Scent Bar XIX - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 11:39   #2131
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Na szczęście on himself dzisiaj robi za bossa a pamele kładzie Komfort squad.

Ach
Ale słodkie te butki

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Polly, w końcu opcja aksamitów odpadła, chyba, że mówimy o zielonej kanapie

Zniszczyła mnie piosnek Mai. Teraz mi się chce... dokończę jak wyjmę jajko z kąpieli.

mnie piosenka maji tez zniszczyła

a widzisz naet nie wiedzialam ze komforciarze pamele kładą

a wiele taka przyjemnosc kosztuje?

a robiliscie jakies podłoze pod one panele? w sensie -wylewki?

siem pytam bom sama w przeddzien paneli
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:48   #2132
Redhaired Witch
Nindżopesz

Pięknie, pochowałam akcesoria do jedzenia jajek i nagotowałam se na miękko Trudno, zjem z kielonka.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a widzisz naet nie wiedzialam ze komforciarze pamele kładą

a wiele taka przyjemnosc kosztuje?

a robiliscie jakies podłoze pod one panele? w sensie -wylewki?

siem pytam bom sama w przeddzien paneli
O, to łączmy się w bólu. Komforciarze mają swoje ekipy i owe ekipy kładą tylko trzeba se do nich zadzwonić i się indywidualnie umawiać. Przyjemność na około 55 m kosztuje nas jakieś 1800 bo nie stosują prostego przelicznika np. 20zł/m2 tylko dodatkowo wyliczają ile kosztuje położenie listew, progów etc. A jeśli się kupuje panele z robocizną od razu to liczą całość jako 7% VAT i nie trzeba się bawić w VZM. Panele kładziem na starą podłogę z mozaiki dębowej, gdzie dziury tam poszła wylewka. Z ciekawostek - mieli w promocji jakąś tam folię pod panele (czyli folia gratis) ale podobno cieniutka na 1 mm i tak naprawdę chyba u nikogo się nie sprawdzi więc musieliśmy i tak zamówić płatny podkład 4 mm

A przez piosenkę Mai chce mi się piwa, imprezy, tańcowania na stole i jakiejś poronionej sesji RPG.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:52   #2133
skarbiatko
Zakorzenienie

A my sobie sobie układaliśmy panelki,i miło jest bo to czysta robota i oszczędnie, i wszystko równiutko nam wyszło ,na razie dwa pokoje ,jeszcze w jednym dużym i kawałek przedpokoju.Umarłabym na zawał jakbym miała zapłacić tyle kasy za ułożenie paneli

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:55   #2134
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Pięknie, pochowałam akcesoria do jedzenia jajek i nagotowałam se na miękko Trudno, zjem z kielonka.

O, to łączmy się w bólu. Komforciarze mają swoje ekipy i owe ekipy kładą tylko trzeba se do nich zadzwonić i się indywidualnie umawiać. Przyjemność na około 55 m kosztuje nas jakieś 1800 bo nie stosują prostego przelicznika np. 20zł/m2 tylko dodatkowo wyliczają ile kosztuje położenie listew, progów etc. A jeśli się kupuje panele z robocizną od razu to liczą całość jako 7% VAT i nie trzeba się bawić w VZM. Panele kładziem na starą podłogę z mozaiki dębowej, gdzie dziury tam poszła wylewka. Z ciekawostek - mieli w promocji jakąś tam folię pod panele (czyli folia gratis) ale podobno cieniutka na 1 mm i tak naprawdę chyba u nikogo się nie sprawdzi więc musieliśmy i tak zamówić płatny podkład 4 mm

A przez piosenkę Mai chce mi się piwa, imprezy, tańcowania na stole i jakiejś poronionej sesji RPG.

o mamo-czemu kładziecie panele na mozaike?

kurde jak tak liczą to chyba nic nie wylicze....bo moj TZ sam chce kladac ...no ale ja nie wiem
Stary 2010-10-20, 11:55   #2135
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
A my sobie sobie układaliśmy panelki,i miło jest bo to czysta robota i oszczędnie, i wszystko równiutko nam wyszło ,na razie dwa pokoje ,jeszcze w jednym dużym i kawałek przedpokoju.Umarłabym na zawał jakbym miała zapłacić tyle kasy za ułożenie paneli
Cóż, ja prawie zeszłam za zawał kiedy zobaczylam jak TŻ z kulegą zafugowali cokół przy gresie w przedpokoju. Albo jaki zrobili próg na balkon. Albo jak odrestaurowali liswy przysufitowe. Albo jak się zabierali do malowania famug farba olejną i w ogóle jakie równe im wychodziły ściany Niech chociaż panele wyglądają przyzwoicie...

Stary 2010-10-20, 11:59   #2136
Polly_
grozi wypollizowaniem

w ogle to uwazam te panele to zuoooooooooooooo

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

mam pytanie do skarbiatko jako znawcy-czy to prawda ze panele da sie zdemontowac i położyc gdzie indziej?
Stary 2010-10-20, 11:59   #2137
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
o mamo-czemu kładziecie panele na mozaike?

kurde jak tak liczą to chyba nic nie wylicze....bo moj TZ sam chce kladac ...no ale ja nie wiem
Czemu czemu? Nie chciało nam się zrywać a wolno na mozaikę... A jeśli pytasz czemu wolimy gównianne panele niż taką pikną mozaikę drzewnianną to zaprawdę powiadam, że nienawidzę mozaiki ani jodełki Ani w ogóle niczego co ma małe deseczki a każda w innym odcieniu. Dlatego większość parkietów też mi się nie podobała.

Pytaliśmy jeszcze jednego gościa od remontów, który nam pomaga ile on by wziął za montaż paneli i też mu wyszło koło 2 tys.

Gwoli wyjaśnienia jeszcze: drewno byłoby niby lepsiejsze ale a) nie mamy kasy b) nie mam zdrowia do pastowania i nabłyszczania, taki panel przejadę mopem i luz.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2010-10-20 o 12:00

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 12:02   #2138
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi sie podobajo takie ciuchy
i to coraz bardziej
mi tez się podobają różne fikuśne ciuszki, bielizna itp... Ale szkoda mi kasy wyrzucać
(bawełniane majciochy rzondzom)
Cytat:
nawet po domu nie mogiem tak pomykac, bo mi sie dziecko skrzywi

u mnie by sie mogli starzy na stare lata skrzywić
Cytat:
Zniszczyła mnie piosnek Mai. Teraz mi się chce... dokończę jak wyjmę jajko z kąpieli.
Maja Niszczyciel w akcji
Cytat:

Ja tego słucham od godziny i szczerzę zębole jak wariatka
Stary 2010-10-20, 12:11   #2139
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
w ogle to uwazam te panele to zuoooooooooooooo

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

mam pytanie do skarbiatko jako znawcy-czy to prawda ze panele da sie zdemontowac i położyc gdzie indziej?
Da się ale nie jest łatwo i trzeba ostrożnie bo te wrębki co włażą w kolejny panel są delikatne i łatwo je odłamać a wtedy już się ładnie nie zejdą. Rozbieranie polega n wysuwaniu jednego wzdłuż drugiego,mozolne trochę.
My rozbieraliśmy po jakimś czasie ,bo pękł jeden przy montażu antresoli.

Red Ciebie to ja akurat rozumiem

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:

Gwoli wyjaśnienia jeszcze: drewno byłoby niby lepsiejsze ale a) nie mamy kasy b) nie mam zdrowia do pastowania i nabłyszczania, taki panel przejadę mopem i luz.
z jednej strony słusznie

tzn taka deska barlinecka mi się podoba,ale drogie toto,to już wolę wszędzie panele ,a jak się zniszczą to mniejszy żal wymieniać

Stary 2010-10-20, 12:12   #2140
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Czemu czemu? Nie chciało nam się zrywać a wolno na mozaikę... A jeśli pytasz czemu wolimy gównianne panele niż taką pikną mozaikę drzewnianną to zaprawdę powiadam, że nienawidzę mozaiki ani jodełki Ani w ogóle niczego co ma małe deseczki a każda w innym odcieniu. Dlatego większość parkietów też mi się nie podobała.

Pytaliśmy jeszcze jednego gościa od remontów, który nam pomaga ile on by wziął za montaż paneli i też mu wyszło koło 2 tys.

myslalam włąsnie czemu nie chcecie odnowic mozaiki

a co do przejeżdzania paneli...to wątpie drewno somo w sobie jest takie ze nawet brudne wygląda ok, a na panelach robią sie takie wodne zacieki jak na plasiku....i odciski małych łap zostają .
Mam panele tylko w kuchni (panele w kuchni to zuooooo) i cały czas wyglądaja syfiaście-juz ich nawet nie myje ,bo nie ma po co

poza tym panele są śliskie jak ch..., po którestam tukom sie sukinsyny...jak ide w butach po panelach to chce mi głowe rozwalic , na szczescie tak ogolnie to chodzimy w skarpeciochach, wiec looz.....
Stary 2010-10-20, 12:19   #2141
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

poza tym panele są śliskie jak ch..., po którestam tukom sie sukinsyny...jak ide w butach po panelach to chce mi głowe rozwalic , na szczescie tak ogolnie to chodzimy w skarpeciochach, wiec looz.....
le fajnie się po nich śmiga w takich szmacianych papciach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 12:22   #2142
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie wyczytałam ze to nie takie proste , ale vesenka chyba zmieniła?
da się. Bez problemu. Właśnie zmieniłam znowu

Co do problemu z allegro, to się chyba rozwiązał. Dzwoniła właścicielka firmy, w której zamawiałam (bardzo miła babka zresztą), i bardzo przepraszała, bo ktoś z jej pracowników zawalił sprawę. Dziś wysyła ponownie. Tak się złożyło,że zadzwoniła krótko po obsmarowaniu ich na wizażu
A do netowych zakupów faktycznie nie mam farta. Albo raczej do poczty. Albo zgubią, albo paczka nie dotrze na pocztę, albo paczkonosz zostawi gdzie indziej i nie wie gdzie, albo uszkodzi się zawartość

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 12:30   #2143
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
z jednej strony słusznie
Cytat:
a co do przejeżdzania paneli...to wątpie drewno somo w sobie jest takie ze nawet brudne wygląda ok, a na panelach robią sie takie wodne zacieki jak na plasiku....i odciski małych łap zostają .
To muszę sprawdzić w praktyce, w starej chacie mamy drewianą jodełkę i właśnie widać, że tutaj koty ciągały wątróbkę, tutaj TŻ przelazł mokrymi stopami, tutaj to, tutaj tamto. Część się błyszczy, część matowa a mycie bez nabłyszczania niewiele dawało i też olałam sprawę. Tak więc obaczymy

Stary 2010-10-20, 12:38   #2144
Polly_
grozi wypollizowaniem

aaaa-jeszcze cos....z mojego doswiadczenia wynika ze mop jest za mokry do paneli.....mnie sie podniosły wszystkie łączenia w panelach od mopowania

ale ponnos som jakies wysoce specjalistyczne srodki do paneli...a ja nie uzywalam...tylko pana mięsniaka
Stary 2010-10-20, 12:54   #2145
Miciel
Wpisz tu zomzing

hyhy

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
ale ni majom futra w srodku ,

kurde...fajne te buty odpierdala mi na starosc

gdzie ja bym w tym chodziła chyba do wyrka tylko bez sensu
Ogon, do wyrka to takie sie nabywa :P
te są do chodzenia

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Na szczęście on himself dzisiaj robi za bossa a pamele kładzie Komfort squad.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
i właśnie widać, że tutaj koty ciągały wątróbkę

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 13:21   #2146
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

Cytat:
te są do chodzenia

edukuj mnie mistrzu

szczerze to wole zwykłe....takie to mie troche rozsmieszajo

zreszta do wyra trza dojsc...no i czasem stac w trakcie

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

dlaczego tu sie gada o seksie i to od samego rana?

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-10-20 o 13:05
Stary 2010-10-20, 13:38   #2147
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
to przez powyższą ikonkę i Floh

Stary 2010-10-20, 14:23   #2148
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

a nie lepiej te pony coś tam?
Cytat:
edukuj mnie mistrzu

Cytat:
dlaczego tu sie gada o seksie i to od samego rana?
a czy to coś nowego w sex barze?
Cytat:
to przez powyższą ikonkę i Floh
żądamy ikonki śfffintuch

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-20 o 14:29
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 14:24   #2149
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Gryxiu czytasz TS regularnie czy kupiłeś względem tego uroczego kalendarzyka?
Ja kupiłam dla kalendarza jak mię błysnał srebrem po ślepiach to nie miałam szans Lepszy chyba tylko pare lat temu w Glamour byl, złota wężowa skóra

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jeszcze się wzcoraj na mamę wnerwiłam, przychodzi wieczorem i mi marudzi już drugi raz w tym tygodniu, że "piniendzy nie mam na opłaty! ojej ojej! Musisz mi pozyczyć!"
Jakie "musisz"??? Jakie kutwa "musisz"??? Musi to na Rusi! Jak mnie to w****ia, jak mnie to w****ia niemożebnie! Nie przyjdzie jak człowiek i nie powie "Pozycz mi to i tamto" i by było ok - ale nieeeeee. Będzie jęczeć, lamentowac i rozkazywac "Musisz!" I tak przez całe kutwa życie "Musisz jechac po coś tam!" "Musisz mnie zawieźć do sklepu!" "Musisz wstawać, bo tata się będzie złościł, ze leżysz do dziesiątej i nic nie robisz!" (autentyk, który słysze co sobotę )
Jakby nie mozna było powiedzieć "jedź po coś tam" albo "słuchaj, potrzebna mi kasa, pożycz"
Nie! Wiecznie tylko musisz to, tamto sramto! I to jeszcze wyjęczane tonem wiecznej cierpiętnicy.
W tyłku to mam, nic nie muszę, nikt mnie nie będzie jęczec i do niczego zmuszać! Aaaaaaa!
Se pomarudałam, już mi lepiej
Powinnyśmy sie zamienić miejscami na tydzień-dwa To by Cie zaczęli doceniać. Mam zwyczaj spać do południa, a rodzina chodzi wtedy na palcach. Jak wyjeżdżam to po dwóch tygodniach zastaję na biurku wszystko tak jak było, tylko pokryte kurzem. Jak coś chcą ode mnie wziąć to dzwonią czy moga Chyba jestem kawał jędzy, co?

Cytat:

znowu opowiem wam sen-serio koszmar
sniło mi sie ze byłam na koncercie....Ich Troje , który odbywał się w jakims kościele ...w dodatku pisałam jakies liściki do Wisniewskiego i rzucałam na scene

Ja też miałam niezły Śniło mi się, że lazłam sama po jakichś górach i wyszłam na polankę na której odbywał się jakiś festyn czy piknik i sporo osób siedziało przy takich drewnianych stołach. Pomiędzy nimi był ksiądz i patrzę, a tu Nergal do niego podchodzi z jakimś dzieckiem i mówi, ze chciałby się wyspowiadać Na to ja, że jest mięczakiem i że to go nie uleczy. I wtedy podeszła Doda i myslałam, że mi przywali, a ona powiedziała, że ładnie pachnę No to podsunęłam jej pod nos nadgarstek i mówię, że to Tabac Blond. A ona, że to nie perfumy tylko moje włosy tak pachną Jakby ktoś był ciekawy co podoba się Dodzie to przed snem użyłam odżywki Isana Professional do włosów łamliwych

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Czekaj... czwarta czy piąta żona byś była?
Czwarta... Chyba...

Cytat:
wrzuć. te z zochami

Koniecznie!

Cytat:
Jak jeszcze raz usłysze na swięta życzenia, żebym znalazła druga połówkę, to odpalę, że już znalazłam.
Alem wypiła

Cytat:

o miolekuły o3 bedom i ekscentryki ...jakos byłam przekonana ze wiecej numerów nie bedzie
Będzie tysionc pińcet sto dziewińcet. Sprzedają się? Sprzedają. Będą doić pomysł, aż się przestanie sprzedawać, niedrogich syntetyków używanych w perfumiarstwie jest multum

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 14:28   #2150
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:

a nie lepiej te pony coś tam?
ponięce to bym nosiła

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Mam zwyczaj spać do południa, a rodzina chodzi wtedy na palcach. Jak wyjeżdżam to po dwóch tygodniach zastaję na biurku wszystko tak jak było, tylko pokryte kurzem. Jak coś chcą ode mnie wziąć to dzwonią czy moga Chyba jestem kawał jędzy, co?
o, jaka elegancko wychowana rodzina spróbuję tak ustawić moje chowańce, zwłaszcza z tym dzwonieniem

Stary 2010-10-20, 14:32   #2151
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ponięce to bym nosiła

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

ale wiesz....do kompletu bedzie ci potrzebny ogon_

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

tru-kwiczę
Stary 2010-10-20, 14:33   #2152
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ale wiesz....do kompletu bedzie ci potrzebny ogon_
owszem, pamiętam, dziękuję

w wersji sneaky to na co dzień bez ogona, w wersji party - z ogonem

właśnie doznałam oświecenia

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2010-10-20 o 14:43
Stary 2010-10-20, 14:51   #2153
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Stary 2010-10-20, 14:53   #2154
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
tak, na widok Ogona w sukni ślubnej

Stary 2010-10-20, 14:56   #2155
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ja też miałam niezły Śniło mi się, że lazłam sama po jakichś górach i wyszłam na polankę na której odbywał się jakiś festyn czy piknik i sporo osób siedziało przy takich drewnianych stołach. Pomiędzy nimi był ksiądz i patrzę, a tu Nergal do niego podchodzi z jakimś dzieckiem i mówi, ze chciałby się wyspowiadać Na to ja, że jest mięczakiem i że to go nie uleczy. I wtedy podeszła Doda i myslałam, że mi przywali, a ona powiedziała, że ładnie pachnę No to podsunęłam jej pod nos nadgarstek i mówię, że to Tabac Blond. A ona, że to nie perfumy tylko moje włosy tak pachną Jakby ktoś był ciekawy co podoba się Dodzie to przed snem użyłam odżywki Isana Professional do włosów łamliwych
łómarłam
Cytat:

A jaki av se szczeliła

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-20 o 14:59
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 14:58   #2156
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A jaki av se szczeliła
no co, szysko co dobre w jednem - kawokotek Vikopodobny w jedynym słusznym kolorze w stylizacji hell-o-win

Stary 2010-10-20, 15:05   #2157
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
tak, na widok Ogona w sukni ślubnej
co w tym oswiecającego

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

acha-udzielam oficjalnej z***ki Red i vesence
Stary 2010-10-20, 15:07   #2158
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
co w tym oswiecającego

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

acha-udzielam oficjalnej z***ki Red i vesence
ad.1 ej, no poczułam sie ten, tego, no

ad. 2 za co?

Stary 2010-10-20, 15:11   #2159
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ad.1 ej, no poczułam sie ten, tego, no

ad. 2 za co?

ten,tego -no ładnie

za usuniecie fot-stamtąd
Stary 2010-10-20, 15:14   #2160
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
za usuniecie fot-stamtąd
Ale ja nie miałam fot

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości