Majowo-czerwcowe mamy 2011 :) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 19:25   #3541
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)

moira jaki piekny dzidzulek, to niesamowite jak szybko rosna!!! a czyli te torbiele to normalna sprawa, mi tez lekarz powiedzial, ze nic z nim nie trzeba robic...

Dziewczyny co Wy same farbujecie sobie wlosy w domu? nigdy....szczegolnie jak juz nie sa koloru naturalnego to jak nalozy sie jeden kolor na drugi to nie wiadomo co wyjdzie...

mazianka corunia sliczna, ale brzusia ciazowego to ja sie tam u Ciebie jeszcze nie moge dopatrzec, to moj jest wiekszy

katarzynka00 powiem Ci, ze Wloszki nawet w ciazy pija codziennie lampke wina, nie wiem czy to moze miec zly wplyw, ja nie pijam bo nie przepadam
Stary 2010-10-20, 19:32   #3542
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja zamierzam kupic z tego loreala krem koloryzujacy z refleksami super sa

tez tak mysle

witam nowe mamusie i fasolki
ciesze sie dziewczyny, ze wszystkie wasze dzieciatka sa zdrowe

strasznie boli mnie tu w plecach nad posladkiem, jakas rwa kulszowa chyba, schylac sie nie moge, ledwo chodze
jak siedze nie boli

słońce miałam identycznie, przedwczoraj nie mogłam sobie skarpetek założyć... dzisiaj już troche lepiej ale 3dzien na luteinie jestem.

Mam nadzieje ze to dzidzia nam rosnie i wszystko bedzie ok. Takze znam dokladnie ten bol...
a Ty bierzesz te tabletki?? najlepiej sie zawsze poradzic gina.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 19:48   #3543
agus87
Zakorzenienie

ja chyba 5 listopada pogadam z ginem, ze tak mnie plecy bola i moze mi tez cos zaradzi
nie chce sie faszerowac apapem...
Stary 2010-10-20, 19:55   #3544
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
ja chyba 5 listopada pogadam z ginem, ze tak mnie plecy bola i moze mi tez cos zaradzi
nie chce sie faszerowac apapem...
jezeli ci nie przejdzie to nie czekaj do 5 listopada... moja gin przepisala mi luteine tak zapobiegawczo.. takie bole moga ale NIE MUSZA swiadczyc o nadchodzacym poronieniu.. ja o tym nie mysle i wierze ze to dlatego ze dzidzius rosnie i sie rozpycha. jestem waska w talii i moze kosci sie rozsuwaja...

teraz tez sie czuje nie najlepiej i chyba ide juz do lozeczka

dobranoc mamusie
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 20:23   #3545
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dziewczyny, na te bóle w plecach, to może ciepłe okłady? Są takie żelowe Nexicare, można ogrzać i przykładać. Jak sądzicie?

Zwolniłam 3 z 4 szuflad w komodzie. Wyprawa do Ikei i można zyskać na przestrzeni w domku

Co porabiacie? Ja oglądam jakieś kryminalne seriale, szperam w necie i popijam herbatę.

Patrzcie, co wyszperałam:

http://www.jendrulino.pl/pl,info,Chusta-kolkowa

Chyba się skuszę, ale to dopiero za jakiś czas. Najchętniej czarną!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 20:38   #3546
bzyczka1
Zakorzenienie

nie wydaje mi się by ciepłe okłady czy rozgrzewające plastry były dobrym pomysłem...skoro nie należy brać zbyt ciepłych kąpieli i nie zaleca się grzania przy piecu to myślę że i to nei jest dobrym pomysłem.

Ze względu na AlicjęH historia zaznaczona na biało, kto nie chce to nie czyta.
Ostatnio mama mi opowiadała o przypadku kobiety która straciła dziecko właśnie z powodu grzania się przy piecu kaflowym. Była ostra zima, ona wróciła do domu i stanęła przy piecu. Zaczęła krwawić, ale teściowa wiejska baba powiedziała jej że to poród się zaczął bo to był już 9 miesiąc. Okazało się że odkleiło jej się łożysko i zanim dotarła do szpitala dzieciątko się udusiło smutna historia.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-10-21 o 07:52
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 20:50   #3547
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
nie wydaje mi się by ciepłe okłady czy rozgrzewające plastry były dobrym pomysłem...skoro nie należy brać zbyt ciepłych kąpieli i nie zaleca się grzania przy piecu to myślę że i to nei jest dobrym pomysłem.

Ostatnio mama mi opowiadała o przypadku kobiety która straciła dziecko właśnie z powodu grzania się przy piecu kaflowym. Była ostra zima, ona wróciła do domu i stanęła przy piecu. Zaczęła krwawić, ale teściowa wiejska baba powiedziała jej że to poród się zaczął bo to był już 9 miesiąc. Okazało się że odkleiło jej się łożysko i zanim dotarła do szpitala dzieciątko się udusiło smutna historia.
I taka tyci nie na ten wątek...
Stary 2010-10-20, 20:51   #3548
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Myślałam o czymś takim:

http://www.baby-shower.pl/CIAZA/Prod...e-ColdHot.html

EDIT: poza tym grzanie non stop przy piecu kaflowym, to nie to samo, co przykładanie co jakiś czas ciepłego okładu. Moim zdaniem, taki okład mógłby ukoić ból.

Janutek is coming to town <3

vege!

Edytowane przez mary poziomkowa
Czas edycji: 2010-10-20 o 20:53
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 20:58   #3549
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Myślałam o czymś takim:

http://www.baby-shower.pl/CIAZA/Prod...e-ColdHot.html

EDIT: poza tym grzanie non stop przy piecu kaflowym, to nie to samo, co przykładanie co jakiś czas ciepłego okładu. Moim zdaniem, taki okład mógłby ukoić ból.
http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...85/index3.html
poczytaj
a info czy mozna szukam ;-)
Stary 2010-10-20, 21:08   #3550
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
.
Bzyczka klikasz z Lubania,ja tez aktualnie jestem w Lubaniu,ale sie wyprowadziłam ogolnie
a do gina tu chodzisz??
Bo ja do Gustlika
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 22:48   #3551
listopadowa80
Zakorzenienie

Hej Śpiochy
Niedawno wróciłam z kina. Jak wybieracie się na 'Śluby Panieńskie' to odradzam. Szkoda kasy na tak lichy film

Dobranoc
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 06:47   #3552
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

katarzynka00 powiem Ci, ze Wloszki nawet w ciazy pija codziennie lampke wina, nie wiem czy to moze miec zly wplyw, ja nie pijam bo nie przepadam
niepojete

http://www.we-dwoje.pl/alkohol;w;cia...ykul,1878.html

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Mi moja lekarka powiedziala, ze do 12 tygodnia zebym sie z nawet lampka wina wstrzymala i tego sie trzymam.
http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza/d...l-w-ciazy.html

W obliczu choćby tego "alkohol przenika przez łożysko i jest wchłaniany w całości przez dziecko"
"Uszkadza on główne
narządy (w szczególności mózg) oraz zaburza liczne procesy neuro- i biochemiczne prowadząc do większych uszkodzeń embrionu i płodu niż używanie jakichkolwiek narkotyków."
to ja dziękuje za lampkę wina.Umiem się bez niej obejść.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 07:03   #3553
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobry ciężaróweczki

Cytat:
Napisane przez AlicjaH Pokaż wiadomość
moria44 masz rację z ustawieniem narządków płciowych. Nie robił CI przekroju żeby kąt zbadać?
Ala, nie nie robił, oglądał tylko maluszka tak jak na fotce i zapytał czy chcemy wiedzieć jaka płeć czy chcemy się jeszcze domyślać no i ja byłam pewna, że powie chłopczyk a to na 75-80% dziewczynka. Z mężem to mieliśmy taaakie wielkie oczy bo już się zdecydowaliśmy na niebieski kolor do pokoiku, ja wybrałam wózek i fotelik raczej w chłopięcym kolorku

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Moria już wiesz...jaaaaa, ja też chcę widzieć nooooo
Nie mam absolutnie żadnych przeczuć.
(...) Nikt ci nie zabroni, ale nie ma bezpiecznej dawki alko w ciąży (...)
katarzynka no niby już wiem ale jednocześnie mam świadomość, że na kolejnym usg może się pojawić siusior więc tak do końca nie jestem przekonana, bo w sumie jest prawie 30% że jednak będzie synuś

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
...a ty zadowolona z dziewczynki???
kasia baaardzo się cieszę ale równie bardzo cieszyłabym się z chłopca Oboje z mężem czekaliśmy na dzidzię dość długo więc płeć nie odgrywa dla nas żadnej roli. TŻ wczoraj ćwiczył na mnie plecenie warkoczy bo już mi zapowiedział, że córę będzie czesał, ubierał w sukienki i malował paznokcie Ale pieluch to nie chce zmieniać

Cytat:
strasznie boli mnie tu w plecach nad posladkiem, jakas rwa kulszowa chyba, schylac sie nie moge, ledwo chodze jak siedze nie boli
agus ja mam często takie bóle. Mam dyskopatię więc rwa kulszowa męczyła mnie już przed ciążą. Najlepiej się nie nadwyrężać i nie prowokować bólu więc jeśli nie boli podczas siedzenia, to siedź A rozgrzewające maści czy plastry, hmmm nie wiem. Skonsultowałabym się z lekarzem przed ich użyciem w ciąży. Mi zawsze plaster pomaga, tylko nie przylepiałam całego a połówkę bo naprawdę mocno grzeje

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
moria jaki piekny dzidzulek, to niesamowite jak szybko rosna!!! a czyli te torbiele to normalna sprawa, mi tez lekarz powiedzial, ze nic z nim nie trzeba robic...
principessina nie wiem jak to jest z torbielami ale lekarz wyraźnie wpisał mi nawet na wyniku badań, że nie ma on znaczenia klinicznego więc się nie martwię

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 07:31   #3554
kruczaa
Rozeznanie

Cześc kobietki
Paulizia powodzenia na wizycie, nic sie nie martw, bo napewno zobaczysz i usłyszysz już serduszko Pochwal się koniecznie po wizycie.
Moria, Kasia gratulacje, super że bejbiki rosną i są zdrowe, ja dopiero mam wizyte 9.11 i wtedy będę miała takie specjalistyczne usg, jeszcze troszkę muszę poczekać
Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Moj tz mowi,ze mi juz brzuszek wystaje, ale chyba najbardziej mu sie podoba ,ze mam piersi 3 rozmiary wieksze.
Zeby jeszcze tak cera nie miala wypryskow, to juz bym byla zadowolona. Ja z kazdym dniem coraz bardziej kocham moje malenstwo.
A mnie piersi wcale tak nie rosną może o rozmiar się powiększyły, jeszcze nie zakupiłam nowych biustonoszy, ale mam nadzieję że niedługo będę musiala A jeśli chodzi o wypryski, to za dużo ich nie ma ale się pojawiają, pierwszy raz w życiu mam krostki na plecach i szyji...masakra Może to na dziewczynkę, a śnilo mi sie wczoraj że miałam synka i wogóle nie byłam przygotowana na jego przyjscie, on sie urodził a ja miałam dla niego tylko skarpetki i majteczki....co za sen...
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Mi moja lekarka powiedziala, ze do 12 tygodnia zebym sie z nawet lampka wina wstrzymala i tego sie trzymam.
Ja tam też wolę nie ryzykować, lubię wino i nie mogę się doczekać jak będę mogła sobie wypić kieliszek wina, ale wiem że to szybko nie nastąpi Tak jak napisała Katarzynka nie ma bezpiecznej dawki alkoholu.
Cytat:
ja zamierzam kupic z tego loreala krem koloryzujacy z refleksami super sa.
strasznie boli mnie tu w plecach nad posladkiem, jakas rwa kulszowa chyba, schylac sie nie moge, ledwo chodze
jak siedze nie boli
Muszę obejrzeć w drogerii tą farbę Ja jestem wierna Palette Kasztanowy brąz 10min, i boję sięże jak kupię coś innego to nie wyjdą mi takie jak chcę, ale w tej farbie to chyba jest amoniak....
Co do bóli pleców, to mnie też bolą, ja mam pracę siedzącą i jak wstanę to masakra jest, boli mnie z prawej strony. Ale z tymi okładami rozgrzewającymi to też bym nie ryzykowała, kąpieli za gorących nie wolną, a takie coś...chyba nie bardzo.
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 07:37   #3555
bzyczka1
Zakorzenienie

nie no AlicjaH udawajmy że takie rzeczy się nie dzieją, sama spodziewam się maluszka i nie uważam żeby ta historia tu nie pasowała, bez przesady.

Plastry rozgrzewają i grzeją dość długo i mocno, moim zdaniem bez znaczenia jest temperatura do jakiej rozgrzewa. Jednemu zaszkodzi taka z plastra a innemu nie zaszkodzi piec.

Mazianka tak z Lubania chodzę do doktora Jastrzębskiego. Trafiłam do niego na pierwszą wizytę i byłam zadowolona. Potem poszłam do doktora na Ś. koło kina i ten to całkowita porażka.

Nasz skarb
Stary 2010-10-21, 07:49   #3556
AlicjaH
Rozeznanie

Ja tu wchodzę, zeby sie odstresować. Jakis czas temu naczytałam się o martwych dzieciach i poronieniach i dziękuję.
Myślę, ze dziewczyny sie ze mną zgodzą że historie o martwych dzieciach urodzonych w 39/40tyg są trochę nie bardzo
Ja bynajmniej nie chce o nich czytać
Poczytaj sobie trochę ten wątek, widzę że jesteś nowa

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

I nie udaję, ze to sie nie dzieje. Mam oczy i uszy ;-) Ale niekoniecznie chcąc poczytać o urokach ciąży i tym ile mają inne dzidzie chce czytać o smierci dziecka w 39tyg ciąży-co z resztą znasz z opowiadań babci

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

moria44 gratuluję panienki. ;-) Ja z Zula sie cieszyłam, że to babka mogłam ją ubierać jak laleczkę ;-)
Stary 2010-10-21, 07:50   #3557
bzyczka1
Zakorzenienie

do wątku dołączyłam miesiąc temu, może jestem przez to nowa, nieważne. Tak bardzo Ci zależy usunę tą historię i będzie pięnie świeciło słoneczko na wątku. Nie ma sprawy. Mogę w ogóle nie pisać. Jest wiele miejsc na tym forum gdzie mogę się dzielić swoimi opiniami i historiami.

Nasz skarb
Stary 2010-10-21, 08:10   #3558
kruczaa
Rozeznanie

Dziewczyny dajcie spokój, przecież ta historia dotyczyła tematu poruszonego na wątku, czyli ogrzewania się tymi plastrami, ja nie widze nic złego w napisaniu jej, może warto też przeczytać niezbyt przyjemną historię dowiadując się przy okazji o niebezpieczeństwie jakie moze groxićdzidzi, w tym wypadku grzania się przy piecu. Ja bardzo lubię siedzieć na podłodzę w kuchni opierając się o kaloryfer (mam podgrzewanąpodłogę) i dzięki tej historii tak już nie będę robić. Więc ja dziękuję bzyczka za opisanie jej

Edytowane przez kruczaa
Czas edycji: 2010-10-21 o 08:11
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 08:14   #3559
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
do wątku dołączyłam miesiąc temu, może jestem przez to nowa, nieważne. Tak bardzo Ci zależy usunę tą historię i będzie pięnie świeciło słoneczko na wątku. Nie ma sprawy. Mogę w ogóle nie pisać. Jest wiele miejsc na tym forum gdzie mogę się dzielić swoimi opiniami i historiami.
Gratuluję poziomu tak trzymaj
Wiesz, takich postaw miałam bardzo dużżżo w pracy ;-)
Ja wiem lepiej!!!!Zmieniłam zdanie. Pisz sobie co chcesz twój poziom mnie powala na kolana chętnie poprawię sobie humor i się dowartościuję

ps Twój wpis
Ze względu na AlicjęH historia zaznaczona na biało, kto nie chce to nie czyta
Mnie powalił-na złość mamię odmrożę sobię uszy

Edytowane przez AlicjaH
Czas edycji: 2010-10-21 o 08:21
AlicjaH jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 08:23   #3560
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam dziewczyny

Nie stresujcie się od samego rana, proszę.
Taki wątek, jak nasz, to taki swoisty hyde park, i co, jak co ale zrozumienie bardzo się przyda. Tym bardziej, że jesteśmy w ciąży, a kobiecie ciężarnej wiele się wybacza
Spędźmy ten czas, gdy jesteśmy razem miło i bez zbędnych ciśnień.
Niczemu dobregmu to nie służy.

U nas leje, wieje i zimno. Dzisiaj wyciągam berecik na głowę ( już czas ). Rękawiczki przeprosiłam już tydzień temu.

Miłego dnia mamuśki
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 08:25   #3561
DariaKom
Zakorzenienie

Boże jaki terror tu się robi... o tym nie można pisać, o tamtym nie można pisać. Śmieszy mnie to, bo to już kolejny raz jak ktoś otrzymuje upomnienie, że to nie to forum. Bez przesady...od przeczytania słowa "poronienie" się nie roni. Nie popadajmy w histrie bo jakaś psychoza niepotrzebna się tu tworzy.
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 08:43   #3562
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry ciężaróweczki

Ala, nie nie robił, oglądał tylko maluszka tak jak na fotce i zapytał czy chcemy wiedzieć jaka płeć czy chcemy się jeszcze domyślać no i ja byłam pewna, że powie chłopczyk a to na 75-80% dziewczynka. Z mężem to mieliśmy taaakie wielkie oczy bo już się zdecydowaliśmy na niebieski kolor do pokoiku, ja wybrałam wózek i fotelik raczej w chłopięcym kolorku

katarzynka no niby już wiem ale jednocześnie mam świadomość, że na kolejnym usg może się pojawić siusior więc tak do końca nie jestem przekonana, bo w sumie jest prawie 30% że jednak będzie synuś

kasia baaardzo się cieszę ale równie bardzo cieszyłabym się z chłopca Oboje z mężem czekaliśmy na dzidzię dość długo więc płeć nie odgrywa dla nas żadnej roli. TŻ wczoraj ćwiczył na mnie plecenie warkoczy bo już mi zapowiedział, że córę będzie czesał, ubierał w sukienki i malował paznokcie Ale pieluch to nie chce zmieniać

agus ja mam często takie bóle. Mam dyskopatię więc rwa kulszowa męczyła mnie już przed ciążą. Najlepiej się nie nadwyrężać i nie prowokować bólu więc jeśli nie boli podczas siedzenia, to siedź A rozgrzewające maści czy plastry, hmmm nie wiem. Skonsultowałabym się z lekarzem przed ich użyciem w ciąży. Mi zawsze plaster pomaga, tylko nie przylepiałam całego a połówkę bo naprawdę mocno grzeje

principessina nie wiem jak to jest z torbielami ale lekarz wyraźnie wpisał mi nawet na wyniku badań, że nie ma on znaczenia klinicznego więc się nie martwię
Cytat:
Napisane przez kruczaa Pokaż wiadomość
Cześc kobietki
Paulizia powodzenia na wizycie, nic sie nie martw, bo napewno zobaczysz i usłyszysz już serduszko Pochwal się koniecznie po wizycie.
Moria, Kasia gratulacje, super że bejbiki rosną i są zdrowe, ja dopiero mam wizyte 9.11 i wtedy będę miała takie specjalistyczne usg, jeszcze troszkę muszę poczekać

A mnie piersi wcale tak nie rosną może o rozmiar się powiększyły, jeszcze nie zakupiłam nowych biustonoszy, ale mam nadzieję że niedługo będę musiala A jeśli chodzi o wypryski, to za dużo ich nie ma ale się pojawiają, pierwszy raz w życiu mam krostki na plecach i szyji...masakra Może to na dziewczynkę, a śnilo mi sie wczoraj że miałam synka i wogóle nie byłam przygotowana na jego przyjscie, on sie urodził a ja miałam dla niego tylko skarpetki i majteczki....co za sen...

Ja tam też wolę nie ryzykować, lubię wino i nie mogę się doczekać jak będę mogła sobie wypić kieliszek wina, ale wiem że to szybko nie nastąpi Tak jak napisała Katarzynka nie ma bezpiecznej dawki alkoholu.

Muszę obejrzeć w drogerii tą farbę Ja jestem wierna Palette Kasztanowy brąz 10min, i boję sięże jak kupię coś innego to nie wyjdą mi takie jak chcę, ale w tej farbie to chyba jest amoniak....
Co do bóli pleców, to mnie też bolą, ja mam pracę siedzącą i jak wstanę to masakra jest, boli mnie z prawej strony. Ale z tymi okładami rozgrzewającymi to też bym nie ryzykowała, kąpieli za gorących nie wolną, a takie coś...chyba nie bardzo.
dziekuje kochane
wczoraj wieczorem tz mnie wymasowal
pozniej sama troche jeszcze
bylo gorzej, krecilam sie w lozku
ale jak wstalam to nic a nic
mam nadzieje, ze nie bedzie dzisiaj bolalo
najwyzej pojade na basen poplywac troszku

u mnie w nocy taka wichura byla, ze myslalam iz mi okna powyrywa
brrrr
ja musze dokupic czerwony szal do kurtki bo czaerwony berecik i rekawiczki juz mam
Stary 2010-10-21, 08:52   #3563
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję poziomu tak trzymaj
Wiesz, takich postaw miałam bardzo dużżżo w pracy ;-)
Ja wiem lepiej!!!!Zmieniłam zdanie. Pisz sobie co chcesz twój poziom mnie powala na kolana chętnie poprawię sobie humor i się dowartościuję

ps Twój wpis
Ze względu na AlicjęH historia zaznaczona na biało, kto nie chce to nie czyta
Mnie powalił-na złość mamię odmrożę sobię uszy
Alicja, przegięłaś...
I nie uważam, aby post Bzyczki był nie na miejscu
Wszystkie jesteśmy świadome, że poronienia się zdarzają, ale nie wszystkie wiemy, że przyczyną poronienia może być stosowanie plastrów rozgrzewających. Przecież ta wiedza może się komuś przydać.

......................... ......................... ......................... ......................... ........................
Poza tym witajcie Dziewczyny
Stary 2010-10-21, 08:57   #3564
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Hej Śpiochy
Niedawno wróciłam z kina. Jak wybieracie się na 'Śluby Panieńskie' to odradzam. Szkoda kasy na tak lichy film

Dobranoc
Byłam 2 tygodnie temu i pisałam tu swoją recenzję. Myślałam, że czytałaś, a nie chciałam Cię wczoraj zniechęcać. A może powinnam... Sorki
Stary 2010-10-21, 08:57   #3565
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Alicja, przegięłaś...
I nie uważam, aby post Bzyczki był nie na miejscu
Wszystkie jesteśmy świadome, że poronienia się zdarzają, ale nie wszystkie wiemy, że przyczyną poronienia może być stosowanie plastrów rozgrzewających. Przecież ta wiedza może się komuś przydać.

......................... ......................... ......................... ......................... ........................
Poza tym witajcie Dziewczyny
Owszem może, napisane w innej formie
Zauważ, ze ja na początku byłam bardzo delikatna
napisała, ze to TYCI NIE PASUJE i zostałam zaatakowana

Ok dziewczyny bo strasznie dużo czasu zajmuje mi to forum
życzę wszystkim mamą łagodnego, pozytywnego rozwiązania
Trzymajcie się
Stary 2010-10-21, 08:59   #3566
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Trzymajcie się
Narobiła zamieszania i jeszcze się obraziła
Niezłe.....
Stary 2010-10-21, 08:59   #3567
Catia88
Rozeznanie

Witam wszystkie Mamusie w ten nie zbyt pogodny dzień.
W Krakowie, jak pewnie w większości Polski, niestety brzydko Byłam w sklepie to chwilami straszny wiatr wiał, za chwile deszcz, masakra Ponoć śnieg może dzisiaj nawet spaść buuu

Pisałam wczoraj o tych bodach w Carrefourze za niecałe 4zł, dziś będę w sklepie i chyba skuszę się na kupno jakiś... Aj,chyba małe szaleństwo robienia zakupów zaczyna mnie dopadać, a tak starałam się opóźnić to jak najbardziej Ale tylko z jakieś 3 ubranka kupię

Dziewczyny dajcie spokój z tymi niemiłymi wymianami zdań na forum Ja też uważam,że historia napisana przez Bzyczkę wcale nie była nie na miejscu. Ja również nie wiedzialam,że nie powinno się wygrzewać w ciąży przy piecu.

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 09:03   #3568
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Narobiła zamieszania i jeszcze się obraziła
Niezłe.....
Niezłe jest czytanie ze zrozumieniem ;-)
Stary 2010-10-21, 09:06   #3569
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Byłam 2 tygodnie temu i pisałam tu swoją recenzję. Myślałam, że czytałaś, a nie chciałam Cię wczoraj zniechęcać. A może powinnam... Sorki
A widzisz, ja ostatnio miałam taki natłok zajęć, że nie byłam w stanie czytać od deski do deski naszego wątku i przeoczyłam twój wpis.

Cytat:
Owszem może, napisane w innej formie
Zauważ, ze ja na początku byłam bardzo delikatna
napisała, ze to TYCI NIE PASUJE i zostałam zaatakowana

Trzymajcie się
Nie traktuj opinii innych jako ataku na swoją osobę
Nie masz też powodu, aby się obrażać.

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie w ten nie zbyt pogodny dzień.
W Krakowie, jak pewnie w większości Polski, niestety brzydko Byłam w sklepie to chwilami straszny wiatr wiał, za chwile deszcz, masakra Ponoć śnieg może dzisiaj nawet spaść buuu

.
U mnie też wieje i śnieżyca I zimnooooooo
Stary 2010-10-21, 09:07   #3570
agus87
Zakorzenienie

ja nchyba sobien zaraz do biura grzejniczek przytacham

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości