|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocławianki,nadal nigdzie nie ma DW?
|
|
|
|
#2045 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Nie wiem.
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dziś wreszcie zobaczyłam nowości na własne oczy ![]() wcześniej siostra kupiła mi kilka lakierów. Ja dziś wzięłam jeszcze szrekowy, glisten up, i no more drama. Co do matta pomalowałam nim lakier w niedzielę rano i nic, a nic się z nim nie stało...w sensie odpadania czy coś ![]() wiadome że się wybłyszczył troche ale to normalne przy smarowaniu rąk kremem itp. Mam essie i on też po jakimś czasie traci mat. Pomaluję kiedyś nimi równocześnie to zdam relację ![]() ale ja już jestem zadowolona. A tak przy okazji, szukam 2 lakierów, które już nie są dostępne. Może ktoś posiada i chce wymienić/odprzedać albo jakimś cudem gdzieś widział w razie czego proszę o znak ![]() chodzi o multi dimension - groovy i crazy about color - crazy me |
|
|
|
#2047 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-10
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2049 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przezroczysty, czyli rozumiem, że jesli połozysz go np na czarny lakier to go przykryje po kilku warstwach?Cytat:
![]() Cytat:
Ile rozswietlaczy moonlight!! A ja myślalam, że one nie są aż takie super Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2050 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tym bardziej, że toleruję tylko kilka kolorów na twarzy, paznokciach ![]() W Tczewie w końcu matowy top coat Inne nowości też były ale trzeba trzymać kasę, bo już zaczynam kupowanie prezentów na święta ![]() Szkoda tylko, że nie ma płytek na całe paznokcie
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam prośbę do wizażanki co mówiła, że ma tę szarą czwórkę z różem... czy mogłabym pomrugać do ciebie pięknie i poprosić o swatche na wątku ze swatchami z essence jak będziesz mieć chwilkę czasu i aparatu?
byłabym niesłychanie wdzięczna bo ja z kolei szukam teraz bardzo mało napigmentowanych i trochę migoczących(trochę) szarych cieni... bo mi SexiChic na szary zrobiła smaka :PWłaściwie to do wszystkich właścicieli czwóreczek miałabym taką samą prośbę
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogęęęę! Proszę mi zabronić wchodzenia na ten wątek
Ja się praktycznie nie udzielam, ale dużo Was podczytuję... i później mam problemy z psychiką.. Naczytam się, naczytam.. i każde przejście obok Natury powoduje szybsze bicie serca ![]() Przez ostatnie 2-3 dni zakupiłam błyszczyk z Into The Wild, krem 4w1 do twarzy i kurację na noc z Pure Skin, korektor, ten taki w pędzelku.. A dzisiaj pojechałam do galerii gdzie jest Douglas... i patrzę.. eyelinery sobie leżą ![]() No to co ja tam będę, takie samotne były, to oba kolory przygarnęłam Co tam, że mam chyba z 10 innych eyelinerów w kolorze czarnym, nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam kreskę, a koloru szarego sobie u siebie na oczach nie wyobrażam. ![]() Już nie wspomnę, że jak wchodzę do Natury to pędzę do szafy, biorę to, co zaplanowałam kupić i wybiegam, bo oczy same się rwą do innych, zbytecznych rzeczy... Ostatnio przyuważyłam kątem oka te cienie "planetki", te, co wyglądają jak wypiekane... I co najmniej dwa kolory mi się podobają. Coś czuję, że jutro nie wytrzymam i popełznę w stronę natury, oczywiście przypadkiem
|
#2053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Efekt mi się podobał, ale jakoś nie pomalowałam nigdy więcej tym kolorem...U mnie nie wydłuża, ale widzę, że sporo zależy od lakieru, który matowimy. Teraz mam zmatowionego OPIka i nic się nie dzieje złego, a już końcówki zaczynają mi się scierać...
|
|
#2054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze nie widziałam nigdzie
Czy widziałyście może gdzieś róże paseczkowe?
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny o co chodzi z tą pandą?
I czy aby to nowa limitka czy ona juz byla?
|
#2057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() limitowanka z reniferami była, furorę tu zrobiła (te gumeczki |
|
|
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak myślę, że mam jechać gdzieś gdzie jest natura albo Douglas to aż jestem chora na myśl, że mogłabym nie iść
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
A oto mój mały zbiorek, który znalazłam we wszystkich szufladach.
Posiadam jeszcze dwa lakiery do stempelków, oraz nowy róż paskowy numer 20.I jakieś dwa cienie pojedyńcze. Wszystko zakosiła mi ostatnio siostra i dlatego nie ma na zdjęciach.Porwała do siebie i jeszcze nie oddała. Co sądzicie o moim małym zbiorku? Niczego chyba nie muszę tłumaczyć, ale jeśli są jakieś pytania to piszcie
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#2062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis kupiłam w końcu osławione elinery w Douglasie i jeszcze najjaśniejszy podkład w musie
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
a w Łodzi (w GŁ) to nie ma wszytskich nowości
|
|
|
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tuszu tego pomarańczowego jesteś zadowolona?
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
A czego nie ma??Bo ja jak byłam to znalazłam wszystko.Fakt, limitka DW jest już przebrana, ale coś tam jeszcze zostało. Jak nie ma czegoś w Douglasie to schodzę zawsze na dół do Natury
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Jak dla mnie całkiem nieźle się sprawuje. Nie kruszy, nie skleja rzęs i ładnie podkreśla oczy ![]() Mam parę tuszy i ten jest jednym z ulubionych
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w GŁ i tak:
Douglas: są niektóre nowości, DW są: cienie (oprócz zestawu szary+granat), naklejki na ubrania, bransoletka, błyszczyki, kredki, lakiery (oprócz granatu i szarego). Linerów brak. Natura: Limitki jakiejkolwiek brak, za to obie szafy są ładnie uzupełnione i praktycznie pełne wszystkiego. Były nawet krążki do stóp i pasiak dla blondynek. Matt top coatów nie ma. Ogólnie nie dostałam linera ale pocieszam się, że mam ich bardzo dużo w różnych kolorach i pewnie nigdy nie zużyję więc trudno przeżyję to jakoś. Jak jeszcze przypadkiem utrafię to kupię, jak nie to nie... Będzie na coś innego . Lakieru granatowego "dżinsy mojego chłopaka" nie było, ale byłam później w Rossmannie przy Zamenhofa i trafiłam tam na piękny granatowy, bezdrobinkowy lakier z Lovely Crystal Strenght (nr18)A co do DW to chrapkę miałam na czarny liner głownie, a tak to nic specjalnie mnie nie zachwyciło. Jedyne co to może jeszcze granatowy cień z zestawu wyglądał ładnie ale i tak już ich nie było.
|
#2068 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Rozeznanie
|
mejaczek: masz świetny zestaw! z Chęcią ukradłabym Ci kilka rzeczy
Któraś z Was pytała się o tą kredkę ASIA. Otóż to nie jest kredka, tylko taki śmieszny grzebyk z tuszem do brwi. Spieszyłam się kiedyś i oczywiście wzięłam za jasny kolor i dlatego leży nie używany. Czytałam, że jest świetny, no ale mi niestety nie służy :/ |
|
|
|
#2070 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, jak oceniacie ten nowy róż pasiasty? Interesuje mnie ten kolor ciemniejszy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

można swój ulubiony kolor wybrać i pokazuje wszystkie kosmetyki Essence w tym odcieniu 

Nie wiem.

w razie czego proszę o znak 

Bronzer z sun club nie przeżył przeprowadzki :P

] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M