|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7861 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
olewacie mnie...jest mi przykro..
(((
|
|
|
|
#7862 |
|
Przyczajenie
|
Kejtigda, zdjęcia suuuuperrrr!!!!
Ale z Ciebie laska! I muszę powiedzieć,że super wyglądzasz w ciemniejszych włoskach.
|
#7863 |
|
Raczkowanie
|
|
#7864 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was robiła badania do operacji w Warszawie i mogłaby powiedzieć gdzie?
|
|
|
|
#7865 |
|
Wtajemniczenie
|
jej dziękuję dziewczyny, aż się zaczerwieniłam
![]() Ja bym chciała zrzucić co nieco i być na 50kg, ale idzie zima więc wiem że trochę obrosnę tłuszczem bo boje się zimna ![]() ![]() Ja całe życie byłam blondynką ale w te wakacje poszalałam z ciemnymi, i do wiosny w nich zostaje co do fotografii wszystko zależy od fotografa, z każdego da się dużo wyciągnąć i warto mieć taką pamiątkę na starość Pinki jak się czujesz? Dziewczyny jak zahaczacie o trójmiasto to ja bez kawy Was nie wypuszczę
|
#7866 |
|
Przyczajenie
|
26 pazdziernik konsultacja u kasprzyka-zobaczymy jak bedzie.buziaki
|
|
|
|
#7867 |
|
Rozeznanie
|
A ja witam się
no i w końcu ja sobie mogę odliczyć dzisiaj ![]() I zapytowywuję... co tu dzis tak cicho ![]() Gdzie jesteście Gwiazdeczki??? ![]() 21.10.2010 Laloona 02.11 13 dni ![]() Miliqqq 05.11 16 dni ![]() Yoko02 08.11 19 dni ![]() Lenka 15.11 26 dni ![]() Dragon 26.11 37 dni ![]() Magera 08.12 49 dni ![]() Kejsiii 14.12 55 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 124 dni ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Miliqqq, dlaczego tak piszesz??? Co się stało?? Pinkuś, Słoneczko Odezwij się kochana ![]() Buziam ogromnie!!!!! A jak tam Kashanti?? miala mieć jakiś zabieg na gardełko... Kashanti, odezwiesz się?? Wszystko OK?? A Chibuike???? Jak cycuchy?? Śliweczka zeszła?? Wygoiło się wszystko? gdzie was dziewczynki wywialo??? Odezwijcie się ![]() Gdzie cała brygada?? Kejsiii, a Ty gdzie?? wyzdrowiala, to z tyłkiem lata.... ![]() Buziaczki dla wszystkich Krasnalków
|
#7868 |
|
Wtajemniczenie
|
Widać jeszcze nie czas na nocną zmianę, pewnie niedługo się wszyscy zbiorą
![]() http://i51.tinypic.com/10z23hj.jpg
|
#7869 |
|
Rozeznanie
|
Hejka, no ktoś się jednak znalazł
A co to masz za focię??? Widać tylko dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuugie nogi Extra ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Gawronska, bedzie dobrze Doktorek super, więc nie ma się co martwić ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Kejti, pogrzebałam troszkę po necie i znalazłam różne opinie na temat tych butów. Dlaczego tak zróżnicowane one są?? a Tobie jak sie je użytkuje?? Ogólnie opinie są zgodne tylko co do ceny - wysoka
|
#7870 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczne brawo dla Twojego doktorka ![]() A przypomnij mi jaką miałaś wyjściówkę znaczy wymiary ?? Cytat:
Ja też się nakręcam miliony myśli i miliony pytań ale teraz tak chyba już będzie .. spokoju to my nie zaznamy do grudnia kochana Cytat:
Na razie mam same pasemka ale planuje zrobić jeden kolor bo zakochałam się w blondzie .. Bardzo podoba mi się Koroniewska ta co gra w M jak miłość ma ekstra kolorek A jak tu tak o modelkach rozmawiacie to przyznam wam się dziewczyny że ja też kiedyś miałam mały epizod z modelingiem ale było to dawno bo teraz to już za stara jestem No i wtedy ważyłam przy 175 cm 49kg Mam na swoim koncie nawet rozkładówkę w kolorowej gazetce ![]() I profesjonalne portfolio ale ma już sporo latek Chciałam sobie je trochę odświeżyć ale tylko tak dla samej siebie ale ciągle brak czasu ...
|
|
#7871 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejsi pochwal się
Magera ja mam dość długie i chude stopy, inne obcasy wysokich rozmiarów są dla mnie źle skrojone, a ta firma idealnie trafia, nawet kozaki które mam na tej fotce wyżej są obcisłe w łydkach, więc to pewnie indywidualna sprawa. Ja pierwsze ich szpilki kupiłam 2 lata temu za 300zł i mam je do teraz i są w idealnym stanie a użytkowałam je naprawdę dużo razy, teraz mam parę par i póki co wszystkie jak nowe, a po pijaku nie raz musiałam o coś obetrzeć czy coś
|
#7872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chude długie stopy hmmm skąd ja to znam Ja do tego mam jeszcze chude i długie palce u stóp mój kolejny kompleks Magera witaj Pink gdzie ty się podziewasz jak sie czujesz ???
|
|
#7873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kejsii moja wyjścioweczka była malutka 75pod -82w biuście-60kg i 168cm Doktorka tez polecam bardzo sympatyczny i wesoły ![]() tylko drogi troszkę![]()
|
|
#7874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#7876 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejsi skanuj, czekamy
Zmobilizowałam się i idę na diete, mam nadzieję że do 22 urodzin w grudniu będę miała wagę idealną
|
#7877 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! wlasnie sobie napisalam na profilu ze to moj czas zmian ,teraz musze musze jeszcze popracowac aby moc sobie zrobic przody,pozniej stylista i zaczynam wszystko od nowa..nowa ja ,nowy biust,nowy look..narazie zapuszczam wlosy bo moj fryzjer poszalal zabardzo przed wakacjami i odczuwam do teraz skutki...napewno po wszystkim zamieszcze foto przed i po..buziaki
|
|
|
|
#7878 |
|
Zakorzenienie
|
A co to Pink nie było dziś????? mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Hejka dziewczynki Kejsiii i co będą zdjęcia z rozkładówki? Kejti nogi do samego nieba A na kawusie to my jak najbardziej Magerko Pamiętam jak miałyście z Kejsiii i Pink trzy cyferki w liczbie- a tu proszę Pinki teraz odlicza pierwszy tydzień a Wy już macie bardzo blisko
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#7879 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kurszynki moje!!!!
Ja wczoraj odpoczywalam a wieczorkiem u przyjaciol na kolacji bylismy... mniam bylo swietnie sushi, sake, pieczona kaczka itp.objadlam sie co dzika a dzis brzuch mnie boli... lakomstwo nie zna granic...A cycuchy juz pisze... po ciezkiej srodzie noc byla spoko nawet spalam chyba z 6 godzin... dzien byl tez do przezycia, ale mam juz w domku corcie, a ona tylko mama i mama...przez pierwsze 3 dni byla u mojej mamci... mala chce sie tulic i aby ja gilac itd...staram sie jak naj mniej to robic ale to tylko dziecko... po kolacji wczorajszej noc byla straszna nie to ze cisnal stanior to jeszcze ten brzucho.... burza w nocy nie moglam spac... mloda wstala o 6.00 i koniec spania... ![]() wiec tak to wygladalo... zobaczymy jak dzis bedzie ![]() kochane moje fioletowe dziekuje za pamiec... wszystkim sle ogromne buziolki
|
|
#7880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pinki nie forsuj się, niech mama Cie ozłoci jeszcze jednym lub dwoma dniami od córci...ja 3 dni temu już nie wytrzymałam i rano się zaczęłam przeciągać tak się wyspałam i naciągnęłam mięsień chyba i prawa pierś znów mi doskwiera. Więc byle czym można popsuć dobre efekty. Buziaki dziewczynki miłego piątku i już mamy weekend !!!!!
|
|
#7881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maz pomaga ale to taka corcia mamusi i nie chce siedziec z tata... ![]() A mam pytanie sloneczka.... Czy wam tez bylo zimno w cycuszki??? Mi jest tak strasznie w nie zimno ,ze szok... jak mam gdzies wyjsci to masakra jakas... zaraz mnie bola i sie kurcza, miesnie sie zaciskaja az nie przyjemnie.... w nocy spie w bluzie i pod koldra z kocem...bo nie wyrabiam... w ciagu dnia tez jak misiek ubrana jestem i czasem jeszcze nagrzewam...
|
|
|
#7882 | |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie
![]() male pytanko, nie wiem czy sie juz pojawilo czy nie... Czy któras z was saune odwiedzala? jakies przeciwskazania? ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
moje sa czesto zimniejsze od reszty ciala, troche to dziwne ale taki urok tych silikonowych piersi
|
|
#7883 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Duita;22811359]Witam wszystkie Panie
![]() male pytanko, nie wiem czy sie juz pojawilo czy nie... Czy któras z was saune odwiedzala? jakies przeciwskazania? Hej Duita ja chodze regularnie do sauny do kilku miesiecy. Nie widzialam , zeby sie cos z zelkami zlego dzialo.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-10-22 o 11:26 |
|
|
|
#7884 |
|
Wtajemniczenie
|
Już weekend
![]() Pink Ty już latasz po znajomych na kolacyjki ? Ja zanim mogłąm kogoś odwiedzić to minęło ładnych parę dni, poruszałam się jak staruszka mimo chęci Co do temperatury moje żelki do teraz są zimniejsze niż reszta ciała zazwyczaj, nie wiem czemu
|
#7885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak było mi zimno to też czułam jak mięśnie mi zaciskaja żelek, ale to mija, teraz jest o wiele lepiej jak jest mi zimno, ale obecnie się grzej, nim żelek się przyrośnie potrzeba czaaaaassssuuu, cierpliwości buuuzzziiii dasz radę Pysia po ilu poszłaś na saune po op?? i na basen?? bo ja już nie mogę sie doczekać
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-10-22 o 13:37 |
|
|
|
|
#7886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
/Jesli chodzi o saune to wczesniej nie bylam jej fanem dopiero na wakacjach mnie Tz wyciagnol / czyli jakies 8 miency po op./i tak sie zaczelo .Obecnie mykam przynajmniej 2 razy w miesiacu na 3-5 h
|
|
#7887 |
|
BAN stały
|
ejjjj Miliq nie mów tak... wcale tak nie jest kochana!!
kurcze dziewczynki marzą mi się już zakupy ...takie bieliźniane zakupy. Kupię sobie wymarzone staniki, piękną seksowną bielizną...ajjjjj ![]() generalnie troszkę mnie na forum nie było, ale tak powiem w skrócie, że moje cycunie mają się coraz lepiej a jak Ty się czujesz Madzienka ? |
|
|
|
#7888 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję dobrze.Właśnie wróciłam od naszego cudotwórcy po zdjęciu szwów, stwierdzam, że po 15 dniach szwy się do mnie przyrosły...i wcale sie nie dziwię, ale nigdy nie chcę powtórzyć momentu wyciągania.
Teraz reszta życia przede mną. Marzenie życia spełnione, stawiam sobie kolejne. A tym czasem, wyprostowałam włosy metodą keratynową, pazury zrobiłam, włosy zapuszczam i zaczynam meggggaaa dbanie o siebie. Raz się żyje....a co. Buziaki Mya, 2Sweet,Beatrycze, Chibuike, Happy, Pink, Samii, Horo, Kejsii, Kejtigda, Macerata, Magera, Pysia, Viola, Syllwia, Romaria, Natasha i dla pozostałych Dziewczynek, bardzo gorąco Was pozdrawiam
|
#7889 |
|
Przyczajenie
|
madzienka jak twoj biust czy zmienia sie jak efekt estetyczny,i jakie wrazenia,buziaki
|
|
|
|
#7890 |
|
Raczkowanie
|
Jak najbardziej pozytywne, są już 70% bardziej miękkie, nie bolą prawie w ogóle. za pare dni zrobię jakieś fotki. Zajrzyj do galerii tam są z 11 dnia czyli 4 dni temu. Kształt maja jak dla mnie idealny, teraz tylko blizny zaczynam smarować i leczyć.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

(((