi z jakimś dzieckiem i mówi, ze chciałby się wyspowiadać Na to ja, że jest mięczakiem i że to go nie uleczy. I wtedy podeszła Doda i myslałam, że mi przywali, a ona powiedziała, że ładnie pachnę Czwarta... Chyba... ![]() Koniecznie! Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2150 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
ponięce to bym nosiła
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
spróbuję tak ustawić moje chowańce, zwłaszcza z tym dzwonieniem ![]()
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale wiesz....do kompletu bedzie ci potrzebny ogon_ ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- tru-kwiczę
|
|
|
#2152 |
|
Wpisz tu zomzing
|
owszem, pamiętam, dziękuję
![]() w wersji sneaky to na co dzień bez ogona, w wersji party - z ogonem ![]() właśnie doznałam oświecenia
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-20 o 15:43 |
|
|
|
#2153 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jaki av se szczeliła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 15:59 |
||
|
|
|
#2157 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co w tym oswiecającego
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- acha-udzielam oficjalnej z***ki Red i vesence
|
|
#2158 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 za co? |
|
|
|
|
#2159 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ten,tego za usuniecie fot-stamtąd
|
|
#2160 |
|
Nindżopesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Ani w ogóle niczego co ma małe deseczki a każda w innym odcieniu. Dlatego większość parkietów też mi się nie podobała.

.

...w dodatku pisałam jakies liściki do Wisniewskiego i rzucałam na scene ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)