Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-21, 08:47   #1021
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

dzień dobry

ja niedawno wstałam , trochę mi się zaspało i nie idę na ćwiczenia z psychologii ale jakoś bardzo się tym nie przejmuję lece jeść sniadanko

miłego dnia dziewczyny

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 09:27   #1022
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
agusiownik a gdzie mieszkałas?
Kitka ładnie tam czasu musiałaś spędzić...

ja też uciekam spać, dobranoc

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

a gdzie mieszkasz? angelinmyheart
Katowice w następną niedzielę przylatuję

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

wczorajsze spamowanie:
umycie włosów
odżywka do spłukiwania
odżywka bez spłukiwania
serum wygładzające
spray nabłyszczający
manicure ( pomalowałam paznokcie na śliwkowy kolor)
balsam na ciało
serum na biust
maseczka oczyszczająca do twarzy
peeling twarzy
krem pod oczy
krem na noc z anew na przebarwienia
krem na dłonie na noc
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 10:11   #1023
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
E.J bo my to taka mobilizacja pelna para przynajmniej ja tak mam jak sie naczytam, naogladam Was to pozniej mam jakies wyrzuty sumienia przez Was, ze Wy dbacie o siebie, a ja sie obijam jakbym Wam zazdroscilam, ze Wam sie chce a mi nie wiem zamotalam

Hej
lece sie malowac, mam 20min do wyjscia z domu, bo troche mi sie przysnelo. U mnie dzis tak zimno,ponuro na dworze, ze z domu nie chce mi sie wychodzic jade pozalatwiac jakies odszkodowania wujkowi i naprawic sobie przednia szybe bo jeszcze nam tego malo, ze mi w aucie ukruszyla sie przednia szyba i nie moge tak z nia jezdzic

wieczorem Was nadrobie i siebiue w spa, milego dnia
Ja tam rozumiem
Łooo, jak już wszystko się sypie to juz wszystko leci Obyś wszystko szybko załatwiła

Jednak nie robiłam sobie peelingu z maseczką bo się bojler wczoraj popsuł i nie miałam już ciepłej wody

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Jak na razie było nakremowanie twarzy kremem oraz umycie włosów i nałożenie odżywki. Potem nasmaruje stopy kremem i zrobię makijaż do pracy

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Na razie, miłego dnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 12:07   #1024
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Hej
mi się przed chwilą wstało w końcu odespałam te dni gdzie poza domem bylam od 6.40 do 18

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

wiecie co, wczoraj posmarowałam buzię tym samoopalaczem z oriflame- pierwsze co mnie urzekło to jego zapach, jak sie go położy na buzie typowego zapachu samoopalacza nie było czuć, może rozwinął się później -jak już spałam w każdym bądź razie teraz nie ma żadnego zapachu, buzia nabrała delikatnego kolorku i co najważniejsze nie zapchał mnie
dla zainteresowanych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-twarzy.htm
to mój pierwszy kosmetyk z ori, bardzo mnie zaskoczył, no zobaczymy jak będzie następnym razem

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 12:28   #1025
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* długo nie pisałam, ale czytam was regularnie
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Hej
mi się przed chwilą wstało w końcu odespałam te dni gdzie poza domem bylam od 6.40 do 18

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

wiecie co, wczoraj posmarowałam buzię tym samoopalaczem z oriflame- pierwsze co mnie urzekło to jego zapach, jak sie go położy na buzie typowego zapachu samoopalacza nie było czuć, może rozwinął się później -jak już spałam w każdym bądź razie teraz nie ma żadnego zapachu, buzia nabrała delikatnego kolorku i co najważniejsze nie zapchał mnie
dla zainteresowanych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-twarzy.htm
to mój pierwszy kosmetyk z ori, bardzo mnie zaskoczył, no zobaczymy jak będzie następnym razem
też go polecam
dzisiaj go sobie użyje :0 po peelingu, manicure i maseczce na buzie
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 14:29   #1026
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dzień dobry,
ja po pracy i szkoleniu
dzisiaj porządnie wezmę się za siebie,
planuję włosy, pedicure, manicure, peeling ciała i peeling buźki, a późnej maseczka nawilżająca. No i na koniec cudowne masło awokadowe, tż uwielbia ten zapach :
Stary 2010-10-21, 14:32   #1027
Integirl
Rozeznanie

no w końcu mam chwileczkę żeby poczytać co u Was mnie wieczny brak czasu na dodatek dzisiaj pogoda nie rozpieszcza, pada i wieje strasznie : / nic tylko pod koc i ciepła herbata no ale mimo ze czasu mało to pielęgnacja odbywa się nadal dzisiaj tez zamówiłam sobie krem z la roche posay razem z żelem do mycia za 47zł więc cena ogólnie niezła jak za dwa produkty jeszcze musze sobie kupić jakiś krem na dzien, myślałam o kremie z olay do cery mieszanej i tłustej , a może wy macie jakiś swój faworyt w tej kategorii ?? ja lubię testować nowe produkty , teraz własnie kończy mi się krem z Lirene -mus matujący . Fajny ale podobno olay lepszy . a wy jak sądzicie ??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 15:18   #1028
samaraNW
Zakorzenienie

witam
zapomniałam się pochwalić,dla mnie czymś ważnym otóż na imprezie,tańcząc długi czas, w ogóle mi się twarz nie świeciła to był dla mnie szok,bo zawsze miałam z tym problem. to mnie utwierdziło w przekonaniu,że porządne nawilżanie skóry tłustej,a nie wysuszanie jej produktami matującymi i do cery trądzikowej ma sens!
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 15:29   #1029
Integirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
zapomniałam się pochwalić,dla mnie czymś ważnym otóż na imprezie,tańcząc długi czas, w ogóle mi się twarz nie świeciła to był dla mnie szok,bo zawsze miałam z tym problem. to mnie utwierdziło w przekonaniu,że porządne nawilżanie skóry tłustej,a nie wysuszanie jej produktami matującymi i do cery trądzikowej ma sens!
ooo a czego używasz do pielęgnacji ??
Stary 2010-10-21, 15:39   #1030
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
ooo a czego używasz do pielęgnacji ??
myję twarz żelem micelarnym, używam kremu nutri calm i even out z oriflame, a na noc glyco-a.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 15:48   #1031
Integirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
myję twarz żelem micelarnym, używam kremu nutri calm i even out z oriflame, a na noc glyco-a.
dziękuje za odp mam nadzieje że ze swojej pielęgnacji będę równie zadowolona jak ty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 15:53   #1032
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja dopiero po 16 ze szkoły wróciłam, bo musiałam zostać na spotkaniu związanym z tą mini firmą, którą prowadzimy...Makabra, padam..
Wczoraj miałam tak zaganiany dzień, wstałam o 5:30, do szkoły, potem latałam z jednego końca miasta na drugi wieszając plakaty w różnych szkołach i rozmawiając z ich dyrektorami, w domu to byłam na 20 min popołudniu a potem to dopiero po 9 bo na tych urodzinach byłam..I cały dzień elegancko ubrana, na obcasach, jak wieczorem weszłam, to pierwsze co było, to stopy od spodu poobklejałam plastrami, bo nie mogłam ustać, tak mi się obtarły..

No, ale nic, dziś mam trochę luźniejsze popołudnie, także zrobiłam właśnie sobie śmietankowe capuccino i zaczynam Was nadrabiać Uwaga, uwaga, nadchodzi kolejny długi post by Ola

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 16:19   #1033
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Witam was Kobietki dawno mnie tu nie było, a to dlatego, że mam codziennie jakieś koło i masę rzeczy do zrobienia, np. 20 stron gramatyki + skończyłam jedną książkę i zaczynam już dziś drugą i fizycznie nie ogarniam, ale mimo wszystko staram się dbać o siebie jak najbardziej. Np. dziś angażuję mamę do farbowania moich włosów, bo mój odrost mnie powala każdego dnia, a jutro zamiast na filozofię idę do fryzjera myślę, że jest to o wiele ciekawsze mężnie smaruję się summer slim, ale jeszcze nie mogę powiedzieć, czy widzę jakieś efekty. kurczę! nawet nie mam czasu kupić sobie spodni, a dziś jeszcze przewróciło się krzesło, na którym wisiała moja skóra i została przecięta brutalnie przez kant ławki mam ją dwa lata i jest, a raczej była, w idealnym stanie, wiecie co mogę z tym zrobić, jak naprawić?

muszę zadbać jakoś o paznokcie i zająć się depilacją nóg, ale jakoś wszystko zabiera mi teraz zbyt wiele czasu...

póki co, mogę gorąco polecić krem nivea na noc przeciw wypryskom, bo miałam ostatnio straszny problem z twarzą, po prostu tragedia, ale od tygodnia robię codziennie takie kombo, że jest teraz great!
a mianowicie, wieczorem:
- żel do twarzy nivea do cery tłustej i mieszanej
- demakijaż
- tonik nivea, ale kończy się, więc będę używać lirene do cery tłustej i mieszanej, bo go zakupiłam już jakiś czas temu
- krem ten, co pisałam wyżej

i rano żel ten, co wieczorem
w weekend smaruję buźkę kilka razy dziennie tym kremikiem z biedronki i powiem wam, że jest super póki co.

a co do fryzurki, mam włosy w kolorze mokka brąz i nie wiem, czy będzie mi pasować taka fryzurka, co myślicie?
Stary 2010-10-21, 16:22   #1034
buahhot
Marcelover ♥♥♥

uzywała moze ktoras z Was tego pudru? Ciagle mi wyskakuje tu na wizazu i widze ze nawet dobre ma recenzje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23608

Stary 2010-10-21, 16:34   #1035
CABIN CREW

ale tu dziś spokojnie na wątku....

ja zaraz jade ogarniać promotorkę o 18.45 jakies spotkanie mam mieć, dobrze, w końcu może zabiorę się za tą pracę....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-21, 17:34   #1036
_Alessandra
Zakorzenienie

Kitka - oo , to zaskoczyłaś mnie, nie wiedziałam, że kogoś nie męczy moje gadanie Dziękuję Taak, też się nad tym zastanawiałam, ale niestety mam teraz pełno wydatków związanych ze szkołą głównie, z kupnem strojów na praktyki itd itp., także odkładam na dalszy plan..

pettiteAngel - niestety nie wiem, bo to jakaś wizażanka wynalazła w sieci bodajże jej zdjęcie i szukała bloga tej dziewczyny

snowhitee - tak, ja jestem za ociepleniem mojego koloru, chociaż jakiś wyraźniejszy będzie, bo jedyne co robiłam w kwestii farbowania to kiedyś, kiedyś dosłownie parę pasemek na krzyż, i tyle Użyłam go już z dwa razy i to co stwierdzam - pachnie bosko I włosy już przy myciu są takie miękkie, gładkie itd Ale muszę poużywać dłużej, bo moje włosy zazwyczaj świetnie reagują na każdy nowy szampon, bądź odżywkę Dziękuję

kaaasiuleczka - wiem, że był tu bardzo polecany filtr z spf50 firmy Eva http://www.google.pl/#hl=pl&source=h...c806bbc1fcdf08 . Ja używam La Roche Posay - 30 i 50 i nie jestem z nich zadowolona , owszem super chronią, mają fajne dozowniki i 50 fajnie nawilża - ale oba nałożone w odpowiedniej ilości niemiłosiernie błyszczą, bielą, a 30 mnie podsusza i podkreśla suche miejsca, do tego każdy z nich ma alkohol wysoko w składzie, i bardzo go czuć...Do tego są okropnie drogie ...

xhankax, snowhitee, caate, angelinmyheart - Dziękuję Kochane Oj tak, ból zęba, to jeden z najgorszych bólów - już bym wolała bolącą głowę, albo brzuch albo jajniki, no cokolwiek , a nie coś na co dziennie muszę brać 2 ibupromy, które i tak nie niwelują bólu do końca, ale łagodzą na jakiś czas i w środku nocy budzę się z tak rwącym bólem...

caate - śliczne zdjęcia ! Jak dla mnie 2 i 3 - mają taki swój urok, magię , a 2 , to już w ogóle - idealne do wspomnień radosnych chwil, przemyśleń o miłości, związku itd.

bassienkaw - witaj Poczytam Twoje przepisy, jak tylko będę mieć więcej wolnego

Czekoladowa1 - biedactwo Wracaj szybciutko do zdrowia!

Kitka
- u mnie to zależy od dnia w sumie, raz krótszy, raz dłuższy, zależy ile mi się chce Ale i tak nie jest zbyt długi, bo mam bardzo wrażliwą skórę na ciele i nie chcę przedobrzyć

samaraNW - a jakiego używasz płynu micelarnego?

buahhot - ja też ciągle widzę ten puder Rossmannowski i nie wiem czy kupić, czy nie, bo nigdy tak taniego pudru nie miałam i boję się: pomarańczy, plam, wysypu, zbytniej widoczności ... Ale ma tak dobre opinie, że może i się skuszę, te 6-7zł to nie majątek, chociaż ja teraz mam tyle wydatków w szkole itp., że aż mnie skręca, że nie mogę tak porządnie iść na zakupy kosmetyczne

Mam pytanie!
Mianowicie - chcę kupić sobie pokrzywę, bo mi się skończyła, ale widziałam na internecie, że są i droższe pokrzywy i tańsze i powiedzcie mi, o co chodzi w tych składach i czy się diametralnie różnią? I ogólnie jeśli chodzi o tego typu herbaty, to czy się jakoś specjalnie patrzeć na te składy, czy wszystko działa tak samo?
1. 100 g produktu zawiera 100 g pokrzywy.
2. Urtieae folium
3. 1 saszetka zawiera 1,5 g liścia pokrzywy.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-21, 17:40   #1037
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja chyba sie skuszę na ten rossmannowy puder w końcu to nie wielki majątek
pytanie do pijaczek pokrzywy: mozna pic wiecej niz jedna pokrzywe dziennie? Bo dzis strasznie pic mi sie chce a nie chce przesadzić haha

Stary 2010-10-21, 17:40   #1038
snowhitee
Zakorzenienie

Hej dziewczynki Wrocilam z pracy, zjadlam obiad i ide zaraz myc wloski, pozniej czeka mnie depilacja nog, balsam i peeling buzki.

Kupilam sobie dzis maslo do ciala farmony czekoladowo-pistacjowe, pachnie bosko i maseczke do twarzy perfecty slodkie migdaly z miodem-sama nazwa mnie skusila i nie moglam sie oprzec Widzialam jeszcze fajna maseczke z marchawka poprawiajaca koloryt i chyba jutro po nia wroce A i moge Wam serdecznie polecic szampon Joanny z pokrzywa i zielona herbata, umylam nim juz 3razy wlosy i sa mieciutkie, swiezo pachna i dluzej swieze

Cytat:
uzywała moze ktoras z Was tego pudru? Ciagle mi wyskakuje tu na wizazu i widze ze nawet dobre ma recenzje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23608
ja mam zamiar kupic sobie korektor do twarzy tej firmy przyda sie na jakis gorszy dzien

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 17:41   #1039
_Alessandra
Zakorzenienie

Aaa i jeszcze jedno - w najbliższym czasie, jak mi fundusze pozwolą, chcę zakupić sobie odżywkę bursztynową Jantar, Farmony -http://www.*******/apteka/p1300-Farmona_Jantar_odzywka_do _wlosow_z_bursztynem_100_ ml - poleciła mi ją jedna z włosomaniaczek, która jest nią zachwycona, a ja jej włosami No i nie ma alkoholu w składzie Tylko podobno ją wycofują, więc muszę się pospieszyć. A i w dodatku mam tą aptekę u siebie w mieście, więc za przesyłkę płacić nie będę Bo w Rossmannie itp. nie ma tej serii.
O, i od razu wkleję tu linka do bloga tej dziewczyny, może i Wam się przyda Dziś mam zamiar co nieco w nim przeczytać, bo jestem wręcz zakochana w jej włosach
http://anwena.blogspot.com

Aaa i od wczoraj testuję diamentową konturówkę do oczu z Avonu w kolorze brown sugar i jestem pod wrażeniem - jest cudna !!! Ma piękny kolor, jak najbardziej nadaje się i na wieczór i na dzień, te drobinki są takie maciupeńkie, że praktycznie ich nie widać, ale jednak nadają tą głębię - ta kreska nie jest taka hmm..tępa? jak w normalnych konturówkach, trzyma się cały dzień i wygląda tak samo jak rano, nie rozmazuje się (nie wiem jak zachowuje się przy deszczu, śniegu itp. bo na razie nie było takiej sytuacji), nie podrażnia, nie trzeba temperować, ułatwia malowanie kreski

Dzisiejsze spamowanie:
będzie:
- zielona herbata x2

Włosy:
będzie:
- mycie szamponem ze skrzypem i rozmarynem
- odżywka na parę min.
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:
- filtr 30
- krem nawilżający od derm.
- maseczka bankietowa jako baza pod makijaż
- płyn micelarny do wstępnego demakijażu (ja stosuję demakijaż 2-fazowy )
będzie:
- mikrofibra + żel do mycia
- krem ten sam co rano + brevoxyl na noc
- wazelina kokosowa na usta na noc

Ciało:
- krem do rąk co jakiś czas
- krem do stóp
będzie:
- masaż Syrenką
- balsam
- krem do stóp
- krem bambino na dłonie
- krem zwykły do rąk

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-21 o 17:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 17:56   #1040
angelinmyheart
Zakorzenienie

hanamici myślę, że będzie Ci taka fryzura pasować. Wstaw zdjęcie po fryzjerze.

snowhitee ta maseczka z perfecty jest świetna! Tak ślicznie pachnie. Ja dzisiaj kupiłam jej dwie opakowania na zapas.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 18:24   #1041
loluska
Zakorzenienie

Cześć piękne niestety rzadziej tu zaglądam bo mam ostatnio nawał nauki, jutro kolejne zaliczenie z anatomii a po 3 godz dzisiejszej nauki mam taki mix w głowie że nic nie wiem ;/ odzwyczaiłam się od uczenia masakra:P

jak na razie mam za sobą:
żel 2w1 under20
maseczka karotenowa
szampon i odzywka z isany
kuracja odbudowująca na włoski

planuję:
jedwab na końcówki
balsam brązujący
masaż syrenką

na więcej zabiegów znajdę czas już jutro

bassienkaw witaj
caate 1 i 4 są najpiękniejsze, ślicznie wyglądacie razem ja z niecierpliwością czekam na fotki z wesela sobotniego... niestety tak jak pisałam ciągle nie mogę odłożyć kasy na wywołanie zdjęć i już kolekcjonuję i kolekcjonuję ale może kiedyś mi się uda wywołać
czekoladowa wracaj do zdrowia

miłego wieczorku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 18:30   #1042
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Ostatnio cała moja pielęgnacja polega na leczeniu pryszczy, które sobie sama zrobiłam. Ciągle pluję sobie w brodę z tego powodu. Zaraz będę Was nadrabiać.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 18:32   #1043
loluska
Zakorzenienie

oj Shadii zakazuję ci wygniatania!! a jak żel under20?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 19:00   #1044
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja go miałam i uważam, że za taką cenę warto go kupić. Matuje mi buzie lepiej od tego pudru bambusowego (!), aczkolwiek nie jest to niestety mat na cały dzień w moim przypadku są potrzebne małe poprawki w ciągi dnia, bo coś ostatnio mam bardzo tłustą cerę. Jak kiedyś miałam suchą, później zrobiła mi się mieszana a teraz mam tłustą i w sumie to bardziej świecą mi się policzki niż strefa T Ale zakupiłam sobie niedawno puder matująco wygładzający za ok. 16 zł z dermacolu i jestem nim zachwycona (bardziej niż minerałami, bo one mi nie matowiły buzi), matuje na dość długo i do tego super wygładza buźkę i poprawia jej koloryt

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 19:10   #1045
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
oj Shadii zakazuję ci wygniatania!! a jak żel under20?
Jeszcze zrób bacik razy dziesięć i może przestanę
żel chyba fajnie, w każdym razie lubię go i wierzę, że działa wysmarowałam się nim po całej twarzy na policzku miałam pryszczki i małe blizny - w dwa dni się z tym rozprawił, tajemnicą jest dla mnie jakim cudem.
Chyba sobie kupię ten puder, o którym mówicie, chociaż nie używam takich rzeczy... ale coraz trudniej mi zamaskować niektóre pryszcze

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-10-21 o 19:15
Stary 2010-10-21, 19:11   #1046
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

buahhot ja mam ten puder prawie nowiuśki, bo zostawia mi piasek na twarzy, w sensie, proszek. mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
nie polecam!

mama mi pofarbowała włosy, a ja spaliłam sobie grzywkę tak się cieszyłam, że pójdę do fryzjera z długą grzwką, bo jest wtedy wiele możliwości, a tu pach !!!!!!! mam popalone włosy -.-
Stary 2010-10-21, 19:12   #1047
Shadii
Wtajemniczenie

Czekoladowa, dasz linka do tego pudru, który kupiłaś?

Stary 2010-10-21, 19:27   #1048
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
hanamici myślę, że będzie Ci taka fryzura pasować. Wstaw zdjęcie po fryzjerze.

snowhitee ta maseczka z perfecty jest świetna! Tak ślicznie pachnie. Ja dzisiaj kupiłam jej dwie opakowania na zapas.
to super w weekend wyprobuje

Czekoladowa tez jestem ciekawa tego pudru

Dziewczyny a ja polecialam jeszcze na szybkiego do rossmana i kupilam odzywke z olejkiem z babassu Isany (podobno bardzo dobra), zel odswiezajaco-oczyszczajacy Bourjois z ekstraktem z ogorka (pachnie bosko tak swiezo, kojarzy mi sie z morzem), perelki do kapieli z ekstraktem z kwiatu passiflory i moreli i herbatke wisniowo-bananowa Zaraz lece wszystkiego sprobowac

Dbam o siebie

Stary 2010-10-21, 19:43   #1049
CABIN CREW

Cytat:
a ja chyba sie skuszę na ten rossmannowy puder w końcu to nie wielki majątek
pytanie do pijaczek pokrzywy: mozna pic wiecej niz jedna pokrzywe dziennie? Bo dzis strasznie pic mi sie chce a nie chce przesadzić haha
ja pije zazwyczaj dwie dziennie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Wrocilam z pracy, zjadlam obiad i ide zaraz myc wloski, pozniej czeka mnie depilacja nog, balsam i peeling buzki.

Kupilam sobie dzis maslo do ciala farmony czekoladowo-pistacjowe, pachnie bosko i maseczke do twarzy perfecty slodkie migdaly z miodem-sama nazwa mnie skusila i nie moglam sie oprzec Widzialam jeszcze fajna maseczke z marchawka poprawiajaca koloryt i chyba jutro po nia wroce A i moge Wam serdecznie polecic szampon Joanny z pokrzywa i zielona herbata, umylam nim juz 3razy wlosy i sa mieciutkie, swiezo pachna i dluzej swieze

ja mam zamiar kupic sobie korektor do twarzy tej firmy przyda sie na jakis gorszy dzien
a w jakim sklepie te maseczki???

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Aaa i jeszcze jedno - w najbliższym czasie, jak mi fundusze pozwolą, chcę zakupić sobie odżywkę bursztynową Jantar, Farmony -http://www.*******/apteka/p1300-Farmona_Jantar_odzywka_do _wlosow_z_bursztynem_100_ ml - poleciła mi ją jedna z włosomaniaczek, która jest nią zachwycona, a ja jej włosami No i nie ma alkoholu w składzie Tylko podobno ją wycofują, więc muszę się pospieszyć. A i w dodatku mam tą aptekę u siebie w mieście, więc za przesyłkę płacić nie będę Bo w Rossmannie itp. nie ma tej serii.
O, i od razu wkleję tu linka do bloga tej dziewczyny, może i Wam się przyda Dziś mam zamiar co nieco w nim przeczytać, bo jestem wręcz zakochana w jej włosach
http://anwena.blogspot.com
ja bardzo lubię twoje gadanie ogólnie masz fajny styl pisania i miło się czyta

a ten blog widziałam... idealne ma te włosy...
dziś byłam o krok od kupienia oleju łopianowego.. ale jak mi facet powiedział w sklepie zielarskim że on kosztuje 36 zł.... to wymiękłam i nie kupiłam...
kupiłam dziś dwie farby do włosów- kolor trufla za tydzień będzie farbowanie na ciemno

ZALATANA......
Stary 2010-10-21, 19:47   #1050
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja pije zazwyczaj dwie dziennie

a w jakim sklepie te maseczki???

ja bardzo lubię twoje gadanie ogólnie masz fajny styl pisania i miło się czyta

a ten blog widziałam... idealne ma te włosy...
dziś byłam o krok od kupienia oleju łopianowego.. ale jak mi facet powiedział w sklepie zielarskim że on kosztuje 36 zł.... to wymiękłam i nie kupiłam...
kupiłam dziś dwie farby do włosów- kolor trufla za tydzień będzie farbowanie na ciemno

A w naturze Ale w rossmanie tez sa

Buahhot
dokladnie pokrzywy mozesz pic ile wlezie Ja z poczatku pilam 3-4 dzienie, teraz 1 czasem zdarzy sie 2 dziennie, a to po porostu z braku czasu

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości