Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-22, 14:15   #1111
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Ja posprzątałam w pokoju, wykąpałam się i teraz siedzę sobie z maseczką na twarzy i oglądam powtórkę Tancerzy
Stary 2010-10-22, 14:48   #1112
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

ha! a ja byłam dziś u fryzjera i jestem bardzo zadowolona, bo nie byłam już od czerwca. miałam sianowate końcówki, strasznie cienkie do łopatek i grzywkę do ... brody! a teraz tak ładnie!

oto i ja!

a poza tym weszłam dziś do lumpka i kupiłam taką materiałową narzytkę rękaw 4/5 bym powiedziała na guziki, długa dość z przodu i granatowa za 4zł
Stary 2010-10-22, 15:02   #1113
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
judus dziekuję za przypomnienie mam nadzieję, ze za pół roku będę mogła zrównać włosy
na pewno będziesz mogła ja dziś byłam u fryzjera i dopiero tam zauważyłam mój odrost od lipca urosło mi ok 6cm chyba

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

judus pewnie, że warto. Była to moja pierwsza książka F. Moccia, ale jestem nią zachwycona i ekranizacją jej też. Niestety nigdzie nie można znaleźć napisów do drugiej części, w wypożyczalni też nie znalazłam. Nawet z książką jest problem. W sumie to są uroki nieangielskich książek, czy filmów.
dziękuję to w takim razie musze znowu na nią zapolować, ale potem dopiero obejrzę film
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziekuję
a ja jak widzę was tutaj w wątku i tyle ładnych dziewczyn na ulicach to zawsze myślę że ja to okropnie wyglądam....
rudy miałam przez dwa lata lubiłam sie w tym kolorze ale musiałam sporo rozjaśniać swoje naturalne włosy do niego a że teraz jestem na etapie intensywnego dbania o kudełki i zapuszczania doszłam do wniosku że jakaś ciemna farba będzie je mniej niszczyła niż rozjaśnianie.....
farba już kupiona za tydzień będę znowu ciemna

ja dziś w planach mam mega spamowanie a poza tym- również spamowanie mojego pokoju bo to co się w nim dziej woła o pomstę do nieba
ogólnie to źle się dziś czuje, nie poszłam na zajęcia....

byłam tylko na chwile w rossmanie, kupiłam wygładzający olejek do ciała nivei za 9,99 i dostałam mały krem nivea w gratisie
dziś pytałam fryzjerki o te rudości na mojej głowie i powiedziała że ona by nie rzyykowała bo moje włosy są zdrowe a własnie musiałaby mi je rozjaśnić, albo lżejsza dla nich opcja żeby zrobić dużo pasemek rozjaśniaczem a na nie farbę dopeiro ale nie wiem czy mi się ten pomysł podoba, tylko strasznie szkoda mi że ciągle w tym samym kolorku się pokazuję wogóle jak tylko zobaczyła moje odrosty to zaproponowała jakieś farnowanie cos tam na k i miałąm dopytać o co chodzi ale zapomniałamw iem tylko że kolor się rónomiernie spłukuje i odżywia to włosy i że bez amoniaku a cena do 100zł..wiecie może o co mogło jej chodzić?
Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
ha! a ja byłam dziś u fryzjera i jestem bardzo zadowolona, bo nie byłam już od czerwca. miałam sianowate końcówki, strasznie cienkie do łopatek i grzywkę do ... brody! a teraz tak ładnie!

oto i ja!

a poza tym weszłam dziś do lumpka i kupiłam taką materiałową narzytkę rękaw 4/5 bym powiedziała na guziki, długa dość z przodu i granatowa za 4zł
bardzo ładnie widać jakie zdrowe są to od razu ładniejsze, moich też dziś trochę poleciało, miałam juz takie do połowy pleców, oczywiście z długości nie miało pójść dużo ale jednak za to mam ich taaaak duuuużo że chyba nigdy tyle nie miałam ale dla mnie trochę za krótko bo miałam jednak dosyć zdrowe kocówki, no wzięła za nie 30zł u mnie zapłaciłabym tyle za 2-3 ścięcia
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 15:18   #1114
EwCiA000
Zadomowienie

Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??

TŻ 13.12.2010

No one is perfect...We're just people- not angels
EwCiA000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 15:19   #1115
samaraNW
Zakorzenienie

witam
nie ma dziś zbyt dobrego humoru boli mnie głowa,jestem przemęczona psychicznie

starłam sobie naskórek z pięt i jestem w szoku,że tyle skóry mi się cały czas tam łuszczy. chyba już zawsze będę miała brzydkie stopy,na szczęście tylko od spodu

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??
witaj to Twoje włosy na av?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 15:19   #1116
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej ja byłam na zakupach w rosmanie
potem jak wrócę do domku napisze co kupiłam, bo jestem chwilowo u mojej mamci

fajne promocje są w rosmanie, np. szampon baybydrem i krem nagietkowy z tej firmy
Stary 2010-10-22, 15:20   #1117
EwCiA000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witaj to Twoje włosy na av?
tak

TŻ 13.12.2010

Stary 2010-10-22, 15:29   #1118
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

oto i ja!

Bardzo ładnie wyglądasz

Ogólnie nie zapytałam nawet czy pozwolicie, że się trochę poudzielam ?

Edytowane przez zielone_oko
Czas edycji: 2010-10-22 o 15:30
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 15:35   #1119
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja dziś wcześniej ze szkoły się wyrwałam - na 12:30 miałam do dentysty, bo mnie znów tak okropnie bolało, że poszłam na chwilę
Ale potem wróciłam do domu, zjadłam obiad i miałam wejść na komputer, bo czekałam na Tż'a, ale postanowiłam "na chwileczkę się położyć" i spałam jakąś godzinę, aż Tż mnie obudził Ale oczywiście, żeby nie był tak cudowny dzień - Tż mnie trochę podbuzował, on zdenerwował się na mnie okropnie i jak zwykle w takich momentach po prostu wyszedł Zapewne czekał, aż ja do niego zadzwonię, jak to zwykle bywa po takich typu sytuacjach, ale po raz pierwszy w życiu miałam to gdzieś i zero ochoty żeby zadzwonić i on napisał sms'a, a że nie lubię odpisywać, to zadzwoniłam i on dalej swoją gadkę, no i najprawdopodobniej dzisiejszy dzień spędzamy osobno - ja się prosić nie będę i przepraszać, jak nie było mojej winy, mam to totalnie gdzieś. Tylko, że on zapomina, że zazwyczaj tylko weekend dla siebie mamy, no ale cóż - jak woli

Kurdę, znowu Wam tu marudzę na ogólnym Ale musiałam się wygadać Ponadrabiam Was później, aktualnie muszę ogarnąć pokój, bo trochę by mu się to przydało

Miłego piątkowego() popołudnia

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 15:36   #1120
loluska
Zakorzenienie

Cześć ślicznoty jak się cieszę że weekend ciężki tydzień mam za sobą, dobrze że wolne, odpoczniemy wszystkie

judus pokaż się w nowej fryzurce
nie wiem czy dobrze zrozumiałam , ale zapłaciłaś 30 zł za podcięcie włosów??

Cytat:
Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??
jasne witaj

hanamici
super wyglądasz

angelwithoutsoul

ja pierwszy raz włoski zafarbowałam na zeszłych wakacjach i od tego czasu wypadają mi włosy, a nie miałam z tym nigdy problemu ;/ przez ostatni rok bez względu na to czy farbowałam czy też nie włosy leciały... a farba nawet trwała trzymała mi się na włosach max 3 tygodnie...
a farbowałam włosy tylko do święta może ze 3 razy w przerwach kilkumiesięcznych jedyny plus to tak że nie doczekałam się nigdy odrostów bo farba równomiernie spłukiwała się z włosów, szkoda tylko że w ciągu kilki dni kolor tracił już swoją głębie... dlatego na razie zaprzestałam i nie farbuje...

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny, kupiłam go jutro go wypróbuje, ale swoim pędzlem

to dobrze, zaraz zrobię sobie jeszcze jedna
ja dziś kupiłam odzywke isany rozowa i silver shampoo, zaraz ide umyć nim włoski, prawie cały dzień chodzę z tym serum ochronnym z dove

też mam tą odżywkę ładne włoski po niej są bałam się że po tym jak wymęczyłam je w sobotę najpierw lokówką, w niedziele suszarką i prostownicą będę musiała je dłuuuugo regenerować, ale włoski są śliczne z szamponu z isany nie jestem zadowolona, natomiast odżywka fajna daj znać jak sprawuje sie u ciebie.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 16:13   #1121
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
a wiec tak moja droga musisz wejsc na stronke WIZZ AIR i tam pise jakie lotnisko, ja w Londynie jeszcze nie bylam, ale z WIZZ AIR latam do Paryza, jestem pewna ze WIZZ AIR pleci gdzies na najnmniejsze lotnisko KOLO LONDYNU , ale z kazdego lotniska bedziesz miala autobus do CENTRUM, tak jest w moim przypadku z Paryzem, lece na male lotnisko potem bus za 15 euro bo dojezdza sie jesczze z 1 h 30 min do centrum, jesli cxhodzi o wyprzedaze to we wszystkich sklepach sa w lutym i styczniu! po 80 procent, 70, nie to co w Polsce pisze 80 a bluzka raptem przeceniona z 3 zlote xD dlatego ja sie wybuieram tym razem do Angli, hostel znajdziesz pytajac na forach itp, albo w INternecie, jak juz bedziesz wiedziala gdzie bus cie wysadzi mozesz poszukac Jesli chodzi o Paryz to ja zawsze na nogach bo sklepy sa w centrum , centra handlowe tez w Angli naprawde nie wiem, ale zawsze mozna wziasc autobus Ja wylatuje zawsze z KATOWIC, ceny hoteli? mysle ze drogie lepsze sa HOSTELE, chodzi tylko o przenocowanie, z 8 funtow bedzie za noc, chociaz ja w Hiszpani w Barcelonie placilam 5 euro, ale musisz popytac na forum, dziewczyn ktore mieszkaja w Londynie zawsze moga Ci cos polecic!
Okay, dziękuję, bardzo mi pomogłaś No właśnie mam zamiar jechać w styczniu, bo wtedy śląsk ma ferie zimowe i są bilety do Londynu tanie No właśnie muszę popytać wszystkich bo ja ciemna jestem jeśli chodzi o wyjazd do Londynu Jeszcze moja przyjaciółka musi mnie zabrać do Berlina
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 16:40   #1122
samaraNW
Zakorzenienie

tak piszecie o Paryżu,Londynie, Barcelonie,że aż sama chcę tam pojechać najbardziej do Barcelony,a na wiosnę/lato do Paryża
Stary 2010-10-22, 17:11   #1123
loluska
Zakorzenienie

a dla mnie jest to nierealne tak pojechac sobie na zakupy np do Paryża... takie odległe hehe

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 17:18   #1124
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
a dla mnie jest to nierealne tak pojechac sobie na zakupy np do Paryża... takie odległe hehe
mi wcale zakupy się tam nie marzą tylko zwiedzanie
Stary 2010-10-22, 17:28   #1125
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
tak piszecie o Paryżu,Londynie, Barcelonie,że aż sama chcę tam pojechać najbardziej do Barcelony,a na wiosnę/lato do Paryża
Cytat:
ja nie wybaczyłabym sobie, gdybym w najbliższe wakacje nie poleciała do Paryża i dlatego chcę z TŻ tam lecieć na 10 dni w końcu po coś uczę się tego języka, prawda?

a, i dziękuję za miłe słowa. na żywo wygląda o wiele lepiej ^^

dziś przychodzi do mnie na noc Tż, co by się troszkę zrelaksować, liczę na jakiś super świetny masaż
Stary 2010-10-22, 17:53   #1126
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

oto i ja!

bardzo ładnie- jakie zdrowe te włoski

Cytat:
Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??
witaj ale włosy.... pisz od razu jak je pielęgnujesz

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane
A ja dziś wcześniej ze szkoły się wyrwałam - na 12:30 miałam do dentysty, bo mnie znów tak okropnie bolało, że poszłam na chwilę
Ale potem wróciłam do domu, zjadłam obiad i miałam wejść na komputer, bo czekałam na Tż'a, ale postanowiłam "na chwileczkę się położyć" i spałam jakąś godzinę, aż Tż mnie obudził Ale oczywiście, żeby nie był tak cudowny dzień - Tż mnie trochę podbuzował, on zdenerwował się na mnie okropnie i jak zwykle w takich momentach po prostu wyszedł Zapewne czekał, aż ja do niego zadzwonię, jak to zwykle bywa po takich typu sytuacjach, ale po raz pierwszy w życiu miałam to gdzieś i zero ochoty żeby zadzwonić i on napisał sms'a, a że nie lubię odpisywać, to zadzwoniłam i on dalej swoją gadkę, no i najprawdopodobniej dzisiejszy dzień spędzamy osobno - ja się prosić nie będę i przepraszać, jak nie było mojej winy, mam to totalnie gdzieś. Tylko, że on zapomina, że zazwyczaj tylko weekend dla siebie mamy, no ale cóż - jak woli

Kurdę, znowu Wam tu marudzę na ogólnym Ale musiałam się wygadać Ponadrabiam Was później, aktualnie muszę ogarnąć pokój, bo trochę by mu się to przydało

Miłego piątkowego() popołudnia

marudź do woli

ja byłam na zakupach, takie podstawy do domu... a teraz mi się kolacja piecze.. sprzątania pokoju nie było- za to zrobiłyśmy sprzątanie domu, łazienka meeeega czysta dziś będzie spamowanie

dokupiłam sobie jeszcze jedno opakowanie farby, już za tydzień bede miała nowe włoski

w ogóle to skończyła mi się belissa a nie mam kasy na jakiś suplement... chciałabym vitapil ale to nie na moją kieszeń.. dopiero za tydzień będę mogła sobie kupić....wrrr...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 19:05   #1127
EwCiA000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
witaj ale włosy.... pisz od razu jak je pielęgnujesz
dziękuję ale takich długich nie mam jak na zdjęciu
maski dolce anti-age i latte, skrzypovita, herbal nawilżenie po brzegi, a teraz czekam na przesyłkę, bo zamówiłam olej kokosowy i spray tresemme do prostowania

TŻ 13.12.2010

Stary 2010-10-22, 19:45   #1128
hermiona17
Raczkowanie

http://www.lipsy.co.uk/store/keyword...irstitem-is-33

dlaczego u nas w Pl nie ma takic ubran ;(((((((((((((((((((((((( ((((((

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 19:52   #1129
Integirl
Rozeznanie

ja dzisiaj znowu tak na szybko (wogóle stwierdziłam że chyba źle gospodaruje czasem i tak potem wychodzi ) , byłam na zakupach kupił to co na zdjęciu . Robiłam sałatki i trochę sprzatałam bo jutro przychodzą goście do rodziców. A teraz planuje prysznic z użyciem takiej fajnej myjki , która daje lepszy efekt niż peeling, potem mycie twarzy nowym żelem z uzyciem szczoteczki i potem krem , musze też coś z paznokciami zrobić bo lakier mi odprysnał , a że są ładne i długie to też nalezy im się sowita pielegnacja mykam to zrobić : *pozdrawiam
Stary 2010-10-22, 19:58   #1130
agusiownik
Zakorzenienie

jestem strasznie zmęczona, ale mam w planach porządne spa, szczególnie porobić maseczki
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 20:25   #1131
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja własnie siedziałam z farbą na włosach i idę ją już zmyć
i zrobię sobie spamowanko i wejde i wszystko napisze
Stary 2010-10-22, 20:27   #1132
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??
czesc Ewcia pewnie

Cytat:
Cześć ślicznoty jak się cieszę że weekend ciężki tydzień mam za sobą, dobrze że wolne, odpoczniemy wszystkie

judus pokaż się w nowej fryzurce
nie wiem czy dobrze zrozumiałam , ale zapłaciłaś 30 zł za podcięcie włosów??

jasne witaj

hanamici
super wyglądasz

angelwithoutsoul

ja pierwszy raz włoski zafarbowałam na zeszłych wakacjach i od tego czasu wypadają mi włosy, a nie miałam z tym nigdy problemu ;/ przez ostatni rok bez względu na to czy farbowałam czy też nie włosy leciały... a farba nawet trwała trzymała mi się na włosach max 3 tygodnie...
a farbowałam włosy tylko do święta może ze 3 razy w przerwach kilkumiesięcznych jedyny plus to tak że nie doczekałam się nigdy odrostów bo farba równomiernie spłukiwała się z włosów, szkoda tylko że w ciągu kilki dni kolor tracił już swoją głębie... dlatego na razie zaprzestałam i nie farbuje...

też mam tą odżywkę ładne włoski po niej są bałam się że po tym jak wymęczyłam je w sobotę najpierw lokówką, w niedziele suszarką i prostownicą będę musiała je dłuuuugo regenerować, ale włoski są śliczne z szamponu z isany nie jestem zadowolona, natomiast odżywka fajna daj znać jak sprawuje sie u ciebie.
szamponu tez nie uzywalam, ale odzywki baardzo lubie

hanamici masz super fryzurkę!

dostałam dziś zdjęcia z wesela, jutro wstawie któreś

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 20:30   #1133
zielone_oko
Zakorzenienie

Widziałyście to http://www.papilot.pl/moda/10326/Raj...a-furore.html?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 20:32   #1134
buahhot
Marcelover ♥♥♥

za chwile bede ogladac film "Kołysanka", polski film widziała któraś?

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
co oni wymyslili to taniej po prostu przestac sie golic, niz kupowac rajstopy z imitacja wlosow

Stary 2010-10-22, 20:32   #1135
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
za chwile bede ogladac film "Kołysanka", polski film widziała któraś?
Byłam w kinie na tym
Ten maluch jest przesłodki
Stary 2010-10-22, 20:34   #1136
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Byłam w kinie na tym
Ten maluch jest przesłodki
cos mi sie wydaje ze ten film byl wyswietlany w kinach w okolicach premiery Alicji w Krainie Czarów, miałam iśc na niego ale nie wyszło dziś nadrobie

Stary 2010-10-22, 20:39   #1137
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
cos mi sie wydaje ze ten film byl wyswietlany w kinach w okolicach premiery Alicji w Krainie Czarów, miałam iśc na niego ale nie wyszło dziś nadrobie
ja widziałam,byłam na tym w kinie w styczniu. film bardzo dobry, fajny humor, trochę się powoli rozkręca,ale potem niezły polew
Stary 2010-10-22, 21:01   #1138
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Byłam dzisiaj na solarium, a zaraz bd wybielać ząbki

Cytat:

oto i ja!

Jakie zdrowe włoski

Cytat:
Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??
Jasne witamy

Cytat:
angelwithoutsoul
O reeetyy... nie zdawałam sobie sprawy jak to wygląda

Cytat:
O feeessstt

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 21:03   #1139
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

padłam....

jakoś tu dzis spokojnie na wątku...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 21:07   #1140
samaraNW
Zakorzenienie

te rajstopy imitujące owłosienie,to chyba największa głupota,jaką można było wymyślić chociaż większą głupotą jest kupienie sobie takich
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości