![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
dzięki.
u mnie pogoda sliczna, zaraz wlasnie wychodze z psem na dluzszy spacer. slonce swieci, wiatru nie ma, jest pieknie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Kurde, Pumas, mam nadzieję, że moje urodziny też urządzisz! Ja chcę te pyszności!!
![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Strażnik Wizażu
|
Aż tak z tym telefonem nie cuduje, więc uff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
Zachodniopomorskie zachmurzone, w dodatku ja już 7. dzień chory i siedzę w pracy, a więc jakiegokolwiek dobrego samopoczucia brak.
Ale moja psina i tak będzie się domagać spacerku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
Pumas, jasne, że lepiej powiedzieć panience w twarz ale nie zawsze jest taka możlwość
![]() Wy tu piszecie o takich pysznych makaronach a ja na dukanie ![]()
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wrocilam ze spaceru z moją pchłą i było całkiem przyjemnie. Słońce pełną parą świeci, lekki wiaterek, ale zimny, więc cieplejsza kurtka obowiązkowa.
Jula, jasne, nie ma problemu, lubię urządzać takie imprezy! Kiedy tylko powiedz ;-) A co nie lubisz pietruszki ????????????????????????? ??? No wiesz! Kala, i jak Ci idzie dukan? Ja za godzine jestem umowiona do mojego "stylisty". moze cos zrobie z wlosami....zapusciłam je i teraz takie strąki wiszą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Rozeznanie
|
Ja nie wiem jak jest etraz na dworzu, ale rano tak cholernie wiało, że bardzo żałowałam, że nie mam czapki.
Dukan generalnie mi idzie ok, bo lubie i wszelki nabiał i jajka, no i teraz 2 dni miałam problem z zębem więc prawie w ogóle nie jadłam. Kryzys naszedł mnie przez Was, bo uwielbiam wszelkie makarony i pizze, i jakieś 40 min myslałam tylko o tym ![]() ![]()
www.pustamiska.pl - tylko kliknięcie i pomagasz Edytowane przez Kala_88 Czas edycji: 2010-10-22 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Pumas, w lutym mam urodziny
![]() A co do włosów to ja w sumie zapuszczam, ale mają taką beznadziejną długość. W czerwcu robiłam refleksy, więc.... nie wyglądam zbyt korzystnie z odrostem. A nie mogę się zdecydować czy przyciemnić czy rozjaśnić. Chętnie bym się wybrała do stylisty....
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Kala, to fajnie, ze sie trzymasz diety. Ja bym nie dała rady na pewno....
Nie jestem chudzielcem, (patrz zdjęcie) tak jak pisalam, nikt nie wierzy, ze tyle waze, kazdy mysli, ze wiecej. Ale ogolnie to wiesz, mam manie płaskiego brzucha. Jak tylko mi troche wystaje, to od razu przestaje sie napychać i zaczynam wpadac w panike, ze tyyyjeeee. Niestety przed okresem wszystko jest na nie i robi sie ze mnie pączek. Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-10-22 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Kala no i jak tam idzie Dukan?
Ja jakoś nie umiem się zabrać, niby rano jem śniadanie dukanowskie, ale potem kombinuje co zrobic na obiad mężowi i nie chce mi się robić podwójnych posiłków i jemy to samo. :/ Unikam ziemniaków, chleba itd, ale to nie dieta i jakoś mam tak ciężko w brzuchu. Wieczorami rzucam się na ser żółty z majonezem. ![]() ![]() Aha to Kala dobrze Ci idzie ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-10-22 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Pumas, fajnie wyglądasz
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do fryzury, moj "stylista"* obciachał mi grzywkę tylko, bo do niego to trzeba sie umawiać z miesięcznym wyprzedzeniem... Też nie wiem, co zrobić z włosami. Kolor mi się trochę znudził, ale czeka mnie tylko dekoloryzacja, jeśli chciałabym coś jaśniejszego. Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-10-22 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Szczerze to nie podobają mi się takie "grube" grzywki ala Iwona Pavlovic, ale może ci pasuje to twarzy, tu nic nie widać.
![]() Za to masz takie długaśne włosy! Ja muszę znów zapuszczać, a raczej-obcinać co chwilę bo mi wypadają od powrotu z Egiptu. ![]()
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taką właśnie grubą i mi się podobają przy długich włosach. Wręcz zakochana jestem w takich grzywkach ;-) No ale wiadome, kwestia gustu. Tak włosy mam długie, ale dopiero od roku. Wcześniej miałam boba po ucho.
Spróbuj kosmetyków biovax, dostepne w superpharmie np. Dzialaja cuda zwlaszcza na cienkich wlosach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jest zdjęcie Pumasa, chcę zobaczyć
![]() Wszystkie bym chciała zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Pumas masz z natury takie proste? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem ślepa i nigdzie nie widzę zdjęcia a chcę zobaczyć
![]() ![]() ![]() Ariena, powiem Ci, że dla mnie obiady to akurat najmniejszy problem, choć na pewno by był gdybym mieszkała z TŻ, bo on lubi tłustą smażoną kuchnię. A tak to kurczak na rózne sposoby poki co, ale to dopiero parę dni. Brakuje mi trochę zup-krem, np. taka z dyni pycha. O makaronach i zołtym serze nie wspomnę ale jakoś idzie poki co ![]() ![]()
www.pustamiska.pl - tylko kliknięcie i pomagasz Edytowane przez Kala_88 Czas edycji: 2010-10-22 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Zdjecie juz wykasowałam, co by reszta swiata go nie zobaczyla :P
Nie mam naturalnie prostych wlosów, wrecz przeciwnie, buszzzz i fale ![]() A teraz cos dla Dukanek :P Wy chudniecie, a ja tyje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
Pyszności! Tylko po co to zielone?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Pumas
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pokażesz co sobie kupiłaś ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Jula, bo ja uwielbiam pietruszke! Choc powinnam dodac bazylie, no ale nie mialam...
Marylinda, kupiłam pudełka, "piórnik", w ktorym bede transportować pędzle oraz tablice magnetyczną. Ale bylo duzo jeszcze rzeczy, tylko np. nie mieli na stanie, tylko jedna z ekspozycji, wiec ja sie nie zdecydowalam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Rozeznanie
|
makaron...aaaaaa!
Ja właśnie wróciłam, zjadłam w końcu bo już głodna byłam, chwila odpoczynku i jadę spędzać piątkowy wieczór z moim mężczyzną. A moja kotka aż za mną biegła żeby ją pogłaskać. Nie wiem jak można nie mieć zwierząt.
www.pustamiska.pl - tylko kliknięcie i pomagasz Edytowane przez Kala_88 Czas edycji: 2010-10-22 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Pumas, ja do FLO nie mogę wchodzić bo mi się tam tak wszystko podoba, że głowa mała
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Ostatnio Flo miało swoje urodziny i wszystko było 50%tańsze, akurat szłam na ślub koleżanki, kupiłam jej komplet kieliszków do szmpana w kolorze zielonym ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Ja chętnie bym się Wam pokazała, ale gdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do Flo.. jeszcze nic nie kupiłam, ale bardzo lubię oglądać, więc pewnie coś niedługo upoluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Rozeznanie
|
I z wesołych wiadomości to rozerwała mi się dziś torebka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdka, dodaj fotke, a potem usuń
![]() ![]() Jak były urodziny Flo, to przebrali asortyment, te najlepsze rzeczy pochowali (bylam swiadkiem jak to robili dzien wczesniej), a powystawiali jakies dziady, ktorych nigdy nie bylo w biezacej kolekcji. Dlatego nic nie kupilam. Teraz rzeczy sa co najmniej slodkie, te pudelka, pudeleczka, pare fajnych gadzetów i tutaj pytanie do wasL czy widziala ktoras z was we FLO popielniczke USTA? taka naciskana? strasznie mi sie podoba, ale u mnie jej nie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem ciekawa jak wyglądacie
![]() Chociaż co poniektórzy to mnie już wyszpiegowali ![]() Do Flo nie wchodzę, bo wszystko bym chciała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ostatnio robiłam te gołąbki bez zawijania: ryż się daje do środka więc to dukanowskie nie jest. ![]() Nadal jednak nie smażę i nie daję bułki do kotletów czy ryby dla siebie. Mam ochotę na jakąś zupkę. W ogóle warzywa to się je co 5 dni a ja jem codziennie, kurde muszę się wziąść porządnie za dukana znowu a nie tak połowicznie bo tylko sobie szkody narobię. Ser żółty z majonezem...dobre jak się jest mega głodnym albo się ma mega chęć. Jak nie jestem głodna, albo najedzona to aż mi niedobrze się robi na samą myśl, czyli mój organizm generalnie chyba ma dość tego tłuszczu i jedzenia ile wlezie po tylu miesiącach diety. Zupy kremy możesz jeść ale bez śmietany ![]() Tylko nie wiem co z dynią, nie wiem czy nie jest czasem zabroniona. Ja to sobie robiłam zupki ogórkowe, kalafiorowe, warzywne różne bez ziemniaków. Tak sobie myślę że kurde znowu będzie przerwa w diecie jak będą święta :/ Ale to najwyżej znów zrobię uderzeniówkę (I fazę) po 1 dniu obżarstwa. Nie umialabym się powstrzymać od pierogów świątecznych i innych pyszności. ![]() Jula mnie to już chyba wszyscy widzieli jak zdjęcia ślubne pokazywałam, to jest nie fair! ![]() Ale to jeszcze nie wszystko, pokażę wam parę z pleneru jak dostaniemy z podpisem fotografa. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-10-22 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Pumas a to jest z nowej kolekcji?
Jesli tak, to jutro będę w CH i wejdę i zobaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdka tak, to jest z nowej kolekcji, nie oszukane, bo zagladam tam regularnie i z tym akurat nie oszukali. Masa ciekawych rzeczy
![]() Tez jestem ciekawa jak wygladacie, choc pare z was juz "poznałam" na zdjęciach ;-) Pojechalam do CH na zakupy przed jutrzejsza imprezą i co? Okazalo sie, ze noc zakupow.... Dzikie tlumy ludzi!!!!!!!!!! w kazdym zakaramku CH. Koszmar. Kolejki na spozywczym, jakby za darmo dawali. Ostatecznie kupiłam tylko maslo i szynke. Oczywiscie ogolnie wyszłam uboższa o pare złotych, a bogatsza o bluzkę, torebkę, krem do rąk i lakier do paznokci. Nie nie nie nie, zakupoholizm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.