Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-22, 08:32   #1081
Annika92
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Dzień dobry mam nadzieję,że mi wybaczycie,że nie zaglądam tu za często,ale ostatnio męczy mnie chroniczny brak czasu Teraz mam chwilę wolnego więc lecę nadrobić parę stron, buziam Was;*
Stary 2010-10-22, 08:33   #1082
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

judus pewnie, że warto. Była to moja pierwsza książka F. Moccia, ale jestem nią zachwycona i ekranizacją jej też. Niestety nigdzie nie można znaleźć napisów do drugiej części, w wypożyczalni też nie znalazłam. Nawet z książką jest problem. W sumie to są uroki nieangielskich książek, czy filmów.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 09:46   #1083
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć ślicznotki

Wreszcie piątek !!!!! Już o 15 mam weekend!!!!
A jutro zrobie sobie szał zakupowy Mam nadzieje, że kupie sobie buty i kurtkę. No i oczywiście coś z kosmetyków dorwę

Mam takie pytanko dziewczyny, gdzie można znaleźć firme Vipera? W jakim sklepie
w centrach handlowych przeważnie swoje stoiska mają

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 09:59   #1084
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
wlasnie wcinam pyszna fitelle, juz posprzatałam, mam chwile wolnego

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 10:18   #1085
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Kitka widziałąm Twoje fotki jesteś naprawdę śliczna i myślałam że Ci jakoś doradzę ale Tobie w każdym kolorku też jest ładnie, fakt nie było brązu więc jak chcesz coś zmienić to spróbuj brązów ja polecam castinga dużo osób pyta mnie jakiej farby używam tzn że chyba się ludziom podoba poza tym w rudym wyglądasz na bardzo pogodną ociepla Cię ten kolorek i wg mnie jest Ci w nim bardzo ładnie ale ja też chora jestem na punkcie tego koloru każdy odcień mi się podoba i ja tez chcę taki mieć
snowhitee ja z taką figura na pewno sprawdziłabym swoje siły w branży modelingu, i podejrzewam że co do buźki to tylko brak Ci pewności siebie i jak tylko nam byś się tu pokazała to pełno by było zachwytów, musisz w siebie uwierzyć kochana...

a jakby po podkolanówki założyć cieliste rajstopy to już nie byłoby tak źle, a efekt z podkolanówkami bardzo mi się podoba, ale ja do takich odważniejszych stylizacji czasami dłużej się przekonuje na sobie...

ja polecam z Wax serum z wit A+E jest naprawdę fajne, kiedyś działało też na mnie serum z avonu ale chyba moje włosy się przyzwyczaiły

ale musisz pamietać że przyz zapuszczaniu włosów też trzeba podcinać końcówki włosów co 6-8tygodni, bo jak tego nei będziesz robiła to efekt długich a nieładnie wyglądających włosów chyba nie będzie najlepszy, wtedy będziesz musiała obciąć większą ilość włosów żeby były zdrowe.
Co do zdjęcia Caate są przesliczne bije od Was miłość a Ty jesteś na nich przesliczna zwłaszcza 1. zdjęcie wcześniej naotwierałam sobie stron w zakładkach i tak przeglądam pokolei i jak mi się Twoje zdjęcie włączyło to myślałam że oglądam zdjęcie którejś z modelek
Co do książki to fajna jest, warto przeczytać? Bo ostatnio się nad nią zastanawiałam..

nadrobiłam dobranoc
wlasnie TZta mama wczoraj jak zdjecia zobaczyla to takie oczy i pyta "to wy az tak sie kochacie?" TZ "nie no co Ty mamo, to takie zarty nie widzisz jak ja gryze w policzek" milo, ze inne osoby tak to spostrzegaja, mam nadzieje, ze bedzie nam jak najdluzej lepiej, fakt ten okres ze zdjeci byl dla nas wyjatkowy

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
nie,na noc na dzień te z ori.
jaką mam cerę... tłustą, która jak się okazało lubi nawilżanko nie jest wrażliwa,nie mam problemów z naczynkami. przed @ wyskakują mi pryszcze,one to tam pikuś, gorsze jest to,co po nich pozostaje - plamy no i z tym głównie walczę i ogólnie mało co na nią działa, po takim kwasie AHA 12% nawet się nie zaczerwienia,nic nie szczypie.

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

idę spać, dobranoc
to ja mam cere taka mieszana, policzki suche i czolo, natomiast broda i nos swieci sie na kilometr musze poczytac recenzje tych kosmetykow, czy jest szansa, ze mi pomoga
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

judus pewnie, że warto. Była to moja pierwsza książka F. Moccia, ale jestem nią zachwycona i ekranizacją jej też. Niestety nigdzie nie można znaleźć napisów do drugiej części, w wypożyczalni też nie znalazłam. Nawet z książką jest problem. W sumie to są uroki nieangielskich książek, czy filmów.
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzien dobry
wlasnie wcinam pyszna fitelle, juz posprzatałam, mam chwile wolnego
po Twoim porownaniu, musze dorwac ksiazke/film i zobaczyc o co chodzi

hej
jednak dzis Zuzia od 15.
Mysle co zjesc, jestem taaaka glodna i nie wiem na co mam ochote (na nic nie mam w tym sek) chce cos na cieplo
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 10:23   #1086
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć ślicznotki

Wreszcie piątek !!!!! Już o 15 mam weekend!!!!
A jutro zrobie sobie szał zakupowy Mam nadzieje, że kupie sobie buty i kurtkę. No i oczywiście coś z kosmetyków dorwę

Mam takie pytanko dziewczyny, gdzie można znaleźć firme Vipera? W jakim sklepie
W najzwyklejszej drogerii zobacz
Albo tak jak któraś mówiła , że w CH choć ja u siebie w żadnym nie widziałam tylko Inglota.
Stary 2010-10-22, 11:23   #1087
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
w centrach handlowych przeważnie swoje stoiska mają
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
W najzwyklejszej drogerii zobacz
Albo tak jak któraś mówiła , że w CH choć ja u siebie w żadnym nie widziałam tylko Inglota.

Kurczeee wszędzie szukałam i nigdzie nie widziałam Byłam już w naturze, rossmanie, auchanie itp i albo nigdzie tego nie ma, albo ja jestem jakaś ślepa No coż nic innego mi nie pozostaje tylko dalej szukać...

catee To Twój naturalny kolor włosów?

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 11:26   #1088
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczeee wszędzie szukałam i nigdzie nie widziałam Byłam już w naturze, rossmanie, auchanie itp i albo nigdzie tego nie ma, albo ja jestem jakaś ślepa No coż nic innego mi nie pozostaje tylko dalej szukać...

catee To Twój naturalny kolor włosów?
Tam na bank nie znajdziesz
Popatrz w takich małych drogeriach/ sklepikach z kosmetykami.. U mnie kosmetyki Vipery są w sklepie z chemią, spożywką i mięsnym
Stary 2010-10-22, 11:32   #1089
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Tam na bank nie znajdziesz
Popatrz w takich małych drogeriach/ sklepikach z kosmetykami.. U mnie kosmetyki Vipery są w sklepie z chemią, spożywką i mięsnym

Aha lol Zabiłaś mnie tym mięsnym To przejde się po takich małych sklepikach, dzięki za info

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-22, 11:36   #1090
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Aha lol Zabiłaś mnie tym mięsnym To przejde się po takich małych sklepikach, dzięki za info
nie że leżą pomiędzy kiełbachą a kaszanką
Tylko to taki sklep no wielobranżowy czy jak to się mówi
Stary 2010-10-22, 11:41   #1091
caate
Zakorzenienie

GG do caate

angelwithoutsoul tak mozna powiedziec bo od listopada 2009r nie farubje, po dekoloryzacji. Ale kusi,kusi mnie to farbowanie, tesknie za takim blyskiem we wsloach i ciemniejszym jednak kolorem, w ktorym lepiej sie czuje ale wiem, ze jak zacze farbowac, to znowu co miesiac, wlosy sie niszcza i kasa leci...

co do Vipery, to u mnie w drogeriach chemiczno-kosmetycnzo-gospodarczych, takich osiedlowych, lub w CH ale tych wiekszych typu Magnolia,Korona,Auchan,Ca rrefour
Stary 2010-10-22, 12:07   #1092
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
nie miałam internetu bo wysiadła instalacja elektryczna w klatce i wszystko się popaliło
u mnie Vipera jest w małej drogerii
wczoraj miałam dużo załatwiania więc nie spamowałam się zbytnio tylko szybki prysznic był, ale że dzisiaj piątek to odwalę sobie SPA wieczorem
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 12:08   #1093
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul tak mozna powiedziec bo od listopada 2009r nie farubje, po dekoloryzacji. Ale kusi,kusi mnie to farbowanie, tesknie za takim blyskiem we wsloach i ciemniejszym jednak kolorem, w ktorym lepiej sie czuje ale wiem, ze jak zacze farbowac, to znowu co miesiac, wlosy sie niszcza i kasa leci...

co do Vipery, to u mnie w drogeriach chemiczno-kosmetycnzo-gospodarczych, takich osiedlowych, lub w CH ale tych wiekszych typu Magnolia,Korona,Auchan,Ca rrefour

Jak patrze na takie ładne brunetki jak Ty, to mam ochote się przefarbować Tyle, że nigdy nie farbowałam włosów... Zresztą ponoć to strasznie niszczy włosy, a z czasem mogą nawet wypadać Co mnie bardzo zniechęca Jakie są wasze doświadczenia z farbą? Na serio jest tak strasznie?

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-22, 12:09   #1094
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

A może henną? Ona nie niszczy włosków, wręcz je wzmacnia
Stary 2010-10-22, 12:23   #1095
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
[B]Kitka widziałąm Twoje fotki jesteś naprawdę śliczna i myślałam że Ci jakoś doradzę ale Tobie w każdym kolorku też jest ładnie, f[/B]akt nie było brązu więc jak chcesz coś zmienić to spróbuj brązów ja polecam castinga dużo osób pyta mnie jakiej farby używam tzn że chyba się ludziom podoba poza tym w rudym wyglądasz na bardzo pogodną ociepla Cię ten kolorek i wg mnie jest Ci w nim bardzo ładnie ale ja też chora jestem na punkcie tego koloru każdy odcień mi się podoba i ja tez chcę taki mieć

dziekuję
a ja jak widzę was tutaj w wątku i tyle ładnych dziewczyn na ulicach to zawsze myślę że ja to okropnie wyglądam....
rudy miałam przez dwa lata lubiłam sie w tym kolorze ale musiałam sporo rozjaśniać swoje naturalne włosy do niego a że teraz jestem na etapie intensywnego dbania o kudełki i zapuszczania doszłam do wniosku że jakaś ciemna farba będzie je mniej niszczyła niż rozjaśnianie.....
farba już kupiona za tydzień będę znowu ciemna

ja dziś w planach mam mega spamowanie a poza tym- również spamowanie mojego pokoju bo to co się w nim dziej woła o pomstę do nieba
ogólnie to źle się dziś czuje, nie poszłam na zajęcia....

byłam tylko na chwile w rossmanie, kupiłam wygładzający olejek do ciała nivei za 9,99 i dostałam mały krem nivea w gratisie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 12:39   #1096
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Jak patrze na takie ładne brunetki jak Ty, to mam ochote się przefarbować Tyle, że nigdy nie farbowałam włosów... Zresztą ponoć to strasznie niszczy włosy, a z czasem mogą nawet wypadać Co mnie bardzo zniechęca Jakie są wasze doświadczenia z farbą? Na serio jest tak strasznie?
mi bardzo, bo mam krecone, a czesto procuje i to masakra dla wlosow moich byla. Farbowalam na czekolaodwy braz, w pewnym momencie wychodzil prawie czarny, a ja mam jasna cere i wygladalam jak potworek plus odrosty i mix kolorow na glowie, sklonil mnie do dekoloryzacji. Po farbowalowam 2x, matrixem colorsync i kolestonem i bylam bardzo zadowolona, bo musialam zblizyc odrost do naturalnego, bo jak wiaodmo po dekoloryzacji ma sie mix na glowie
ja uwazam ze farbowanie to super sprawa, gdyby nie niszczenie wlosow i czestotliowsc oraz, ze baaardzo ciezko uzyskac chlopdny,popielaty braz o ktorym ja tak marze, a do czerwonosci doprowadza mnie ta moja ruda poswiata w sloncu ale nie zafarbuje

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
A może henną? Ona nie niszczy włosków, wręcz je wzmacnia
farbowalam henna w proszku i w kremie. Zabawy co nie miala. Wlosy fakt grube po niej sa, ale kazde mycie to brazowa woda, a nie powiem co na basenie sie dzieje. Podziekowalam po 3farbowaniach
Stary 2010-10-22, 12:49   #1097
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
mi bardzo, bo mam krecone, a czesto procuje i to masakra dla wlosow moich byla. Farbowalam na czekolaodwy braz, w pewnym momencie wychodzil prawie czarny, a ja mam jasna cere i wygladalam jak potworek plus odrosty i mix kolorow na glowie, sklonil mnie do dekoloryzacji. Po farbowalowam 2x, matrixem colorsync i kolestonem i bylam bardzo zadowolona, bo musialam zblizyc odrost do naturalnego, bo jak wiaodmo po dekoloryzacji ma sie mix na glowie
ja uwazam ze farbowanie to super sprawa, gdyby nie niszczenie wlosow i czestotliowsc oraz, ze baaardzo ciezko uzyskac chlopdny,popielaty braz o ktorym ja tak marze, a do czerwonosci doprowadza mnie ta moja ruda poswiata w sloncu ale nie zafarbuje

farbowalam henna w proszku i w kremie. Zabawy co nie miala. Wlosy fakt grube po niej sa, ale kazde mycie to brazowa woda, a nie powiem co na basenie sie dzieje. Podziekowalam po 3farbowaniach

Też bym nie chciała henną... Ale po farbie włosy też są przecież grubsze, chyba Na tych zdjęciach z Londynu masz ładny kolorek, moim zdaniem pasuje Ci taki A długo farbowałaś?
Słyszałam, że po farbie mogą wypadać i kruszyć się włosy Serio to tak wygląda? Ja zawsze chciałam zafarbować, żeby mieć je bardziej grubsze (bo mam gęste, ale jednak cieńkie włoski) , no i trochę ujednolicić mój kolor Bo ostatnio po wakacjach mam rozjaśnione włosy, ale tak jakby od połowy głowy

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-22 o 12:51
Stary 2010-10-22, 12:56   #1098
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Też bym nie chciała henną... Ale po farbie włosy też są przecież grubsze, chyba Na tych zdjęciach z Londynu masz ładny kolorek, moim zdaniem pasuje Ci taki A długo farbowałaś?
Słyszałam, że po farbie mogą wypadać i kruszyć się włosy Serio to tak wygląda? Ja zawsze chciałam zafarbować, żeby mieć je bardziej grubsze (bo mam gęste, ale jednak cieńkie włoski) , no i trochę ujednolicić mój kolor Bo ostatnio po wakacjach mam rozjaśnione włosy, ale tak jakby od połowy głowy
farba trwala jakis rok i 2miesiace. Mi sie wlosy kruszyly, lamaly, chodizlam czesto do fryzjera i coraz wiecej skracalam. Po kazdym farbowaniu garsc wlosow mi wypadala, wiec u mnie nie bylo zageszcze czy grubosci ich tylko, ze ja farbowalam wtedy sklepowymi. mimo, ze raz scielam wlosy radykalnie do ucha i tak byly w fatalnym stanie. Moje loki po prostu nie znosza farby, lamia sie i wygladaja jak jeden koltun. Ale to moje wlosy i moje doswiadczenia. Dlatego zazdroszcze tym, ktorzy farbuja i wlosy maja idealnie proste i blyszczace jak tafla
Stary 2010-10-22, 13:05   #1099
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
farba trwala jakis rok i 2miesiace. Mi sie wlosy kruszyly, lamaly, chodizlam czesto do fryzjera i coraz wiecej skracalam. Po kazdym farbowaniu garsc wlosow mi wypadala, wiec u mnie nie bylo zageszcze czy grubosci ich tylko, ze ja farbowalam wtedy sklepowymi. mimo, ze raz scielam wlosy radykalnie do ucha i tak byly w fatalnym stanie. Moje loki po prostu nie znosza farby, lamia sie i wygladaja jak jeden koltun. Ale to moje wlosy i moje doswiadczenia. Dlatego zazdroszcze tym, ktorzy farbuja i wlosy maja idealnie proste i blyszczace jak tafla

O matkoOo!! To mnie teraz na amen przestraszyłaś Chyba z mojego farbowania nici
W sumie nie umie sobie Ciebie wyobrazić w lokach, pewnie dlatego, że widziałam Twoje zdjęcia tylko w prostych... Masz jakieś?

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-22, 13:16   #1100
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
O matkoOo!! To mnie teraz na amen przestraszyłaś Chyba z mojego farbowania nici
W sumie nie umie sobie Ciebie wyobrazić w lokach, pewnie dlatego, że widziałam Twoje zdjęcia tylko w prostych... Masz jakieś?
hah, jaka ja jeste mskuteczna
w moim albumie albo na nk, tam mam stare jak mialam ciemne
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=70677
Stary 2010-10-22, 13:19   #1101
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Wątpie. Jedynie po szamponie tym na 28 myć bo obkleja on włosy przez co wydają się grubsze Raz farbowałam szamponem.. Co do wypadania to różne opinie.. Mi zaczęły wypadać od pierwszego farbowania w 3gimnazjum. Ale się nie zniechęciłam. Fakt moje włosy są teraz o połowę cieńsze A moja siostra farbuje co miesiąc od kilkunastu już lat i też jej strasznie wypadają a i tak ma ich baaaaardzo dużo na głowie
Teraz mam przerwę w farbowaniu od kwietnia bo wyszły mi czarne i chce zejść z tego koloru Także mam już spory odrost i jak moje koleżanki mówią nie widać, że to odrost a pasemka
Stary 2010-10-22, 13:38   #1102
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
hah, jaka ja jeste mskuteczna
w moim albumie albo na nk, tam mam stare jak mialam ciemne
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=70677

Nk mi nie działa, bo jestem w pracy, a tutaj mam zablokowaną tą stronę -.-' W prostych Ci ładniej Tak to jest, jak ktoś ma proste to chce mieć kręcone, a jak ktoś ma kręcone, to marzy o prostych

zielone_oko A taki szampon jakie daje efekty? Jak po farbie? Kompletnie się nie znam

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-22, 13:42   #1103
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Nk mi nie działa, bo jestem w pracy, a tutaj mam zablokowaną tą stronę -.-' W prostych Ci ładniej Tak to jest, jak ktoś ma proste to chce mieć kręcone, a jak ktoś ma kręcone, to marzy o prostych

zielone_oko A taki szampon jakie daje efekty? Jak po farbie? Kompletnie się nie znam
Różnica jest taka że szampon nie wnika w strukturę włosa tak jak farba. Po farbie masz odrosty a po szamponie nie, bo wypłukuję się on równomiernie.
Stary 2010-10-22, 13:47   #1104
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Różnica jest taka że szampon nie wnika w strukturę włosa tak jak farba. Po farbie masz odrosty a po szamponie nie, bo wypłukuję się on równomiernie.

Ale kolor wychodzi "wyraźny"? Aha, czyli po szamponie można wrócić do swojego naturalnego koloru bez problemu?

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-22, 13:55   #1105
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Ale kolor wychodzi "wyraźny"? Aha, czyli po szamponie można wrócić do swojego naturalnego koloru bez problemu?
A farbowałam Palette także kolor był ciemny i wyraźny.. No aż tak do końca się nie wróci do naturalnego bo jakąś poświatę po sobie zostawia
Ale Palette nie polecam
Stary 2010-10-22, 13:59   #1106
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
A farbowałam Palette także kolor był ciemny i wyraźny.. No aż tak do końca się nie wróci do naturalnego bo jakąś poświatę po sobie zostawia
Ale Palette nie polecam

Ahhh w sumie sama nie wiem co z tym farbowaniem Może jutro pooglądam w sklepie jakieś szampony. Ale dziękuje, że odpowiedziałaś na moje pytania, trochę Cię pomęczyłam

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-22, 14:02   #1107
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Ahhh w sumie sama nie wiem co z tym farbowaniem Może jutro pooglądam w sklepie jakieś szampony. Ale dziękuje, że odpowiedziałaś na moje pytania, trochę Cię pomęczyłam
Spoko jak coś wiem to przecież chętnie pomogę
Stary 2010-10-22, 14:25   #1108
CABIN CREW

Cytat:
chyba tak do konca to Ci wlosy do naturalnego nie wrócą.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-22, 14:48   #1109
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Kobietki już jestem w swoim własnym domku, strasznie się cieszę Dziś o siebie po ludzku w końcu zadbam!

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 15:06   #1110
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Kobietki już jestem w swoim własnym domku, strasznie się cieszę Dziś o siebie po ludzku w końcu zadbam!
ale Ci zazdroszczę, ja dopiero za tydzień bede....

caate zdradź sekret idealnego wyglądu swoich brwi

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości