|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
papa
![]() no ta nazwa specyfiku takie Piu Piu miała Cytat:
jak mój stary jak w ciąg wpadnie
|
|
#2403 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a tam banik -zostaniesz ukarana :macha chusteczkom: ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- nastrój jesienny mam, co sklania mnie do refleksji wielu i mysle czym normalna czy nie...i tak chciałam zapytac, czy macie cos takiego (do ubrania) co od lat chcecie miec, ale nie kupujecie...bo po co wam to? No i 2 pyt filozoficzne-czy moze jednak kupic to cos? czy nie?
|
|
#2404 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Po co Maja wklejała info z Sephory J'ose też bym chciała,podoba mi się bardzo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
nieźle mu poszło, tylko po drewno się przebiegłam z pięc razy, a tu taka niespodziewajka
![]() ![]() cieszę się, że to tylko mój teśc i nawet nie jestem zła, ani nic takiegoobadam wieczorem ![]() faktycznie w haśle jest piu piu , teraz to już skuteczności jestem na 100% pewna
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-21 o 16:06 |
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
już łapię micielański
![]() Tak to jest, jak się razem obali absynt i tanie Igristoje na bolkowickim rynku ![]() Cytat:
![]() Mam pare takich rzeczy, ale na razie nie kupuję, bo niepotrzebny wydatek - może kiedyś, jak mnie będzie stac na zachcianki albo będzie potrzeba... (nie dotyczy mrocznych kreacji z ciuchlandów za grosze )np. underbust (bo wiem, ze będzie niewygodny i będe w tym nieciekawie wyglądać), kozaki za kolano (na razie mam pod kolana i się jeszcze nie rozpadły), wiktoriański welurowy żakiet z koronkami (na razie mam czarny z weluru, bez łozdóbek) pas do pończoch, fikuśna bielizna z koronek albo lateksu, szpicruta... ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-21 o 16:10 |
||
|
|
|
#2407 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mmhhhhh... a ja mię stac tylko nie bede miec gdzie ubierac? i nie chodzi o gorset ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- ach.....ide...przemyśliwa c i przezywac rozterki...niesiona na skrzydałach egzaltacji mdlewa:
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczy niepotrzebne też są nam (kobietom) potrzebne
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupię se jak będe mieszkać sama, alibo dorobię sie jakiegos TeŻeta ![]() Tez mam nastr oj jesienny i wrzucam na szafę hesienny zestaw do pracy.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-21 o 16:41 |
|
|
|
|
#2411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dlaczemu nie schowałaś flaszki co to ,dzień dobroci dla teściunia ,dzień(kolejny) męki dla FLoCytat:
![]() po drugie całkiem normalne to cheba nie ![]() po trzecie mam tak od laat po czwarte:kupić ,to zaczniesz przynajmniej rozmyślać o czymsik innym
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
Dobrze rozumiesz ![]() Miciel, nie chodzę na jogę, ale to można samemu opanować ![]() Flo, to wszystko przez Ciebie
|
|
|
|
#2413 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
od próby sprzątania wpadłam w nastrój depresyjny, dwie godziny pod kołdrą przeleżałam... niech mnie ktoś przytuli....
ale za to teraz jakie piękne niebo ![]() Cytat:
tak szczerze: ile razy zajogowałaś? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-21 o 17:33 |
|||
|
|
|
#2414 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A może podkolankowy? To dopiero zboczuch...Cytat:
Autorkę serdecznie zapraszam do mnie do pracy, coby gupot nie wypisywała już nigdy. Niechby napisała "pachnie tak, jak wyobrażam sobie, że pachnie rzeźnia" - byłoby oki. Ale nie wyobrażam sobie, żeby Angel mógł naprawdę rozwinąć się w ten sposób, no way. No chyba, ze autorka ma głęboką zakorzenioną i przewlekłą niechęć do kąpieli Cytat:
![]() Cytat:
Pa ![]() Cytat:
![]() Od dawna chodzi za mną idealnie skrojony skórzany płaszczyk do kolan, czeka aż będzie mnie na niego stać ![]() Cytat:
![]() Poszłam kupić buty. Wróciłam z pończochami Ale już prawie się zdecydowałam na jedną z dwóch dobrych na mnie par butów nie-z-ceraty w moim pięknym mieście
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2415 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2417 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
mówisz? ![]() to nie ogon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no dodaje-mam duzo energi na myslenie a co masz takieo co bys chciała? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1 ![]() ale fszystko mnie bolało jak po conajmniej 10-ciu razach Cytat:
a własnie moze jakbym przymierzyła to by mi przeszło?ale nie ma gdzie stacjonarnie ![]() sukienka , ale nie powiem jaka , własciwie to zwykła dość ,mozecie zgadywac jaka-bedzie nagroda
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-21 o 17:50 |
|||||
|
|
|
#2418 | |
|
|
pH?
Cytat:
Szara z workowatym dołem czy ta fajoska w kratkę (to Vivienne Westwood była chyba...)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2420 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
najpierw słoik soku pomidorowego, teraz kawa (znalazłam fuuusiastą) póxniej będą frytki i na koniec znowu kawa - a potem idę do Parku spróbować odgonić zły nastrój.... ciekawe czy mi sie uda...
![]() to mnie właśnie powstrzymuje przed zapisaniem się gdziekolwiek, choćby właśnie na jogę... Cytat:
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
jest ![]() Cytat:
nie ![]() ja tam wiem co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- przeciez nie mogłam o niej marzyc od lat
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2423 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() np. od dwóch byś mogła
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-21 o 18:09 |
||
|
|
|
#2424 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez sie da ![]() Cytat:
myśłe ze co najmniej od 12-tu, kiedys nawet była krótkotrwała moda na takie kiece...bywały w sklepach, tylko poliestrowe ofkors ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- o jezu- tak se przeczytałam co napisałam-to przerażające -od 12 stu lat? ..no ale to prawda
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2426 | |
|
|
Obłędny. Ale na facetach
![]() Cytat:
![]() Klasyczna ślubna beza!
|
|
|
|
#2427 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() kiecuchy dalej nie zgaduję bo pewnie i tak nie odgadnę ![]() a lata lecą, fakt
|
|
|
|
|
#2428 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
łoj jakbym chciała to bym se zapodała, a tak to mialam troche mniej klasyczną beze ![]() Cytat:
zauważyłam ze do kilku innych rzeczy tez ,co do kiecuchy-myśle ze tobie by było pięknie w tej o której marze
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Paliwa mi trzeba ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Polly, autentycznie mnie rozpierdzielasz ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Zaś wszyscy pouciekali
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2430 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

P. się ucieszy, znowu instalacji nie położą

i nawet nie jestem zła, ani nic takiego

mdlewa:

co to ,dzień dobroci dla teściunia ,dzień(kolejny) męki dla FLo

-od 12 stu lat?