|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Cytat:
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój kupala robi raz dziennie, papkowatego zielonego więc lekkie jego zatwardzenie chyba by nie zaszkodziło.. chociaż mi się zdaje, że w zwykłym i w comforcie jest ten sam poziom żelaza bo to chyba ono zatwardza kupala NAN miał półtora raza tyle żelaza co inne mleka... tyle pamiętam z porównywania mlek.No i nie wiem co z tym kolorem kupy.. pediatra mi mówiła, że jest okej ale on wali cały czas zielone od 3go tygodnia życia
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22806735]Masz namiary na to forum? Czy ta dziewczyna miala też swoją stronę?
bo coś mi sie kojarzy.... gdzieś mi dzwoni, ale nie wiem, w którym kościele.[/QUOTE]tak nowotwory damy rade (ale administrator wykasował jej walke i nie widze zeby wróciła ) mozna w wyszukiwarce tego forum wpisac nik i powinno sie conieco wyswietlic czy strone miała swoja nie wiem potem była na amazonkach jej historie z nowotworów zdieli ale na amazonkach jest dalej tyle ze skrócona mam jej gg bo chciałm do niej pisac ale mi brakło odwagi teraz juz za pozno jej nik to savanach http://amazonki.net/dyskusje/list.php?371 tutaj jest cos niecos reszte trzeba szukac po forum szkoda kobiety bo naprawde jej rak bym bardzo rzadkim przypadkiem ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- no ja tez sie do tej wypowiedzi przyłanczam
|
#4114 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i wali sie na okraglo![]() =============== zbieram sie do spania, podczytalam troche popoludniowa produkcje i wale w bety, malz odpalil, jutro ma wolne, wiec troche z malym posiedzi a ja na jakis trening skocze ![]() dobranoc kobity
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
||
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziouchy
mam pytanie ![]() Otóż zmieniłam kolor włosów jak wiecie i wyszedł.... nieco za bardzo kontrastowy z moją bladością skórną że tak to ujmę.. i chciałabym się jakoś przyciemnić przynajmniej na ryjku.. boję się samoopalaczy ale może istnieje jakiś cudowny co nie robi plam i smug? Albo solara ale nie chcę z siebie zrobić fryty karbowanej i sama nie wiem co wybrać xDCoś polecacie? *zapytała ponownie*
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny.
Nadrobilam w koncu pedzicie jak strus pedziwiatr... Czytalam Was na raty, troche na spacerze troche w domu dlatego wybaczcie, ze nie bede cytowac. Witam nowe mamusie i ich skarby. Ja tez niedawno sie ujawnilam ale czuje sie jakbym znala Was od zawsze I dzieki dziewczyny, ze jestescie. Naprawde jest mi o wiele razniej z myslą, że nie ja jedna mam problemy a poza tym jestescie skarbnicą wiedzy dla mniej doswiadczonych (czyt. dla mnie) mamuś. Zawsze kiedy mnie cos trapi tutaj kieruje swoje kroki bo ktoras z Was wlasnie jest lub byla w podobnej sytuacji. Podziwiam tez ze macie tyle czasu na pisanie ale mając kilkaset lub kilka tysiecy postow na swoim karku pewnie Wam to idzie sprawniej niz mnie .Podziwialam dzis Was i dzieciaczki - kostium Sebka bombowy.W ogóle wszystkie dzieciaczki kochane , sama słodycz i fajne ciuszki. Ja tez musze sie rozejrzec za jakimis wiekszymi rzeczami bo Basia mi wyrasta a z drugiej strony staram sie przebierac jak juz musze bo mnie nerwow nie wystarcza na jej przebieraniowe wrzaski. Przy czapce i rekawach musowo jest wrzaskun na cala okolice.Myslalam, ze ida nam zeby ale teraz to ja juz nie jestem pewna czy to nie skok bo wypisz wymaluj pasuje prawie wszystko. Przede wszystkim zepsulo sie zasypianie i samo spanie. Basia spala sporo, przesypiala caly spacer i w domu miala 2 drzemki po ok 1,5 godziny. No a teraz nie mozna jej uspic (tylko wozek i przy muzyce) i spi jak mysz pod miotla nawet teraz po przelozeniu jej do lozeczka co jakis czas musze ją bujnąc bo sie przebudza albo jęczy przez sen. Apetyt w kratkę.... Nie mam co pisac dalej bo macie to samo . Swietny pomysł z tym albumem, tez chcialabym cos takiego Basi zrobic ale to jak wiecej czasu bedzie czyli.... moze na 18-te urodziny (Basi 18-te bo ja w tym roku tez obchodzilam 18-tke tyle, ze x 2 )Odnosnie tej dziewczyny co sie podszywala pod kilka ników to jestem w szoku, po co? na co? to chyba musi byc jakas choroba bo nie wierze, ze ktos zdrowy na umysle moze w taki sposob zabawiac sie uczuciami innych, a ta wyłudzaczka... smutny koniec tej historii... Zmykam spac...Dobranoc Aaaaa dodam fotki 1. Basia je jagódki 2. Ratunku co robic? Dziecko zagląda do kieliszka...
Edytowane przez parrotka Czas edycji: 2010-10-22 o 00:04 |
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana powiedz mi, że ten kubek z kawą na parapecie to jest kubek z Pragi czeskiej! Bo mnie się zdaje, że zakupiłam rodzicom identyko... ehhh piękne wspomnienia mi się ... wspomniały
|
|
|
|
#4118 |
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie tu od południa a wyprodukowałyście ponad 3 strony!
witam nowe mamusie hurtem: dzieciaczki śliczne darianna za 4 miesięcy szaja żeby w Agatkę wstąpił głodomór margo za szybkie wyleczenie odparzenia justin też się zastanawiam nad tym fotelikiem albo recaro a zakupki bardzo fajne i mama zdolniacha u nas dziś w końcu koniec maruda tylko w nocy wybudza się znacznie częściej niż kiedyś i jeśli będzie tak jeszcze ze 2 tyg to będę chyba ściągała moje mleko i na noc zagęszczała kleikiem aa i dziś przyszła paczuszka z hippa. Wiecie co jest w tej drugie paczce w rossmanie? i czy jak produkty hippa są w promocji to obowiązują te kupony promocyjne - 25%?
|
|
#4119 |
|
Raczkowanie
|
Hej, postanowiłam się odezwać po stu latach coby mnie Lea jutro z listy nie wywaliła :P
![]() Mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta. Szymek z wiekiem coraz bardziej marudny, ale to chyba norma Ząbkuje już chyba ze dwa miechy, a zęby jeszcze się nie przebiły...masakra jakaś.![]() Dietę rozszerzamy z powodzeniem, mimo że mały jest skazowcem póki co żadnych atrakcji nie było. Gluten też ok. I młody pije już Pepti 2. Ogólnie chowa się dobrze, jest fajnym, pogodnym dzieckiem, ciągle się uśmiecha i śmieje na głos Jedyna jego wada to nocny tryb życia....(po mamusi niestety) walczymy żeby go przestawić, ale narazie bez efektów.16 października skończył pół roku. Tego dnia miał też chrzciny, a rodzice przy okazji się pobrali po 13 latach życia w grzechu ![]() Przygotowania do tych uroczystości trochę mnie pochłonęły i nie miałam czasu na wizaż, chociaż starałam się bywać u Was na bieżąco. Także wiem mniej więcej co w trawie piszczy Jak będę miała fotki ślubno-chrzcielne to się pochwalę w klubie bo tu faktycznie grozą powiało ostatnio....Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze śliczne pociechy Araczku
|
|
|
|
#4120 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakoś tym się nie przejmuję.Sama sobie chyba nie zrobi krzywdy![]() ---------- Dopisano o 05:07 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ---------- Cytat:
a wręcz przeciwnie pomogło![]() ---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ---------- Cytat:
---------------------------------------------------------------------------------------- dobry ![]() 18-kąpiel 19-spanie 2.20-jedzenie 5.30-pobódka 6-jedzenie a teraz sobie siedzimy i czekamy na sen
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-10-22 o 07:13 |
|||
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was serdecznie o poranku!
Mój maluch jeszcze sobie smacznie śpi więc mam czas na wizaż. ![]() Siala_Bala Smok wymiata a Twój kolorek niczego sobie ![]() Justin gratulacje dla mamy za talent Buciki superowe ![]() Jola00 ślicznie razem wyglądacie Silpe super pomysł z tym albumem, a jak jeszcze właśnie dodasz komentarze to będzie dla małej rewelacyjna pamiątka Ja mojemu młodemu robię album w Power Point. Ale wywołać niektóre zdjęcia też chcę, tylko jeszcze się za to nie zabrałam.Elizka21 witaj ![]() Szajajaba toż u Ciebie te szaliki idą hurtowo i jak zwykle cudownie Ci wychodzą Olivka_7 super fryzurka a mała |
|
|
|
#4122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) albo loreal ze zlotymi drobinkami, do cialka samopalacze wg mnie ciezko sie naklada, wiec dlatego czesto stosuje balsam brazujacy dove (do ciemnej skory), ladnie stopniowo opala aaaa i jesli nie chcesz miec smug, plam to zrob sobie peeling przed nalozeniem samoopalacza-------------------------- hejka my nocka w miare, dwie pobudki, troche marudzenia w miedzy czasie, ale generalnie nie jest zle, ja juz spac nie moge a malz oczywiscie dusi komara, malenki tez wlasnie jeszcze przysnal na chwilke za dwa tygodnie przyjezdza moja tesciowa no i jak czasem nie odbieramy tel to dzwoni do mojej mamy czy nic nam sie nie stalo (a moja mama wrozka jest i ma to wiedziec, hehehe), taka nadopiekuncza, przez co czasem meczaca, kupilam juz bilet lotniczy na swieta, poniewaz u tesciow jest wiecej miejsca bedziemy tam mieszkac, a ta juz szaleje...ja musze sie gryzc w jezyk zeby czegos nie palnac, ona za Stefanka dalaby sie pociachac a to dla mnie najwazniejsze wykapusialam sie, kawkuje teraz no i naturalnie czytam wizaz ![]() na 10 do lekarza, wiec za pol godziny zwalam towarzycho z wyrka szaja ja tez pytam czy robisz szaliczki na handelek? no to milego
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
|
|
|
|
#4123 |
|
Zadomowienie
|
Kafuniax witaj
![]() Margo - oby owocki były, bo widzi mi się że Ikea nie przypuszczała jaką popularność zyska ich produkt i za małą dostawę zamówili ![]() Olivka mój też wali rękami na oślep, a najbardziej się boję o niego jak tak wali a w ręku ma grzechotkę, żeby sobie krzywdy nie zrobił. ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Parrotka fotki są super Basiak witaj po tak długim czasie. Gratuluje rocznicy i ślubu. ![]() Jak coś to ja byłam pierwsza a tak poważnie to ja już muszę Szaja do tej Twojej ulubionej pasmanterii się dostać, a potem na szybki kurs wzoru, bo podstawy znam i może sama się podejmę ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Nam szczepienie minęło jak zwykle dobrze. Dziś znów zapowiada się piękny słoneczny dzień. Co do glutenu to nam pediatra kazała wprowadzić po skończonym 5 miechu w ilości 5g dziennie. Więc zaczynamy od wtorku A i miałam napisać że maluch waży już 7kg.
Edytowane przez bratkab Czas edycji: 2010-10-22 o 08:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie z rana
Bratko, ja też się obawiam, czy kiedyś Szczepanek sam sobie grzechotką jakiegoś guza nie nabije. Wczoraj bawił się smoczkiem i do oka sobie włożył NAPEWNO ZAPROSZĄ NA ROZMOWĘ! trzymam kciuki!Siala, ja polecam żel samoopalajacy Loreal sublime bronze, są recenzje na KWC, daje bardzo subtelny efekt i nie da się nim plam zrobić, ja używam na twarz i dekolt, kiedy chcę troszkę nabrać koloru. Solarium nie polecam i boje się, chociaż nie raz chciałabym być czekoladowa A do ciała bardzo mi odpowiadał Vichy nutri sun, często na allegro były okazyjne ceny, ale już go nie ma w sprzedaży![]() Justin, powiedz mi jak schodzi ta opalenizna po air brushu? Czy długo się utrzymuje? Już od dłuższego czasu się przymierzam- i chcę i boję się ![]() U nas od rana marudzenie, wstał za wcześnie, bo musiałam mu fridą glutki poodciągać i już nie zasnął. To jest dopiero ból istnienia.. ziewa, zmęczony, ale nie zaśnie... A co do tej dziewczyny, która miała kilka nicków... to też mi się wydaje, że to poprostu jakieś zaburzenia psychiczne albo głupota Łapałam dziś siki do woreczka, zawiezione do laboratorium... tak jak Szaja pisała, dziecko nie może cały czas marudzić i być niezadowolone, zgadzam się z tym (no chyba że to jakis wyjątkowy egzemplarz ) wiec szukam przyczyny tego marudzenia. Wcześniej pomogła zmiana mleka na nutramigen. Ustalił się plan dnia, przy pierwszych objawach zmęczenia kładłam do łóżeczka, dawałam smoka i spał... teraz odkładany wpada w dziki szał... i nie mam już pojęcia skąd i dlaczego taka reakcja.Parrotko - piękna Basia! Dobrego dnia Dziewczyny!
![]() Moi chłopcy ![]() "... bo gdy jesteś przy mnie blisko czuję, że mogę wszystko" Edytowane przez kafuniax Czas edycji: 2010-10-22 o 08:48 |
|
|
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() podłączam się pod pytanko o rossmana. u nas nocka taka sobie. o 22.45 Ewcia wybudziła się z takim płaczem, że pierwsze co mi przyszło do głowy to choroba i mierzyłam jej temperaturę. na szczęście okazało się, że to tylko głód potem jeszcze 2 pobudki 1.15. i 4.15. przy tej drugiej cyrk z odbijaniem, wybudziła się, był problem, żeby ją położyć, ale ostatecznie się udało i pospała jeszcze prawie do 7. teraz odbywa swoją pierwszą dzienną drzemkę, możliwe że znów będzie spała 1,5h i wybudzi się akurat, gdy małż wróci z pracy.muszę ogarnąć chatę i przejrzeć lodówkę przed przyjazdem teściów. zaraz się za to zabieram, ale najpierw idę sklecić i wysłać pisma do pracy. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4126 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Najlepsze życzenia dla Szymka za pół roczku Buziaki od Luizki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, oby zaprosili na rozmowę ![]() U mnie znowu pochmurno, wieeeeje i pada Znowu nici ze spaceru ![]() Nocka tradycyjna - 3 pobudki. Już nawet na zegarek nie patrzę jak się budzę.
|
|
#4127 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry naprodukowalyscie tyle przez jeden wieczor?? ok powoli..
justin siwetne rzeczy,m a spiworek bomba, moja mama tez krawcowa, moglam poprosic... ![]() silpe jak dziecko uszko trze, znaczy ze je boli i czesto jest oznaka zapalenia ucha, warto to sprawdzic, zwlaszcza ze byl ryk jola, ładnie to tak? dopiero jak sie wspomnialo to sie odezwala zagladaj czesciej jestescie piękni elizka witamy wierzymy ze jestescie prawdziwi gratuluje duzej rodzinkidilayla, wiesz w drewnianym wiecej miejsca jest i latwiej sie dzecku zlapac i podciagnac o szczebelki niz za te uchwytyw siatkowych kojchach szaja szlik oczywiscie boski jest olivka super wygladasz iza moja Róża tez odkad chlodno jest nie chce pic. po prostu. cos pociumka i wypluwa smoczek, latem potrafila wybąblowac 100 nl naraz teraz nic, po mnie to ma ja tez malo piję. |
|
|
|
#4128 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale razem razniej, bez watpienia jagódkowa Basia słodka ![]() Cytat:
tak, kupony obowiazuja od aktualnej sklepowej ceny Cytat:
wszystkiego najlepszego na "nowej" drodze czekamy na fotki ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4129 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22804146] zajefajne dzieciaki. ![]() A Mikoalj wcale na 8kg nie wygląda... Tymek tylko troszkę lżejszy, a pulchniejszy. ![]() [/QUOTE] No własnie mój takich pucułków nie ma;] wazy sporawo ale nie widac tego po nim wogóle ale uwazam ze to przez to ze jest wysoki dziekiCytat:
![]() Hej Dziekuje za komplementy i za miłe przyjęcie ![]() Ja dzis jade z Danielem do dentysty bo ma niestety pruchnice która staramy sie zatrzymac i czeka nas jeszcze dzis i za tydzien wizyta i za 3mies kontrola. Ciekawa jestem czy Miki bedzie grzeczny z moja mamą bo co jak co z nikim on nie zostaje bo on tego nie lubi;] heh zawsze mamusia musi byc (czyli ja) ehhhh A i widzialam ze wpiszecie mnie na liste równiez dziekuje i podaje swoj wiek bo tam wasze są 13.06.1988r. ![]() ![]() Dzis poszlam spac o 24 bo byl super film w tv kurcze aktor bossski hehe ![]() no dobra ide spróbuje dac mu cyca i pewnie niedlugo zasnie ![]()
Potrójna mama Hani: 27.10.2006r. 3400g, 56cm, g.8:50 , sn - 4,5l. Daniela: 18.11.2007r. 4220g, 55cm, g.4:10, sn - 3,5l. Mikołaja: 8.06.2010r. 4070g, 57cm, g.2:24, sn - 10mies. 11-ty leci ![]() Tyle jestesmy razem... ![]() Starość nie radość...
|
||
|
|
|
#4130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() słuszna waga ![]() Cytat:
Dzien dobry ![]() U nas kolejna nocka super MOJE DZIECKO PIERWSZY RAZ OD URODZENIA PRZESYPIA W NOCY CIAGIEM 5H Dodam, że w przyszłym tygodniu skończy 5 miesięcy No cóż, lepiej późno niż wcale Teraz ma pierwsza dzienną drzemkę, a ja zmykam pod prysznic. Miłego dnia babeczki
|
||
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4132 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Od wczoraj podaje 180ml + 4 miarki Comfortu +2 miarki zwykłego i jak na razie jest ok. Agatka dzisiaj obudziła się o 2.30 i stwierdziła że jeść chce i tak zaczął się nasz dzień
|
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za miłe komentarze odnośnie albumu
jak go jeszcze troche podrasuje bedzie git ![]() witam 2 nowe mamusie w grupie razniej ![]() olivka - zapodaje linka -http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13748941 tu są wszystkie albumy tego gościa - pewnie coś wybierzesz - ten różowy też tam jest ![]() dziewczyny ja wczoraj wieczorem padłam - nawet tabletki nie pomogły na mój łeb noc wcale nie była lepsza zakropiłam małej na noc uszy - całą noc sie wierciła , budziła i tarła te uszka - masakra - pewnie ją swedziały - dziś podpatrzyłam i rozpuszcza sie to cholerstwo - mam nadzieje że do poniedziałku zejdzie bo inaczej czeka nas laryngolog jak na razie dała sobie spokój i nie trze - może juz odczuwa ulge ![]() mam nadzieje że to tylko zalegająca woskowina , bo jak pomyśle że może dojśc do zapalenia ucha to mi słabo.. moja mama mi mówiła że ja do roku miałam ciągle zapalenie ucha i towarzyszącą temu biegunke - masakra ... a młodej wreszcie zaczeły rosnąc włoski juz myślałam że zostanie taki łysolek ![]() a i nowośc - młoda reaguje na swoje imie - przez ostatni miesiąc kładałam jej do głowy jak ma na imie i są rezultaty ![]() no i na koniec Gabrysia konczy dzis 4 miesiące - i niech mi kto powie że teraz to juz z górki to
|
|
#4134 |
|
Rozeznanie
|
kafunia witamy
paprotka Basienka jagódkowa basiak grartulacje z powodu slubu i 6 miesiaca darianna gratki za 4 mieisac silpe gratki dla Gabrysi za 4 mies uf nadrobilam u ans dzis sloneczko swieci ani jednej chmurki ale jak wyszlam na balkon to mi malo łba nie urwalo, wieje bardziej niz wczoraj, a i tak ciezko bylo wozek pchac na spacerze... ![]() u nas nocka w miarę, choc o 3.30 mala zglodniala... dzis mezowi powiedzialam ze jak znowu ma wrocic napruty to niech do domu nie zachodzi....mam dosc ale niewazne
Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-10-22 o 09:37 |
|
|
|
#4135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4136 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() (u mnie jest z górki )Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- UWAGA na stronie pamprespremium.pl można zamówić bezpłatnie próbkę (5szt.) nowych pieluszek Pampers Premium Care. W polu "Kod *********" trzeba wpisać: dry max edit wykropkowane pole: s t r e e t c o m Edytowane przez velluto Czas edycji: 2010-10-22 o 09:54 |
|||
|
|
|
#4137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję miesięcznic
|
||
|
|
|
#4138 |
|
Konto usunięte
|
Oficjalnie ogłaszam Dzień Kupy. Nawet pisać mi się nie chce.
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22811371]Oficjalnie ogłaszam Dzień Kupy. Nawet pisać mi się nie chce.[/QUOTE]
tulam mocno ![]() Velluto - dzięki za linkę, zamówiłam. dzwoniła teściowa - we Wro też wywiało owocki. pozostaje allegro chyba tylko. |
|
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
Velluto ja też dziękuję, zamówiłam
Ja będę polowała na te owocki. Jak tylko się pokażą to od razu dam znać że są. Tym bardziej że nasze dzieciaczki tak od razu się nimi bawić nie będą. Mamy troszkę czasu na polowanie.Szaja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Czytam Was praktycznie każdego dnia, począwszy od poczekalni aż po dzisiejszy dzień, jakoś nigdy nie miałam odwagi napisać, a nieśmiała raczej nie jestem, jeśli chodzi o kontakty, tylko tak przez neta zawsze jakies takie obawy mam

mój kupala robi raz dziennie, papkowatego zielonego
NAN miał półtora raza tyle żelaza co inne mleka... tyle pamiętam z porównywania mlek.
"
gdzieś mi dzwoni, ale nie wiem, w którym kościele.[/QUOTE]

za 4 miesięcy
za szybkie wyleczenie odparzenia 

a wręcz przeciwnie pomogło

Dziś znów zapowiada się piękny słoneczny dzień.