Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-23, 21:03   #4381
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ania dzieki

itakasia juz sie robi ja z woj lubuskiego jestem nawet dzisiaj moje miasto w kuchennych rewolucjach pokazali

nom brzuchol przeoral Hubert nie kazdy rodzi tak duze dziecko ale dla mnie to maly problem jakos sie tym nie doluje

ogladalam mam talent i sie poplakalam jak ta madzia spiewala oczywiscie wyslalam na nia smsa zabojcza jest
Też oglądałam No i dobrze, ważne by się z tym jakoś czuć i akceptować No Hubcio nie był malutki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:08   #4382
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

jaszczka ja generalnie tez ale jakos dzisiaj mi z tym zle tymbardziej ze tz w holandii jest u znajomych jego wspolpracownika zona tez jest w holandi z mezem i dzieckiem a ja w domu sama z malym... i nie chodzi o to ze jestem zla ze on gdzies poszedl tylko jest mi zle z tym ze ja jestem sama

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

aniaa chyba tez taki zakupie bo te 3 pojemniki zawsze moga sie przydac od przybytku glowa nie boli a nawet tansze od zelmera sa
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:09   #4383
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
a ja mam jakiegos dola bo spedzam kolejny wieczor z malym nikogo zeby gebe otworzyc
A z maleństwem nie możesz pogadać?
poza tym pamietaj o NAS

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ze mną możesz

FM - tak rozszerzam, mała nie ma problemów z trawieniem, nie ma alergii a wręcz przeciwnie lepiej jej to robi
hmm to się robi jakies testy u wcześniej u pediatry czy jak?
u mnie malutka coraz łapczywiej patrzy jak ja jem
dzisiaj aż mlaskała jak jadłam kopytka :P

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale poszalalyscie wczoraj.

Pisalyscie o zabkowaniu, u nas to chyba nie jest dziedziczne, bo ja i moja siostra mialysmy pierwsze zeby, jak mialysmy 3 miesiace, amoja corcia, jak miala 11 miesiecy.
wow to w 3cim mies juz idą zabki?
to moze mojej idą?
wszystko wpycha do buzi [tzn co złapie - kocyk, pieluszkke lub jesli jej wloze do raczki grzechotke to tez do buzi laduje], jest marudna i śliny produkuje tyle że hoho... i z jedzeniem tez nie zawsze chce jesc, czasem bez powodow rozwrzeszczy sie jakby ja cos bolało...

jak myslicie?
Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Anoxa - witaj w klubie... ja tak codziennie sama siedzę małego kładę spać koło 20 i potem tylko net mi zostaje... nękam ludzi na skypie czy facebooku codziennie, bo bym chyba oszalała... niektórzy mają mnie już dość

Olakola - niefajnie z tą asymetrią... dobrze, że to odwracalne poćwiczycie i będzie dobrze

Itakasia - ty tu z na mnie wyskakujesz? no zgadłaś, cycki mi prawie pękły znowu miałam randkę z laktatorem w nocy zaczynam się powoli przyzwyczajać

reszty nie pamiętam... a tyle miałam popisać... hmm starość nie radość
ja przedwczoraj musialam sie odessac... bo mala spala a cycki mi peknac chcialy, strasznie twarde i ciezkie byly :P...

odessalam 300ml w ciagu 15-20min.

Ola będzie dobrze a cwiczenia dobrze wam zrobia. my tez mamy skierowanie na rehabilitacje bo mala ma za slaby brzuszek i krzywo sie uklada.
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:13   #4384
anoxa
Zakorzenienie

agravka zapomnialam ci odpisac teraz mi sie przypomnialo... mojej siostry starsza corka w pewnym momencie odrzucila jednego cyca i pila tylko z jednego i nic z tym jej sie nie udalo zrobic

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

mlm gadam z nim caly czas ale tu nie tyle chodzi o gadanie ale o jakas taka ogolna samotnosc moze okres mi sie zbliza
Stary 2010-10-23, 21:14   #4385
Basia84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
Basia84 a napisz co tam u was. dawno sie nie odzywalas.

wogole to mamuski czerwcowe nam zaginely czyzby maluchy caly czas zabieraly
jestem pisalam wam ze teraz nie mam tyle czasu co dawniej bo pracuje, wracam z pracy trzeba sie jeszcze nacieszyc malym, cos zrobic w domu i jest a wieczor. jak juz siade na internecie to u was 2 w nocy i nie ma z kim pisac
Oscar uwielbia skoczka, az kwiczy z radosci jak w nim jest.
testujemy co chwile warzywa i owoce, oprocz alergii na marchewke nic mu nie bylo. sprobowalam ponownie po 2 tygodniach i juz mu sie nic nie dzialo. nie chce tylko za bardzo pic mleka wyrabia sie w minimalnej normie ale lepsze sa dla niego sloiczki probowalam mu sama cos ugotowac ale wszystkim co do tej pory zrobilam plul, wiec zostajemy na gotowych. a z gotowych nie ma rzeczy ktorej by nie lubial, najwiekszym przysmakiem jest dynia i brzoskwinia, ile by mu sie dalo to tyle by zjadl
a co tam u was slychac?
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:15   #4386
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala chcialas to masz :P tylko prosze sie mi nie porzygac na widok mojego flaka maz jak chce mi dogryzc mowi ze to koangurzy worek ale ostatnio dostal zje.by za to i juz tak nie mowi

Załącznik 3487468Załącznik 3487469
Kochana Brzuchola nie masz przecież wielkiego A kangurzy worek to tż ma w majtach
A rozstępy.. godne podziwu no kurde ale moje i tak są okazalsze :P Zaraz zobaczę co mi na maila przylazło
Cytat:

kurde rzeczywiscie wam te brzuchy pooralo
No właśnie.. dlatego trafia mnie szlag jaśnisty ognisty jak ktoś panikuje a pokazuje kreski grubości pajęczej nitki
Cytat:
kto dziś się przyłącza do klubu AA?? Siala ze strażakiem piję dziś
Łohohoo pozdrów ode mnie męża.. mojego

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:17   #4387
martysek
Zadomowienie

Papeteria, mam prośbę. Wiem, że używasz kosmetyków Pixie i chciałam Cię zapytać, który podkład jest lepszy - Natural Finish czy Cover De Luxe? Kolejna rzecz, to czy mogłabyś mi pomoć wybraż kilka kolorów próbek? Mogłabym Ci przesłac jakieś zdjęcia na priv.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 21:18   #4388
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
hejka! moich problemow z Ada nie koniec... nie chce jesc z prawej piersi... tzn w dzien.drze sie placze , dwa razy pociagnie i patrzy sie w sufit, jakby ja cos rozpraszalo... z lewej je normalnie...tylko ze tam pustki, jak je tylko z tej... a w nocy je z obydwu...o co kaman?wie moze ktoras?
u nas też lewa bardziej preferowana ale nie do tego stopnia, żeby maly się darł
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:20   #4389
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
poszloooo tylko nie rozpowszechniaj bez wiedzy autora
Eeee żeś taki wstęp zrobiłaś że spodziewałam się jakichś spektakularnych a tu taki "lipne" Na boczku tylko masz deczko więcej ale te na brzuchu są całkiem znośne aaaa ja mam jeszcze na doopsku ale aparat nie łapie mi całej żopy

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:23   #4390
karolcia228
Zakorzenienie

siala - az go ucałowałam hmmmmm 2 piję

fm
- nie po prostu rozmawialiśmy i wogóle więc mówiła, że mogę powoli próbować

basia - jak objawia się alergia??

Stary 2010-10-23, 21:26   #4391
anoxa
Zakorzenienie

i co siala kto wygrywa konkurs rozstepowy i flakowy? :P

mlm my bylismy wczoraj u pediatry Hubert ma 3mc i tydzien i tez mu ida zeby bo dziasla ma spuchniete ale kiedy wyjda to chyba najstarsi gorale nawet nie wiedza wogole milo cie :widziec:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 21:31   #4392
ola_k11
Zadomowienie

coś mi wizaż nie dziala...
dostałam pełno zaproszeń na FB ale jakoś się nie umiem tym jeszcze do końca obsługiwać i pousuwałam albo nie mogę znaleść...
sama wysłałam kilka Wam
podaje Wam jeszcze raz linka do mnie
http://www.facebook.com/#!/profile.p...00001318574115
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:41   #4393
martysek
Zadomowienie

Ola, mi też coś szwankuje.

Dziewczyny, doradźcie jaki jest dobry podkręcający i ewentualnie pogrubiający tusz do rzęs? Przeszukałam wizaż i nie wiem, na co się zdecydować.

Idę spać. Dobrej nocy.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 22:07   #4394
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
jaszczka ja generalnie tez ale jakos dzisiaj mi z tym zle tymbardziej ze tz w holandii jest u znajomych jego wspolpracownika zona tez jest w holandi z mezem i dzieckiem a ja w domu sama z malym... i nie chodzi o to ze jestem zla ze on gdzies poszedl tylko jest mi zle z tym ze ja jestem sama

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

aniaa chyba tez taki zakupie bo te 3 pojemniki zawsze moga sie przydac od przybytku glowa nie boli a nawet tansze od zelmera sa
rozumiem a mój ciągle w pracy... 14h dziennie (2 na dojazd i 12h pracy)/7 dni w tygodniu.. jakby chciał, to by wziął chociaż jeden dzień wolny w tygodniu, ale nie chce i też mi źle

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
ja przedwczoraj musialam sie odessac... bo mala spala a cycki mi peknac chcialy, strasznie twarde i ciezkie byly :P...

odessalam 300ml w ciagu 15-20min.
a ja muszę codziennie bo mały mi śpi 10-12h co noc
300ml - niezły rezultat
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
coś mi wizaż nie dziala...
dostałam pełno zaproszeń na FB ale jakoś się nie umiem tym jeszcze do końca obsługiwać i pousuwałam albo nie mogę znaleść...
sama wysłałam kilka Wam
podaje Wam jeszcze raz linka do mnie
http://www.facebook.com/#!/profile.p...00001318574115
to mnie chyba usunęłaś, bo nie mam cię w znajomych, a nowego zaproszenia nie mogę wysłać, bo już jedno wysłałam...
moje inicjały to EU
Stary 2010-10-23, 22:11   #4395
anoxa
Zakorzenienie

chyba wszystkim wizaz nie dzialal

siala ale ty szalona jestes :P

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

ola k juz cie na fb w znajomych katarzyna Gębicka w razie czego to ja
Stary 2010-10-23, 22:21   #4396
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wszystkim wizaz nie dzialal

siala ale ty szalona jestes :P

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

ola k juz cie na fb w znajomych katarzyna Gębicka w razie czego to ja
http://www.facebook.com/home.php? a to ja
Ale mam humorek

Stary 2010-10-24, 00:44   #4397
alutka78
Rozeznanie

Czesc!!!
Czy ktoras z Was podaje dzidzi Sab Simplex - jesli tak to ile kropel. Chodzi mi o dawkowanie na bolesne baki - polozna mowila, ze 15 kropel 3 razy dziennie, przed jedzeniem. Mnie sie wydaje, ze to troche duzo.
Stary 2010-10-24, 01:28   #4398
Basia84
Rozeznanie

Cytat:

basia - jak objawia się alergia??
takie drobne krostki na twarzy, moga tez byc na calym ciele ale Oscar akurat mial na twarzy.
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 02:02   #4399
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czesc!!!
Czy ktoras z Was podaje dzidzi Sab Simplex - jesli tak to ile kropel. Chodzi mi o dawkowanie na bolesne baki - polozna mowila, ze 15 kropel 3 razy dziennie, przed jedzeniem. Mnie sie wydaje, ze to troche duzo.
ja dawałam 15 kropel przed każdym jedzeniem - tak mi powiedziano
ale to na kolki.

---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ----------

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
rozumiem a mój ciągle w pracy... 14h dziennie (2 na dojazd i 12h pracy)/7 dni w tygodniu.. jakby chciał, to by wziął chociaż jeden dzień wolny w tygodniu, ale nie chce i też mi źle

a ja muszę codziennie bo mały mi śpi 10-12h co noc
300ml - niezły rezultat

to mnie chyba usunęłaś, bo nie mam cię w znajomych, a nowego zaproszenia nie mogę wysłać, bo już jedno wysłałam...
moje inicjały to EU
Moja może by przesypiala całą noc, ale w szpitalu musiałam ją budzić na karmienie w nocy [koło 1-3 i 4-7 - co 3h] i w nocy do tej pory mniej wiecej tak wstaje - między 1 a 3 i między 5 a 8 - druga pora jej się przesunęła i dopiero od niedawna pobudka koło 5tej może oznaczać koniec spania.. a tak zazwyczaj oznaczało to koniec spania - cycek - odbicie - ulanie - cycek i tak do 15-18
od niedawna nie dość że jeszcze zasypia i wtedy śpi jeszcze swoje 3-4h, to jeszcze daje się zabawić w inny sposób niż cycek...
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 05:53   #4400
jaszczka
Zadomowienie

u mnie 5.45 rano, ja po kolejnej "randce" z laktatorem...
zawsze ściągam tylko troszkę żeby zluzować piersi, żeby tak nie bolały. ale dziś stwierdziłam, że zobaczę ile mleka mieści się w takim cycku, który jest aż kwadratowy i kończy się pod szyją
.
.
.
.
.
no i nie zobaczyłam
butelka mi sie skończyła
napełniłam do połowy gwintu (butelka na miarce ma 260ml) to bedzie ze 300ml, może ciut więcej, a najlepsze jest to, że dalej z tego cyca leciało
masakra...

teraz z drugą cycką czekam aż się Patryk obudzi
Stary 2010-10-24, 07:28   #4401
karolcia228
Zakorzenienie

Witam Nocka oki, mała od rana gada

Stary 2010-10-24, 07:33   #4402
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
takie drobne krostki na twarzy, moga tez byc na calym ciele ale Oscar akurat mial na twarzy.
A jak szybko to zeszło?? I czy tylko odstawienie marchewki zadziałało?
My zjedliśmy marchewkę, no i brzuszkowo nic, ale cera nie za piękna, z tym, że część to od śliny - było wcześniej i dodatkowo coś, ale niewiele i nie wiem czy od włochatego nakrycia, na które położyłam spać dwa razy czy od tej marchewki

anuszka uśmiałam się z historyjki szkolnej

Wczoraj wysłałam małża na spacer (pierwszy raz), myślę sobie ugotuję coś i sobie odpocznę, po godzinie wrócili - uznał, że wystarczająco

Ola nie przejmuj się, wszystko się nadrobi. Kiedyś nie było rechabilitacji i jakoś wszystkie ogólnie sprawne ruchowo jesteśmy, teraz tylko można to przyspieszyć dzięki ćwiczeniom.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 08:56   #4403
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
j
no u mnie jak cos robie to przewaznie a czesto sie zdarza ze wszystkie 3 uzywam

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
jestem pisalam wam ze teraz nie mam tyle czasu co dawniej bo pracuje, wracam z pracy trzeba sie jeszcze nacieszyc malym, cos zrobic w domu i jest a wieczor. jak juz siade na internecie to u was 2 w nocy i nie ma z kim pisac
Oscar uwielbia skoczka, az kwiczy z radosci jak w nim jest.
testujemy co chwile warzywa i owoce, oprocz alergii na marchewke nic mu nie bylo. sprobowalam ponownie po 2 tygodniach i juz mu sie nic nie dzialo. nie chce tylko za bardzo pic mleka wyrabia sie w minimalnej normie ale lepsze sa dla niego sloiczki probowalam mu sama cos ugotowac ale wszystkim co do tej pory zrobilam plul, wiec zostajemy na gotowych. a z gotowych nie ma rzeczy ktorej by nie lubial, najwiekszym przysmakiem jest dynia i brzoskwinia, ile by mu sie dalo to tyle by zjadl
a co tam u was slychac?
fajnie ze tak mu wszystko smakuje. z tym mlekiem gorzej. to pewnie dlatego ze tyle innych pysznosci jest a ty mama mu mleko dajesz
my mielismy przygode z marchewka ale miskowi nie za bardzo smakuje a poza tym krostki mu wyszly wiec chyba mu nie podchodzi. no i stwierdzilismy ze dajemy sobie spokoj narazie z dawaniem sloiczkow. mysle ze za wczesnie dla miska na nowosci

miska dalej te pierdki mecza od wczoraj w nocy tez rewelacji nie bylo a teraz brzuch jak skala. bobotic nic nie pomogl. a baki ostre i strasznie smierdzace. czy to moze byc od marchewki?
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 09:17   #4404
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Wczoraj wysłałam małża na spacer (pierwszy raz), myślę sobie ugotuję coś i sobie odpocznę, po godzinie wrócili - uznał, że wystarczająco
(a wczoraj było tak pięknie ja byłam 3,5godz.w tym czasie małż sprzątał) ja swojego tak wysłałam kilka dni temu co prawda było pochmurnie ale w miare ciepło i nie wiało -po godzinie wyglądam przez okno a tu mżawka no ale nic czekam zdążyłam pójść do gina-zajęło mi to ok.30min. wracam małża dalej nie ma... w końcu się zjawia- pytam ;co tak długo przecież mży?! na co mi odpowiedział podziwiam Cię że ty chodzisz 2-3godz.nawet jak jest zimno więc nie chciałem być gorszy (złamał mi serce )
na szczęście nie jest głuptaskiem i wiedział co robi niunia była cieplutka-nie zmarzła w przeciwieństwie do taty no i się wyspała bo ona kocha spać na powietrzu! a z małża śmiałam się do wieczora

Witam Was Kobietki w to niedzielne przedpołudnie
ja piję kawke Karola od 20min. śpiuńka a tu widzę spokój panuje ehhh...

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
miska dalej te pierdki mecza od wczoraj w nocy tez rewelacji nie bylo a teraz brzuch jak skala. bobotic nic nie pomogl. a baki ostre i strasznie smierdzace. czy to moze byc od marchewki?
biedny misio. aniu a kiedy dawałaś tą marchewkę? moją niuńke też od wczoraj męczą takie śmierdziuszki ale to chyba przez to że kupy nie było (dziś 3dzień)brzuszek ma troszkę twardszy ale nie płacze nie pręży się więc na pewno jej nie boli-dawałam jej wczoraj rumianek i kawałek czopka ale kupa nie poszła jeszcze-więc chyba taki jej ,,urok''

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-10-24 o 09:21
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 09:18   #4405
karolcia228
Zakorzenienie

Agamarcio - to dobry ale miałaś chwilę wytchnienia A u nas taka dziwna pogoda, szaro ale słońce się przebijaAnastazję tata usypia

Ania
- możliwe, że od marchewki, mała jak je inne rzeczy i pije soczki, puszcza baki zapachowe i robi kupki o fajnym zapachu, ale jej to nie meczy wręcz przeciwnie, lepiej jej to robi i bardzo się cieszę, że kupy ze śluzem się skończyły

Stary 2010-10-24, 09:23   #4406
anoxa
Zakorzenienie

agamarcio dobry ten twoj maz

aniaa
wspolczuje Misia baczkow a probowalas mu dawac rumianek do picia? jejku ale on biedny tak sie meczy od poczatku w sumie i nadal nie przechodzi a robi kupke? bo mi przedwczoraj dwie baby mowily ze od marchewki moga byc problemy z kupkami

jaszczka ty to istna mleczarnia jestes chociaz Patryś glodny nie bedzie

u nas noc nawet nie zla mlody zaczal sie krecic o 1 wypil mleczko pozniej o 6 o 7 kreconko i lekkie przebudzenie wzielam go do siebie po 30 min zasnal i wstal przed 9 no i rano wypil 100ml mleka wiec nie jest zle

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

nasz ulubiony temat KUPY!

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-10-24 o 09:34
Stary 2010-10-24, 09:29   #4407
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
agamarcio dobry tren twoj maz
niom czasem potrafi rozłożyć mnie łopatki

u nas noc nawet nie zla mlody zaczal sie krecic o 1 wypil mleczko pozniej o 6 o 7 kreconko i lekkie przebudzenie wzielam go do siebie po 30 min zasnal i wstal przed 9 no i rano wypil 100ml mleka wiec nie jest zle
to u nas podobnie
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

nasz ulubiony temat KUPY!
ooo taaak!
Cytat:
Agamarcio - to dobry ale miałaś chwilę wytchnienia A u nas taka dziwna pogoda, szaro ale słońce się przebijaAnastazję tata usypia
i u mnie podobnie słoneczko się przebija lekko wieje 9stopni ale jakoś tak ponuro się wydaje ale mimo wszystko spacerek obowiązkowy dziś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-24, 09:36   #4408
anoxa
Zakorzenienie

my tez chodzimy na spacerki gdy tylko sie da
Stary 2010-10-24, 09:38   #4409
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

moja dziewczynka się obudziła leży w łóżeczku gada do misiów i słoników od karuzeli i stęczy więc zdaje się że kupa idzie bo nieziemsko się skupiła

Stary 2010-10-24, 09:40   #4410
karolcia228
Zakorzenienie

My też jak tylko nie pada chciałam iść na cmentarz, ale TZ jak zwykle zmęczony

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości