|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
dzień dobry
ja niedawno wstałam , trochę mi się zaspało i nie idę na ćwiczenia z psychologii ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- wczorajsze spamowanie: umycie włosów odżywka do spłukiwania odżywka bez spłukiwania serum wygładzające spray nabłyszczający manicure ( pomalowałam paznokcie na śliwkowy kolor) balsam na ciało serum na biust maseczka oczyszczająca do twarzy peeling twarzy krem pod oczy krem na noc z anew na przebarwienia krem na dłonie na noc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Łooo, jak już wszystko się sypie to juz wszystko leci ![]() ![]() Jednak nie robiłam sobie peelingu z maseczką bo się bojler wczoraj popsuł i nie miałam już ciepłej wody ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Jak na razie było nakremowanie twarzy kremem oraz umycie włosów i nałożenie odżywki. Potem nasmaruje stopy kremem i zrobię makijaż do pracy ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Na razie, miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Marcelover ♥♥♥
|
Hej
![]() mi się przed chwilą wstało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- wiecie co, wczoraj posmarowałam buzię tym samoopalaczem z oriflame- pierwsze co mnie urzekło to jego zapach, jak sie go położy na buzie ![]() ![]() ![]() dla zainteresowanych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-twarzy.htm to mój pierwszy kosmetyk z ori, bardzo mnie zaskoczył, no zobaczymy jak będzie następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zadomowienie
|
Hej;* długo nie pisałam, ale czytam was regularnie
![]() Cytat:
![]() dzisiaj go sobie użyje :0 po peelingu, manicure i maseczce na buzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
ja po pracy i szkoleniu dzisiaj porządnie wezmę się za siebie, planuję włosy, pedicure, manicure, peeling ciała i peeling buźki, a późnej maseczka nawilżająca. No i na koniec cudowne masło awokadowe, tż uwielbia ten zapach :
#1027 |
Rozeznanie
|
no w końcu mam chwileczkę żeby poczytać co u Was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1028 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zapomniałam się pochwalić,dla mnie czymś ważnym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() A ja dopiero po 16 ze szkoły wróciłam, bo musiałam zostać na spotkaniu związanym z tą mini firmą, którą prowadzimy...Makabra, padam.. Wczoraj miałam tak zaganiany dzień, wstałam o 5:30, do szkoły, potem latałam z jednego końca miasta na drugi wieszając plakaty w różnych szkołach i rozmawiając z ich dyrektorami, w domu to byłam na 20 min popołudniu a potem to dopiero po 9 bo na tych urodzinach byłam..I cały dzień elegancko ubrana, na obcasach, jak wieczorem weszłam, to pierwsze co było, to stopy od spodu poobklejałam plastrami, bo nie mogłam ustać, tak mi się obtarły.. No, ale nic, dziś mam trochę luźniejsze popołudnie, także zrobiłam właśnie sobie śmietankowe capuccino ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
Witam was Kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() muszę zadbać jakoś o paznokcie i zająć się depilacją nóg, ale jakoś wszystko zabiera mi teraz zbyt wiele czasu... póki co, mogę gorąco polecić krem nivea na noc przeciw wypryskom, bo miałam ostatnio straszny problem z twarzą, po prostu tragedia, ale od tygodnia robię codziennie takie kombo, że jest teraz great! a mianowicie, wieczorem: - żel do twarzy nivea do cery tłustej i mieszanej - demakijaż - tonik nivea, ale kończy się, więc będę używać lirene do cery tłustej i mieszanej, bo go zakupiłam już jakiś czas temu - krem ten, co pisałam wyżej i rano żel ten, co wieczorem ![]() w weekend smaruję buźkę kilka razy dziennie tym kremikiem z biedronki i powiem wam, że jest super póki co. a co do fryzurki, mam włosy w kolorze mokka brąz i nie wiem, czy będzie mi pasować taka fryzurka, co myślicie?
![]() |
#1034 |
Marcelover ♥♥♥
|
uzywała moze ktoras z Was tego pudru? Ciagle mi wyskakuje tu na wizazu i widze ze nawet dobre ma recenzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
CABIN CREW
|
ale tu dziś spokojnie na wątku....
ja zaraz jade ogarniać promotorkę ![]()
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Kitka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pettiteAngel - niestety nie wiem, bo to jakaś wizażanka wynalazła w sieci bodajże jej zdjęcie i szukała bloga tej dziewczyny ![]() snowhitee - tak, ja jestem za ociepleniem mojego koloru, chociaż jakiś wyraźniejszy będzie, bo jedyne co robiłam w kwestii farbowania to kiedyś, kiedyś dosłownie parę pasemek na krzyż, i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaaasiuleczka - wiem, że był tu bardzo polecany filtr z spf50 firmy Eva http://www.google.pl/#hl=pl&source=h...c806bbc1fcdf08 . Ja używam La Roche Posay - 30 i 50 i nie jestem z nich zadowolona , owszem super chronią, mają fajne dozowniki i 50 fajnie nawilża - ale oba nałożone w odpowiedniej ilości niemiłosiernie błyszczą, bielą, a 30 mnie podsusza i podkreśla suche miejsca, do tego każdy z nich ma alkohol wysoko w składzie, i bardzo go czuć...Do tego są okropnie drogie ... xhankax, snowhitee, caate, angelinmyheart - Dziękuję Kochane ![]() ![]() caate - śliczne zdjęcia ! ![]() ![]() bassienkaw - witaj ![]() ![]() Czekoladowa1 - biedactwo ![]() ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() samaraNW - a jakiego używasz płynu micelarnego? buahhot - ja też ciągle widzę ten puder Rossmannowski i nie wiem czy kupić, czy nie, bo nigdy tak taniego pudru nie miałam i boję się: pomarańczy, plam, wysypu, zbytniej widoczności ... Ale ma tak dobre opinie, że może i się skuszę, te 6-7zł to nie majątek, chociaż ja teraz mam tyle wydatków w szkole itp., że aż mnie skręca, że nie mogę tak porządnie iść na zakupy kosmetyczne ![]() Mam pytanie! ![]() Mianowicie - chcę kupić sobie pokrzywę, bo mi się skończyła, ale widziałam na internecie, że są i droższe pokrzywy i tańsze i powiedzcie mi, o co chodzi w tych składach i czy się diametralnie różnią? I ogólnie jeśli chodzi o tego typu herbaty, to czy się jakoś specjalnie patrzeć na te składy, czy wszystko działa tak samo? 1. 100 g produktu zawiera 100 g pokrzywy. 2. Urtieae folium 3. 1 saszetka zawiera 1,5 g liścia pokrzywy.
![]() |
#1037 |
Marcelover ♥♥♥
|
a ja chyba sie skuszę na ten rossmannowy puder
![]() ![]() pytanie do pijaczek pokrzywy: mozna pic wiecej niz jedna pokrzywe dziennie? Bo dzis strasznie pic mi sie chce a nie chce przesadzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Kupilam sobie dzis maslo do ciala farmony czekoladowo-pistacjowe, pachnie bosko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Aaa i jeszcze jedno - w najbliższym czasie, jak mi fundusze pozwolą, chcę zakupić sobie odżywkę bursztynową Jantar, Farmony -http://www.*******/apteka/p1300-Farmona_Jantar_odzywka_do _wlosow_z_bursztynem_100_ ml - poleciła mi ją jedna z włosomaniaczek, która jest nią zachwycona, a ja jej włosami
![]() ![]() ![]() O, i od razu wkleję tu linka do bloga tej dziewczyny, może i Wam się przyda ![]() ![]() ![]() http://anwena.blogspot.com Aaa i od wczoraj testuję diamentową konturówkę do oczu z Avonu w kolorze brown sugar i jestem pod wrażeniem - jest cudna !!! Ma piękny kolor, jak najbardziej nadaje się i na wieczór i na dzień, te drobinki są takie maciupeńkie, że praktycznie ich nie widać, ale jednak nadają tą głębię - ta kreska nie jest taka hmm..tępa? jak w normalnych konturówkach, trzyma się cały dzień i wygląda tak samo jak rano, nie rozmazuje się (nie wiem jak zachowuje się przy deszczu, śniegu itp. bo na razie nie było takiej sytuacji), nie podrażnia, nie trzeba temperować, ułatwia malowanie kreski ![]() Dzisiejsze spamowanie: będzie: - zielona herbata x2 Włosy: będzie: - mycie szamponem ze skrzypem i rozmarynem - odżywka na parę min. - mgiełka Radical - spray termoochronny Twarz: - filtr 30 - krem nawilżający od derm. - maseczka bankietowa jako baza pod makijaż - płyn micelarny do wstępnego demakijażu (ja stosuję demakijaż 2-fazowy ) będzie: - mikrofibra + żel do mycia - krem ten sam co rano + brevoxyl na noc - wazelina kokosowa na usta na noc Ciało: - krem do rąk co jakiś czas - krem do stóp będzie: - masaż Syrenką - balsam - krem do stóp - krem bambino na dłonie - krem zwykły do rąk
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-21 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
hanamici myślę, że będzie Ci taka fryzura pasować. Wstaw zdjęcie po fryzjerze.
![]() snowhitee ta maseczka z perfecty jest świetna! Tak ślicznie pachnie. ![]() ![]()
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() jak na razie mam za sobą: żel 2w1 under20 maseczka karotenowa ![]() szampon i odzywka z isany kuracja odbudowująca na włoski planuję: jedwab na końcówki balsam brązujący masaż syrenką na więcej zabiegów znajdę czas już jutro ![]() bassienkaw witaj ![]() caate 1 i 4 są najpiękniejsze, ślicznie wyglądacie razem ![]() ![]() ![]() czekoladowa wracaj do zdrowia ![]() miłego wieczorku ![]()
#1042 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
oj Shadii zakazuję ci wygniatania!!
![]()
#1044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja go miałam i uważam, że za taką cenę warto go kupić. Matuje mi buzie lepiej od tego pudru bambusowego (!), aczkolwiek nie jest to niestety mat na cały dzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1045 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze zrób bacik razy dziesięć i może przestanę
![]() ![]() żel chyba fajnie, w każdym razie lubię go i wierzę, że działa ![]() ![]() Chyba sobie kupię ten puder, o którym mówicie, chociaż nie używam takich rzeczy... ale coraz trudniej mi zamaskować niektóre pryszcze ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-10-21 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Raczkowanie
|
buahhot ja mam ten puder prawie nowiuśki, bo zostawia mi piasek na twarzy, w sensie, proszek. mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
![]() nie polecam! mama mi pofarbowała włosy, a ja spaliłam sobie grzywkę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1047 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladowa, dasz linka do tego pudru, który kupiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekoladowa tez jestem ciekawa tego pudru ![]() Dziewczyny a ja polecialam jeszcze na szybkiego do rossmana i kupilam odzywke z olejkiem z babassu Isany (podobno bardzo dobra), zel odswiezajaco-oczyszczajacy Bourjois z ekstraktem z ogorka (pachnie bosko tak swiezo, kojarzy mi sie z morzem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1049 | |||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ten blog widziałam... idealne ma te włosy... ![]() dziś byłam o krok od kupienia oleju łopianowego.. ale jak mi facet powiedział w sklepie zielarskim że on kosztuje 36 zł.... to wymiękłam i nie kupiłam... kupiłam dziś dwie farby do włosów- kolor trufla ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w naturze ![]() ![]() Buahhot dokladnie pokrzywy mozesz pic ile wlezie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.