|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
no ja wlasnie bede teraz zamawiac bo u nas tez nigdzie nie ma.
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- zamowilam: http://allegro.pl/gryzak-siateczka-d...267223427.html
|
|
#4232 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
MADZIWNIA DOŁANCZAM DO ŻYCZEŃ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziwne że rodzice tak mogą mówić do dziecka powinni je wspierać we wszystkim. Ja siebie też tak do końca nie akceptuję , ale to nie jest u mnie problem nr.1 juz chyba wyrosłam z kompleksów. Cytat:
Cytat:
ale to mogło by się zgadzać
|
|||||||
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
ano libra dziwne, ale uwierz mi idzie sie przyzwyczaic i mam to tam gdzie swiatlo nie dochodzi chociaz czasem potrafia cos nieprzemyslanie powiedziec i trafic w serducho.
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- libra u mnie az tak zle nie jest ale jest niezadowolona jak wychodze, ale i tak to robie krzyknie ze zlosci 2 razy i sie zajmuje zabawą.
|
|
#4234 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć babolki
![]() Hania wszystkim wizażowym ciociom dziękuje za życzenia ![]() Ja znowu nie jestem w stanie Was nadrobić Siedzę sobie u Hani w pokoju przy biureczku i w końcu mogę trochę Was poczytać choć prasowanie czeka. Tż ma kolegów i oglądają mecz Legia-Korona. Ciekawe komu kibicuje mój luby bo my z Kielców jesteśmy ![]() Chciałam Anię p dopytać o ten sinlac. Czy mam go rozrobić z wodą i dodać do tego owoce - w sensie słoiczek??] Ferrou jak dla mnie Twoje makijaże są przenajpiękniejsze Głowa do góry! A sytuacja prywatna zatrważająca ... Jak można Ci jakoś pomóc to pisz![]() Pop pokaż zdjęcie mojej synowej bo dawno Jej nie widziałam I nie myśl sobie że przegapiłam Twój post o naszych wnukach i mnie - babce do pomocy Ja myślałam że to miłość, a tu chodzi o czysty układ ![]() A megi-megi nie odpisała mi na wiadomość na fb
|
#4235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze, że tam nie czekałam ![]() Cytat:
![]() mnie dziś strasznie głowa nawala jeszcze jutro mam zjazd... od 10 do 20... strasznie męczące to studiowanie zaoczne albo taka stara już jestem
|
|
#4236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moim zdaniem łóżeczko sie powinno kojarzyć właśnie ze spaniem że jak go do niego wkładam żeby on wiedział że tam się spi a nie bawi , bo będzie zdezorientowany ,Ty w swoim łóżku tez się nie bawisz (chyba )Cytat:
ja się tulą braciszki O Miko też takie "zabawki" lubidziękuję ![]() Dziewczyny do gołąbków polecam do farszu dodać pieczarek i kilka grzybków suszonych pokruszonych -pycha no i ja daję jeszcze czosnek ale to jak kto lubi i tez polecam kapustę włoską o niebo lepsze i szybciej się robią A tak w ogóle to kogo mam zabić za napisanie o gołąbkach albo o papryce faszerowanej ![]() nie wspomnę o nalesnikach kakaowych
|
||
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
minka dokladnie tam..no juz tez zamowilam
wiecie jak mi jest przyrko?;/ poklocilam sie z mama o taka *******e ze szok! mala ulała na taka cieniusią poduszeczke na ktorej spi i jej wyjelam a ze nie mam innej polozylam kolderke i na niej spi, przyszla mama mowi ze kompletow poscieli to przynajmniej 4 albo 5 powinnam miec, ja mowie ze nie mam jak bedziemy miec pieniadze z wyplaty michala to kupimy, a ona o mnie ze no jasne...a kiey ty mialas? jak nie masz to dziecko do żłobka a ty dopracy idź....... nigdy nie masz, bo jakby to inaczej....dodam ze oni z ojcem ok 6.000 maja na dwie osoby i te same rachunki co my a my 2300 jak jest miesiac ok na 3 osoby, extra , wsparcie rodzicow mam za***is*e !!!!! tak to jest jak sie trzeba nauczyc kochac dziecko po fakcie.... czasami mi rece opadaja, na duzo rzeczy leje juz ale jak takie cos uslyszalam to az sie poplakalam! ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- minka gdzie studiujesz?
|
|
#4238 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie możecie sprawy na policję zgłosić?Cytat:
Cytat:
To teraz możesz przejść na dietke jak już nie karmisz zamiast bitą śmietanę wpieprzać![]() Cytat:
I rozwija sie normalnie a nie powoli , nie porównuj do dzieci o 2 miesiące starszych Cytat:
Ania mamy tą butelkę ale słuzy jako zabawka na razie cos Mikowi nie podpasowała ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- ja też mam taką nadzieję |
||||||
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a że się tak zapytam ile w Polsce kosztuje żłobek?? studiuję w łodzi, ale wracam na noc, bo nie wyobrażam sobie nie zobaczyć Amelki
|
|
#4240 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziwnia STO LAT STO LAT, DUŻO MIŁOŚCI I MASY POWODÓW DO UŚMIECHU KAŻDEGO DNIA
Darusiaaaa nie przejmuj się Ja to do końca nie rozumiem po co Oliwce w ogóle jakaś "poduszka" pod głową do tego spania ![]() Głowa do góry i proszę mi tu nie płakać ![]() minka prywatny 1500zł plus wpisowe 1000zł, państwowy jakieś 200-300zł
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2010-10-22 o 21:17 |
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4242 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o np http://allegro.pl/pianinko-fisher-pr...277495011.html chyba że chodzi Ci o takie typowe cymbałki z pałeczkami Cytat:
Ola już śpi ciekawe na jak długo
|
|
#4243 |
|
Wtajemniczenie
|
oby przeszło szybciej niż wyjdą wszystkie zęby
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem cos ponad 200 zl w sieradzu szwagierka moja placi, dzieciaki od roku sa przjmowane.
No przykre zwlaszcza ze nie prosze jej nigdy o nic, mala ma wszstko, na rachunki tak jak sie umawialismy dajemy... i jakos sobie radzimy a ona z takimi tekstami wyjezdza.... a jej gadanie poczatkowe ze pewnie babcia rozpusci, babcia nakupuje mozna wiecie gdzie wytrzec, kochaja Oliwke bardzo jak to dziadkowie ale takich rzeczy nigdy nie powinna byla mi powiedziec i tych slow jej nigdy nie zapomne.
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Darusiaa- powiedz mamie ze jak ma problem to niech Ci kupi ze dwa komplety poscieli.
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz gmyrelka to juz nie o poduchy chodzi tylko o wypowiedziane slowa..... no ale coz... nic sie nie poradzi.. jest jak jest i tyle.
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- moja tez spi ale wczoraj tez tak bylo spala spala i nagle sie obudzila, oby dzisiaj tak nie bylo....
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nawet tak nie myśl bo zanim wszystkie wyjdą to siwa będę o ile już nie jestem pod farbowanymi nie widać
![]() ponoć najgorzej jak oczne wychodzą Co ciekawe starszy syn przechodził ząbkowanie praktycznie bezboleśnie i w ogóle nie uciążliwie ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Darusia ona się już na pewno nie zmieni , nawet im starsza tym gorzej ale takie słowa na pewno zostaną w pamięci możesz wybaczyć ale nie zapomnisz |
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie tak libra, no trudno sie mowi...
|
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania p a pół tego małego czy dużego słoiczka
Wybacz za upierdliwość ale nie mam pojęcia
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz po prostu olać to gadanie bo inaczej zwariujesz , ale wiem że czasami mogą puścić nerwy bo to się tak zbiera aż pęka .
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KO?CU maj? frajd? z
Cytat:
Ja tam obstawiam że za dwa mc dostanie, tak jak Eryk miał ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- wielkie gratulacje. A my ciągle zazdrościmy
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza sie, dokladnie tak jest ...
slucha sie tydzien dwa osiem dziesiec i w koncu kiedys jest tyle ze juz sie nie wyrabia... ale najgorsze jest to ze jak jej mowie ze nie jest idelana nie wie wszystkiego najlepiej to wiecie co mowi?" (teraz sie smieje piszczac to) jej opowiedz brzmi "No niestety, ale wiem" ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a jescze bardziej mnie wkurrr to ze jak mi mowi ze jak mi sie nie podoba moge sie zawsze wyprowadzic a wie ze nie ma teraz takiej opcji....ja pierdziele co to za baba jest!!! czasami mam jej tak dosc ze najchetniej bym ja zamknela w piwnicy;D
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Znam taki typ człowieka nie przetłumaczysz wie najlepiej mimo że nie jest ideałem i najgorsze że olewasz ale i tak przychodzi i gada , możesz to tłumaczyć jedynie jako choroba to może lżej Ci będzie , ale cierpliwości na pewno trzeba mieć duzo
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Lepiej ni bo później w wiadomościach powiedzą że córka więziła matkę w piwnicy
|
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
w piwnicy juz ktos byl wieziony, wiec moze na strychu..albo w starym kurniku hehehe
|
|
#4255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() spadam spać, bo jutro dłuuuuuuugi dzień
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
oczne to chyba 4
do takich ludzi co wszędzi abyli i wszystko widzieli mówi się :"w d.... byłeś i gó.... widziałeś"
|
|
|
|
#4257 |
|
Wtajemniczenie
|
Pop co kupiłaś tżtowi na urodziny?? Umieram z ciekawości
![]() Ja się wykosztowałam na naklejki do Dyziuleckowego pokoju i stwierdzam że ich jest strrrrrrrrrrrrrasznie dużo!! Połowa by mi spokojnie wystarczyła. Na razie przykleiłam trzy i myślę czy części na all nie sprzedać, albo dam jakieś koleżance - tyle w koło brzuchatek ![]() Mam pytanie do posiadaczek x-landera (spacerówka): nie wkurza Was że nie da się w tym wózku dziecka posadzić tak całkiem...?? Marcel jest w nim stale w pozycji półleżącej i tak jak teraz to jest okey ale co będzie jak będzie miał np rok ... ?? Najlepszy mój tż... zmieniłam wózek na spacerówke, a On "tak przed zimą go z gondolki wyjmiesz" myślał że Marcel do kwietnia będzie jeździł w gondoli Zresztą mój brat parę dni później zadał to samo pytanie
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chyba spadam bo dzień długo jutro ale nie wiadomo jak długa noc będzie
|
|
|
|
#4259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale nie wiem do czego możnaby to zamontować, ja w sumie nie wiem czy ten "pręt" był i mi go zagubili przy składaniu wózka czy to jest niewiadomopoco ![]() aha i tak przy okazji to czego słuzy takie coś na lewej stronie rączki, tam można takim fragmentem tuszać na dół i do góry ![]() (mam nadzieje, że ktos wie o co mi chodzi )
|
|
#4260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To coś na lewej rączce to sprzącior żeby się spacerówka nie złożyła bez kontroli i żeby ją złożyć musisz to podnieść
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Ale za to jak już po diecie dorwiesz się do tej szafki, to uważaj na papierki i inne części opakowania 
ale to mogło by się zgadzać

Ja myślałam że to miłość, a tu chodzi o czysty układ 

a nie możecie sprawy na policję zgłosić?

gratulujemy