|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22273127]Mnie proponowala kiedys dziewczyna za testowane 50 ml Chanel pudelko tamponow (i to jeszcze otwarte). Chyba 6 sztuk tego bylo
.[/QUOTE]Dobre .......
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22273127]Mnie proponowala kiedys dziewczyna za testowane 50 ml Chanel pudelko tamponow (i to jeszcze otwarte). Chyba 6 sztuk tego bylo
.[/QUOTE] ![]() Mi też zdarzają sie takie kwiatki,że za kosmetyk z gornej półki oferowane są bazarowe kosmetyki bądź próbki
|
#1773 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
.[/QUOTE] ) mój pościk skromny dotyczył![]() No jakąż odpowiedź oferentka otrzymała? Bo ciekawość mnie pali ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#1774 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Zupelnie jak na ciuchowym. Tam taka "zdolnosc" do czytania ze zrozumieniem to norma .A przypomniala mi sie jeszcze propozycja "swietnej" wymiany. Jedna z wizazanek wypisala w moim watku chyba 10 rzeczy, ktore jej sie spodobaly. Napisala tez cos w stylu "znajdziesz cos u mnie? Choc za kilka rzeczy". Wchodze na jej watek a tam same probki. Nie byly to nawet jakies ogromne ilosci (z tego, co pamietam to kilka probek kremu z drogerii). Ja takie propozycje dosc czesto otrzymuje . Najbardziej mnie wkurza jak ktos meczy mnie na PW.Cytat:
. Ale mnie kusilo, nie powiem. Toz to deal stulecia dla mnie byl. Teraz mi troche szkoda, ze taka okazja mi kolo nosa przeszla .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-09-24 o 15:31 |
||
|
|
|
#1775 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22274866]A to juz norma. Ja mam naprawde duzo kosmetykow i zawsze w pierwszym poscie pisze, ze szukam kilku butelek perfum (ktore wymieniam oczywiscie) lub kolorowki z gornej polki. Sama oddaje tez rzeczy testowane lub z malym ubytkiem i tylko takich szukam. To tylko kilka zdan a rzadko sobie ktos zada trud przeczytania tego
. Zupelnie jak na ciuchowym. Tam taka "zdolnosc" do czytania ze zrozumieniem to norma .A przypomniala mi sie jeszcze propozycja "swietnej" wymiany. Jedna z wizazanek wypisala w moim watku chyba 10 rzeczy, ktore jej sie spodobaly. Napisala tez cos w stylu "znajdziesz cos u mnie? Choc za kilka rzeczy". Wchodze na jej watek a tam same probki. Nie byly to nawet jakies ogromne ilosci (z tego, co pamietam to kilka probek kremu z drogerii). Ja takie propozycje dosc czesto otrzymuje . Najbardziej mnie wkurza jak ktos meczy mnie na PW.Niestety odmowna . Ale mnie kusilo, nie powiem. Toz to deal stulecia dla mnie byl. Teraz mi troche szkoda, ze taka okazja mi kolo nosa przeszla .[/QUOTE]Ano Ja mam ten problem na ciuszkowym, wpisałam wyraźnie, że aktualnie noszę rozmiar kilka numerów mniejszy niż oferowane ciuszki (to zresztą powód wymiankowania tamże - dość raptowna zmiana masy i konieczność wymiany całej szafy) i niestety ... A jeszcze inna śmieszna sprawa, kiedy marki typu Amisu, czy H&M są wg wizażanek ekskluzywne prawie lub i nie prawie ... To tak samo jak z jednym z moich ulubionych tekstów "nie muszę oddawać" - zaraz mam ochotę zapytać - a kto musi? A propozycje na PW, to już całkiem inna historia
|
|
#1776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Ja tam oddaje same sieciowki i tez takich samych szukam w zamian. Zaden to szal, ale rowniez sieciowek szukam w zamian. Ubrania oddaje nowe albo praktycznie ubrane raz. Norma jest oferowanie Mki z bazaru w stanie idealnym z popsutym zamkiem i kilkoma zaciagnieciami.Notabene kilka razy jak tworzylam watek na ciuchowym (wrzucenie zdjec i opisow do watku troche trwa). odzywaly sie do mnie jakies dziewoje na priv. Nie chcialo im sie czekac az skoncze, wiec pisaly na PW ."Nie musze oddawac" to tez tam norma. |
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
no za chanel nie proponowałabym tamponów, aż taka ciemna masa nie jestem
![]() ale ja miałam też propozycję nie do odrzucenia: moje perfumy nówka 30 ml, za inne perfumy 30 ml z wyjściowych 50. Dziewczyna była PEWNA że jej 30 ml to więcej niż moje 30 ml bo ona miała większą flaszkę (przywrócenie matmy na maturę to nie był chyba zły pomysł)
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Konto usunięte
|
Tradycyjnie przyszlam sie pozalic. Niesamowicie draznia mnie dziewoje, ktore zawracaja mi glowe na PW. Ostatnio przynajmniej 2 razy dziennie sie takie trafiaja. Przed chwila napisala kolejna. Pomijam juz fakt, ze w watku nie ma nic z rzeczy, ktore moga mnie interesowac (oczywiscie przeczytanie dwoch pierwszych zdan w moim watku wizazanka uznala za niepotrzebne
).Odpisalam jej, ze do wymian sluzy watek a nie PW to odpisala mi z wyrzutem "i co takiego sie stalo? ciezko napisac pw" Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-09-25 o 22:43 |
|
|
|
#1780 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22302573]Tradycyjnie przyszlam sie pozalic. Niesamowicie draznia mnie dziewoje, ktore zawracaja mi glowe na PW. Ostatnio przynajmniej 2 razy dziennie sie takie trafiaja. Przed chwila napisala kolejna. Pomijam juz fakt, ze w watku nie ma nic z rzeczy, ktore moga mnie interesowac (oczywiscie przeczytanie dwoch pierwszych zdan w moim watku wizazanka uznala za niepotrzebne
).Odpisalam jej, ze do wymian sluzy watek a nie PW to odpisala mi z wyrzutem "i co takiego sie stalo? ciezko napisac pw" nooo, mnie też ostatnio taka "gwiazda" (żeby nie było, kilkadziesiąt przekup . Ona w wątku też. Pewnie sie obraziła. Straszszsznie się zmartwiłam ...
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1782 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
no właśnie
![]() Nie chcę być wredna (choć to czasem silniejsze ode mnie ), ale zaraz węszę, że ktoś ma powód aby wymiankować bez świadków. Może to paranoja, ale dość już się naczytałam na BL i tu niestety
|
|
#1783 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.btw: zapomnialam ostatnio opisac dalszy ciag moich perypetii z nowa wizazanka i ponadtrzyletnimi perfumami (zamiast 30 ml mam 50 ml z ubytkiem 15-20 ml). Paczka zwrotna ode mnie wciaz nie wyslana . Wizazanka odezwala sie w koncu ostatnio piszac, ze zle perfumy wyslala jednak przez pomylke (pomylki jednak sprostowac nie chce bo na pytanie czy moze doslac umowione perfumy a ja wraz ze swoja paczke odesle te "zle" nie odpowiedziala). Napisala, zebym albo wyslala jej umowiona rzecz albo zostawila sobie paczke. Tyle, ze ja nie chce. Zupelnie mnie takie cos nie interesuje. Chce ja odeslac. Dopisala tez takie zdanie: "Po co mależeć na Poczcie i potem znowu do Ciebie wracać". Wlasnie to zdanie jest przyczyna moich watpliwosci i tego, ze paczka wciaz jest u mnie. Zapytalam wizazanke wprost czy nie odbierze paczki bo w przeciwnym razie nie widze dlaczego paczka mialaby na poczcie lezec (chcialam paczke odeslac na jej koszt a nie mam zamiaru placic podwojnie i znow ja miec w domu). Kontakt jednak znow sie urwal.
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Kici kici miau miau
|
mnie notorycznie denerwuje jak ktos pisze w watku perfumowym np. "cos u mnie za ktorys?" .. to znaczy obojetnie tak? wszystkie perfumy jej pasują ?
|
|
|
|
#1785 |
|
Konto usunięte
|
Ja również z tą samą wizażanka chciałam się wymienić na próbki podkładów. Najlepsze jest to że w zamian u mnie wybrała sobie perfumy. Nagle napisała prywatną wiadomość że lepiej będzie jak tu wszystko ustaliby bo po prostu będzie szybciej. Odpisałam jej w wątku we środę i od tamtego czasu cisza.
|
|
|
|
#1786 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Z Misianką wszystko ustalałyśmy w wątku swego czasu. Zresztą bardzo miło i sympatycznie Choc nie powiem,bo ostatnia moja wymiana z przemiłą Wizażanką przebiegała na PW. Ale to czysty przypadek i w Jej i moim wykonaniu. Rozmowa zaczęła się w wątku, by całkiem spontanicznie znaleźc się na PW- wymiana 'wymieszana' sprawami prywatnymi.
|
|
#1787 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
- wydałaś nas normalnie .Mnie chodziło o molestacje na PW, bez śladu w wątasie, tu mi się się scyzoryk w kieszeni otwiera po prostu
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
ja staram się nawet nie pytać o wymiana jak widzę taki wysokopolkowe kosmetyki, raz na 10 zaryzykuje i zapytam
zawsze mam na zbyciu kartę z sephory.Virtual proszę o odpowiedz na prv w sprawie wymiany
|
#1790 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
dziewczyny, proszę, powiedzcie mi, jak to jest z tymi perfumami " kranika". Kusi niemiłosiernie (1 ml za 2 zł) ale jakoś zbyt piękne mi się to wydaje
To są oryginały czy może coś w typie danego zapachu?jeśli głupio pytam o coś oczywistego-sorry ignorantka jestem dziękuję za pomoc
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(zależy czego - czasem więcej czasem za mniej )
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
a'propos perfum..
jeżeli zamawiacie w tagomago, bo tam mają najtaniej, to wybierajcie tylko opcję za pobraniem. oni nie mają połowy towaru. zamówiłam z 6 flaszek perfum, wszystko pod choinkę na zapas i dostałam tylko połowę zamówienia, nie wiadomo-kiedy dostanę resztę. narazie mi się nie spieszy, ale warto, żebyście wiedziały. to tak offtopowo. pozdrawiam, Layla grubas z wielkim brzuchem
|
|
|
|
#1795 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Nie wiem jakiej rady ode mnie oczekujesz. Nie zmuszę wizażanki żeby Ci oddała koszty wysyłki bo nie widzę winy po żadnej ze stron. Mogła oczywiście wysłać jeszcze raz prośbę o adres, ale tego nie zrobiła. "Rezygnacja" przed wymianą adresami jest możliwa |
|
|
|
|
#1796 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
. Mi też ostatnio proponowano wymiankę na PW, a na odp., że wymianki na wątku, dostałam odpowiedź "a co to za różnica"
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-10-14 o 10:19 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
uczę się na błędach
ona wysłał mi adres, ja tez jej wysłałam [inna kwestia ze nie doszło] sadziłam ze temat zamknięty , a ona nagle rezygnuje, jesli umawiałyśmy się na wysyłkę w poniedziałek i dostaje potwierdzenie ode mnie w poniedziałek ze jej wysłałam, to oczekiwałabym, że ona tez dotrzyma warunków i wyśle list
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani nie odesłała Twoich rzeczy? Wszystkie rozmowy były prowdzone na PW ani jednego wpisu w żadnym wymiankowym wątku? Ania
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam pytanie. Otóż wymieniałam się z Wizażanką i jako początkująca oczywiście wysłałam pierwsza. Kosmetyki do niej dotarły , bo się pytałam w PW. Nie pisała, że ma jakieś zastrzeżenie, to chyba wszystko z nimi OK. Jednak nie wystawiła mi Przekupki. Wysłałam PW z prośbą, to było kilka dni temu i nadal Przekupki nie mam Czy być namolnym i prosić jeszcze raz? czy to raczej nie wypada i dać sobie spokój
|
|
|
|
#1800 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Ja tam wystawiam zawsze po otrzymaniu, bez czekania na drugą stronę, bo po co ... ale ludzie mają różnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

.[/QUOTE]

) mój pościk skromny dotyczył

. Najbardziej mnie wkurza jak ktos meczy mnie na PW.
.

.
. Mi też ostatnio proponowano wymiankę na PW, a na odp., że wymianki na wątku, dostałam odpowiedź "a co to za różnica"
Czy być namolnym i prosić jeszcze raz? czy to raczej nie wypada i dać sobie spokój