|
|
#2221 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
bo coś mi mówi, ze ci menżulkowie to przy pierwszej okazji nie oprą się komus, kto nie ma nic przeciwko zaskakiwaniu. I woli seks od seksiku ![]() Ej, a może one jak się ich nie spyta to po wszystkim nie wiedza co to bylo
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-20 o 21:07 |
|
|
|
|
#2222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez - dla mnie to równie idiotyczne, jakby facet nie spytał w sytuacji sam na sam, czy może mnie pocałować Jak nie ma tyle odwagi i wyczucia chwili, żeby działać, to niech nie zawraca mi gitary ![]() Cytat:
![]() pewnie to samo myślą o nas do Kamenowego się przymierzałam - za wysoki był ![]() I jakie toto drogie jak na ciuch zakładany raz na rok skąpstwo mi się załacza Cytat:
![]() Cytat:
nie "bejbe" tylko "żoneczko" ![]() może trafił swój na swego - skoro "mężulkowie" sami tak pytają swoje "żoneczki"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 21:07 |
||||
|
|
|
#2223 |
|
Nindżopesz
|
Znowu mnie Szafa zdołowała. Dziewczyna pokazuje kożuch, zwykły beżowy kożuch do kolan i komentarze: "może jakiś pasek..." plus maj fejwret: "Szkodza, że ma kaptur bo odejmuje mu to szyku. (...) Do tego jakiś wieeeelki dziergany szal w kolorze pudrowym".
Taaa... najlepiej przefarbować go na nude, dać pasek pod cycki, kwiatek na piersi, botki na 12 cm obcasach i wtedy obleci. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Update: albo zwykła biała podkoszulka/top czy co tam lekko wpuszczone w biodrówki, na to kurtka, kometarz: "nikt nie napisał jeszcze, że bluzka jest trochę za kusa. Parę lat temu byłaby ok ale teraz się od tego odchodzi na rzecz tunik" |
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, ta szafa kochana... kolejne źródło zacieszu Nie mogłam się powstrzymać - zobaczcie na własne oczy, jak nie wierzycie klik! klik!
|
|
#2226 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 - jak się ktoś przesiada prosto z piaskownicy do małżeństwa, to trudno o naturalność - te wszystkie young PM (jest taki font); zresztą tak bez pytania to przecież tylko sfierzenta ![]() (Tru, sfierza pytają, prawda?) ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- mufiłam, żeby tam nie leźć, mufiłam?
|
|
|
|
|
#2227 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2228 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
satanie chron nas od szafy ![]() a bendom foty? ![]() Cytat:
nieczaje kompletnie... to co oni tak gadajo oldetajm: -zoneczko-moze mały seksik co? -dobrze męzusiu, ale najpierw ucałuj moje stópulki ( )-dobrze zoneczko, a czy bede cie mogł potem złapac za cycusie? ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- dobra-wracając do gorsetów-to mnie jeszcze jeden wymiar interesuje...jakby to ująć-od podbiuścia do talii..bo ja karłowata strasznie, i moze byc tak ze jak założe talie w tali to podbiuście bede miec pod szyjom
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) robić/mówić Ty ch.j. jeden choć się ze mną pierd....ć ![]() Qrde ale w 1999 wizażu jeszcze nie było chyba ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2231 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
kurde, jak z napisów na jedzeniu dla boboniów |
|
|
|
|
#2232 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja tam nie uzywam słów do seksu
![]() chyba ze takich jak przedchwilą: -jak masz iśc do tego sklepu to lepiej idź -a dlaczego? -bo za chwile to juz nigdzie nie pójdziesz
|
|
#2233 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ale już po fotach widzę, że za wysoki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a potem na piłce Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A na końcu rzuci "Nienawidze cię!" Cytat:
no chyba cos takiego exactly ![]() określane jako "romantiko wieczór" ![]() z mężusiem ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 21:34 |
|||||||
|
|
|
#2234 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-a co ty piszesz o gorsecie ze za wysoki? to nie własnie to o co mi chodzi?
|
|
#2235 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie na wontku zoneczek przeczytałam, że na USG lekarz pokazywał cztery komory serca u bejbika. Z tego co wiem powinny być dwie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-20 o 21:47 |
||
|
|
|
#2236 |
|
Nindżopesz
|
Nie zrozumiałam czemu jedna ma taką polewkę z faceta biorącego się do rzeczy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4882 Przecież to jest właśnie fajne jak facet znienacka obłapia i molestuje
|
|
|
|
#2237 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
hunnybunny anyone? Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-20 o 21:46 |
|
|
|
|
#2238 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dokładnie-a jak nie chcem to mówie-spadaj laski a takie: http://www.papercats.pl/p154,underbust-mat.html ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
byłam na koncercie Tiamat...milion lat temu
|
|
|
#2239 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
może to te same, co liczą do 1000 albo piszą, co będą robić po odejściu od kompa? ![]() ostatnio wybuchł jakiś run, że wąt ciężarny baba o fałszatej osobowości prowadziła, i to w dodatku taka CO NAWET NIE JEST W CIAZY!
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam,że ogon chce mnie ukarać za usunięcie czegoś skądś Nie wiem czego i skąd, ale na wszelki wypadek uprasza się o nie wiązanie mnie zbyt mocno ![]() Ci od farby ponoć wysłali dziś przesyłkę. Cóż-zobaczymy-uwierzymy ![]() I w dodatku wyszło mi,że jutro będę pachnieć majtkozdziercą
|
#2241 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sorki ze przynudzam ale musze
![]() -te gorsety mająjakies dziwne wymiary czy mi sie wydaje -np w pasie 50 a pod biustem 68...nastepny jest 56 w pasie a pod biustem 72...(tyle to ja se na cyce moge wciągnąc..a w talie sie dalej nie zmieszcze ![]() kuźwa nic z tego nie wiem
|
|
#2242 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tą różnicą, że Ty nie chcesz, żeby Ci się gorset kończył na szyi, a ja nie chcę, żeby mi się kończył w połowie biustu ała...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eeej, a może to są właśnie takie typowe kobiety, o których się mówi, że faceci to wzrokowcy, a babki kręci słuchanie? Ja w każdym razie nie należę do słuchowców - mnie kręci gapienie i macanie ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 21:53 |
|||||
|
|
|
#2243 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jezu Cytat:
|
|
|
#2244 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 ja bede dopiro
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2248 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-te co wkleiłam wydająmi sie tak na oko jakies takie krótsze
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- a czy mała tru ma gorsecik podcycowy?
|
|
#2249 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie mogę się jakoś przekonać do zakupów na odległosć
![]() Ja to musze najpierw nałocznie obejrzeć i pomacać
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Jak nie ma tyle odwagi i wyczucia chwili, żeby działać, to niech nie zawraca mi gitary
). Później było wiadomo po jednym spojrzeniu kto i na co ma ochotę 

)