|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
________________ 'No, I don’t care her breath is in Your hair.'
Nie, nie obchodzi mnie jej oddech wśród Twoich włosów. 'Give me life back.' Zwróć mi moje życie. 'You say she loves You, more than me.' Twierdzisz, że ona kocha Cię bardziej niż ja. 'how blind can he be? someday he'll see, that he wasn't meant for me.' Jak on może być taki ślepy? Pewnego dnia zobaczy, że nic dla mnie nie znaczył. 'He won't look at me. He pretends it's okay. But how much can he handle?' Nie spojrzy na mnie. Udaje, że jest dobrze. Ale jak dużo może unieść?
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Przyczajenie
|
* Mam rozkminy lepsze niż rozmowy w toku *
*Pieprzę to wszystko jak się uśmiechasz* * Nazwijmy to po imieniu, Jest całym moim światem* *"Tego pragnie morderca Twoich mysli i czasu" * |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Raczkowanie
|
Gdybyś wiedział, co dzieje się w moim brzuchu na Twój widok, omijałbyś mnie szerokim łukiem. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Raczkowanie
|
'Czuła wielką siłę, która odradzała się w niej z każdym dniem..
I tak poprostu odczuwała niezobowiązujące szczęście, kiedy trzymał ją za rękę.' 'chcę być tą o której pamiętasz .. w każdej minucie.' 'Chcę chłopaka, który... trzymałby moją rękę bez przerwy, nie pozwoliłby mnie skrzywdzić. Rzuciłby we mnie pluszowym misiem, gdybym zachowywała się idiotycznie, a potem obdarowałby mnie milionem całusów. Robiłby z siebie idiotę tylko po to, bym się uśmiechnęła. Opowiadałby o mnie swoim przyjaciołom z uśmiechem na ustach. Kłóciłby się ze mną o głupie rzeczy, by potem przepraszać mnie kupując kinder niespodzianki. Liczyłby ze mną gwiazdy. Byłby moim najlepszym przyjacielem. I nigdy, przenigdy nie złamałby mi serca' 'witam cię w czasach, gdzie depresja jest częstsza niż przeziębienie.' 'wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy przejść jeszcze raz?' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-10-22 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zadomowienie
|
dziękuje ![]() ________ Buy a new face Start a new race Kup nowe oblicze zacznij nowy wyścig -jakiego koloru jest twoje życie ? -wyblakłe.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-10-22 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak miło... ![]() Dziękuję.! ! ! ![]() *** Tak cholernie tęsknię *** Czasami mam ochotę iść w cholerę, ale nie wiem jak tam dotrzeć. *** Tak. Kocham Cię. I nie robię z tego tajemnicy. Po prostu też naucz się mnie kochać. będzie dobrze. <taaaa. malutki fragment mojej rozmowy z przyjacielem> ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-22 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zadomowienie
|
dziękuję : *
rzeczy, które na pozór wydają się banalne teraz są nie do zrobienia
zła dziewczyna zła bo pragnie być kochana więc pokaż mi, że potrafisz kochasz bądź królikiem doświadczalnym pokaż, że nie wszyscy faceci są świniami ♥♥♥
#4178 |
Rozeznanie
|
[/QUOTE]Pierniczki moje cudowne! ♥♥♥
Nie potrafię pożegnać się z dniem wczorajszym. Brak słów by mówić, brak powodów by zwątpić. Powódź szczęścia wylała się na mnie. 'Jesteś jedyną rzeczą jaką potrzebuję, ponieważ jesteś wszystkim czego potrzebuję.' Prowadź mnie swoją drogą. Dusza zamieniona w kamień. Pielęgnujmy pierwszy pocałunek.
![]() |
#4179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tłumaczysz opisy rób to dokładniej, bo całkiem przekręcasz znaczenie tych zdań. Give me life back. / zwróć mi życie, a nie zwróć mi moje życie gdyż nie ma tam nigdzie "my" someday he'll see that we wasn't meant for me. / kiedyś zobaczy , że nie był mi pisany.
![]() |
#4180 |
Rozeznanie
|
Bo co by było, gdybym nie złapała cię za rękę ? A nawet jeśli ty nie powiesz mi że mnie kochasz, ja zrobię to za ciebie . I będę tu stała, aż wyjdziesz i ze mną porozmawiasz . Czy potrafiłbyś o 3 nad ranem przyjść do mnie z zamkniętymi oczyma? Czy potrafiłbyś powiedzieć mi że mnie kochasz przy swojej mamie? Czy potrafiłbyś ograniczyć dla mnie byś palenie papierosów? No zastanów sie, czy potrafiłbyś to wszystko zrobić? DLA MNIE ?
#4181 |
Raczkowanie
|
" jesteśmy bohaterami własnych słabości!
Bo tak zostałam wychowana. Wielka, *******ona dama ! Ze skrzywionym charakterem ! mam dziwne przeczucie, że to ma sens i może się udać . to zrządzenie losu kieruje tym wszystkim. ty jesteś tylko mechanizmem wykonującym co trzeba. tu nikt nie wygra! zniszczyłeś swoje życie, to teraz chcesz zniszczyć moje . ? nasz tok myślenia jest ograniczony do minimum.. zmiana nastawienia w kontaktach międzyludzkich. wyluzuj, bo inaczej popadniesz w paranoje ej mała, rozmazał Ci się smutek pod oczami .. "
`chciałabym , żebyś chociaż raz nie potrafił sobie odmówić mnie , tak jak piwa , imprez i kumpli. ` by myCh ; * Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-10-22 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Raczkowanie
|
mówisz, ze mnie nie chcesz, bo słodka nie jestem
pachniesz mi poziomkową gumą rozpuszczalną czasem jeszcze boli mnie po lewej stronie klatki piersiowej zepsułeś mnie. Najpierw pozbyli się dealerów. Później pozbyli się prostytutek. Później odstrzelili włóczęgów i bili i walili dziwaków. Atakowali nas podejrzeniami i strachem, nie podnieśliśmy głosu, nie zrobiliśmy awantury. Zabawne, nikt nie został by nas ostrzec, kiedy przyszli po nas. Potrzebuję jeszcze więcej zmian. Chcę swobodnie oddychać Dziewczyny bawią się barbie w dzieciństwie. Chłopców - lalki interesują trochę później. I nie chcę innej zabawki, chcę akurat tego misia.! jednorazowo budzę się przy tobie i zasypiam. poszukując swego miejsca, gdzie być może znajdę fragment szczęścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
wyrzuciłam do kosza ostatnie strzępki naszych wspomnień.
ona miała piegi. uśmiech na twarzy, a w sercu ból. zatraćmy się w sobie, straćmy dla siebie głowę, postradajmy zmysły... zaplątajmy się w sieć uczuć, pozwól mi krzyczeć ze szczęścia, niech cały świat wie, że jesteś... nie odchodź, nie teraz, nie teraz, gdy zdążyłam pokochać cię znowu...
#4184 |
Przyczajenie
|
DZIĘKUJE .
![]() ' czas pokazał , że szczęście nie dane było nam . '
' różnica jest jedna : ty pijesz i wtedy przypominasz sobie o mnie , a ja piję , żeby o Tobie zapomnieć . ' ' nawet powietrze nie wypełnia pustki po tobie ' Rozmyj się ze mną razem po ścianach, wypełnimy pustkę, która wypełniała mnie od rana, razem rozumiemy się, popatrz już nie widzę nikogo poza Tobą. wiesz, jak Cię kocham? tak, jak mówią że się nie powinno. obsesją, pragnieniem , wariacko. bądź przy mnie gdy będzie naprawdę źle. gdy wszystko będzie się sypało. gdy będziemy się nawzajem nienawidzić. gdy najmocniej będę Cię potrzebowała. ![]()
#4185 |
Raczkowanie
|
soniss - dzięękuję
![]() ______________
Wciąż szukam swojego życia. Jesteś całym moim życiem, światem i wszechświatem. Boże, nie przejmuj się mną. Jestem tylko małym człowiekiem, któremu wyrwano serce.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Raczkowanie
|
![]() Widzę jak latają za Tobą te niunie, robiąc wszystko by na zwrócić siebie Twoją uwagę. Ty mimo wszystko nawet na nie nie patrzysz, w czasie kiedy one dosłownie zjadają Cię wzrokiem, jesteś niewzruszony. A wiesz co daje mi prawdziwą satysfakcje? Twój uśmiech. Bo to do mnie szczerzysz ząbki gdy Cię mijam, ja, zwykła dziewczyna a nie te zrobione lalki w skąpych strojach. Uwielbiała na niego patrzeć gdy się na czymś skupiał, podpierał wówczas delikatnie podbródek dłonią, robiąc niesamowicie słodką minę. Nawet tak drobnymi zachowaniami potrafił sprawić by nie mogła od niego oderwać oczu.
![]() |
#4187 |
Raczkowanie
|
#4188 |
Raczkowanie
|
Maniuuur, naiwnie__ , soniss
![]() mimo tego,że powiedziałeś mi,że już mnie nie kochasz,że wprost nienawidzisz. ja wiem,że i tak przyjdziesz i będziesz czekał pod drzwiami do momentu,aż ja powiem ci,że wybaczam. ale uwierz mi,że już nigdy nie usłyszysz z moich ust takiego słowa.. powiedziałam sobie,że idę na spacer,na spacer po moim życiu. to był krótki spacer,bo przecież nie żyję nie wiadomo ile. moje spacery zazwyczaj były ekscytujące a ten,przypominał mi coś takiego jak piątkowe lekcje. tylko,że na lekcjach nie potykałam się wciąż o cierpienia. -wiesz co to jest cierpienie? jeśli wiesz,to wytłumacz mi. -nooo,to jest tak jeśli kogoś boli coś od środka.. -game over. cierpienie to jest takie coś,co ty zadajesz mi notorycznie! niczym błędny wędrowiec podróżuję po ścieżce usłanej bólem.. jesień,i znowu jakąś rzecz,pora roku czy cokolwiek innego przypomina mi ciebie. nie wiem dlaczego tak się dzieje,przecież wyrzekłam się tego uczucia,które było kiedyś. ale dostatecznie ono jeszcze nie wygasło. bolą mnie oczy,od całonocnych wylewów lawin łez,niczym wulkan pulsują one we mnie,i wystarczy jedna myśl,jedno tylko twoje imię a on wybucha. trudno go zagasić.. dlaczego zostawiłaś mnie wtedy,kiedy najbardziej cię potrzebowałam? czy ja zrobiłam cokolwiek źle? traktowałam naszą przyjaźń z większym uczuciem niż darzyłam mojego lubego. czy,już ci się znudziłam? a pomyślałaś chociaż o mnie? z kim ja teraz miałam zasypiać i wstawać,kto miał mi teraz powiedzieć,że jestem najważniejszą osobą w jej życiu. kto miał marudzić,że moja bluzka nie pasuje do reszty? z kim miałabym wylewać smutki w filiżance kawy? zostawiłaś mnie,dlaczego? czy ja już na prawdę nic dla ciebie nie znaczę? przyjaciółko.. najwierniejsza osoba,za którą wskoczyłabym w ogień,której nigdy nie okłamałam chociaż wyszło na to,że kłamałam notorycznie bo posłuchała innych,porzuciła mnie. posłuchała tego co mówią inni,nie obchodziło ją moje zdanie,a później postanowiła zemścić się. już nawet teraz nie można zaufać osobie,którą uznawało się za najlepszego przyjaciela. nienawidzę tego momentu,kiedy on po kilku miesiącach mówi,że nie może być już chyba z żadną dziewczyną.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() z innej bajki -cieszę się, że się podoba! ![]() naiwnie__ - lubię być w takim razie rabowana przez Ciebie ![]() katastroficzna - jeszcze Ty, jeszcze Ty! ![]() Paralogiczna - jak i ja Ciebie ![]() grise - a Ty boska moja ![]() istny_paradoks - rumienisz mnie ![]() katse - Twe także ![]() jego. nieskończoność poproszę. Noc zamyka oczy nawet rozsądkowi. chmury płyną po niebie. gdy przepłynie 200, znowu cię zobaczę.
#4190 |
Przyczajenie
|
'Jakiś po***aniec właśnie poprosił trupa o rękę "
"Na to z boku zerknij, oceń i idź dalej zgodnie z planem. Wiesz szczęście bywa każdemu pisane." "w górę szkło, wypijmy za błędy brat." |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Rozeznanie
|
nydee, kamisha, otojest, xxgroszek07xx uwielbiam ![]() Spalę jutro.. Suche łzy wymazały już na zawsze wzrok Nie będziesz błękitem przepełnionych dni W bezkresnym oceanie tonę znów łzy ciągną mnie za sobą na samo dno Pamiętam brązowe oczy, takie smutne i niebieskie niebo, zmienione w ciemność nocy Weź moją rękę, chodźmy gdzieś gdzie nasze serca będą mogły odpocząć Usiądziemy w cieple i powiesz 'spójrz jesteśmy tu sami' |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Raczkowanie
|
Ten zimny powiew wiatru.
Chłód na skórze. I ciepły dotyk twoich rąk na mym ciele. Była ciemna, noc . Albo to był dzień . Szłam Ulicą . Nie nie to był park . Szczerze , to nie wiem gdzie dokładnie byłam i czy był dzień a może noc Ale byłam z Nim , to najważniejsze, i nie zapomniane. Szukasz okazji żeby mnie zranić . O no to niedługo są święta . o . widzisz jaką będę miała 'wspaniałą' niespodziankę . nienawidzę . nie lubie cię . nie lubię . Kogo ja oszukuje -.- Czemu ty jesteś taki taki .. oh nawet nie ma słów żeby sie opisać . |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zadomowienie
|
Twierdzisz że jesteśmy tylko przyjaciółmi...
cóż Twoje oczy mówią zupełnie co innego ![]() Czemu gdy jest mi tak smutno i źle nie ma Cię? Ile czasu musi jeszcze minąć byś zrozumiał że dla mnie najważniejsze jest to abyś po prostu przy mnie był ? Co mam zrobić byś zauważył jak bardzo mi na Tobie zależy? Bo brakuje mi tego Twojego słodkiego : maleństwo... ![]() Wiec powiedz mi w końcu kim tak właściwie dla Ciebie jestem , kolejną laską do odhaczenia? Leżała w wannie ,woda dotykała jej podbródka , a łzy łączyły się z gorącą wodą. Było jej wszystko jedno , nie czuła już nic... Choć jej serce biło była już daleko stąd, nie potrafiła sobie poradzić z tą ogromną tęsknotą i bólem. Zostawił ją , po prostu zostawił, po tym jak wiele razem przeszli... Po tym gdy była z nim wtedy gdy najbardziej jej potrzebował... Woda powoli zakrywała jej twarz... nie myśląc zbyt długo zsunęła się w dół tak że znalazła się pod wodą, chciała zostawić wszystko i odejść... Lecz nagle olśniło ją! Wynurzyła się i zakręciła wodę , pomyślała : " Chwila tak właściwie kim ja dla niego byłam skoro tak po prostu mógł mnie zostawić? Nie dam mu tej satysfakcji nie jest tego wart..." sorki że takie długie ,ale jakoś tak mnie naszło ![]() Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2010-10-22 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Raczkowanie
|
Na złość Tobie będę chodziła uśmiechnięta, będę udawać ze twoje słowa wcale mnie nie zabolały!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Raczkowanie
|
`
wiem, nie jestem w jego guście, bo nie może trzymać mi ręki na biuście. cóż, nie jestem w jego typie, bo nie pozwalam jego łóżku skrzypieć. oj, nie trafiam w jego gusta gdyż nie jestem tępa, pusta i nie biorę w usta. i kolejny dzień patrzę na to jak rozpier^alasz mi życie.. Zadowolony? nie jestem ku^wą, by dogodzić wszystkim ... skoro zniszczyłeś mój świat, to może czas na rewanż? Pozbierałam się. Nie jestem co prawda już tą samą zwariowaną osobą, ale istnieję nadal. Spokojna i zrównoważona z większym doświadczeniem i posklejanym sercem.. -` Puchatku, mogę być twoim miodem ? -nie -Dlaczego ? -Bo miód jem, a ciebie nie chce stracić ` `przepraszam`- nie skleja złamanego serca `ups`- nie suszy łez `następnym razem będzie lepiej`- to strata czasu `obiecuję`- nic już nie znaczy ! `
#4196 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, mam czasem taką ochotę, nawet np. teraz. już jest u mnie na statusie. dziękuję ; * Cytat:
___________________ 'Should I give up? or should I just keep
chasing pavements, even if it leads nowhere.' czy powinnam się poddać? czy po prostu dalej podążać chodnikami, nawet jeżeli donikąd nie prowadzą.
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zadomowienie
|
♥
możesz dotknąć moich ust, możesz skraść mi kilka słów.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
a kiedy padał deszcz to czułam jak woda przenika mi do duszy
zerkamy na siebie niby ukradkiem, spłoszeni stycznością oczu odwracamy wzrok po czym ponownie zerkamy wszystko pewnego pechowego dnia zakochałam się ~ zaczynam od nowa
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ.
Christerine, r0zunia, z innej bajki, grise,
xxgroszekxx, myCh, agatte, Nensie, matematyczka00, _mandarynka, siatkaara, need you love, katse, m o n - okradłam pierniczki <3 Pięcioletni chłopiec zapytał swojego przyjaciela czym jest przyjaźń? On odpowiedział: Przyjaźń jest wtedy, gdy codziennie kradniesz czekoladki z mojej torby, jednak wciąż trzymam je w tym samym miejscu. Tak dziwne, że aż śmieszne. Bezinteresowne zainteresowanie Twoją osobą. My nawet w ganianego mamy swoje zasady. Lubię kiedy niespodziewanie wychodzisz za rogu ulicy i mówisz swoje cześć. Nie łudź się. Udawanie zobojętniałej nie zmieni Twoich uczuć do Niego. Nothing is forever. |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Raczkowanie
|
soniss cieszę się że ci się podobają.! nie, nie kocham go.
tylko czasami sprawdzam jakby wyglądało moje imię z Jego nazwiskiem ... dałam Ci tysiąc pięćset sto gwiazd. a ty nie dałeś mi żadnej szansy . dzieliło ich wszystko. pochodzenie, poglądy, miejsce zamieszkania. łączyło ich to, co najważniejsze - miłość.♥ a gdy życzyłam Ci szczęścia z nią, powiedziałeś, że to ja jestem Twoim szczęściem ..
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-10-22 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.