|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2011-01-09 o 19:35 |
|
|
|
#7922 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
Jak minął weekend? Ja właśnie wstaje, biorę zaraz pieska i idziemy na spacer nad morze się zregenerować po weekendzie Co do tego bungee i spadochronu zgłębiałam temat i powiem Wam że różni lekarze różnie mówią, więc mam taki plan że nałożę jakiś pancernik i wtedy skoczę, mam 2 koleżanki co skakały normalnie na bungee i nie przeszło im przez myśl że nie mogą przez żelki i nic im na szczęście nie jest ![]() Obchodzicie halloween? W 3mieście od piątku będą super imprezy, ja właśnie kompletuje gadżety do stroju Lary Croft Pink Ty to jednak masz siłę że tak to znosisz, podziwiam i zazdroszczę Co do diety to Wam powiem że jest extra, nic póki co nie schudłam ale jem same dobre rzeczy
|
#7923 |
|
Raczkowanie
|
No Pinki coraz lepiej będzie i mniej bolało
|
#7924 |
|
Raczkowanie
|
Mya, no czy się wzmocniły to nie wiem, tak mówią że keratyna się wbudowuje, ale wyjdzie w praniu.
Duita, a dlaczego tak zrobił?? a skoro juz tak zrobił to Twoim zadaniem jest kopnąć go w d... chyba że tak bardzo chciał się pochwalić żeby koledzy padli i podnieś głowę wysoko i wypnij biust...jego znajomi faceci będą się ślinić a koleżanki będą zazdrosne że w życiu czegoś tak pięknego nie będą mieć....masz się nie przejmować...wiem że jesteś zła...ale już po fakcie... zrobił to....nie załamuj się.
|
#7925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2011-01-09 o 19:36 |
|
|
|
|
#7926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gadania miną, bo im się przeje. Tego chciałaś, spełniłaś marzenie, nie zrobiłaś nic dziwnego i nienormalnego... czego masz się wstydzić?? chyba tylko faceta
|
|
#7927 |
|
Zadomowienie
|
Witaj kasikkk
Widzę, że już pierwsze kroki za Tobę i termin zabiegu nawet juz masz ![]() Napisz proszę dokladną datę, to dopiszemy do listy naszej młoteczkowej ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- No to dzis znowu ja ![]() [CENTER]23.10.2010 Laloona 02.11 11 dni ![]() Miliqqq 05.11 14 dni ![]() Yoko02 08.11 17 dni ![]() Lenka 15.11 24 dni ![]() Dragon 26.11 35 dni ![]() Magera 08.12 47 dni ![]() Kejsiii 14.12 53dni ![]() Gawronska 22.02.2011 122 dni ![]() HEJKA dopisałam datę całkiem fajny termin hehhe oby wszystko się udało zgodnie z planem )najbardziej boję się przeziębienia...bo to zima a poza tym pracuje w zimnym pomieszczeniu a z tym przekładaniem wolnego urlopu może być problem jak to jest dbałyście jakoś o siebie specjalnie przed operacją???jakby już to przeziębienie się zdażyło można wypić jakiś gripex coś takiego???mam jeszcze jedno pytanko muszę dojeżdzać do pracy rowerem czy po tych 4 tyg wolnego bo tyle planuje mieć mogę normalnie bez szkody śmigać na rowerze???magera gdzie przebywasz za granicą??ja też nie jestem w pl pozdro dla wszystkich
|
|
|
|
#7928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki chyba sie po prostu sie wyprowadze
|
|
#7929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i sorki ale cytat mi się nie zaznaczył prawidłowo
|
|
|
|
|
#7930 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasik a Ty gdzie jesteś że masz pogodę na rower? Zazdroszczę, u nas dziś ładnie ale generalnie już jak zima
![]() Duita dziwne zachowanie TŻ, ja wychodzę z założenia że nie ukrywam że są zrobione bo nie mam czego, wstydzić to się mogłam naturalnych co najwyżej ![]()
|
#7931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie grzesz ![]() ![]() Ty to nawet tych sprzed op nie powinnaś sie wstydzić
|
|
#7932 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak najbradziej od dr. Kasprzyka. Dreny były bo było ciężko - 2 godz. i żeby nie było krwiaków to były dreny, ściągnięte rano nast. dnia. Dziś widziałam je całe - dla mnie super oczywiście jeszcze do ułożenia. Zdjęcia będą za jakiś tydzień po sciągnięciu szwów.Idę teraz odpocząć. |
|
|
|
|
#7933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2011-01-09 o 19:37 |
|
|
|
|
#7934 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej Dziubki
Cytat:
Masz rację, ja tez tak sobie myślę. Są tak szczęśliwe, że zdecydowanie korzystają na maxa I nic tylko pozazdrościć!!!!!!! Ale czasem mogłyby się odezwać i pochwalić, bo zawsze jest miło poczytać, że ktoś czerpie na maxiora, jak samemu nie można ![]() Buziaczki dla dziewczynek A jesli chodzi o wkladki, to równiez masz rację - model 510 ma modele FX, MX i LX. Cytat:
Jak zakupoholiczka, to nic, tylko się cieszyć, bo zawsze będzie dobra wymowka, żeby dokupić to i owo ![]() Popatrz na to w ten sposób ..... A wiesz ile rzeczy bedzie Ci się podobać, jak będzie co zapakować w takie fajne bluzeczki..... Ach..... Wtedy będzie SZAŁ Cytat:
No, a ja myslałam, że Twój juz wrócił i zajęta jesteś ![]() Fryz zmieniłaś, jak planowałaś?? jakieś inne zmiany może??? No i gratuluję awansu ![]() I Odzywaj się częściej Cytat:
Widzę, ze udalo się ściągnąć jedną zaginioną Odzywaj się, odzywaj!!!! Trzymam kciuki za kurację, aby pięknie wszystko się wyleczyło ![]() Koleżankami się nie przejmuj absolutnie, tak to jest jak ktoś nie ma nawet możliwości pomysleć o takim zabiegu, bo założę się, że większość z nas myśli o piersiach. Nie mowię tu o takich co mają swoje piękne, a o takich co ich własnie nie mają. Zazdrość zawsze była i będzie. Spełniaj swoje marzenia i dąż do celu. Nie patrz na ludzi, bo dla nich nie żyjemy. Oni nie przyczynia się do tego, żeby nas uszczęśliwić, a co najwyżej mogą podstawic nam nogę jak widzą, że ktoś ma lepiej niż oni, ktoś jest zadowolony, szczęśliwy, kwitnie... wiesz, w społeczności oczekuje sie, że należy krakać jak cała reszta, a jak zaczynasz pokrakiwac nieco inaczej, to jesteś 'be'. I nie przejmujmy się tym!! To są takie 'panie Dulskie'.Nie wiem skąd u ludzi tyle zawiści, ale kichac na nich trzeba, bo szczęście własne tworzymy sami Ja życzę Ci z całego serca Słonko, aby kazde z Twoich marzeń czy założeń spełnilo się i sprawilo, że będziesz ogromnie szczęśliwą osobą Cytat:
No, ja widzę, że Ty jak wpadłaś w tarns wędrowniczy, to zatrzymac się nie możesz ![]() Dobrze, dobrze i ogromnie cieszę się, ze tak dobrze juz jest Szwy do kosza, pancernik na moment out i niech dziewczynki oddychają I nie dopinaj się jaka rewelacyjna sprawa móc się nie dopiąć Strasznie mocno buziam Sloneczko ![]() Kiedy nowe zdjatka????? Czekamy czekamy !!!!!!! Cytat:
Qurka cięzko jest napisac jakąś leczniczą myśl, bo zależy, myślę od Ciebie samej czy załamiesz się czy nie. Każda z naszych porażek jest kolejnym bagażem doświadczeń w życiu. Porażką w Twoim przypadku bylo posiadanie takiego dupka za partnera i powinnaś się cieszyć, że juz Go nie ma. Myslisz, ze powiększenie piersi jest powodem do wstydu? nie jest kochana, bo w innym wypadku wszystkie gwiazdy polskiej - i nie tylko - sceny powinny chodzić kanałami... Nie trzymaj głowy nisko, a noś ja wysoko!!!!! Nie kazdy może spełnic swoje marzenia, a ludzie zaściankowi maja tendencję do gnuśności. I niech sobie mają, a Ty bądź dumna, że jesteś szczęśliwą posiadaczką pieknych dziewczynek Prosty przyklad - Doda. Cała polska wie, że ma wkładki, i..?? I nic, a dlaczego?? bo Ona ma to w nosie czy się to komuś podoba czy nie. Zyje dla siebie i to jest fajne. zawsze dla poprawy humoru możesz się zrewanżować...... w jakiś sposób... znasz go i wiesz jaki ma tok myślenia.... przypuszczam, że na bank jest coś co może wejść mu w pięty.... tak sobie w ramach rewanżu..... ![]() Ja pozdrawiam Cię ogromnie kochana i życzę Ci, mnóstwo pogody ducha i szczęścia, a mało smutków ![]() Cytat:
Jesteś szczupłą, piękna laską!!!! Na Wyspach w Halloween jest mega szaleństwo. takie przebieranki i kreacje, że aż niesamowicie się to oglada!!!! Super sprawa. Cytat:
![]() Jeśli chodzi o dochodzenie do siebie po zabiegu, to już dziewczyny pisały, ze jest to indywidualna sprawa. Nie ma reguły, ale ja myslę sobie, że miesiąć z pewnością pomoże stanąć Ci na nogi. Ja też mam tyle do dyspozycji i mam nadzieję, że będzie cudnie po takim czasie. Przed zabiegiem nie wolno przyjmowac polopiryny, aspiryny i leków złożonych zawierających kwas salicylowy i pochodne. Najlepiej dopytać farmaceuty w przypadku wątpliwości. Polecam Ci też stronke Kasprzyka do poczytania, bo sporo info ma tam. www.art-med.pl Pisałam wyżej i chyba 2,3 strony wcześniej gdzie buszuję - Wyspy ![]() Pozdrawiam
|
|
#7935 |
|
Wtajemniczenie
|
Duita spróbuj spojrzeć na to z innej strony, wiem że nie jest łatwo ale now biust, nowa praca, nowy facet, inne życie
|
#7936 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Diutka, słuchaj dobrych rad nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty się nigdzie nie wyprowadzaj Słonko!!!!! Cytat:
![]() Duita, słyszysz????? Dobrze godo dziołcha ![]() ![]() Słuchaj słuchaj Cytat:
odpoczywaj sobie i pochwal się jak juz bedziesz mogla Pozdrawiam mocno Cytat:
RACJA RACJA RACJA ![]() Zawsze trzeba dostrzegać pozytywy!!!!!!!!!! A ja widzę, że Ty jesteś niezastąpiona pod tym względem
|
|
#7937 |
|
Rozeznanie
|
![]() 24.10.2010 Laloona 02.11 9 dni ![]() Miliqqq 05.11 12 dni ![]() Yoko02 08.11 15 dni ![]() Lenka 15.11 22 dni ![]() Dragon 26.11 33 dni ![]() Magera 08.12 45 dni ![]() Kejsiii 14.12 51dni ![]() kasikkk87 14.02.2011(?) 112 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 120 dni ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Ach.... no i zapomnialam wycmokać wszystkie nasze Krasnalki
|
#7938 |
|
Zakorzenienie
|
wow, Magera ![]() ale tego posta to chyba na jakimś dopalaczu pojechałaś ![]() mega dawka życiowej mądrości tak zaraz po obiedzie ![]() wow Duita-głowa do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni a przynajmniej wg zasady, że lepiej późno niż póżniej dowiedziałaś się z jakim d_pkiem/idi_tą miałaś do czynienia a takie rzeczy wiedzieć to czasem..bezcenne ![]() Pink-buziak podczytuję i widzę, że rewelacyjnie znosisz rekonwalescencję ![]() bardzo mnie to cieszy ostatnio same tu cyborgi.. super
|
#7939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak pozwól, ze Cie uściskam ogromnie,bo się stęskniłam za Tobą ![]() Jak ja jestem, to Ciebie nie ma i tak jakoś wzięlo mnie na czułości teraz Trzeba wykorzystać okazję, bo znowu jak trafił się ten sam shift, to trzeba się nacieszyć A u mnie dziś taka piękna wiosenna pogoda, że wprost niesamowicie rozpiera mnie energia... ![]() Hihi.... a sklepy z dopalaczami pozamykali, ale chyba mnie jeszcze trzyma Buuuuuuuuuuziiiiaaaaaammm mmmm ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Aaaaaa..... no i obiadu jeszcze nie jadłam, więc wychodzi na to, że na głodzie tworzy się lepiej
|
|
#7940 |
|
Raczkowanie
|
stram sie...
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2011-01-09 o 19:39 |
|
|
|
#7941 |
|
Rozeznanie
|
Kochaniutkie moje slicznoty
tak na chwilunie wlaczylam wizazyk, nie zdaze nadrobic kilku stron bo za kilkadziesiat minut wsiadam do autokaru i wyruszam do Grudziadza. 15 godzin mi zajmie ta podroz. A wymyslilam ja 3 godziny temu. Tak spontanicznie jade ,bo musze zalatwic kilka waznych dokumentow. Postanowilismy jednak sprzedac domek po babci, zeby nabyc ten w Niemczech. A wiec sie zegnam z wami na kilka dni. Trzymajcie sie mocno i cieplutko bo zimno idzie. To buziaczki. Ps A polowek ma dyzur z dziecmi. A co, niech wie jak to jest. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-10-24 o 17:58 |
|
|
|
#7942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to się może lepiej rozwinąć np..sprzedaż bezpośrednia tak, na głodzie działanie silniejsze a oszczędzać trzeba więc się nie ma sensu zawczasu najadaćbo tak to podwójna oszczędność: i na jedzeniu, i na dopalaczu ![]() a w bonusie jeszcze można schudnąć ![]() tak w ogóle to musiałam się na chwilę oddalić od shifta, ale już jestem z powrotem więc pełna zapału oddaję się w Twoje przytulne ramiona ![]() i buzię nadstawiam i cmok ![]() Cytat:
gdzieś widziałam kogoś, kto miał w podpisie coś w stylu:gdzie jest to dno, od którego można się odbić? ![]() tak więc jeśli masz wrażenie, że trampolina jest tuż tuż, to obiektywnie już wkrótce może być tylko lepiej i lepiej.. zobaczysz
|
|
#7943 |
|
Zakorzenienie
|
Happy
szerokiej drogi, Kokoszko ![]() dzięki za poduchę będę mogła z Mya negocjować, co mi da jeśli jej moją oddam ![]() ..bo widziałaś, że już ma chrapkę
|
#7944 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życzę Ci baaaaardzo szerokiej drogi Krasnoludku w obie strony ![]() Otul się cieplutko, bo w PL ziiiiimnoooo i wracaj do nas szybciutko ![]() Buziam Cię ogromnie Cytat:
no, no - frontem do klienta teraz No widzisz... a ja gdzieś tam buszowalam jak Ty wróciłaś ![]() Ach... jak milusio mnie wyściskałaś ![]() To ja Cię tak teraz przytulkam ogromnie też ![]() :przytu l:
|
|
#7945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro ide na zdjecie szwów i mija juz 14 dzień po opNie było mnie tu chyba z dwa dni jakoś czasu mi brakowało,dzisiaj tez tylko na chwileczke ![]() Jutro znowu do tyrki ...Buuuziam was wszyskie kochane
|
|
#7946 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, wiecie nad czym się zastanawiam....
W Allerganach są dwa rodzaje spoistości żelu... cohesive i soft touch... Czy któraś wie może jak one się mają do 'uzytkowania'?? Wiecie o co mi chodzi... które lepsze i dlaczego oczywiście? Wiecie cos może na ten temat??? ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
I nie przepracowuj się za mocno kochana i odwiedzaj nas częściej ![]() buziaczki dla Ciebie też Słoneczko
|
|
#7947 |
|
Rozeznanie
|
a co to za szalenstwo tu widze???
![]() slonko ja zagladam na chwilke bo wiadomo jak to na urlopie, to tu to tam.. ![]() a bola mnie zebra, i troche szwy zaczynaja ciagnac... ![]() hapciu - spokojnej i szerokiej drogi wracaj do niemiec bo ja po 01.11 bede juz w HH... wiec i ciebie odwiedze na 100% magerko, maceratko - no jest lepiej niz myslalam, wiadomo jest mi ciezko robic wiele podstawowych rzeczy ale jakos daje rade... ciezko tylo z mloda ona ciagle na rece ,tulic,gilac... ![]() duita - glowa do gory sylwia - j tez jutro na zdjecie szwow, tylko ja po 7 dniach...
|
|
#7948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jejciu Magera ja juz to widze to moje szaleństwo zakupowe ![]() Ojjj tylko czy moje konto to wytrzyma to ja nie wiem ![]() A powiedz kochana pojawia się u ciebie pomalutku stresik?? bo ja dziś zanim weszłam do wanny to chyba dobre 30min gapiłam sie na moje cycki czy aby nie ma tu asymetri i stwierdzam ze mam lewego cycka mniejszego dziwne bo żaden z 2 lekarzy tego nie zauważył a ja nigdy wczesniej nie gapiłam się tak dokładnie na moje przody i albo wariuje albo cos w tym jest i stwierdzam że w przyszłym tyg jade jeszcze raz do doktorka J. niech mnie dokładnie ogląda.. Alis a ty pikpko jedna co się ukrywasz i nic nie piszesz meża nie ma to czasu powinnaś mieć sporo Wybierasz się może jakoś do doktorka bo cos wspominałaś ostatnio?? Bo ja planuje jeszcze jedną wizyte przed zabiegiem... A i zdrówko za twoje roczniaki są najpiekniejsze Pink oj widze że latawiec ci się załączył i cos czuje że urlop nie ma z tym nic wspólnego tylko nowe życie z nowymi przodami I dawaj nam tu fotki bo my z utęsknieniem czekamy Duita a my się jeszcze nie zaprzyjaźniłyśmy No to zaproszonko Ci wysyłam A dupkiem się nie przejmuj olej go i tyle ... Zobaszysz za tydzień emocje już opadną i inaczej spojrzysz na wszystko Sylwia82 czekam na nowe fotki bo twój rozmiarek szczególnie mnie interesuje ![]() Happy spokojnej podróży A tak sie zastanawiam gdzie się podziały nasze dwa cyborgi Beatryczek i Chibuke
|
|
#7949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdro z Holandii![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
dzięki
|
||
|
|
|
#7950 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Urlopik wykorzystuj na ile się da Szwy tylko do jutra będziesz znosić kochana, a potem już tylko LUZ Strasznie się cieszę, że znosisz to wszystko tak fajniutko ![]() Jejku, oby tak u mnie było ![]() Dawaj znać jak uwolnisz się od nici Koniecznie musisz powiedzieć jak to będzie bez.... czy jest zdecydowanie lepiej?? Czy te szwy jakoś tak powodują dyskomfort... wiesz... A żebra Cię nie bolały wcześniej???? A tymczasem buziam Cie wędrowniczko Ty nasza Cytat:
Ja też czekam na to szaleństwo zakupowe Sklepy nasze ja też się martwię o swój stan konta, bo znam siebie i może być ciężko ![]() Wiesz, ja jestem w tej gorszej sytuacji, że niestety mam ograniczoną możliwość wyboru ciuszków ![]() Może dlatego tak uwielbiam lato, bo generalnie wszystko jest OK Pewnie,że jest stresik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet pytałam Ciebie ostatnio czy masz takowy. Mam, mam kochana i powiem Ci, że można zwariować!!! Też ogladam swoje i zastanawiam się czasem nawet czy potrzebuje tego zabiegu Istny cyrk Ja wiedziałam, że mam mniejszą lewą pierś. A jak byłam na konsultacji u JJ, to nawet nie wspomnial o tym, choć wiedzialam, że zauważył. Natomiast Kasprzyk zauważył i powiedzial mi, ze asymetria jest. Różnica między centralnym punktem sutka od 'szyi' wynosi 1 cm... Nawet był zaskoczony, że to wiem, bo powiedział mi, że raczej kobiety nie widzą takiej asymetrii. No i zapytalam czy może dwa różne implanty.... Ale powiedział mi, że w moim przypadku nie. Tłumaczył mi w jakich przypadkach stosuje się dwa różne implanty nawet (już niewiele z tego pamiętam), ale był na NIE w moim przypadku. Musimy kochana zająć sobie czyms głowę, bo jak tak dalej pójdzie, to pojedziemy w grudniu do nieco innej specjalności kliniki Pamiętasz co kiedyś Ci pisałam ?- wątpliwości - pisz ![]() Jak masz jakieś wątpliwości, to pewnie, że jedź i gnęb ile się da A jak masz chwile zwątpienia, to pisz mi tu szybciutko A CYBORGI nasze pozdrawiam mocno i buziam ogromnie!!!!!! Beatryczka, Chibuike Cytat:
![]() Pozdro od GB
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

. Super, że czujesz się tak szybko dobrze na tyle, że możesz siedziec długo
.

wow, Magera 

więc się nie ma sensu zawczasu najadać