Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-21, 16:29   #31
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Witajcie Dziewczynki! Melduje się w kolejnej części naszego wątku!

Od rana nie miałam netu, więc sporo do nadrabiania, ale daję radę Dorwało mnie przeziębienie Mam nadzieję, że szybko się wykuruję

muron, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie w domku! Trzymaj się cieplutko!

Supernovaja, cudny brzusio!

lilijka, trzymam kciuki. Oby wszystko poszło po Twojej myśli!

Marika, fajnie jakbyś umieściła przy liście linki do dwóch poprzednich części

stalowamagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 16:34   #32
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Supernovaja muszę poprosić, żeby mi zdjęcie zrobili, to wtedy wstawię , a kiedyś mój brzusio był już na poprzednim wątku

MARIKA.S i szizuho, kurka wodna nie przyjechał do tej pory. daję mu czas do 18, jak się nie zjawi to ma przerypane!!!!!!!!!!!!! A już chciał się wymigać od dzisiejszego spotkania. Tu chce żebym wróciła, a tu takie numery wywija. Hmmmmmmmmmmmmmmm zaczynam być podenerwowana.
Co do ospałości dzieci, nie martw się u mnie to jak się zrobi leniwe to i czasem 2 dni

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Witamy nową mamę
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 16:34   #33
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
Supernovaja śliczny brzusio
Fajnie macie, że możecie się tak spotykać....Z Poznania nie ma tu nikogo a z chęcią bym gdzieś poszła na kawkę albo ciacho, sama siedzę od początku ciąży. Już od drugiego miesiąca jestem na L4 z powodu warunków w pracy

lilijka3 powodzenia w trakcie rozmowy

szizuho jeżeli swędzi Cię tylko brzuch to nic strasznego, skóra Ci się rozciąga po prostu. Natomiast jeśli będą swędziały Cię dłonie, stopy czy łydki to może być sygnał, że to cholestaza.
Ale nie martw się na zapas, ja w 24 tygodniu już miałam schizę bo strasznie swędziała mnie lewa dłoń, normalnie bez ustanku.....zrobiłam badania i przeszło
Czasami sobie coś nawkręcamy i potem jest jak jest...

łożysko: znajduje się w dnie macicy, czyli na górze i na ścianie przedniej czyli z przodu macicy bliżej skóry że się tak wyrażę a to dobrze
położenie płodu : podłużne główkowe znaczy, że Maluszek leży główką w dół i nóżkami w górę to też super
FHR (+) : znaczy nic innego jak to, że lekarz widział bijące serduszko Twojego Maleństwa

Dzisiaj z kolei martwię się od rana, że moja Mała Księżniczka jest jakaś ospała...
Mój mąż kupił mi bombę rumową (jej jakie to słodkie ) i wtedy coś tam pofikała chwilę....ale jakaś leniwa jest.
Mam nadzieję, że to pogoda i że oczywiście coś sobie wymyślam
Tak swędzi mnie tylko brzuch i trochę dekold. Je też tak mam że jak cos sobie do głowy wbiję to później ciężko się opanowac. A ja ruchów małej nie czułam dłłłuuugo bo pierwszego kopniaka poczułam dopiero w 21 tygodniu 1 dniu. Byłam pewna że coś nie tak, ale po wczorajszym usg genetycznym wiem że wszystko jest super. Wiec czasami my nie czujemy a one w swoich domkach buszują
szizuho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 16:35   #34
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szizuho Pokaż wiadomość
A to jak już kuchnie i łazienkę skończycie to zapraszam do siebie. Sprzątałam we wtorek ale wczoraj mama mnie z psem odwiedziła i łapy na podłodze poodbijane są wszędzie, a dziś mam lenia więc jak się już ogarniecie to może do mnie wpadniecie. A jak nie to ja od jutra sprzątam gotuje na weekend by później miec spokój.

A też była mowa o łożysku moje lokalizacja łożyska: dno ściana przednia. Położenie płodu: podłóżne główkowe, FHR+)
wiecie co to znaczy??

Sylfiaaa już wszystko doczytałam i widze i wagę i termin, sorki
kurcze, żebyśmy wiedziały, to wcześniej we trzy sztuki byśmy się umówiły w jakiej części Wrocławia mieszkasz?

Cytat:
Supernovaja śliczny brzusio
Fajnie macie, że możecie się tak spotykać....Z Poznania nie ma tu nikogo a z chęcią bym gdzieś poszła na kawkę albo ciacho, sama siedzę od początku ciąży. Już od drugiego miesiąca jestem na L4 z powodu warunków w pracy

lilijka3 powodzenia w trakcie rozmowy

szizuho jeżeli swędzi Cię tylko brzuch to nic strasznego, skóra Ci się rozciąga po prostu. Natomiast jeśli będą swędziały Cię dłonie, stopy czy łydki to może być sygnał, że to cholestaza.
Ale nie martw się na zapas, ja w 24 tygodniu już miałam schizę bo strasznie swędziała mnie lewa dłoń, normalnie bez ustanku.....zrobiłam badania i przeszło
Czasami sobie coś nawkręcamy i potem jest jak jest...

łożysko: znajduje się w dnie macicy, czyli na górze i na ścianie przedniej czyli z przodu macicy bliżej skóry że się tak wyrażę a to dobrze
położenie płodu : podłużne główkowe znaczy, że Maluszek leży główką w dół i nóżkami w górę to też super
FHR (+) : znaczy nic innego jak to, że lekarz widział bijące serduszko Twojego Maleństwa

Dzisiaj z kolei martwię się od rana, że moja Mała Księżniczka jest jakaś ospała...
Mój mąż kupił mi bombę rumową (jej jakie to słodkie ) i wtedy coś tam pofikała chwilę....ale jakaś leniwa jest.
Mam nadzieję, że to pogoda i że oczywiście coś sobie wymyślam
to wpadnij do Wrocka zapraszamy
ps. czy jak ja mam na tylnej ścianie to źle? tzn. co to oznacza dla ciąży i dla mnie?

Cytat:
Napisane przez stalowamagnolia Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki! Melduje się w kolejnej części naszego wątku!

Od rana nie miałam netu, więc sporo do nadrabiania, ale daję radę Dorwało mnie przeziębienie Mam nadzieję, że szybko się wykuruję

muron, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie w domku! Trzymaj się cieplutko!

Supernovaja, cudny brzusio!

lilijka, trzymam kciuki. Oby wszystko poszło po Twojej myśli!

Marika, fajnie jakbyś umieściła przy liście linki do dwóch poprzednich części
dziękujemy i marsz do wyra, kurować się!

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Supernovaja muszę poprosić, żeby mi zdjęcie zrobili, to wtedy wstawię , a kiedyś mój brzusio był już na poprzednim wątku

MARIKA.S i szizuho, kurka wodna nie przyjechał do tej pory. daję mu czas do 18, jak się nie zjawi to ma przerypane!!!!!!!!!!!!! A już chciał się wymigać od dzisiejszego spotkania. Tu chce żebym wróciła, a tu takie numery wywija. Hmmmmmmmmmmmmmmm zaczynam być podenerwowana.
Co do ospałości dzieci, nie martw się u mnie to jak się zrobi leniwe to i czasem 2 dni
lilijka to było dawnooo nowe chcieć
Supernovaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 16:42   #35
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Supernovaja, ja tez się wpraszam do Ciebie, jak już zjadę do Wrocka .
BTW, śliczny brzuszek, ładnie wyglądasz

a mnie nie swędzi skóra na brzuchu, tylko na piersiach.

witaj, Ladysith

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png

hawea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 16:44   #36
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

pipipipipipipipipi
wku........ się!!!!!!!
mój mąż wolał się położyć i spać, zamiast przyjechać i jak już się dodzwoniłam to usłyszałam "kochanie przepraszam, przyjedź proszę, bo znowu spałem"
wyszłam z siebie i stanęłam obok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
ku.....pipip0ipipipi jak można przespać cały dzień
dzwonił wczoraj, że chce iść ze mną do lekarza, że prosi o obudzenie i co.....telefon wyłączony, a on się nie zjawił na wizycie i to już drugi raz!!!! to po chusteczkę zawraca mi głowę i wydzwania do mnie

siostra miała dzisiaj rację mówiąc: "i Ty jeszcze z nim rozmawiasz? szanuj się, miej trochę szacunku dla siebie"
a ja jak głupia daje kolejną szansę i wierzę w człowieka grrrrrrrrrrr idiotka ze mnie
Stary 2010-10-21, 16:46   #37
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Supernovaja Pokaż wiadomość
kurcze, żebyśmy wiedziały, to wcześniej we trzy sztuki byśmy się umówiły w jakiej części Wrocławia mieszkasz?

to wpadnij do Wrocka zapraszamy

Ja mieszkam na muchoborze małym, o tak w 3 to szybko by poszło. U mnie okna są jeszcze do obskoczenia ale tego robic nie-zno-szę.Może mama mi pomoże

O tak zapraszamy do Wrocławia,
Stary 2010-10-21, 16:46   #38
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Supernovaja jak tylko będą zrobione to od razu wkleję
Stary 2010-10-21, 16:47   #39
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hawea Pokaż wiadomość
Supernovaja, ja tez się wpraszam do Ciebie, jak już zjadę do Wrocka .
BTW, śliczny brzuszek, ładnie wyglądasz
ZAPARASZAM WSZYSTKIE tylko po 10, jak stary w pracy
Stary 2010-10-21, 16:48   #40
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Cytat:
wpadnę z ciachem własnej roboty:jupi :

Stary 2010-10-21, 16:49   #41
MARIKA.S
Zadomowienie

szizuho tylko, że ja już zaczęłam 31 tydzień, więc ruchy to czuję baaaardzo wyraźnie, czasami to nawet są bolesne Dlatego tak się zmartwiłam.

Supernovaja uwielbiam Wrocław więc mogłabym wpaść
A to, że masz na tylnej ścianie nie jest źle, też dobrze.
Martwić się trzeba jeżeli jest usytuowane zbyt nisko ujścia szyjki, wtedy mówi się o łożysku przodującym lub brzeżnie przodującym.
Na szczęście Ciebie to nie dotyczy

LadySith witamy serdecznie Jesteś już na naszej liście

stalowamagnolia też o tym pomyślałam i już są odnośniki
Tylko nie wiem jak zrobić, żeby nie był widoczny cały link a np. jego tytuł "część I"
Wiecie może? Bo jestem chyba za ciemna na to

A propo snów....bo pisałyście o tym dzisiaj. Mnie bardzo często śnią się jakieś koszmary, własnie teraz w ciązy. Dzisiaj np. śniło mi się, że miałam tirem dowieźć na lotnisko 30 ludków Pomyliłam trasy i zamiast wjechać na płytę lotniska to z niej wyjechałam, a że to było małe miasteczko to nie mogłam nigdzie zawrócić. W końcu jednak gdzieś na polu mi się udało. Okazało się też, że będę musiała pilotować samolot bo wszyscy piloci poszli na urlopy zdrowotne.....i nie ma kto latać
Rzecz jasna wcale nie byłam pilotem No i jak już wracałam tym tirem na lotnisko to widziałam jak startowały trzy samoloty z nowo wybranymi pilotami bez doświadczenia....jeden się roztrzaskał na moich oczach....Masakra

Z kolei wczoraj śniło mi się że na basenie przechodziłam przez taki przejściowy basenik co by nogi opłukać i schodzę z tych schodków a tam się okazuje że ten basenik ma 2 m głębokości i zaczęłam się topić. Obudziłam się zlana potem a tętno to chyba z 200 u/min miałam.....
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 16:52   #42
szizuho
Raczkowanie

Cytat:

Zastanów się co piszesz, bo od jutra będziesz miała przemarsz wojska, każdego dnia po 10. Ale nie martw sie ja długo nie zabawię bo młoda ze swzkoły muszę odebrac ok. 14.30. A daleko będę musiała dojechac do Ciebie?
Stary 2010-10-21, 16:56   #43
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
wpadnę z ciachem własnej roboty:jupi :
to zapraszam podwójnie bo u mnie deficyt piekarnikowy, który bardzo mi ciąży, ale niestety gabaryty kuchni nie pozwalają

Cytat:
Supernovaja uwielbiam Wrocław więc mogłabym wpaść
A to, że masz na tylnej ścianie nie jest źle, też dobrze.
Martwić się trzeba jeżeli jest usytuowane zbyt nisko ujścia szyjki, wtedy mówi się o łożysku przodującym lub brzeżnie przodującym.
Na szczęście Ciebie to nie dotyczy
połączenie jest pociągowe nawet

Cytat:
Zastanów się co piszesz, bo od jutra będziesz miała przemarsz wojska, każdego dnia po 10. Ale nie martw sie ja długo nie zabawię bo młoda ze swzkoły muszę odebrac ok. 14.30. A daleko będę musiała dojechac do Ciebie?

szizuho...ja mieszkam na 5 piętrze, więc znudzi Wam się szybko po pierwszych dwóch wejściach ( OCZYWIŚCIE windy brak ) mieszkam w śródmieściu

ja po mele wychodzę o 15, wiec mamy jakieś 5 godzin wolności

ide małżowi obiadek szykować i potulić, coby sobie nie zapomniał o nas

Edytowane przez Supernovaja
Czas edycji: 2010-10-21 o 16:59
Stary 2010-10-21, 16:59   #44
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Cytat:
szizuho, poczekaj na mnie wracam 11 listopada

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
to zapraszam podwójnie bo u mnie deficyt piekarnikowy, który bardzo mi ciąży, ale niestety gabaryty kuchni nie pozwalają

połączenie jest pociągowe nawet

szizuho...ja mieszkam na 5 piętrze, więc znudzi Wam się szybko po pierwszych dwóch wejściach ( OCZYWIŚCIE windy brak )

ja po mele wychodzę o 15, wiec mamy jakieś 5 godzin wolności

ide małżowi obiadek szykować i potulić, coby sobie nie zapomniał o nas
to spuścisz jakąś linę przez okno, bo nie wiem, czy doczłapię

Stary 2010-10-21, 17:01   #45
zyrafa5
Raczkowanie

Dziewczynki czy Wy macie jakieś sprawdzone spooby na zgagę?
Chyba mi dzisiaj gardło wypali.
zyrafa5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 17:01   #46
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Konto usunięte

Melduje sie i Ja

Marika dziękuję za dopisanie do listy

Witam nową mamusie

lilijka-biedulko dajesz szanse tż a tu , spróbuj sie nie denerwowac

Edytowane przez 2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Czas edycji: 2010-10-21 o 17:03
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 17:03   #47
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
szizuho, poczekaj na mnie wracam 11 listopada

to spuścisz jakąś linę przez okno, bo nie wiem, czy doczłapię

doczłapiesz doczłapiesz w razie czego zbędny balast zostaw na dole, jak będziesz wychodzić, to zabierzesz ze sobą spowrotem ideee bo sie uzależnie

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zyrafa5 Pokaż wiadomość
mnie pomagała cola ( nie bijcie )
Stary 2010-10-21, 17:05   #48
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

czuję się jak w tym filmie........pt.: "Komedia małżeńska"
chyba sobie zrobiłam niepotrzebnie nadzieję............na cokolwiek ze strony męża bo faceci się nigdy nie zmieniają

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
każdy sobie radzi jak może, mi pomagało mleko z miodem........lub guma miętowa

anula_79 staram się, staram

Edytowane przez lilijka3
Czas edycji: 2010-10-21 o 17:06
Stary 2010-10-21, 17:09   #49
zyrafa5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
czuję się jak w tym filmie........pt.: "Komedia małżeńska"
chyba sobie zrobiłam niepotrzebnie nadzieję............na cokolwiek ze strony męża bo faceci się nigdy nie zmieniają

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

każdy sobie radzi jak może, mi pomagało mleko z miodem........lub guma miętowa
Mleko już wypiłam tylko bez miodu bo nie lubię. Spróbuję jeszcze tą gumę miętową bo nie mam siły lecieć do sklepu po colę.
zyrafa5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 17:12   #50
szizuho
Raczkowanie

Cytat:

Zanim weźmiesz Rennie bo to jest dozwolone spróbuj zwykłej mocnej gumy miętowej. Mnie to pomaga. Ja mam refluks więc przed ciążą brałam leki i nie miałam zgagi a teraz musiałam je odstawic i jak już guma nie pomaga albo jakieś pastylki miętowe to biorę Rennie.

hawea
nie ma sprawy czekam na Ciebie, a później wpadniemy z ciastem a ja z ogórasami bo cos bardziej mi podchodzą, ale takie na słodko w musztardzie robione.
Stary 2010-10-21, 17:18   #51
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Cytat:
doczłapiesz doczłapiesz w razie czego zbędny balast zostaw na dole, jak będziesz wychodzić, to zabierzesz ze sobą spowrotem ideee bo sie uzależnie

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

ja mam w domu schody, to potrenuję przed wizytą u Ciebie

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Zanim weźmiesz Rennie bo to jest dozwolone spróbuj zwykłej mocnej gumy miętowej. Mnie to pomaga. Ja mam refluks więc przed ciążą brałam leki i nie miałam zgagi a teraz musiałam je odstawic i jak już guma nie pomaga albo jakieś pastylki miętowe to biorę Rennie.

hawea
nie ma sprawy czekam na Ciebie, a później wpadniemy z ciastem a ja z ogórasami bo cos bardziej mi podchodzą, ale takie na słodko w musztardzie robione.
superek ogóreczki też lubię
no więc Supernovaja, szykuj się

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Mleko już wypiłam tylko bez miodu bo nie lubię. Spróbuję jeszcze tą gumę miętową bo nie mam siły lecieć do sklepu po colę.
niektórym pomagają migdały. Boże, jak ja się cieszę, że mnie jeszcze zgaga nie dopadła.

Stary 2010-10-21, 17:20   #52
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
ja mam w domu schody, to potrenuję przed wizytą u Ciebie

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

superek ogóreczki też lubię
no więc Supernovaja, szykuj się
Banda brzuchatek Cię nawiedzi z zapasami na zimę.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:

A jeszcze wiem że na niektóre osoby działają rodzynki, trzeba garśc rodzynek zjęśc i ponoc pomaga.
Stary 2010-10-21, 17:23   #53
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Konto usunięte

A Ja dzisiaj jak rano wypiłam tą wstrętną glukoze to do męża mówiłam że dzisiaj to na pewno nic słodkiego nie tkne (kłamałam) , bo właśnie upiekłam drożdżówę z brzoskwiniami i zjedliśmy ja na ciepło

Moja mała też dzisiaj coś mało sie rusza

zgagi nie mam nie pomoge

Edytowane przez 2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Czas edycji: 2010-10-21 o 17:25
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 17:27   #54
Louboutinka
Raczkowanie

a mogę też do Was dołączyć wrocławianki??
bo u mnie tez nikogo tu nie ma w stanie odmiennym i czuje się nierozumiana

a tak na serio fajnie by bylo zainicjować jakieś spotkanko
Louboutinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 17:29   #55
szizuho
Raczkowanie

A drogi Dziewczyny mam pytanie może powinnam zmienic forum, ale zapytam tu może któreś też sie przyda. Czy któraś z was zna się na ubezpieczeniach lub pracuje w ubezpieczalni??

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Louboutinka Pokaż wiadomość

Jasne że możesz, a daleko masz do nas?? Może jakiś weekend i spotkanko, pogaduchy....ciekawie może byc.
Stary 2010-10-21, 17:40   #56
Louboutinka
Raczkowanie

aha na zgagę Rennie
ja mialam mega zgagę jak smok wawelski się czułam i tylko to mi pomoglo
i nie ma przeciwwskazań dla kobiet w ciązy

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Jasne że możesz, a daleko masz do nas?? Może jakiś weekend i spotkanko, pogaduchy....ciekawie może byc.
odleglosc rzecz wzgledna
ja mniej wiecej co drugi tydzien jeste mwe wrocku bo jestem na uczelni.. a czesto tez jestem tam na zakupach wiec wroclaw to prawie moje drugie miasto.. 80km to nie tak duzo.. i pociągi też mam czesto..
Louboutinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 17:40   #57
szizuho
Raczkowanie

Dziewczyny miłego wieczorku życzę ja uciekam mężem się nacieszyc, a jutro Was nadrabiac będę.

Ciumaski....
Stary 2010-10-21, 17:41   #58
agape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weraa11 Pokaż wiadomość
A ile macie cm mierzac brzuch na pepku? Bo chcialabym zobaczyc, czy moj juz sie zalicza do ciazowego bo ja mam 83cm teraz...
ja też mam 83 cm a wyglądam jakbym miała wielka piłe a tu dopiero 23 tc nadciąga...

Supernovaja sliczny brzuszek i taki malutki

Ladysith witamy

Stalowamagnolio dużo zdrówka

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 17:41   #59
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
aha na zgagę Rennie
ja mialam mega zgagę jak smok wawelski się czułam i tylko to mi pomoglo
i nie ma przeciwwskazań dla kobiet w ciązy

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

odleglosc rzecz wzgledna
ja mniej wiecej co drugi tydzien jeste mwe wrocku bo jestem na uczelni.. a czesto tez jestem tam na zakupach wiec wroclaw to prawie moje drugie miasto.. 80km to nie tak duzo.. i pociągi też mam czesto..
A więc zapraszamy, zapraszamy tylko po 11 listopada.
Stary 2010-10-21, 17:51   #60
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Cytat:

Louboutinko, im więcej nas tym lepiej Tylko czy Supernovaja dysponuje odpowiednią ilością krzeseł?
Zawsze można się wybrać do jakiejś przytulnej cafe

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
A więc zapraszamy, zapraszamy tylko po 11 listopada.
taaaaaak bo wtedy już będę we Wro ale super

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Dziewczyny miłego wieczorku życzę ja uciekam mężem się nacieszyc, a jutro Was nadrabiac będę.

Ciumaski....
paaa

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
ja też mam 83 cm a wyglądam jakbym miała wielka piłe a tu dopiero 23 tc nadciąga...
hmmm, ja mam 98cm, 24tc...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości