Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 18:21   #1291
ppaauullaaa
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

super dziękuje to będę sobie śledziła a kosmetyki kupowałaś dobrej marki ?
ppaauullaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 19:53   #1292
tikida
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Takiej najgórniejszej to nie.

Część kosmetyków miałam, dużą część dokupiłam (ale to nie do końca pod kątem ślubu, po prostu mnie wciągnęło).
Z takich kosmetyków stricte pod kątem ślubu to kupiłam Fixer Kryolana i bazę pod podkład Gosha. Ważny jest też podkład dobrze kryjący, ja akurat miałam już wcześniej Revlon Colorstay. Kupiłam jeszcze bazę pod cienie z Artdeco, ale jej akurat codziennie używam.

Podam Ci jeszcze linki do filmów dziewczyn, które fajnie tłumaczą jak się malować:
1. http://www.youtube.com/watch?v=HgwfyCud9uM
2. http://www.youtube.com/watch?v=crjN6r8yAaM
3. http://www.youtube.com/watch?v=NBlMNAOP5uQ
4. http://www.youtube.com/watch?v=WjaPSmL_FfQ

Edytowane przez tikida
Czas edycji: 2010-10-20 o 20:02
tikida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 08:50   #1293
ppaauullaaa
Raczkowanie

Rewelacja to wszystko czuje że się wciągne a powiedz mi jeszcze jakiej formy pędzle masz bo sporo tego ?
Stary 2010-10-21, 11:46   #1294
Ani@1987
Rozeznanie

Troche juz do Was nie zaglądałam, bo duzo pracy i spraw na głowie, ale ze ślubem juz najważniejsze załatwione, czyli sala, ksiądz, dj Jacky (poprosze opinie jesli słyszałyście cos o nim) i fotograf Artur Mulak (o nim tez poprosze)
Co do makijazu to własnie nie wiem czy malować sie sama czy zostawic to komuś kto nie bedzie w tym dniu wychodził za mąż
Sama malowałam nie jeden raz kolezanki do ślubu, ponieważ skończyłam szkołe wizażu i stylizacji paznokci, w przyszłosci chce pracować jako kosmetyczka i wizażystka
Napewno bede chciała kupić sobie jakieś fajne kosmetyki zeby makijaz był bardzo trwały. Zawsze używam Colorstay, ale moze poszukam czegoś jeszcze lepszego no i własnie mysle o tym fixerze Kryolanu. Jesli miałyście z nim do czynienia dajcie znać jak sie spisał?

Chciałabym tez Wam powiedzieć/troszke pożalić ze jestem ostatnio rozczarowana postawą mojego TZtanie rozmawiamy w ogole o slubie/weselu jemu tylko studia w glowie, uwaza ze sa teraz ważniejsze...wczoraj nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakac jak pomylił sie co do wyznaczonej daty naszego slubu...
Nie chce i napewno nie bede cały czas gadac mu o sukienkach i innych takich rzeczach, wiem ze to jeszcze czas, ale jakoś coś jest nie tak...
Stary 2010-10-21, 12:10   #1295
ppaauullaaa
Raczkowanie

Nie przejmuj się mój ma tak samo ale wsumie to jeszcze dużo czasu więc dziwnego faceci przeżywaja to na swój sposób i ja postanowiłam się tym nie martwić ja sobie planuje co ma być i mówie do tż no będzie to i to i spoko myślę że dopiero po Nowym Roku zacznie się coś dziać chociaż musimy jeszcze do sali pojechać i dowiedzieć się ile płacimy i jakąs umowe spisać bo sala u znajomych i tak sie właśnie dzieje :/ a to podstawa
Stary 2010-10-21, 12:23   #1296
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Troche juz do Was nie zaglądałam, bo duzo pracy i spraw na głowie, ale ze ślubem juz najważniejsze załatwione, czyli sala, ksiądz, dj Jacky (poprosze opinie jesli słyszałyście cos o nim) i fotograf Artur Mulak (o nim tez poprosze)
Co do makijazu to własnie nie wiem czy malować sie sama czy zostawic to komuś kto nie bedzie w tym dniu wychodził za mąż
Sama malowałam nie jeden raz kolezanki do ślubu, ponieważ skończyłam szkołe wizażu i stylizacji paznokci, w przyszłosci chce pracować jako kosmetyczka i wizażystka
Napewno bede chciała kupić sobie jakieś fajne kosmetyki zeby makijaz był bardzo trwały. Zawsze używam Colorstay, ale moze poszukam czegoś jeszcze lepszego no i własnie mysle o tym fixerze Kryolanu. Jesli miałyście z nim do czynienia dajcie znać jak sie spisał?

Chciałabym tez Wam powiedzieć/troszke pożalić ze jestem ostatnio rozczarowana postawą mojego TZtanie rozmawiamy w ogole o slubie/weselu jemu tylko studia w glowie, uwaza ze sa teraz ważniejsze...wczoraj nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakac jak pomylił sie co do wyznaczonej daty naszego slubu...
Nie chce i napewno nie bede cały czas gadac mu o sukienkach i innych takich rzeczach, wiem ze to jeszcze czas, ale jakoś coś jest nie tak...
nie masz powodu, żeby sie przejmować, faceci często czują sie troche zaniepokojeni zbliżającą sie datą ślubu, przeżywają to inaczej niż my, no i nie lubią o tym rozmawiać. Na pewno musisz z nim konsultować ważne kwestie, ale drobiazgami go nie męcz, bo będzie czuł sie przytłoczony. I nie martw sie, będzie dobrze
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 12:37   #1297
moniczkar_
Raczkowanie

z nimi tak jestu mnie to też ja większosc spraw załatwiam i przeżywam bo mój TŻ twierdzi że jest dużo czasu Jak bylismy u Kantocha to ja pisałam cała umowe a oni grali we dwóch w playstation Ostatnio byłam w szoku jak powiedzial mi pare swoich pomysłów co do ślubu...już miałam wrażenie że wogóle nie myśli jak to będzie... a tu miła niespodzankazobaczycie stres dopadnie ich bliżej slubu,głowa do góry

ja chciałam zacząć swoja diete przedślubną ... w sumie od czerwca schudlam już 8 kg a teraz mi sie taaaaak bardzo nie chce ...tylko bym jadła

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
aa ile tak wogóle placicie za Artura Mulaka?
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 12:48   #1298
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Ja to swojego fotografa wybrałam na podstawie bloga w internecie, po prostu spodobały mi się jego zdjęcia. A po pierwszej rozmowie na skype to już w ogóle sie upewniłam że dobrze zrobiłam. Mam nadzieje że intuicja mnie nie myli

A jeśli chodzi o TŻ to naprawde jest tak że faceci inaczej to odbierają po prostu im się po pierwsze wydaje że jest jeszcze dużo czasu, po drugie nie do końca są świadomi ile rzeczy trzeba przemyśleć, wymyśleć itd.. więc nie przejmuj się jego postawą jeszcze Cię zaskoczy...

moniczkar_ 8kg od czerwca zazdraszczam jak to zrobiłaś, bo ja do śłubu tez planuje tak z 5 kg minimum zrzucić a narazie tylko mi szarlotka w głowie

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2010-10-21 o 12:49
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 12:55   #1299
ppaauullaaa
Raczkowanie

ja to bardzo bym chciała 10 kg zrzucić i to najlepiej do Nowego Roku bo wtedy za suknią trzeba się obejrzeć a Wy już dziewczynki chodziłyście oglądać/mierzyć ?
Stary 2010-10-21, 13:32   #1300
moniczkar_
Raczkowanie

Anetuniaa

w sumie to w sierpniu bylam juz o te kg lżejsza... poprostu jadlam czesto a malo (5xdziennie)do godz 16 obiad a pozniej do godz 19-20 już lżejsze rzeczy....piwko zastąpilam winem..odrzucilam słodycze i fast foody ...a tak to jadlam wszystko ....kotlety,makarony,ziem niaki ale o połowe mniejdo tego albo basen 1 w tyg a jak nie to przynajmniej z 20 minut poskakalam przy piosence z 2x w tyg naprawde takie podesce moze zdzialac cudasama kiedys nie wierzylam i co najwazniejsze nie przytylam bo jadlam wszystko a teraz gdzies od 3 tyg sie obżeram i aż sie dziwie ze waga ta sama.... aha i duużo wody a zmotywowala mnie przyjaciolka ktora w taki sam sposob schudla 15kg i moja mama ktora schudla 11
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 13:40   #1301
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ppaauullaaa Pokaż wiadomość
Rewelacja to wszystko czuje że się wciągne a powiedz mi jeszcze jakiej formy pędzle masz bo sporo tego ?
Pędzle mam rózne, najwiecej z Inglota i Sephory. Najbardziej zadowolona jestem z:
Inglot 27TG do podkładu
Inglot 10S - do rozcierania
Inglot 30T - skośny do eyelinera w żelu
Inglot 13P - malutki, można nim bardzo precyzyjnie nałożyć cień
Stary 2010-10-21, 16:36   #1302
cindi
Rozeznanie

Ani@1987, nie przejmuj się tak jak dziewczyny pisały, faceci inaczej to wszystko przeżywają, mój TZ zawsze jest taki spokojny jak są jakieś rozmowy nt. ślubu, a ja mogłabym piszczeć ze szczęścia najpierw trochę się dziwiłam, ale teraz się przyzwyczaiłam no i doceniam małe gesty, np. jak daje mi gazety z z artykułami o ślubach albo ostatnio kupił mi maskotkę misia pannę młodą, to było słodkie
więc głowa do góry, Twój TZ na pewno się cieszy, a wielkie przypływy radości i przeżywanie zostaw na ploty z koleżankami albo z nami na wizażu

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 17:08   #1303
ketchupik
Raczkowanie

Cytat:

Kochana, ja byłam na weselu gdzie grał ten dj. Ogolnie sprawa była ciężka bo było to wesele polsko hiszpańskie, ale dał rade Muzyke grał odpowiednią, nie było bardzo glośno, więc można było porozmawiać spokojnie. Jedyne co moge mu zarzucić, to to że za często krzyczał do mikorofonu tekst typu "dj jaaaaacky" albo "no to jedzieeeeeemy". Troche nie na miejscu to było bo to nie dystkoteka, ale jeśli chodzi o samo prowadzenie wesela i repertuar to nie masz sie czym przejmować
ketchupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 20:22   #1304
Ani@1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
nie masz powodu, żeby sie przejmować, faceci często czują sie troche zaniepokojeni zbliżającą sie datą ślubu, przeżywają to inaczej niż my, no i nie lubią o tym rozmawiać. Na pewno musisz z nim konsultować ważne kwestie, ale drobiazgami go nie męcz, bo będzie czuł sie przytłoczony. I nie martw sie, będzie dobrze
Cytat:
Nie przejmuj się mój ma tak samo ale wsumie to jeszcze dużo czasu więc dziwnego faceci przeżywaja to na swój sposób i ja postanowiłam się tym nie martwić ja sobie planuje co ma być i mówie do tż no będzie to i to i spoko myślę że dopiero po Nowym Roku zacznie się coś dziać chociaż musimy jeszcze do sali pojechać i dowiedzieć się ile płacimy i jakąs umowe spisać bo sala u znajomych i tak sie właśnie dzieje :/ a to podstawa
Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
z nimi tak jestu mnie to też ja większosc spraw załatwiam i przeżywam bo mój TŻ twierdzi że jest dużo czasu Jak bylismy u Kantocha to ja pisałam cała umowe a oni grali we dwóch w playstation Ostatnio byłam w szoku jak powiedzial mi pare swoich pomysłów co do ślubu...już miałam wrażenie że wogóle nie myśli jak to będzie... a tu miła niespodzankazobaczycie stres dopadnie ich bliżej slubu,głowa do góry
aa ile tak wogóle placicie za Artura Mulaka?
Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o TŻ to naprawde jest tak że faceci inaczej to odbierają po prostu im się po pierwsze wydaje że jest jeszcze dużo czasu, po drugie nie do końca są świadomi ile rzeczy trzeba przemyśleć, wymyśleć itd.. więc nie przejmuj się jego postawą jeszcze Cię zaskoczy...
Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
Ani@1987, nie przejmuj się tak jak dziewczyny pisały, faceci inaczej to wszystko przeżywają, mój TZ zawsze jest taki spokojny jak są jakieś rozmowy nt. ślubu, a ja mogłabym piszczeć ze szczęścia najpierw trochę się dziwiłam, ale teraz się przyzwyczaiłam no i doceniam małe gesty, np. jak daje mi gazety z z artykułami o ślubach albo ostatnio kupił mi maskotkę misia pannę młodą, to było słodkie
więc głowa do góry, Twój TZ na pewno się cieszy, a wielkie przypływy radości i przeżywanie zostaw na ploty z koleżankami albo z nami na wizażu
Dziękuje Wam bardzo dziewczyny za wszystko co mi napisałysciekochane jesteście
dobrze juz troszke sie uspokoje...wiem ze macie racje
ale Cindi zazdroszcze Ci troszkę tych małych gestów

Cytat:
ja to bardzo bym chciała 10 kg zrzucić i to najlepiej do Nowego Roku bo wtedy za suknią trzeba się obejrzeć a Wy już dziewczynki chodziłyście oglądać/mierzyć ?
Ja byłam ostatnio i duzo mierzyłam i mierzyłam...ale nic idealnego nie znalazłamduzo jest pięknych sukni,ale ja szukam czegoś prostego z tym "czyms" jakoś cały czas mam opory przed szyciem u krawcowej ale chyba jednak sie zdecyduje...myslałam o Demetrios 914 (juz tu kiedyś ja pokazywałam Wam) ale jednak po przymierzeniu b.podobnych modeli stwierdziłam ze jest za ciezka, szukam czegos lżejszego, juz teraz wiem ze chce suknie z koronkowa górą i prostym dołemcoś takiego jak załączona na zdjęciu.

Cytat:
Napisane przez ketchupik Pokaż wiadomość
Kochana, ja byłam na weselu gdzie grał ten dj. Ogolnie sprawa była ciężka bo było to wesele polsko hiszpańskie, ale dał rade Muzyke grał odpowiednią, nie było bardzo glośno, więc można było porozmawiać spokojnie. Jedyne co moge mu zarzucić, to to że za często krzyczał do mikorofonu tekst typu "dj jaaaaacky" albo "no to jedzieeeeeemy". Troche nie na miejscu to było bo to nie dystkoteka, ale jeśli chodzi o samo prowadzenie wesela i repertuar to nie masz sie czym przejmować
Dziekuje Ci bardzo za opinie oj to dobrze...ogolnie dość drogi jest ale wydawał mi sie najodpowiedniejszyc hyba grzecznie mu powiem jak coś zeby tak sie nie reklamował za bardzo

Edytowane przez Ani@1987
Czas edycji: 2010-10-21 o 21:47
Ani@1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 22:55   #1305
cindi
Rozeznanie

Ania@1987, piękna ta suknia, cudowna!! aż sobie na kompie zapisałam to zdjęcie tyle, że ja szukam czegoś z ramiączkami, bo gorsety same mi się nie podobają

Stary 2010-10-21, 22:58   #1306
psuj_a
Raczkowanie

Tak Was czytam i stwierdziłam że dla równowagi napiszę o tym jak mój TŻ się zachowuje... (Podkreślam że nie jest tak non stop bo oboje mamy fazy takie że nie ma wogóle tematu ślubu)
Gdy oglądam zdjęcia sukienek komentuje co mu się podoba a co nie i w której chciałby mnie zobaczyć...Tak samo z fryzurami Oglądamy razem nałogowo w necie wzory zaproszeń, winietki, ubranka na butelki i wszystko co może się wiązać z weselem... Szukamy piosenek na podkład do płyty z wesela, ciekawych zabaw oczepinowych, czytamy nawet razem relacje z wesela PM z wizażu (z zapartym tchem)...i leżymy przy zgaszonym świetle i gadamy o tym czego się boimy, co musimy załatwić itp... Ogólnie jesteśmy dość nietypową parą z tego co widzę
Odkąd Go znam zawsze tak było że mogłam mu powiedzieć wszystko co czuje itp...jest moim najlepszym przyjacielem

Oto jest miłość:
dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie...
O'Cangeceiro
psuj_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 08:35   #1307
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Anetuniaa
w sumie to w sierpniu bylam juz o te kg lżejsza... poprostu jadlam czesto a malo (5xdziennie)do godz 16 obiad a pozniej do godz 19-20 już lżejsze rzeczy....piwko zastąpilam winem..odrzucilam słodycze i fast foody ...a tak to jadlam wszystko ....kotlety,makarony,ziem niaki ale o połowe mniejdo tego albo basen 1 w tyg a jak nie to przynajmniej z 20 minut poskakalam przy piosence z 2x w tyg naprawde takie podesce moze zdzialac cudasama kiedys nie wierzylam i co najwazniejsze nie przytylam bo jadlam wszystko a teraz gdzies od 3 tyg sie obżeram i aż sie dziwie ze waga ta sama.... aha i duużo wody a zmotywowala mnie przyjaciolka ktora w taki sam sposob schudla 15kg i moja mama ktora schudla 11
Kurcze chyba coś w tym jest bo mój tata tez tak schudł i to sporo. jak sie go pytali jak to zrobił to powtarzał że dwa wiaderka dziennie mniej i regularne godziny działają cuda. Też spróbuje ale dopiero po świętach bo za bardzo lubię menu bożonarodzeniowe żeby sobie go odmawia że o szale pieczenia pierników w grudniu który mnie czuje w tym roku dopadnie nie wspomnę (a przecież musi je ktoś zjeść potem)
Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
Ania@1987, piękna ta suknia, cudowna!! aż sobie na kompie zapisałam to zdjęcie tyle, że ja szukam czegoś z ramiączkami, bo gorsety same mi się nie podobają
Praktycznie do każdej sukni da się doszyć ramiączka tylko trzeba je dobrze dobrać więc niech cie one nie ograniczają w wyborze my pomożemy jak by co
Cytat:
Napisane przez psuj_a Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i stwierdziłam że dla równowagi napiszę o tym jak mój TŻ się zachowuje... (Podkreślam że nie jest tak non stop bo oboje mamy fazy takie że nie ma wogóle tematu ślubu)
Gdy oglądam zdjęcia sukienek komentuje co mu się podoba a co nie i w której chciałby mnie zobaczyć...Tak samo z fryzurami Oglądamy razem nałogowo w necie wzory zaproszeń, winietki, ubranka na butelki i wszystko co może się wiązać z weselem... Szukamy piosenek na podkład do płyty z wesela, ciekawych zabaw oczepinowych, czytamy nawet razem relacje z wesela PM z wizażu (z zapartym tchem)...i leżymy przy zgaszonym świetle i gadamy o tym czego się boimy, co musimy załatwić itp... Ogólnie jesteśmy dość nietypową parą z tego co widzę
Odkąd Go znam zawsze tak było że mogłam mu powiedzieć wszystko co czuje itp...jest moim najlepszym przyjacielem
Kurcze fajnie, mój tż też jest moim przyjacielem najlepszym i wie o mnie najwięcej ale o ile bierze aktywny udział w przygotowaniach o tyle takich rzeczy jak Twój ze mną nie robi znaczy to szukanie zaproszen itd to raczej będzie ze mną świadkowa robiła

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2010-10-22 o 08:47
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 17:38   #1308
ppm
Przyczajenie

Ani@1987 piękna ta suknia, mam ten sam patent na gorset i czysty dół, także też będę takiej poszukiwała niedługo

Co do facetów to zastanawia mnie skad to się bierze, że zdecydowana większość mało się tymi wszystkimi przygotowaniami przejmuje? Może już się nauczyli, że mają zaradne laski i bezgranicznie nam ufają?

A jeśli chodzi o odchudzanie... Cóż... też jeszcze trochę poczekam może znajdzie się jakaś uprzejma koleżanka, która jest mistrzem motywacji i mi pomoże w kwesti od kiedy zacząć ten żmudny proces

15.10.2011
http://s7.suwaczek.com/20111015580116.png
ppm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 18:25   #1309
ppaauullaaa
Raczkowanie

Mój Tż też jest moim najlepszym przyjacielem ale szczerze pomyslałabym że z nim coś nie tak jakby ze mną wszystko oglądal jak widać faceci są rózni on woli fora motoryzacyjne itp a ja oglądam do ślubu rzeczy ale szczerze nie mam jakiejś fazy zaproszenia winietki itd to bliżej wesela nie chce mi się tyle czasu tracić bo jeszcze 10 razy się zmieni teraz najważniejsza dla mnie suknia ale zupełnie nie wiem co chce :/ też bym wolała kupić przynajmniej wiadomo jak bym wyglądała a panie w sklepach dają normalnie przymierzać nie kręca nosami że za wczesnie ? I mam prośbe mogłaby któraś PM z lublina spisać w jednym poście wszystkie salony jakie zna w Lbnie będzie to bardzo pomocne dla PM z okolic ? Z góry dziękuje
Stary 2010-10-22, 22:12   #1310
_Olka_
Raczkowanie

Kochane pomocy !!!
Czy ktoras z Was miala suknie tres chic pu 112
http://www.coline.pl/suknie-slubne/k...-chic-112.html ,mam malo czasu musze juz zamowic ,wyjezdzam za granice ,jesli ktoras z Was miala ta suknie niech mi cos o niej powie, jak sie ja nosilo? czy byla wygodna ,czy nie bylo jakis problemow?? dzieki wilekie i pozdrawiam.
A reszta niech oceni ładna ??

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Przesylam liste salonow ,ktore ja znam i odwiedzialam szukajac sukni slubnej

ul.Fabryczna- Ketrin,Giselle,Bride,Alky ona
ul.Głeboka 8-Mona Lisa, Regina Diamente
ul.Lubartowska 16- Demi
ul.Lipowa- Papa Michael
ul.Bernardynska-
ul.Narutowicza-Jacquline,Paris, Margarett
ul.Kraśnicka215- Lillyes, Lissa Ferrera 211a, La Femme215
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 22:22   #1311
Magda_84
Rozeznanie

Do wyżej wymienionych salonów mogę jeszcze dorzucić
Vivien - Świętoduska
Passion i Estelle - Narutowicza
Stary 2010-10-22, 22:49   #1312
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ppm Pokaż wiadomość
Ani@1987 piękna ta suknia, mam ten sam patent na gorset i czysty dół, także też będę takiej poszukiwała niedługo

Co do facetów to zastanawia mnie skad to się bierze, że zdecydowana większość mało się tymi wszystkimi przygotowaniami przejmuje? Może już się nauczyli, że mają zaradne laski i bezgranicznie nam ufają?

A jeśli chodzi o odchudzanie... Cóż... też jeszcze trochę poczekam może znajdzie się jakaś uprzejma koleżanka, która jest mistrzem motywacji i mi pomoże w kwesti od kiedy zacząć ten żmudny proces
A dla mnie to dość proste, jak i dla wielu mężczyzn
Po prostu jak dostaję zaproszenie to nie interesuje mnie jak ono wygląda czy jest na super papierze itp. bo interesuje mnie jedynie termin i miejsce. Gdyby nie moja żona to kupiłbym pierwszy lepszy wzór(no może nie pierwszy lepszy ) Tak ma wielu mężczyzn.

Kobiety muszą mieć super idealne najlepiej niepowtarzalne itd. zaproszenie.
I tak jest z wieloma innym rzeczami.
Stary 2010-10-22, 22:55   #1313
cindi
Rozeznanie

_Olka_, mi się sukienka podoba nie przepadam za falbankami, ale ta wcale nie wygląda na przesadzoną i góra mi się bardzo podoba, bo ma ramiączka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 02:21   #1314
Ashyshqa
Zakorzenienie

_Olka_ moim zdaniem suknia bomba! Sama o podob nej marzyłam. Koniec końców zdecyzowałam się na troszeczkę inną ale też z falbankami JA bym zamawiała, jeśli ją mierzyłaś i jesteś zadowolona z efektu. Wygląda lekko.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 10:00   #1315
ppaauullaaa
Raczkowanie

super dziekuje za namiary spisuje na kartke i jade ktoregos dnia zwiedzac
Stary 2010-10-23, 10:50   #1316
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Do wyżej wymienionych salonów mogę jeszcze dorzucić
Vivien - Świętoduska
Passion i Estelle - Narutowicza
a ja jeszcze mogę dorzucić i polecić z własnego doświadczenia salon SISI na Wodopojnej wybrałam gotowy model, poprosiłam o lekkie przeróbki, pani świetnie doradziła i suknia wyszła bomba za chyba nie aż tak duże pieniądze

Edytowane przez miamore999
Czas edycji: 2010-10-23 o 10:51 Powód: literówka
miamore999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 19:38   #1317
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
Kochane pomocy !!!
Czy ktoras z Was miala suknie tres chic pu 112
http://www.coline.pl/suknie-slubne/k...-chic-112.html ,mam malo czasu musze juz zamowic ,wyjezdzam za granice ,jesli ktoras z Was miala ta suknie niech mi cos o niej powie, jak sie ja nosilo? czy byla wygodna ,czy nie bylo jakis problemow?? dzieki wilekie i pozdrawiam.
A reszta niech oceni ładna ??
mi sie suknia bardzo podoba, sama też wybrałam z falbankami
a jeśli ją przymierzałaś i czujesz sie dobrze, ładnie wyglądasz i jest wygodna to sie nie zastanawiaj i bierz

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
A dla mnie to dość proste, jak i dla wielu mężczyzn
Po prostu jak dostaję zaproszenie to nie interesuje mnie jak ono wygląda czy jest na super papierze itp. bo interesuje mnie jedynie termin i miejsce. Gdyby nie moja żona to kupiłbym pierwszy lepszy wzór(no może nie pierwszy lepszy ) Tak ma wielu mężczyzn.

Kobiety muszą mieć super idealne najlepiej niepowtarzalne itd. zaproszenie.
I tak jest z wieloma innym rzeczami.
to ja mam chyba coś z faceta, bo też nie zwracam uwagi na takie rzeczy zaproszenia będę robić sama, ale takie bardzo proste i z czysto ekonomicznego powodu ale na pewno nie będzie żadnego koloru przewodniego na zaproszeniach, w dekoracji i w moim bukiecie. Po prostu nie mam do tego głowy, a i tak nie jest to istotne w dniu ślubu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 21:51   #1318
psuj_a
Raczkowanie

Ja mam tak samo, że nie przejmuje się pierdołami i nie martwię się tak bardzo o wygląd zaproszenia...duża ze mnie baba więc nawet sukienkę włożę taką w którą się zmieszczę i nie będę wyglądać jak "totalny baleron" Tak łatwiej żyć jak nie przywiązuje się uwagi do szczególików a np.zaproszenia czy winietki pooglądać zawsze można w ramach zaspokajenia ciekawości co to ludzie wymyślają...
Ja i tak uważam, że jak będzie beznadziejna muzyka i niedobre/mało jedzenia to nic nie pomoże. No i oczywiście Para Młoda musi być szczęśliwa bo byliśmy też na takim weselu gdzie brali ślub ludzie którzy "wpadli" po 1 nocy na dyskotece i było widać że nic do siebie nie mają...goście szybko poszli do domu bo taka była smutna atmosfera mimo super muzyki i jedzenia

Oto jest miłość:
dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie...
O'Cangeceiro
psuj_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 14:49   #1319
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Witam laseczki jestem nowa na ty wątku, już od jakiegoś czasu Was szukałam i nie mogłam znaleźć strasznie zaszyłyście sie na tym forum mam pytanie co do fotografa. Jakiego poleciłybyście mi?? Taki żeby robił ciekawe zdjęcia no i bez przesady z ceną taki ze średniej półki

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 15:11   #1320
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez psuj_a Pokaż wiadomość
Ja i tak uważam, że jak będzie beznadziejna muzyka i niedobre/mało jedzenia to nic nie pomoże. No i oczywiście Para Młoda musi być szczęśliwa bo byliśmy też na takim weselu gdzie brali ślub ludzie którzy "wpadli" po 1 nocy na dyskotece i było widać że nic do siebie nie mają...goście szybko poszli do domu bo taka była smutna atmosfera mimo super muzyki i jedzenia
Zgadzam się w zupełności. Muzyka, jedzenie i nastawienie Młodych to to, co decyduje o tym czy wesele jest udane, inne rzeczy to dodatki. Chociaż ja i tak będę się zajmować (nie: przejmować ;-)) zaproszeniami i winietkami, ale to z czysto artystycznego zacięcia, po prostu będę miała przyjemność z robienia tych wszystkich dodatków

alonka
, najlepiej to chyba będzie jak sama pooglądasz portfolia różnych fotografów w necie, a jak Ci się jakiś spodoba to wtedy pisz do niego o cennik. Bo każdemu w innym stylu zdjęcia się podobają, więc moim zdaniem trudno doradzić w tak indywidualnej kwestii. Większość lubelskich fotografów ma zbliżone ceny, więc ja bym się skupiła najpierw na wybraniu takiego, którego zdjęcia mi się naprawdę spodobają.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości