|
|
#2101 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
Dzięki za wyjaśnienie!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajne zbiory!!Cytat:
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
nieee mi się wydaję że to nie what do you think
na zdjęciu wygląda jak vip appeal, ale skoro wpada w pomaranczowe tony/ łosoś to moim zdaniem jest to You are the one |
|
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
Wygląda na to, że masz rację
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
że ja?
no tak mi się wydaje bo mam vip appeal i you're the one i są bardzo podobne z tym że ten drugi oprócz różu ma nutkę łososia właśnie. A what do you think ( właściwie obie wersje) są chyba sporo jaśniejsze i bardziej pomarańczowe niż różowe. ciekawe jaki efekt interesuje estelle
|
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
moja pierwsza limitka to 50's fever, bo wcześniej tak jakoś patrzyłam na Essence, ale wiecie... młoda byłam, kasy za bardzo nie miałam i się bałam, że jak coś kupie to i tak będzie leżeć... a 50's mnie zachwyciła, teraz b. żałuje, że nie kupiłam więcej a pierwszą jaką pamiętam, że była to Urban Jungleedit: tu jest recenzja czwórek to die for... chyba je kupię
Edytowane przez nobodygirl91 Czas edycji: 2010-10-22 o 18:38 |
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam was poinformować, że stan w Naturze w Bochni bez zmian - limitka ITW. Dostępne są cienie, błyszczyki, kredki i nawet 1puder był. Co do nowości - trochę jest a trochę nie ma
Pólka wyprzedażowa pełna bo obniżkowe ceny są oczywiście standardowo skandaliczne
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pierwszą limitkę dorwałam chyba 3 lata temu...
![]() to było african queen i miałam z niej kredkę i taki pasiak jak są teraz z sun clubu - swoją drogą pewnie gdzieś w szafie jeszcze leży, bo go nigdy nie używałam chyba że jako cieni ale to nie moje kolory i tak. Następna to chyba sweet temtation - i miałam z niej potrójne cienie a dalej 50'fever, summer of love i tak dalej
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Dunka
Co to za lakier,po lewej od Bohemy?(malinowy ze srebrna nakrętką) ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1287741132 |
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
Może być i Kobo, i Catrice- ja na pewno będę zadowolona
![]() byłam wczoraj w GŁ i na pewno ich nie było |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie czy w Galeri Bałtyckiej w Gdańsku jest Essence w Douglasie? Bo siostra tam studiuje i mi marudzi że nie widziała tam Essence
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w Naturze na ul. Rydzowej.
Nowości jest dużo, jest w czym wybierać i nawet kilka matt top coatów widziałam, jakby któraś z Was była zainteresowana . Tylko tych multi–paseczkowych róży nie byłotelbuh specjalnie zwróciłam uwagę czy są shimmerki i widziałam jeden. Byłam tuż przed zamknięciem więc jakbyś była zainteresowana to jutro na pewno tam jeszcze będzie
|
#2114 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne lakierki i reszta tez.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dałaby któraś z was kupić dwa linery w żelu czarne? może macie wątki wymiankowe lub zapłaciłabym za nie
u mnie w Bielsku, mimo tego, że DN jest drogerią vip( pracowałam przez wakacje to wiem ) nie miała w ogóle tej serii z linerami...
|
#2117 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() Ale sie usmialam, ja tez wacham ksiazki i wzbieram najlepsza z calej polki.Bez zagniecen.Moj egzemplarz musi byc najlepszy ![]() sorka za. pisownie ale cos mi sie z klawiatura przestawilo ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() Kasia chce zobaczyc
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłość do essence jest najważniejsza![]() I do książek też
|
|
|
|
|
#2119 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
||
|
|
|
#2120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.A i na Plantowej jest wszystko procz pasiastzch rozy.A czy w GL sa pasiaste roze bo musze siostrze kupic_ ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() Takiie zycie, ja chce cos krasc innym, a inni mi
||
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz bede testowac spray wysuszający lakier.
|
#2122 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardziej róż, nutka łososia nie zaszkodzi, byle nie pomarańcz
|
|
|
#2123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden z moich ulubionych [chociaż najbardziej kochałam najciemniejszy ]Co do Galerii Bałtyckiej to Essence nie ma. Jak spytałam Pani [która oczywiście nadgorliwie do mnie podleciała i bardzo chciała pomóc], to nawet nie wiedziała o co mi chodzi i proponowałam Essie
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam czarny liner z DW
Akurat przechodziłam koło Douglasa i z czystej ciekawości weszłam - został jeden jedyny czarny, szarych nie było w ogóle, reszta limitki raczej nietknięta. |
|
|
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
Na wspomnienia nam się zebrało?
Moją pierwszą limitką była Ibiza Lounge z której zakupiłam cień i błyszczyk chłoodzący usta. A potem samo poszlo... ![]() Ja sie teraz boję wchodzić do Natury - DW i KOBO wyczyściły mi portfel koncertowo i teraz jadę na resztkach pieniędzy i wolę żeby mnie już nic nie skusiło. Nie wchodzę do sklepów, unikam ich jak ognia. A marzy sie zamówienie biochemiczne...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle świetne zbiory dziewczyny ![]() ja to mam prawie same lakiery, ale uzbierałoby się ich troszke
|
|
|
|
|
#2130 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
super macie zbiory
mój malutki więc nie wklejam.Na Bałuckim pusto-nadal brak DW |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Dzięki za wyjaśnienie!
póki co jedynie lakierami
Część druga, tym razem dużo skromniejsza 

Fajne zbiory!!

Pólka wyprzedażowa pełna bo obniżkowe ceny są oczywiście standardowo skandaliczne

Niby nic nie chcę, ale chętnie bym obejrzała tę limitkę.