|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Polly, fajny ten sklep, coś zalinkowała
|
|
|
|
#2612 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
TŻ już przyzwyczajony do jej zrzędzenia i się nawet nie odzywa ale ja jakoś nie umiem znosić narzekania bez słowa. No coś trzeba odpowiadać choćby to miało być w kółko "trudno, mi się podoba" ![]() Pomijając fakt, że z pasujących odcieni w sklepie był do wyboru kolor sraczkowaty albo ten, który wzięłam czyli jakiś tam beż Aaa, szkoda słów na teściową, niech przemówi fakt, że brała już dwa rozwody a i syn szybko wyemigrował na swoje
|
|
|
|
|
#2613 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Wyrachowana wiedźma ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo, żeby nie czuła się zaproszona, po co ma się męczyć ![]() A framugi w tym samym kolorze co ściana to jakiś dziwny pomysł, jeszcze tak nie widziałam I jak tak sobie wyobrażam to wcale mi się nie podoba
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2614 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
phi ![]() tez mam fajny mymłon i nie tylko ![]() w dodatku prawziwy nagle im sprzedaz wzrosnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-22 o 11:55 |
|
|
|
|
#2615 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Red, no masakra jakaś
co za babol ![]() A mnie nie wiem co dobiło, jest mi zimno, źle, czuję się sama i w ogóle czuję że moje życie będzie już od tej pory aż do końca jedną wielką zimną beznadzieją.... tzn. część mnie tak czuje, druga część jest względnie normalna, tylko że jakoś nie mam siły na zwalczenie złych myśli.... Wracam pod kołdre do LOTRa, nie mam siły sprzątać...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Nindżopesz
|
Polly, nie mówię, że nie
![]() Dobra, lece, pa
|
|
|
|
#2618 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hej wariaci
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2619 | |
|
|
Cytat:
![]() Normalka po rozstaniach, zwłaszcza jak się tak długo było razem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo małej Tru nie ma się gdzie w fałdki wrzynać ![]() poka Cytat:
![]() Wiem, co czujesz... I powiem krótko: bierz się w garść i wyp****laj, bo zimna beznadzieja to moje miejsce ![]() Im dłużej będziesz tam siedzieć, tym coraz mniej będzie się chciało wyjść ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-22 o 12:11 |
||
|
|
|
#2622 |
|
Wpisz tu zomzing
|
na szafionie jeden dziewczak pyta, gdzie kupić zakolanówki
takie zwykłe, czarne, nic pasionego
|
|
|
|
#2623 |
|
|
Fałdki to u mnie towar deficytowy
Tak!!!
|
|
|
#2625 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Możemy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do pogrubionego, jak przyjdzie next time od razu jej zaproponuj piwo albo nawet dużo wody, szybciej od Was pójdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Wy produkujecie posty, od rana 4 strony przybyło ![]() Nie da się więcej?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||||
|
|
|
#2627 |
|
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kcem, ale żebym jeszcze w tym roku zdążyła to wszystko przeczytać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-22 o 12:26 |
|
|
|
|
#2629 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
chosi mi o to ze mymłon is mymłon, kazdy jest dobry, a modelkowy jest śtućny Cytat:
![]() sasasasa Cytat:
no fiesz..jak chciałam kolanowki kabaretki to musiałam sie az do galeri pofatygowac...i ledwo były (ostatnio pare wzielam) a nie posiadasz?
|
|
|
#2630 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no ba
w moim wykonaniu stanior to najszaleńsze szaleństwo jak bym się dokładnie nie mierzyła i nie dopytywała, zawsze 9/10 nie pasuje ![]() i jeszcze mnie najszło na to ale to już takie bardziej praktyczne ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- powiedzmy, że mam 1
|
|
|
|
#2631 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
o fuj-te zakolanowki do tych botkow wygladaj gooopiio
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
na mnie tez stajniki nie pasuja...i ch-dze w niepasujacych ![]() Cytat:
ooooo'moze damy na syafe ten zestawik ![]() powiedzmy, że mam 1 [/QUOTE]
|
|
|
#2632 |
|
Wpisz tu zomzing
|
chodzę zasadniczo bez, chyba, że idę na niuchy jak jest Winter
to wtedy wkładam ten 1 pasujący
|
|
|
|
#2633 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o kruca fuks+klawiatura mi sie podmienila
wsyzstko mam gdyie indyiej+np to jest dwukropoek+ł retz ŁeekŁ ooo+naet nie mofe yrobicmamoooooo ŁcrzŁ
|
|
#2634 |
|
Wpisz tu zomzing
|
mymłon i peleryna to za mało na zestaw
![]() bosh, wyobraziłam sobie Tru w tym ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- nacis razem Ctrl i Shift, jednocześnie |
|
|
|
#2635 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ŁheplŁ
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- proba klawiatury ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- miciel-loffffciam ciem uff...alem sie przeraziła
|
|
#2636 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2637 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() wracajac do tematu: pomijajac okolicznosci szczezgólne-to jak chodzic bez ...bez to ja mam kompletny bezcyc
|
|
#2638 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i nie ma cyca - nie ma problemu
|
|
|
|
|
#2639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeno drogie ![]() To se kupiłam pare metrów satyny za 4 dychy i uszyłam sama moze nie będzie się tak ciągnąć po ziemi i tytłać z błocie, ale na ciastla ujdzie Cytat:
Cytat:
|
|
#2640 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no nie fiem,niefiem...jakis fijut by sie przydał chociaz jako rekompensata
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- o mamo-przypomnialo mi siem-widzialam to kiedys
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

wstyd to jest być takim babiszczem nieużytym jak ona, do pomocy jej nie było ani do niczego tylko do krytyki, weź spuść wiedźmę z tego 9-tego piętra.

Albo, żeby nie czuła się zaproszona, po co ma się męczyć
I jak tak sobie wyobrażam to wcale mi się nie podoba 

co za babol 

takie zwykłe, czarne, nic pasionego