Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 265 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-24, 11:38   #7921
Duita
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Edytowane przez Duita
Czas edycji: 2011-01-09 o 19:35
Duita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 11:43   #7922
kejtigda
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny

Jak minął weekend? Ja właśnie wstaje, biorę zaraz pieska i idziemy na spacer nad morze się zregenerować po weekendzie

Co do tego bungee i spadochronu zgłębiałam temat i powiem Wam że różni lekarze różnie mówią, więc mam taki plan że nałożę jakiś pancernik i wtedy skoczę, mam 2 koleżanki co skakały normalnie na bungee i nie przeszło im przez myśl że nie mogą przez żelki i nic im na szczęście nie jest

Obchodzicie halloween? W 3mieście od piątku będą super imprezy, ja właśnie kompletuje gadżety do stroju Lary Croft

Pink Ty to jednak masz siłę że tak to znosisz, podziwiam i zazdroszczę

Co do diety to Wam powiem że jest extra, nic póki co nie schudłam ale jem same dobre rzeczy
Stary 2010-10-24, 11:51   #7923
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
Twarda jestes. Super, że czujesz się tak szybko dobrze na tyle, że możesz siedziec długo.
Pozrawiam i trzymaj się i nie dopinaj kurtek a co.
No Pinki coraz lepiej będzie i mniej bolało
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 12:07   #7924
Madzienka2010
Raczkowanie

Mya, no czy się wzmocniły to nie wiem, tak mówią że keratyna się wbudowuje, ale wyjdzie w praniu.

Duita, a dlaczego tak zrobił?? a skoro juz tak zrobił to Twoim zadaniem jest kopnąć go w d... chyba że tak bardzo chciał się pochwalić żeby koledzy padli i podnieś głowę wysoko i wypnij biust...jego znajomi faceci będą się ślinić a koleżanki będą zazdrosne że w życiu czegoś tak pięknego nie będą mieć....masz się nie przejmować...wiem że jesteś zła...ale już po fakcie... zrobił to....nie załamuj się.
Stary 2010-10-24, 12:14   #7925
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Mya, no czy się wzmocniły to nie wiem, tak mówią że keratyna się wbudowuje, ale wyjdzie w praniu.

Duita, a dlaczego tak zrobił?? a skoro juz tak zrobił to Twoim zadaniem jest kopnąć go w d... chyba że tak bardzo chciał się pochwalić żeby koledzy padli i podnieś głowę wysoko i wypnij biust...jego znajomi faceci będą się ślinić a koleżanki będą zazdrosne że w życiu czegoś tak pięknego nie będą mieć....masz się nie przejmować...wiem że jesteś zła...ale już po fakcie... zrobił to....nie załamuj się.
Dzieki Madzienko...

Edytowane przez Duita
Czas edycji: 2011-01-09 o 19:36
Stary 2010-10-24, 12:21   #7926
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
Dzieki Madzienko... mialam nadzieje ze to sie jednak nie wyda. przeciez nie po to latami dopychala staniki i meczyalm sie z tym niemilosierdnie zeby teraz wszyscy gadali za moimi plecali i wytykali mnie palcami
mogę Ci coś powiedzieć?? jeśli gadają za Twoimi plecami i wytykają palcami to są w odpowiedniej pozycji żeby pocałować Cie w d..... i tyle.
Gadania miną, bo im się przeje. Tego chciałaś, spełniłaś marzenie, nie zrobiłaś nic dziwnego i nienormalnego... czego masz się wstydzić?? chyba tylko faceta
Stary 2010-10-24, 12:25   #7927
kasikkk87
Zadomowienie

Witaj kasikkk
Widzę, że już pierwsze kroki za Tobę i termin zabiegu nawet juz masz
Napisz proszę dokladną datę, to dopiszemy do listy naszej młoteczkowej
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

No to dzis znowu ja

[CENTER]23.10.2010

Laloona 02.11 11 dni
Miliqqq 05.11 14 dni
Yoko02 08.11 17 dni
Lenka 15.11 24 dni
Dragon 26.11 35 dni
Magera 08.12 47 dni
Kejsiii 14.12 5
3
dni
Gawronska 22.02.2011 122 dni

HEJKAdopisałam datę całkiem fajny terminhehhe oby wszystko się udało zgodnie z planem)najbardziej boję się przeziębienia...bo to zima a poza tym pracuje w zimnym pomieszczeniua z tym przekładaniem wolnego urlopu może być problemjak to jest dbałyście jakoś o siebie specjalnie przed operacją???jakby już to przeziębienie się zdażyło można wypić jakiś gripex coś takiego???mam jeszcze jedno pytanko muszę dojeżdzać do pracy rowerem czy po tych 4 tyg wolnego bo tyle planuje mieć mogę normalnie bez szkody śmigać na rowerze???magera gdzie przebywasz za granicą??ja też nie jestem w plpozdro dla wszystkich
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 12:29   #7928
Duita
Raczkowanie

Cytat:
mogę Ci coś powiedzieć?? jeśli gadają za Twoimi plecami i wytykają palcami to są w odpowiedniej pozycji żeby pocałować Cie w d..... i tyle.
Gadania miną, bo im się przeje. Tego chciałaś, spełniłaś marzenie, nie zrobiłaś nic dziwnego i nienormalnego... czego masz się wstydzić?? chyba tylko faceta

Dzieki
chyba sie po prostu sie wyprowadze
Stary 2010-10-24, 12:30   #7929
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O i ja ciekawa jestem- a w ogóle co to takiego to żeby włski były proste? to chyba nie dla mnie bo moje się same prostują

Witam. Już Ci 211 odpowiedziała ale ja jeszcze dodam, że te 510 to anatomki - i to takie baaaardzo nietypowe, więc nijak ich nie porównasz do efektu swoich mentorków.

Gratulacje Będzie dobrze- tydzień przetrwasz i już będzie na prawdę lepiej już nawet tabletki nie będą potrzebne. Odpoczywaj sobie pozdrawiam

Jak nic znowu się jakis hohlik wkradł Dobrze, że ja nie odliczamto by dopiero było . A Kasikkk to pewnie jeszcze nie ma dokładnej daty bo taką u Pani dr dostaje się miesiąc wcześniej- ja propnuje wpisać Kasikkk narazie na luty

[/CENTER]
no fakt miesiąc przed znana jest dokładna data tyle ze biorę tabletki i mniej więcej powinno wyjść właśnie 14 lutego hehhehi sorki ale cytat mi się nie zaznaczył prawidłowo
Stary 2010-10-24, 14:14   #7930
kejtigda
Wtajemniczenie

Kasik a Ty gdzie jesteś że masz pogodę na rower? Zazdroszczę, u nas dziś ładnie ale generalnie już jak zima

Duita dziwne zachowanie TŻ, ja wychodzę z założenia że nie ukrywam że są zrobione bo nie mam czego, wstydzić to się mogłam naturalnych co najwyżej
Stary 2010-10-24, 14:17   #7931
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Kasik a Ty gdzie jesteś że masz pogodę na rower? Zazdroszczę, u nas dziś ładnie ale generalnie już jak zima

Duita dziwne zachowanie TŻ, ja wychodzę z założenia że nie ukrywam że są zrobione bo nie mam czego, wstydzić to się mogłam naturalnych co najwyżej
Kejti,
nie grzesz
Ty to nawet tych sprzed op nie powinnaś sie wstydzić

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 14:51   #7932
211
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Hejka Madzienka
Koniecznie daj mi znać, bo nie ukrywam, że gdyby tak efekt był, to ja też śmignę jak będę w PL
jakie mialaś swoje włosy?? bardzo kręcone, średnio, mało?
czekam w kazdym razie na relację
No i milusiego weekendu 4U2

Hej 211
No witaj kochana. Gratuluję, że juz PO i zadowolona jesteś
O ile pamiętam Ty również od Kasprzyka, ale ja nie słyszałam, że doktor zakłada dreny. Jak to jest??
Pisz kochana, bo strasznie mnie to interesuje
Pozdrawiam bardzo i jeszcze tak sobie pozwolę napisać...
czekamy na foteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jak to jest z tym prysznicem???? Ile PO doktor pozwala na taki ALL??? jakieś zalecenia specjalne podczas może... ????
Dobra kochana, ja już Cię nie męczę, bo pewnie masz dość i potrzebujesz odpoczynku....
Buziam
No i gratulacje raz jeszcze
Wysyłam tez zaproszonko
Qurka, ja skończyć nie mogę......

Dziewczynki kochane buuuuuziooooolllll wielki w sobotnie południe

Witaj kasikkk
Widzę, że już pierwsze kroki za Tobę i termin zabiegu nawet juz masz
Napisz proszę dokladną datę, to dopiszemy do listy naszej młoteczkowej
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

No to dzis znowu ja

23.10.2010

Laloona 02.11 11 dni
Miliqqq 05.11 14 dni
Yoko02 08.11 17 dni
Lenka 15.11 24 dni
Dragon 26.11 35 dni
Magera 08.12 47 dni
Kejsiii 14.12 5
3
dni
Gawronska 22.02.2011 122 dni

Pinkusiu
jak tam dzisiaj????? Jak cycuchy?????????????????? ??
Gdzie wczoraj buszowałaś???? Kuchnia jaka tym razem??
Buziaczek Słoneczko !!!!!!!!

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Dziewczynki kochane, wiecie co znowu przylukałam?????
Jak dla mnie w odliczaniu powinno być o jedną cyferkę mniej......
Np. Laloona ma zabieg 2.11, więc z listopada jest tylko 1 dzień, bo 2.11 jest dniem "0", a z października zostało 9 dni..... No to 9+1 za nic w świecie nie daje 11
Czy ja znowu szukam dziury w całym??????????????????

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Dziubki czy któras wie co się dzieje z BabyB????????????????????
Baby, jak nas podczytujesz, odezwij się
Hejka
Jak najbradziej od dr. Kasprzyka. Dreny były bo było ciężko - 2 godz. i żeby nie było krwiaków to były dreny, ściągnięte rano nast. dnia. Dziś widziałam je całe - dla mnie super oczywiście jeszcze do ułożenia. Zdjęcia będą za jakiś tydzień po sciągnięciu szwów.
Idę teraz odpocząć.
211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 15:00   #7933
Duita
Raczkowanie

Cytat:

z niego po tylu latach zwiazku wyszla totalna swinia

Edytowane przez Duita
Czas edycji: 2011-01-09 o 19:37
Stary 2010-10-24, 15:16   #7934
magera
Rozeznanie

Hej Dziubki

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O wszystkich naszych ślicznotkach Kochana pamiętasz
Można by tak wymieniać i wymieniać
Ja to myślę, i zawsze tak sobie to tłumaczę, że One wszystkie są tak szczęśliwe i zadowolone że teraz łąpią życie pełną piersią
Czasem przeglądam listę swoich przyjaciół i się zastanawiam co tam u nich teraz słychać.
Pozdrawiam wszystkie wspaniale fioletowe ślicznotki

No to już wiemy co ze spadochronami wyjaśniło się.
A czy Ty masz DX czy może MX? Nie mam akurat katalogu na tym kompie a DX nie kojarzę
Myusia Słonko
Masz rację, ja tez tak sobie myślę.
Są tak szczęśliwe, że zdecydowanie korzystają na maxa
I nic tylko pozazdrościć!!!!!!!
Ale czasem mogłyby się odezwać i pochwalić, bo zawsze jest miło poczytać, że ktoś czerpie na maxiora, jak samemu nie można
Buziaczki dla dziewczynek

A jesli chodzi o wkladki, to równiez masz rację - model 510 ma modele FX, MX i LX.

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Hej dziołchy

Dzięki za komentarze i odwiedzinki w albumie tak jak piszecie dla mnie to teraz mega pamiątka bo zdjęcia mają już 10 lat i teraz mam co pokazywać córci

A ja mam pytanie tak z innej beczki
Czy po powiększeniu piersi zmieniła się sporo wasza garderoba znaczy czy rzeczy były np za małe przez nowe przody ???

Dziś byłam na zakupach kupiłam super kurtke była dość droga i cały czas się zastanawiam czy jak zrobię operację czy nie okaże się, że się w nią nie dopnę?? Jest taka opcja ??
Ale tak mi się podobała że musiałam ją kupić ..
A w sklepie jak ją mierzyłam to z mężem sprawdzaliśmy ile jest w niej miejsca na nowe cycki

Bo ja to istna zakupoholiczka jestem ile mam w portfelu tyle przepuszczę na ciuchy
Kejsiii Słoneczko
Jak zakupoholiczka, to nic, tylko się cieszyć, bo zawsze będzie dobra wymowka, żeby dokupić to i owo
Popatrz na to w ten sposób .....
A wiesz ile rzeczy bedzie Ci się podobać, jak będzie co zapakować w takie fajne bluzeczki..... Ach.....
Wtedy będzie SZAŁ

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
hej kochane...
o mnie niestety nikt ie pyta gdzie zniknęłam, ale sama się melduję....
mam dużo pracy i obowiązków ostatnio bo mój mąż nadal za granicą no ale za 2 tygodnie wraca--jak się cieszę..a teraz to jestem i matka i ojcem i kobietą pracującą---wszystko naraz--- a w pracy dostałam awans i mam więcej pracy też mi awans
moje cuda skończyły roczek!!!!!!!!!!!hurrrraa aaa....
a tu tyle przybywa cudów wow..pozdrawiam Was wszystkie
wstawię zaraz fotkę do galeri moich rocznych cucuchów..pa pa
Hej Alis dziubku
No, a ja myslałam, że Twój juz wrócił i zajęta jesteś
Fryz zmieniłaś, jak planowałaś?? jakieś inne zmiany może???
No i gratuluję awansu
I dla Twoich rocznych dziewczynek
Odzywaj się częściej

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
Hej. Regularnie jestem na serwerze, ale tak szczerze mówiąc przybrałam tą bardziej formę bierną póki co, dlatego że Wy już tak blisko lub po, a ja nawet nie mam terminu. Leczę buźkę retinoidami i przez okres brania i parę miesięcy po, nie będę mogła żadnych zabiegów przeprowadzac nawet pillingu, bo skóra jest bardzo wrażliwa, nawet jak nakładam puder to mam ochotę wiszczec, bo tak piecze. Związane to jest z upośledzeniem gojenia się tkanek i po zabiegch mogą powstawac blizny. Narazie pani dr zmiejszyła trochę dawkę, bo pobolewają mnie plecy i z 40 mg przeszłam na 20 i przez to przedłuży się o 15 dni na pewno cała kuracja. Ale i tak mam zamiar zrobic sobie cycuszki, bądź jak mówią moje koleżanki - tą sztuczną krzywdę, poza tym straszą mnie, że obwisną i będą okropne. Więc póki co nie gadam z nikim o tym, tylko robię wszystko po koleii, teraz won trądzik, potem won puch na włosach- kreatyna ( Mya, Maceratka, Listopadowa i Aga, widzały moje włosy na zasadzie każdy w swoją stronę, a jak deszcz popada to hulaj dusza piekła nie ma), a potem wiadomo co i tuby, dekoldy i nie dopinające się koszule.
Chciałam się tylko jeszcze podzielic jedna rzeczą, wczoraj oglądałam na różnych portalach zdjęcia Iwony Węgrowskiej. Dziewczyna powiększyła sobie cycki, pewnie miała swoje duże, a teraz ma ok e-f wizualne. Ma duże fakt, ale nie o tym chciałam pisac, jakie są okropne kometarze tych pseudo dziennikarzy, którzy nigdy się nie podpisują i komentują że okropne, że wyłarzą jej, że przesadziła itp. Moim zdaniem jak nic ochrona dóbr osbistych się kłania, ale nie ma poza tym wątpiwości, że ludzie są okropni i zazdrośni, myślę że facet by takiej nie wygonił. Zastanawiam się tylko kto to pisze, czyżby kobiety?Jest to ciekawe zagadnienie i można bybyło jakieś badania przeprowadzic. Przypomina mi się film Malena z Moniką Belucci, jak ludzie, a szczególnie kobiety zniszczyc inną kobietę za jej urodę.

Pozdrawiam wszystkie zwolenniczki piękna ( nie ważne czy naturalne czy " zrobione")!
No witaj
Widzę, ze udalo się ściągnąć jedną zaginioną
Odzywaj się, odzywaj!!!!
Trzymam kciuki za kurację, aby pięknie wszystko się wyleczyło
Koleżankami się nie przejmuj absolutnie, tak to jest jak ktoś nie ma nawet możliwości pomysleć o takim zabiegu, bo założę się, że większość z nas myśli o piersiach. Nie mowię tu o takich co mają swoje piękne, a o takich co ich własnie nie mają. Zazdrość zawsze była i będzie.
Spełniaj swoje marzenia i dąż do celu. Nie patrz na ludzi, bo dla nich nie żyjemy. Oni nie przyczynia się do tego, żeby nas uszczęśliwić, a co najwyżej mogą podstawic nam nogę jak widzą, że ktoś ma lepiej niż oni, ktoś jest zadowolony, szczęśliwy, kwitnie... wiesz, w społeczności oczekuje sie, że należy krakać jak cała reszta, a jak zaczynasz pokrakiwac nieco inaczej, to jesteś 'be'. I nie przejmujmy się tym!! To są takie 'panie Dulskie'.Nie wiem skąd u ludzi tyle zawiści, ale kichac na nich trzeba, bo szczęście własne tworzymy sami

Ja życzę Ci z całego serca Słonko, aby kazde z Twoich marzeń czy założeń spełnilo się i sprawilo, że będziesz ogromnie szczęśliwą osobą

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
Witajcie ksiezniczki...

u mnie lepiej juz z dnia na dzien...tak sie ciesze, ze jutro jade zdjac szwy... i bede mogla chodz na chwilke pozbyc sie pancerniaka...

wczoraj bylismy u rodzinki na imieninach i bylo super..pozniej poszlismy do klubu posiedzialam wypilam soczek i do domku...

cycuszki sa SUPERRRRRRR
przelomowym dniem byl 3 doba... wszystko bolalo ,pieklo,ciagnelo,szczypal o,
teraz jest tak ,ze jak mam dreszcze to miesnie mi sie zaciskaja na zelkach i wtedy boli...
pamietam,ze ktos pisal ,ze uczucie podobne do piersi pelnych mleka tak ja to odczuwam... jak mrowi....

kejsiii- ja powiem tak zawsze nosilam rozmiar XS i bylo super... ale zobaczylam ,ze czesc wlasnie koszul czy kurtek, rzeczy ktore sie nie rozciagaja sa ciasne i sie nie zapne na 100% wiec jak juz po miesiacu cycuszki beda luzne nie spiete w pancerniaku to bede musiala oddac rzeczy..

duita - co sie stanelo...

211 - witaj...

TEAZ DLA MYCH KSIEZNICZEK FIOLETOWYCH!!!!!

mya, maceratka, magerka,aga,listopadzia, madzienka, beatrycze, aliss, chibuike,
przepraszam jak kogos pominelam wiec dla wszystkich
Różowa Ty moja Gwiazdeczko
No, ja widzę, że Ty jak wpadłaś w tarns wędrowniczy, to zatrzymac się nie możesz
Dobrze, dobrze i ogromnie cieszę się, ze tak dobrze juz jest
Szwy do kosza, pancernik na moment out i niech dziewczynki oddychają Ach... jaka cudna sprawa
I nie dopinaj się jaka rewelacyjna sprawa móc się nie dopiąć
Strasznie mocno buziam Sloneczko
Kiedy nowe zdjatka????? Czekamy czekamy !!!!!!!

Cytat:
wiecie co... z upszejmosci bylego (aktualnie) tz o maluchach wiedza juz chyba wszyscy. jestem zalamana...
Hej Duita
Qurka cięzko jest napisac jakąś leczniczą myśl, bo zależy, myślę od Ciebie samej czy załamiesz się czy nie. Każda z naszych porażek jest kolejnym bagażem doświadczeń w życiu. Porażką w Twoim przypadku bylo posiadanie takiego dupka za partnera i powinnaś się cieszyć, że juz Go nie ma. Myslisz, ze powiększenie piersi jest powodem do wstydu? nie jest kochana, bo w innym wypadku wszystkie gwiazdy polskiej - i nie tylko - sceny powinny chodzić kanałami... Nie trzymaj głowy nisko, a noś ja wysoko!!!!! Nie kazdy może spełnic swoje marzenia, a ludzie zaściankowi maja tendencję do gnuśności. I niech sobie mają, a Ty bądź dumna, że jesteś szczęśliwą posiadaczką pieknych dziewczynek
Prosty przyklad - Doda. Cała polska wie, że ma wkładki, i..?? I nic, a dlaczego?? bo Ona ma to w nosie czy się to komuś podoba czy nie. Zyje dla siebie i to jest fajne.
zawsze dla poprawy humoru możesz się zrewanżować...... w jakiś sposób... znasz go i wiesz jaki ma tok myślenia.... przypuszczam, że na bank jest coś co może wejść mu w pięty.... tak sobie w ramach rewanżu.....
Ja pozdrawiam Cię ogromnie kochana i życzę Ci, mnóstwo pogody ducha i szczęścia, a mało smutków

Cytat:
Witajcie dziewczyny

Obchodzicie halloween? W 3mieście od piątku będą super imprezy, ja właśnie kompletuje gadżety do stroju Lary Croft

Co do diety to Wam powiem że jest extra, nic póki co nie schudłam ale jem same dobre rzeczy
Tak trzymaj
Jesteś szczupłą, piękna laską!!!!

Na Wyspach w Halloween jest mega szaleństwo.
takie przebieranki i kreacje, że aż niesamowicie się to oglada!!!! Super sprawa.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
HEJKAdopisałam datę całkiem fajny termin hehhe oby wszystko się udało zgodnie z planem)najbardziej boję się przeziębienia...bo to zima a poza tym pracuje w zimnym pomieszczeniu a z tym przekładaniem wolnego urlopu może być problem jak to jest dbałyście jakoś o siebie specjalnie przed operacją???jakby już to przeziębienie się zdażyło można wypić jakiś gripex coś takiego???mam jeszcze jedno pytanko muszę dojeżdzać do pracy rowerem czy po tych 4 tyg wolnego bo tyle planuje mieć mogę normalnie bez szkody śmigać na rowerze???magera gdzie przebywasz za granicą??ja też nie jestem w pl pozdro dla wszystkich
Faktycznie taka data poprawia nastroj
Jeśli chodzi o dochodzenie do siebie po zabiegu, to już dziewczyny pisały, ze jest to indywidualna sprawa. Nie ma reguły, ale ja myslę sobie, że miesiąć z pewnością pomoże stanąć Ci na nogi. Ja też mam tyle do dyspozycji i mam nadzieję, że będzie cudnie po takim czasie.
Przed zabiegiem nie wolno przyjmowac polopiryny, aspiryny i leków złożonych zawierających kwas salicylowy i pochodne. Najlepiej dopytać farmaceuty w przypadku wątpliwości.
Polecam Ci też stronke Kasprzyka do poczytania, bo sporo info ma tam.
www.art-med.pl
Pisałam wyżej i chyba 2,3 strony wcześniej gdzie buszuję - Wyspy
Pozdrawiam

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 15:16   #7935
kejtigda
Wtajemniczenie

Duita spróbuj spojrzeć na to z innej strony, wiem że nie jest łatwo ale now biust, nowa praca, nowy facet, inne życie
Stary 2010-10-24, 15:27   #7936
magera
Rozeznanie

Cytat:

Diutka, słuchaj dobrych rad

Cytat:
Dzieki
chyba sie po prostu sie wyprowadze
nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty się nigdzie nie wyprowadzaj Słonko!!!!!

Cytat:

Duita, słyszysz????? Dobrze godo dziołcha
Słuchaj słuchaj

Cytat:
Napisane przez 211 Pokaż wiadomość
Hejka
Jak najbradziej od dr. Kasprzyka. Dreny były bo było ciężko - 2 godz. i żeby nie było krwiaków to były dreny, ściągnięte rano nast. dnia. Dziś widziałam je całe - dla mnie super oczywiście jeszcze do ułożenia. Zdjęcia będą za jakiś tydzień po sciągnięciu szwów.
Idę teraz odpocząć.
Witaj,
odpoczywaj sobie i pochwal się jak juz bedziesz mogla
Pozdrawiam mocno

Cytat:
Duita spróbuj spojrzeć na to z innej strony, wiem że nie jest łatwo ale now biust, nowa praca, nowy facet, inne życie
Kejti, no jesteś absolutnie niesamowita
RACJA RACJA RACJA
Zawsze trzeba dostrzegać pozytywy!!!!!!!!!!
A ja widzę, że Ty jesteś niezastąpiona pod tym względem

.
Stary 2010-10-24, 15:41   #7937
magera
Rozeznanie

24.10.2010

Laloona 02.11 9 dni
Miliqqq 05.11 12 dni
Yoko02 08.11 15 dni
Lenka 15.11 22 dni
Dragon 26.11 33 dni
Magera 08.12 45 dni
Kejsiii 14.12 5
1
dni
kasikkk87 14.02.2011
(?) 112 dni
Gawronska 22.02.2011 120 dni

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Ach.... no i zapomnialam wycmokać wszystkie nasze Krasnalki

.
Stary 2010-10-24, 15:45   #7938
macerata
Zakorzenienie

wow, Magera
ale tego posta to chyba na jakimś dopalaczu pojechałaś
mega dawka życiowej mądrości tak zaraz po obiedzie
wow

Duita-głowa do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni
a przynajmniej wg zasady, że lepiej późno niż póżniej
dowiedziałaś się z jakim d_pkiem/idi_tą miałaś do czynienia
a takie rzeczy wiedzieć to czasem..bezcenne

Pink-buziak podczytuję i widzę, że rewelacyjnie znosisz rekonwalescencję
bardzo mnie to cieszy
ostatnio same tu cyborgi.. super
Stary 2010-10-24, 16:15   #7939
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
wow, Magera
ale tego posta to chyba na jakimś dopalaczu pojechałaś
mega dawka życiowej mądrości tak zaraz po obiedzie
wow

Duita-głowa do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni
a przynajmniej wg zasady, że lepiej późno niż póżniej
dowiedziałaś się z jakim d_pkiem/idi_tą miałaś do czynienia
a takie rzeczy wiedzieć to czasem..bezcenne

Pink-buziak podczytuję i widzę, że rewelacyjnie znosisz rekonwalescencję
bardzo mnie to cieszy
ostatnio same tu cyborgi.. super
Oooooo.... witaj Maceratko
Tak pozwól, ze Cie uściskam ogromnie,bo się stęskniłam za Tobą
Jak ja jestem, to Ciebie nie ma i tak jakoś wzięlo mnie na czułości teraz Trzeba wykorzystać okazję, bo znowu jak trafił się ten sam shift, to trzeba się nacieszyć potem znowu możemy dostać różny....
A u mnie dziś taka piękna wiosenna pogoda, że wprost niesamowicie rozpiera mnie energia...

Hihi.... a sklepy z dopalaczami pozamykali, ale chyba mnie jeszcze trzyma

Buuuuuuuuuuziiiiaaaaaammm mmmm

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Aaaaaa..... no i obiadu jeszcze nie jadłam, więc wychodzi na to, że na głodzie tworzy się lepiej

.
Stary 2010-10-24, 16:16   #7940
Duita
Raczkowanie

Cytat:
stram sie...

Edytowane przez Duita
Czas edycji: 2011-01-09 o 19:39
Stary 2010-10-24, 17:57   #7941
Happy_hour
Rozeznanie

Kochaniutkie moje slicznoty
tak na chwilunie wlaczylam wizazyk,
nie zdaze nadrobic kilku stron bo za kilkadziesiat minut wsiadam do autokaru i wyruszam do Grudziadza.
15 godzin mi zajmie ta podroz.
A wymyslilam ja 3 godziny temu.
Tak spontanicznie jade ,bo musze zalatwic kilka waznych dokumentow.

Postanowilismy jednak sprzedac domek po babci, zeby nabyc ten w Niemczech.
A wiec sie zegnam z wami na kilka dni.
Trzymajcie sie mocno i cieplutko bo zimno idzie.
To buziaczki.

Ps A polowek ma dyzur z dziecmi. A co, niech wie jak to jest.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-10-24 o 17:58
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 18:11   #7942
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Oooooo.... witaj Maceratko
Tak pozwól, ze Cie uściskam ogromnie,bo się stęskniłam za Tobą
Jak ja jestem, to Ciebie nie ma i tak jakoś wzięlo mnie na czułości teraz Trzeba wykorzystać okazję, bo znowu jak trafił się ten sam shift, to trzeba się nacieszyć potem znowu możemy dostać różny....
A u mnie dziś taka piękna wiosenna pogoda, że wprost niesamowicie rozpiera mnie energia...

Hihi.... a sklepy z dopalaczami pozamykali, ale chyba mnie jeszcze trzyma

Buuuuuuuuuuziiiiaaaaaammm mmmm

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Aaaaaa..... no i obiadu jeszcze nie jadłam, więc wychodzi na to, że na głodzie tworzy się lepiej
sklepy pozamykali, ale to tylko większa wygoda
za to się może lepiej rozwinąć np..sprzedaż bezpośrednia

tak, na głodzie działanie silniejsze
a oszczędzać trzeba więc się nie ma sensu zawczasu najadać
bo tak to podwójna oszczędność:
i na jedzeniu, i na dopalaczu
a w bonusie jeszcze można schudnąć

tak w ogóle to musiałam się na chwilę oddalić od shifta, ale już jestem z powrotem
więc pełna zapału oddaję się w Twoje przytulne ramiona
i buzię nadstawiam
i cmok cmok cmok za wszystkie czasy ach...

Cytat:
stram sie... ale troche to jeszcze swieze. mam nadzieje ze za jakis czas to wszystko sie jakos unormuje.
Dziekuje wam Bardzo
zobaczysz, Duita, będzie tylko lepiejgdzieś widziałam kogoś, kto miał w podpisie coś w stylu:
gdzie jest to dno, od którego można się odbić?
tak więc jeśli masz wrażenie, że trampolina jest tuż tuż,
to obiektywnie już wkrótce może być tylko lepiej i lepiej..
zobaczysz
Stary 2010-10-24, 18:16   #7943
macerata
Zakorzenienie

Happy
szerokiej drogi, Kokoszko

dzięki za poduchę
będę mogła z Mya negocjować,
co mi da jeśli jej moją oddam

..bo widziałaś, że już ma chrapkę
Stary 2010-10-24, 18:40   #7944
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Kochaniutkie moje slicznoty
tak na chwilunie wlaczylam wizazyk,
nie zdaze nadrobic kilku stron bo za kilkadziesiat minut wsiadam do autokaru i wyruszam do Grudziadza.
15 godzin mi zajmie ta podroz.
A wymyslilam ja 3 godziny temu.
Tak spontanicznie jade ,bo musze zalatwic kilka waznych dokumentow.

Postanowilismy jednak sprzedac domek po babci, zeby nabyc ten w Niemczech.
A wiec sie zegnam z wami na kilka dni.
Trzymajcie sie mocno i cieplutko bo zimno idzie.
To buziaczki.

Ps A polowek ma dyzur z dziecmi. A co, niech wie jak to jest.
Happciu moja Ty kochana
Życzę Ci baaaaardzo szerokiej drogi Krasnoludku w obie strony i pomyslnego załatwienia wszystkich sprawunków
Otul się cieplutko, bo w PL ziiiiimnoooo i wracaj do nas szybciutko
Buziam Cię ogromnie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
sklepy pozamykali, ale to tylko większa wygoda
za to się może lepiej rozwinąć np..sprzedaż bezpośrednia

tak, na głodzie działanie silniejsze

a oszczędzać trzeba więc się nie ma sensu zawczasu najadać
bo tak to podwójna oszczędność:
i na jedzeniu, i na dopalaczu
a w bonusie jeszcze można schudnąć

tak w ogóle to musiałam się na chwilę oddalić od shifta, ale już jestem z powrotem
więc pełna zapału oddaję się w Twoje przytulne ramiona
i buzię nadstawiam
i cmok cmok cmok za wszystkie czasy ach...

no, no - frontem do klienta teraz

No widzisz... a ja gdzieś tam buszowalam jak Ty wróciłaś
Ach... jak milusio mnie wyściskałaś
To ja Cię tak teraz przytulkam ogromnie też :przytu l:

.
Stary 2010-10-24, 18:42   #7945
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:
mi też trzeszczało, niby to powietrze, i też w lewj tak mialam. a z prysznicem uważaj, gąbeczka i myjesz żeby szwów nie zalać. a z tym spadochronem to żeśmy się z doktorem bardzo uśmiali.
Dziewczynki ja też miałam takie trzeszczenie jakby jakieś powietrze czy cos ale przez pierwszy i drugi dzień..teraz juą tak nie mam jutro ide na zdjecie szwów i mija juz 14 dzień po opwkońc u bo już drażnią mnie te szwwy..
Nie było mnie tu chyba z dwa dni jakoś czasu mi brakowało,dzisiaj tez tylko na chwileczke Jutro znowu do tyrki ...Buuuziam was wszyskie kochane
Stary 2010-10-24, 19:02   #7946
magera
Rozeznanie

Dziewczynki, wiecie nad czym się zastanawiam....

W Allerganach są dwa rodzaje spoistości żelu... cohesive i soft touch...
Czy któraś wie może jak one się mają do 'uzytkowania'?? Wiecie o co mi chodzi... które lepsze i dlaczego oczywiście?
Wiecie cos może na ten temat???

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja też miałam takie trzeszczenie jakby jakieś powietrze czy cos ale przez pierwszy i drugi dzień..teraz juą tak nie mam jutro ide na zdjecie szwów i mija juz 14 dzień po opwkońc u bo już drażnią mnie te szwwy..
Nie było mnie tu chyba z dwa dni jakoś czasu mi brakowało,dzisiaj tez tylko na chwileczke Jutro znowu do tyrki ...Buuuziam was wszyskie kochane
No to za Twoje 2 tygodniowe dziewczynki
I nie przepracowuj się za mocno kochana
i odwiedzaj nas częściej
buziaczki dla Ciebie też Słoneczko

.
Stary 2010-10-24, 19:30   #7947
pink star
Rozeznanie

a co to za szalenstwo tu widze???

slonko ja zagladam na chwilke bo wiadomo jak to na urlopie, to tu to tam..

a bola mnie zebra, i troche szwy zaczynaja ciagnac...

hapciu - spokojnej i szerokiej drogi wracaj do niemiec bo ja po 01.11 bede juz w HH... wiec i ciebie odwiedze na 100%

magerko, maceratko - no jest lepiej niz myslalam, wiadomo jest mi ciezko robic wiele podstawowych rzeczy ale jakos daje rade... ciezko tylo z mloda ona ciagle na rece ,tulic,gilac...

duita - glowa do gory

sylwia - j tez jutro na zdjecie szwow, tylko ja po 7 dniach...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 21:57   #7948
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziubki

Kejsiii Słoneczko
Jak zakupoholiczka, to nic, tylko się cieszyć, bo zawsze będzie dobra wymowka, żeby dokupić to i owo
Popatrz na to w ten sposób .....
A wiesz ile rzeczy bedzie Ci się podobać, jak będzie co zapakować w takie fajne bluzeczki..... Ach.....
Wtedy będzie SZAŁ

Hej Alis dziubku
No, a ja myslałam, że Twój juz wrócił i zajęta jesteś
Fryz zmieniłaś, jak planowałaś?? jakieś inne zmiany może???
No i gratuluję awansu
I dla Twoich rocznych dziewczynek
Odzywaj się częściej

Jejciu Magera ja juz to widze to moje szaleństwo zakupowe Wreszcie bedę kupowac bluzki które do tej pory omijałam szerokim lukiem tuby sukienki z gołymi plecami no i te bikini
Ojjj tylko czy moje konto to wytrzyma to ja nie wiem

A powiedz kochana pojawia się u ciebie pomalutku stresik?? bo ja dziś zanim weszłam do wanny to chyba dobre 30min gapiłam sie na moje cycki czy aby nie ma tu asymetri i stwierdzam ze mam lewego cycka mniejszego
dziwne bo żaden z 2 lekarzy tego nie zauważył a ja nigdy wczesniej nie gapiłam się tak dokładnie na moje przody i albo wariuje albo cos w tym jest i stwierdzam że w przyszłym tyg jade jeszcze raz do doktorka J. niech mnie dokładnie ogląda..

Alis a ty pikpko jedna co się ukrywasz i nic nie piszesz meża nie ma to czasu powinnaś mieć sporo Wybierasz się może jakoś do doktorka bo cos wspominałaś ostatnio?? Bo ja planuje jeszcze jedną wizyte przed zabiegiem...
A i zdrówko za twoje roczniaki są najpiekniejsze

Pink oj widze że latawiec ci się załączył i cos czuje że urlop nie ma z tym nic wspólnego tylko nowe życie z nowymi przodami Cieszę się że tak dobrze przechodzisz to wszystko .. I teraz ciesz się życiem imprezuj i rób na co tylko masz ochotę Bo życie jest piękne
I dawaj nam tu fotki bo my z utęsknieniem czekamy

Duita a my się jeszcze nie zaprzyjaźniłyśmy No to zaproszonko Ci wysyłam
A dupkiem się nie przejmuj olej go i tyle ...
Zobaszysz za tydzień emocje już opadną i inaczej spojrzysz na wszystko

Sylwia82 czekam na nowe fotki bo twój rozmiarek szczególnie mnie interesuje

Happy spokojnej podróży

A tak sie zastanawiam gdzie się podziały nasze dwa cyborgi
Beatryczek i Chibuke

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 22:29   #7949
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

hej pogody własnie nie ma ale tak czy inaczej trzeba do pracy dojeżdzaćpozdro z Holandii

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

24.10.2010

Laloona 02.11 9 dni
Miliqqq 05.11 12 dni
Yoko02 08.11 15 dni
Lenka 15.11 22 dni
Dragon 26.11 33 dni
Magera 08.12 45 dni
Kejsiii 14.12 5
1
dni
kasikkk87 14.02.2011
(?) 112 dni
Gawronska 22.02.2011 120 dni

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Ach.... no i zapomnialam wycmokać wszystkie nasze Krasnalki
oooo i ja tu jestem dzięki
Stary 2010-10-24, 23:35   #7950
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
a co to za szalenstwo tu widze???

slonko ja zagladam na chwilke bo wiadomo jak to na urlopie, to tu to tam..

a bola mnie zebra, i troche szwy zaczynaja ciagnac...

magerko, maceratko - no jest lepiej niz myslalam, wiadomo jest mi ciezko robic wiele podstawowych rzeczy ale jakos daje rade... ciezko tylo z mloda ona ciagle na rece ,tulic,gilac...

sylwia - j tez jutro na zdjecie szwow, tylko ja po 7 dniach...
Pinkusiu Ty mój

Urlopik wykorzystuj na ile się da
Szwy tylko do jutra będziesz znosić kochana, a potem już tylko LUZ
Strasznie się cieszę, że znosisz to wszystko tak fajniutko
Jejku, oby tak u mnie było
Dawaj znać jak uwolnisz się od nici Koniecznie musisz powiedzieć jak to będzie bez.... czy jest zdecydowanie lepiej?? Czy te szwy jakoś tak powodują dyskomfort... wiesz...
A żebra Cię nie bolały wcześniej????
A tymczasem buziam Cie wędrowniczko Ty nasza

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Jejciu Magera ja juz to widze to moje szaleństwo zakupowe Wreszcie bedę kupowac bluzki które do tej pory omijałam szerokim lukiem tuby sukienki z gołymi plecami no i te bikini
Ojjj tylko czy moje konto to wytrzyma to ja nie wiem

A powiedz kochana pojawia się u ciebie pomalutku stresik?? bo ja dziś zanim weszłam do wanny to chyba dobre 30min gapiłam sie na moje cycki czy aby nie ma tu asymetri i stwierdzam ze mam lewego cycka mniejszego
dziwne bo żaden z 2 lekarzy tego nie zauważył a ja nigdy wczesniej nie gapiłam się tak dokładnie na moje przody i albo wariuje albo cos w tym jest i stwierdzam że w przyszłym tyg jade jeszcze raz do doktorka J. niech mnie dokładnie ogląda..

A tak sie zastanawiam gdzie się podziały nasze dwa cyborgi
Beatryczek i Chibuke
Kochana
Ja też czekam na to szaleństwo zakupowe
Sklepy nasze ja też się martwię o swój stan konta, bo znam siebie i może być ciężko
Wiesz, ja jestem w tej gorszej sytuacji, że niestety mam ograniczoną możliwość wyboru ciuszków Niestety rękawki, nogawki - wszystko jest za krótkie Dobrze, że tu w New Look'u jest stoisko TALL, bo inaczej masakra. Produkcje ciuchów mają w nosie długich takich jak ja. Wszystko w rozmiarach standardowych a przeciez są takie bidusie jak ja, co to chcąc się ubrać mają dramacik
Może dlatego tak uwielbiam lato, bo generalnie wszystko jest OK

Pewnie,że jest stresik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet pytałam Ciebie ostatnio czy masz takowy. Mam, mam kochana i powiem Ci, że można zwariować!!! Też ogladam swoje i zastanawiam się czasem nawet czy potrzebuje tego zabiegu Istny cyrk
Ja wiedziałam, że mam mniejszą lewą pierś. A jak byłam na konsultacji u JJ, to nawet nie wspomnial o tym, choć wiedzialam, że zauważył. Natomiast Kasprzyk zauważył i powiedzial mi, ze asymetria jest. Różnica między centralnym punktem sutka od 'szyi' wynosi 1 cm... Nawet był zaskoczony, że to wiem, bo powiedział mi, że raczej kobiety nie widzą takiej asymetrii. No i zapytalam czy może dwa różne implanty.... Ale powiedział mi, że w moim przypadku nie. Tłumaczył mi w jakich przypadkach stosuje się dwa różne implanty nawet (już niewiele z tego pamiętam), ale był na NIE w moim przypadku.
Musimy kochana zająć sobie czyms głowę, bo jak tak dalej pójdzie, to pojedziemy w grudniu do nieco innej specjalności kliniki
Pamiętasz co kiedyś Ci pisałam ?- wątpliwości - pisz Musimy się wspierać, bo oszalejemy
Jak masz jakieś wątpliwości, to pewnie, że jedź i gnęb ile się da
A jak masz chwile zwątpienia, to pisz mi tu szybciutko

A CYBORGI nasze pozdrawiam mocno i buziam ogromnie!!!!!!
Beatryczka, Chibuike

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej pogody własnie nie ma ale tak czy inaczej trzeba do pracy dojeżdzać pozdro z Holandii

oooo i ja tu jestem dzięki
No to witaj Holandia
Pozdro od GB

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości