|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Hej - jest p4w i Karolina? Angel Liqueur właśnie jest.
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
My piciu na spacerze musimy mieć, bo czy lato, czy zima często długo jesteśmy poza domem. Czasem po drodze zachodzimy do kogoś na chwilę, zalecimy się gdzieś tylko przebrać i dalej w drogę. Poza tym Ninka jak wpadnie w jakąś histerię, bo coś chce, a mama nie pozwala (a takie zdarzają się coraz częściej), to ratuje nas tylko piciu albo "moniu". Aczkolwiek ostatnio przyjęłam metodę "wypłacz się i uspokój, to będę z Tobą rozmawiać"... i po kilku razach zaczyna skutkować...
|
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
CZESC
![]() za nami kolejna sucha nocka Cytat:
u nas najlepiej dziala nasivin, a euphorbium to w sumie to samo co woda morska to Laura bedzie w humorku dzisiaj -wyspana i mama wyspana dobrze wiedziec ze dzialaja w razie czego kupie
|
|
#2134 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
tesciowa tez na sie pochorowala - ropne zapalenie gardla Eryk ma katar i kaszel ale u niego to standart az do marca goraczki nie ma wiec mozna uznac, ze sie trzymanajlepiej ja sie chyba trzymam tym razem Cytat:
![]() aj Ty wredoto teraz za mna ta pizza bedzie lazic i chyba sobie zamowie dzis
|
|
|
#2135 |
|
Ola-Unhola
|
Dziń Dybry
![]() sylko, sorki ![]() Choróbska jakies biorą wszystkich widze, zdrówka życzę więc. Trzymajta się i nie dajta Miłego dnia ![]() Może w week wyskoczymy do kina. Małż dostał od Taty dwa bilety na dowolny film w Multikinie lub SilverScreenie. NO chyba, ze Bartek się w końcu zdecyduje na co chce iśc, to pójdą z małżem.
|
#2137 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
chcialam sprobowac tego angela i sie nie zalapalam
ide oblookac tego hermesa chyba mam nowa manie
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
ten hermes to taki typowo "zielony" zapach, ja takie na lato lubię, ale co tam
teraz tez moze być (zostało jedno wolne miejsce 15 ml)
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-10-23 o 11:19 |
|
|
|
#2139 |
|
Ola-Unhola
|
Właśnie Cię Wojtusiu widziałam
![]() Czytałam, ze letni i w ogóle go nie znam, ale co tam za 35 zł mogę spróbować ![]() Matko, ten Wizaż mnie do grobu wpędzi...Jak nie buty, ciuchy, to perfumy jeszcze. Twardo opieram się torebkom jeszcze (pewnie do czasu powrotu do pracy...)
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
ja go kiedyś wąchałam w perfumerii, chyba mnie nie zachwycił
(chociaż może innego Hermesa wąchałam.... nie pamietam) ale dam mu jeszcze szansę, czasem tak mam, ze zapach, który za pierwszym podejsciem wydawał mi się nijaki później mi się podoba
|
|
|
|
#2141 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a ja slodkie owocki lubie ![]() ale to silniejsze ode mnie, tyle pozytywnych opinii, ze musze sprobowac swiezaki tez lubie, ale takie ogorkowo-aloesowe bardziej ja poluje na aqua di gioa czy jak to tam sie piszeno i pokochalam escade absolutely me, czekam na kolejna rozbiorke i przekonalam sie bardzo do amor amor - teraz caly czas go nosze, pasuje mi na to zimno no i jeszcze bym chciala escade issland kiss i escade sunset heat uwielbiam te escadowe slodziaki
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-10-23 o 11:24 |
|
|
|
|
#2142 |
|
Ola-Unhola
|
NO i mamy komplet
![]() Jak mi sie Burberry i ten spodobają to już więcej nic (chyba...) nie kupuję. Mam w domu Reveal Halle Berry, więc 3 zapachy wystarczą
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, nic mi nie mów, ja to nie powinnam wchodzić w ogóle na te perfumy, bo juz się wciągam
|
|
|
|
#2144 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
I coś jeszcze? ![]() ![]() I jak tu nie pisać o manii ...
|
|
#2145 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() teraz mania perfum chyba z 7 odlewek juz wzielam
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie miałam okazji Reveal wąchać, fajne to to?
a w sephorze znowu jest jakaś obniżka na perfumy do 50% na ileś tam zapachów |
|
|
|
#2147 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja kompletnie nie trafilam z zapachem Banana Republic Jade
zbyt trawiasty - takie zapachy mi sie kojarza z ruskimi pefumami na rynku ![]() nie chce ktoras?
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzies kiedys była strona na której wpisywało się nazwe perfum i pokazywało zbliżone zapachy, znacie ją? bo ja nie pamiętam.... |
|
|
|
|
#2149 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ale zajmę się tym jak wrócę do pracy. Nie mam kasy, na te wszystkie pędzle i inne. Cytat:
Hmm, no fajne, choć chyba słodkawe (ja się nie znam ).Mama mi kupiła. Ale mi się podoba i na ubraniu również ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...Reveal-EDP.htm Zgadzam się z opisem.
|
|
#2150 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
na KWC jest opis ale nie ma opinii Cytat:
do korektora kupilam z Lucy z 7.5$ no a podklady narazie probki po 1.5$ ale Olencja mowi, ze na dlugo jej takie probki starczaja jak juz bede wiedziec ostatecznie, ktory kolor mi pasuje to kupie sobie jeden duzy podklad
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, szkoda ze wlasnie nie ma opinii na KWC do tych twoich perfum.
dobra laski moje, spadam sprzątac, bede zaglądała w miedzyczasie |
|
|
|
#2152 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja znalazłam 3 pędzle w promocji od wizazystów (nick Allegro) za 35 zł i zastanawiałam się czy nie kupić. Pędzle EDM. Próbki jeszcze mam, ale w sumie już swój kolor wybrałam. Przydałby się jeszcze korektor. Też w sumie wybrałam. No ale jak się doda tu i tu i tu, to robi się 200 zł ![]() Musze pomyśleć jeszcze nad tym. Może na raty kupię (w sensie raz na jakiś czas coś), bo tak na raz to za dużo szczególnie, ze teraz jeszcze kremiki i maske z Ziaji kupiłam. Za eyelinerem w pisaku chodzę i nie mogę się zdecydować ![]() Masakra...
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
A Svi, a dlaczego mówicie na siebie chłopaki? już kiedyś chciałam zapytać
czy to nie na siebie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Ninka chora Znaczy gardło - w nocy obudziła się z takim kaszlem... Właściwie nawet nie mogła odkaszlnąć, bo tak ją bolało, nie mogło się oderwać. Tż był na nocce więc wzięłam ją do siebie do łóżka i ze mną spała. Dałam jej herbatki z cytrynką i troszkę miodu i zasnęła. Więcej się nie obudziła. Od rana nie kaszle, ale ma taką chrypkę... Oby jej do poniedziałku przeszło całkowicie, bo znowu będzie miała wagary w żłobku. Co dajecie dzieciom przy takiej chrypce i chorym gardziołku??Teraz prawie od godzinki śpi. Ani razu nie kaszlała więc to dobry znak. Gorączki też wcale nie było i miała bardzo dobry humorek. Nawet rozrabiała
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Na gardełko mozesz psikać Tantum Verde ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Acha, dzisiaj Światowy Dzień Seksu Oralnego, także.... ![]()
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym poświętowala... ale mąż po 12 h nocnej zmiany i na godz. 20 idzie znowu na noc nna 12 h |
|
|
|
|
#2157 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No tak, to raczej będzie zmęczony ![]() Mojemu za to zapaliła się lampka i chyba nie tylko Sorki, ale mam dzisiaj taki właśnie humor od rana...
|
|
#2158 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() i tam sa sigmochlopaki wszyscy Cytat:
tak jak Ola pisala - mozesz psikac tantum verde do tego mozesz smarowac ja pulmexem zrobic ciepla herbatke z miodem, np z lipy hahah to ja juz swietowalam rano troche ![]() i wieczorem tez mam ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Unholy jakbys chciala niedrogi kombinezon dla Bartka na snieg to tu sa: http://allegro.pl/m7-nowy-cieply-kom...281137076.html ja wlasnie zamawiam ten pomaranczowy w sklepach sa strasznie drogie - 200zl i wiecej a ja chcialam zeby mial jednoczesciowy lasnie na snieg i duze mrozy
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
zbieram sie zaraz z Werka do mojej babci w odwiedziny
jak malz wroci wczesniej z pracy to na zakupy pojedziemy a pozniej chyba do tesciow bo przyjechala kuznka malza z Warszawy ze swoimi kotami na wystawe do Żor ![]() narazie mam taki zapas pieluszek ze mi wystarczy chyba na 2mce ![]() duzo zdrowka dla chorowitkow
|
#2160 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() Wyspałam się, ale mdłości dalej są ![]() Cytat:
, ale nie chce z niego pić testowałam go na różne sposoby i fajny jest, nic się nie wylewa, ma miękki ustnik i zatyczkę ma A Nince od razu się spodobał?Mnie małż ostatnio zaskoczył pizzą i piwkiem jak z pracy wrócił ![]() Cytat:
Może i mnie ten wirus dopadł ![]() Zdolnego masz synusia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak jak dziewczyny Tantum Verde ![]() Dzisiaj dalej mnie muli z rana poszłam nawet po test, ale oczywiście wyszedł negatywny, a już małż miał nadzieję Mała śpi więc idę podłogi umyć
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

My piciu na spacerze musimy mieć, bo czy lato, czy zima często długo jesteśmy poza domem. Czasem po drodze zachodzimy do kogoś na chwilę, zalecimy się gdzieś tylko przebrać i dalej w drogę. Poza tym Ninka jak wpadnie w jakąś histerię, bo coś chce, a mama nie pozwala (a takie zdarzają się coraz częściej), to ratuje nas tylko piciu albo "moniu". Aczkolwiek ostatnio przyjęłam metodę "wypłacz się i uspokój, to będę z Tobą rozmawiać"... i po kilku razach zaczyna skutkować...

goraczki nie ma wiec mozna uznac, ze sie trzyma
sama się uchachałam. Svi korbolek mi rośnie, więc znów będzie czy huśtać 
coś w tym jest 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

testowałam go na różne sposoby i fajny jest, nic się nie wylewa, ma miękki ustnik i zatyczkę ma