|
|
#1141 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
no nie wiem ja jestem pol na pol przekonana
nie wiem:/ jedno tylko wiem ze na necie kazdy moze byc kim chce z nudy udawac kogos kim nie jest z nudy. czasem bany sluszne czasem nie,nie wiem nie mi to osadzac na szczescie |
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też się logowała na kompie siostra czy koleżanka ![]() A ja i w pracy i w szkole dawniej... Może motylek się tu wypowie?
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko, moderatorzy potwierdzili że jest to jednen IP
powiela się na tych kontach imię, miejscowość, to że chce zajść w ciąże, że zaszła, poroniła...... nawet na zdjęciach jest to samo ubranie, tło.... no ubranie to może byc przypadek, ale żeby różne osoby miały taki sam przedpokój to już troche dziwne i podejrzane...... dziewczyny z mamusiowych sa przerażone.. Kasia buziaki.... co tam u Ciebie??? ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Watpię zeby sie wypowiedziała, bo u nas cisza jest a dziewczyny męczyły ją..... PW wysyłały...... A z chęcią bysmy się wszystkie dowiedziały o co tak naprawdę chodzi....
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha: tez racja, że można sobie "poudawać". Z resztą w pewnym wątku była taka sytuacja i dotyczyła osoby, którą "lubiłam" wirtualnie i bardzo lubiłam jej styl pisania. Dosyć długo nie mogłam w to uwierzyć. Osoba ta w końcu zaczęła się gubić w tym co pisała wcześniej, pojawiły się nieścisłości, kilka razy specjalnie została sprowokowana aby nabrac pewnosci no i niestety :/ Znikała zawsze gdy "ktoś coś chciał" - tzn obiecywała jakieś zdjęcia czy coś, najpierw zbywała, że jutro, że coś tam a jak po raz kolejny wychodził temat - znikała.
![]() Teraz jest pod innym nickiem, ale w tamtym watku się nie udziela ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Tadzieusz: no przeciez napisałam, że jest taki program, który to wykrywa i na wizazu ma do tego dostęp każdy moderator. Ja tez to widzę. Co do tego samego IP a różnych nicków tez się wypowiedziałam - wystarczy żeby logowało się kilka osób np. z uczelni, szkoły czy pracy (przeważnie komputery w sieci mają to samo IP, choć też nie zawsze) i system juz widzi to jako "klon" choć tak nie jest. Ale skoro teraz podajesz teraz więcej szczegółów (że to samo imię, miejscowość, nawet zdjęcia) to faktycznie sprawa jest podejrzana. Tylko wypadałoby się "jakoś" dowiedzieć czy wszystkie te nicki należą do tej osoby czy może Motylicaja jest "niewinna" a reszta to "klony". Mogłabyś wrzucić jakiś link przykładowy?
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
watpie ze sie tu wypowie
![]() tadzieusz ano u mnie obrot zyciowy byl-jest o 180stopni ![]() jak widac jestem tu teraz juz nie studiuje TZ tez jest inny juz
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko robię coś czego nie powinnam....
w tym momencie wynoszę wypowiedzi dziewczyn z zamknietego klubu u nas na marcówkach niesamowicie podobny styl pisania ma Jaga1111 która to właśnie niedawno poroniła bliźniaki a teraz znowu jest w ciąży, a ma córkę z marca 2009 każda z tych osób o których się tu pisze jest z Krakowa, a Motylicaja, Jaga1111 oraz dudziakowa mają na imię Jagoda/Jadwiga czy Jaga jak kto woli dziwny zbieg okoliczności jedynie co to ta molalala na jednym wątku pisała że ma na imię Ala a na drugim ma na imię Gosia powiedzcie mi co twarz Motylicaja robi na zdjęciu Jagi1111 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1233924365 przedpokój Molalala https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1281130699 jest łudząco podobny do przedpokoju Jagi1111 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1233924365 a to są wszytskie wcielenia MOTYLICAJI! jagda22 i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja no tu sie zaręczyła: chrupcia napisała tylko 2 posty...w stylu Motylka:/ https://wizaz.pl/forum/member.php?u=762237 i post jako Dorotka https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcount=2522 jak się profile tych osób poczyta to od razu widac styl pisania, literówki, masa emotek, błędy...... jak się by to okazało nieporawda to ja przeprosze, ale narazie nic na to nie wskazuje..... generalnie to te konta-klony sa na wszystkich watkach gdzie są dziewczyny z naszego klubu, nawet jedno na storczykach..... Hosenko, ona podobno ma swój laptop, podczas opieki nad Antosiem pisze na nim, więc musi go miec ze soba.... tak myslę.... Wątpię, żeby komuś go udostepniała.... może swojej siotrze bliźniaczce? która nie wygląda jak bliźniaczka.... wiem że są dwujajowe, ale jakos mi to nie pasuje.... a podobno jest spod znaku blixniąt...... ma siostre bliźniaczkę..... jeden klon poronil bliźniaki inny jest w ciąży blixniaczej..... to chore jakieś....
|
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
:/
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
o jeny co sie tu porobiło normalnie nie wierzę w to co czytam
![]() chociaż jestem skłonna uwierzyć w to co tadzieusz napisała... styl pisania postów można łatwo wyłapać bo motylek pisze dośc specyficznie i bardzo często robi literówki...
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
zwierciadelko, kociakowa, mojra89, Malga19 kolejne nicki motylicy
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy jak sie do tego wszystkiego motylica odniesie
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani ja Tylko po co takie numery robić? Dla mnie to chore... Właśnie
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dodam jeszcze:
Black Sea Irysowa dagoja_ja jagda22 dudziakowa Rozaliontka karmelka1987 Flicka88 mamroteczka Pignaa EQusska mojra1989 Kampoolka Seascape alichha111 jadaw To jest absurd. Nie wierze, żeby te wszystkie konta + podane wcześniejsze należały do tej samej osoby. Ewidentnie wskazuje to na logowanie się z jakiś publicznych komputerów. Skoro ma laptopa, pewnie korzysta z Hot Spotów - to też moze być wytłumaczeniem. Nie chce usprawiedliwiać, ale tez nie chce mi się wierzyć ... Ok, te konta, między którymi były pokazane podobieństwa - z tym się zgodzę. Ale ta cała reszta też?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-20 o 16:18 |
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiła się z tego niezła afera z tego co widzę na innych wątkach
jesli prawdą jest że wymyśliła sobie poronienie to ja już nie wiem... ale najlepiej niech ona się wypowie chociaż po tym jak dziewczyny zaczęły drążyć może się prędko nie pokazać ta jagda też by się zgadzało bo motylica ma na imię jagoda dagoja_ja to odwrócenie jej imienia i tez pasuje
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-20 o 16:24 |
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie też zwłaszcza, że lubiłam motylicę
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Żaden link mi się nie otworzył. Wiecie, że mamy domniemanie niewinności? Z tego co ja wiem, Motylek podczas opieki nad dzieckiem nie korzysta z laptopa ale z komputera "właścicieli" mieszkania i dziecka. W ogóle, to co niby się dzieje, a dopóki mi nikt nie powie wszem i wobec "winna", to dla mnie absurd, może być czystym złośliwym żartem. Istnieją specjalne programy, które "wchodzą" na dane IP (zewnętrzne) i mogą z powodzeniem udawać dane IP.
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej niech sie motylek wypowie może się to wszystko wyjaśni...
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ktoś zrobił głupi żart (tylko z drugiej strony komu by się chciało bawić z programem o którym pisze Karoo - mi na pewno nie ) albo jednak nie wszystkie konta (pod różnymi nickami) należą do Motylicaji. Ja jestem tylko ciekawa, jak ktoś wpadł na ten "trop"
|
|
#1159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Albo Motylek w tym wszystkim jest niewinny :/ Nie możemy od razu założyć że jest winna.
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233924365
to zdjęcie Jagi1111
|
#1162 |
|
Zadomowienie
|
Zanka lipne jest to zdjęcie.....
ale jest podobno 15 kont potwierdzonych już Karoo, jeżeli korzystała z kompa pracodawcy to mam nadzieje, że oni o tym wiedzieli. Bo jak nie to...... w każdym razie ja bym na to nie pozwoliła..... żeby ktoś obcy grzebał w moich prywatnych rzeczach.... Co do tego zmakniętego klubu, to chodzi o nasz Lejdiskowy klub, ale tam bez zaproszenia nikt sie nie dostanie. zobaczcie tutaj https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=25048561 4 razy kopiuj - wklej coś mi przypomina, Motylka tak robiła, za co dostała od nas ostrzeżenie, bo na innych watkach podczas powielania wklejala odpowiedzi adresowane imiennie do poszczególnych z nas
|
|
#1163 |
|
Konto usunięte
|
tadzieusz linknnie dziala
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
|
|
#1165 |
|
catch me if I fall.
|
podczytywalam od czasu do czasu Wasz watek i jak kiedys na intymnym natrafilam na ten temat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439672 to od razu rzucil mi sie w oczy ten styl pisania a teraz mowicie, ze konto autorki tego watku tez jest klonem Motylicy ![]() zobaczcie same na styl wypowiedzi.... az trudno uwierzyc po co robic cos takiego
|
|
#1166 |
|
Konto usunięte
|
styl pisania ten sam...
nadal bedziecie bronic ja jakos nie wierze. i zdjecie ciemne ale mam na fb i nk motylice i mysle ze to ona co nie. swpja droga musi jej sie nudzic straszmie................ ...lol zeby takzmyslac |
|
|
|
#1167 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ta osoba wypowiadala sie na naszym watku mamusiowym jako Malga19
razem z nia przezywalysmy jak poronila dwie blizniaczki a potem cieszylysmy sie z nia jak zaszla w ciaze i urodzila coreczke - a wszystko to bylo graniem na ludzkich uczuciachszkoda gadac nawet na nk nas zapraszala i gg podawala
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
e no chwila to jak ona wkońcu ma na imię? kasiu patrzylam na FB i ona ma na imie jadwiga a mignęlo mi się w wątku że jagoda
już kręćka dostałam
|
#1169 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
u mnie na nkjest Malgosia
i nawet zdjecie jej coreczki jest
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to juz kompletnie nic nie rozumiem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

U mnie też się logowała na kompie siostra czy koleżanka

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:/

おはよう!
a potem cieszylysmy sie z nia jak zaszla w ciaze i urodzila coreczke - a wszystko to bylo graniem na ludzkich uczuciach