|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Bry
![]()
#4562 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#4563 |
Zadomowienie
|
no miłe panie może coś tak więcej ..?!
![]()
![]() |
#4564 |
Zadomowienie
|
Ines - mam Panią Domu! I wiesz co? Wyglądasz na tym zdjęciu najładniej ze wszystkich i wcale nie musiałaś schudnąć tyle co one, bo wyglądasz ślicznie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam doła, chce schudnac tylko 10 kg a nie potrafię tego zrobic ![]() ![]() Ogólnie siedze w domu, nie mam do kogo się odezwac....mama w pracy, W. nie chciał do mnie przyjechac, bo ważniejsza jest oczywiscie praca.... ![]() ![]() Czekam jak głupia na telefon z rozmowy poniedziałkowej w sprawie pracy...oczywsice telefon milczy ![]() Nie moge sobie miejsca znaleźc ![]() Na pocieszenie kupiłam sobie dziś fajną spódnice....i wcale nie musiałam brac największego rozmiaru jaki był w sklepie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-10-20 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() powiem wam ze jest interesujaca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wyślijcie mi na priv linko i hasło do naszego klubu, bo nie mam.Dzięki.
#4568 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć chude szkapy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale staram się nie robić sobie wielkiej nadziei... Cytat:
![]() Joyce, zupełnie się już pogubiłam... Gdzie Ty teraz pracujesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety jestem podobna do Ciebie, Inesko... Jeśli facet na prawdę, na prawdę mi się podoba wbrew sobie daję mu całą siebie. Oczywiście jeszcze nigdy w życiu dobrze na tym nie wyszłam. Kiedy ja zmądrzeję...? ![]() Panią Domu kupię koniecznie ![]() Cytat:
Moim zdaniem 2 kg w 3 tygodnie to bardzo ładny wynik, ale jeśli Cię to nie satysfakcjonuje, może rzeczywiście oprócz ładnie dietować rusz jeszcze swój uroczy tyłeczek? Może napisz nam też dokładnie jak wyglądają Twoje codzienne posiłki? Może jesz za mało i organizm przestawił się na tryb: "Error! Error! Zwalniam przemianę materii, bo nastąpił czas posuchy"? A może wręcz przeciwnie: niczego sobie nie żałujesz, zapominając, że nawet zdrowe żarcie tuczy, jeśli zajada się nim bez umiaru? Czasem z boku widzi się lepiej, postaramy się coś zaradzić ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, nie gadajcie tyle... Na prawdę... Jeszcze chwila i zdominujecie cały wątek!!! Od dołowania się jeszcze nikt nie schudł. Nooo... Chyba, że osoby, które w chwilach smutku tracą apetyt. Zakładam, że nie jesteś jedną z nich, więc zamiast marudzić bierz przykład z niektórych naszych pań i go, go, goooooooo z dietką ![]() A jak tam Twoje chodzenie z kijkami? Jestem przekonana, że jeśli wesprzesz je dietą już wkrótce na wadze zobaczysz wartość mniejszą o najmarniej kilka kilogramów ![]() Cytat:
W takich chwilach się nie smutaj tylko melduj na wizażu ![]() Nie pozwolimy Ci czuć się samotną ![]() Cytat:
![]() Może po prostu potrzebują więcej czasu na podjęcie decyzji? Cytat:
Dziewczyny, chyba zaraz zwariuję!!! Wczoraj tak bardzo bolał mnie ząb, że pokonałam swój paraliżujący strach przed dentystą i potuptałam do gabinetu. Co przeszłam to moje. Miałam stan przed zawałowy, a pan kilka razy dostał po łapach. Poza tym nie wiem jak to interpretować, ale podobno "robię bardzo ekspresyjne miny" siedząc na fotelu ![]() Grunt, że facet powiedział, że ząb jest na tyle dziwny, że trudno przewidzieć jak się zachowa. W zasadzie ból powinien ustąpić, ale istnieje niewielkie zagrożenie, że gdy znieczulenie przestanie działać dopiero zaczną się różne atrakcje. Wtedy mam czym prędzej przybiec do niego rano, żeby mógł mi usunąć z zęba lekarstwo, umożliwiając mi normalne funkcjonowanie. Zgadnijcie jak zachował się mój ząb... Nie, nie, nie! Na prawdę! Strzelajcie! Oczywiście gdy tylko odzyskałam czucie w jamie ustnej poczułam taki ból, że aż mi w oczach pociemniało. Nie wiem jak dotrwam do rana... Istnieje realne zagrożenie, że umrę. Albo zwariuję. Brałam leki przeciwbólowe garściami, ale nic nie pomaga. Aaaaa!
![]() |
#4569 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do pracy, to może rekrutacja po prostu tak długo trwa? Trzymam kciuki. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna jesteś z tym zębem! Mam nadzieję, że udało Ci się chociaż trochę pospać tej nocy. Następnym razem zmuś go żeby Ci przepisał jakiś ketonal! A u mnie spokój. Czytam sobie Dextera (serialu nie widziałam jeszcze) - ciężko się oderwać ![]() Dzisiaj kolejna lekcja gry na pianinie. Nie mogę się doczekać, ale mam też malutkiego stresa, bo będę "zdawać" kilka utworów. Trzymajcie kciuki ![]() A teraz pędzę zrobić sobie drugą kawkę i siadam poważnie do roboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() limonko - mam nadzieję, ze dotrwałaś do wizyty u dentysty biedaku ![]() ines - popedzilam wczoraj po Pania Domu i naprawdę uważam podobnie jak dziewczyny, że wygladasz slicznie ![]() ![]() ![]() a z W może porozmawiaj w koncu poważnie...czego on chce ![]() fiolusku - nie napisalas nic w klubie czy ja nie znalazlam ![]() joyce - trzymam kciuki za lekcje pianina ![]() ![]() ![]() dziewczyny ostatnio jestem wykonczona a jeszcze wczoraj dzwonili do mnie z takiego osrodka rehabilitacyjno-hippicznego czy bym u nich nie chciala popracowac chociaz do konca roku...przyznam się, że fajnie jakby więcej kaski doszło ale kurczę nie wiem jak ja to wszystko pogodzę ![]() ![]() a teraz ide na sniadanie i zrobic jakis obiad, tzet jeszcze sie przeziebil ![]() ![]() znikam, milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Wtajemniczenie
|
![]() Limonko wspolczuje przezyc u dentysty ![]() Kostka chory chłop w domu to gorzej niż chore niemowle JoyceSky brawa za lekcje pianina ![]() Tysiu gratulacje za 2 kg - od czegoś trzeba zacząc ![]() fiolusiek gratulacje pracy - czym się będziesz zajmować - a już widze że trzeba do klubu zajrzec ines proszę oto bacik na rozpęd ![]() dziewczyny ja mam depreche - wczoraj tak sie objadłam słodyczami że żal ![]() ![]() ![]() kurde tak 10 kg i byłabym przeszczesliwa ![]()
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Limonko, mam nadzieję, że jesteś już po wizycie i dentysta coś zaradził na ten straszliwy ból!! ![]() Nie komentowałam jeszcze sytuacji z Twoim instruktorem, ale zrzucę to na karb na ogół mało rozgarniętego sposobu bycia facetów - może i on zwyczajnie zapomniał od razu zaprosić Cię w innym terminie? Tak czy siak, informuj nas na bieżąco!! Inesko, nie marudź bo pięknie wyglądasz, reszta kobitek z akcji nawet się do Ciebie nie umywa! A poszukiwanie pracy... no cóż, sama wiem, jak bardzo bywa frustrujące. Ale nie wolno nam się poddawać, prawda? JoyceSky, moim zdaniem na pasje nigdy nie jest za późno, i cieszę się, że właśnie odkrywasz jedną z nich! 3mam też kciuki za Wasze przyszłe gniazdko! Kosteczko, ciekawie brzmi ta propozycja pracy, 3mam kciuki, by udało Ci się wszystko ze sobą pogodzić! U mnie bez zmian, z M jesteśmy ciągle w tym samym miejscu, ale to już chyba przegrana sprawa, najbardziej boli mnie chyba to, że on się poddał w zasadzie bez walki, smutno mi na myśl, że nie chce nawet o nas zawalczyć, i, co tu dużo ukrywać, to bardzo podkopuje też moją wiarę w siebie. Poszukiwania pracy na razie bezowocne. I to też nie napawa mnie optymizmem. Wczoraj miałam akcję bo musiałam jechać na kursy (ponad 60km w obie strony) a akurat popsuło się nam auto. Okazało się też, że ostatni autobus odjeżdża stamtąd o 17 a kursy oczywiście trwały dłużej. Byłam zmuszona pożyczyć samochód od przyjaciółki, chwała jej za to, że pomogła mi wyjść z opresji, ale stresa miałam - w końcu jechałam pożyczonym samochodem, a samochodów, jak wiadomo, z zasady w ogóle się nie pożycza. No i ta naprawa. Miała być jedna część, a teraz okazuje się, że kilka i że będzie kosztować to 1000 zł. M oczywiście nalega, byśmy zapłacili po połowie, ale sama nie wiem, co o tym myśleć, to jemu ma 'przypaść' samochód w razie naszego bardzo prawdopodobnego rozstania. Inwestowanie w niego takich pieniążków, zwłaszcza gdy obecnie nie mam ich w nadmiarze nie bardzo mi się podoba... Tyle u mnie. Generalnie nie piszę za często, bo nie chcę rozsiewać negatywnych fluidów. 3majcie się ciepło, ![]()
![]() |
#4573 |
Zadomowienie
|
kurka;/
to myslicie ze od za malej ilosci jedzenia tez sie nei schudnie;/ no bo ja wgole nei ejstem glodna;/ rano wstaje i patrzac naj edzenei juz mi nei dobrze, no to zanim sie ubiore i pomaluje to troche zglodne i na snaidanie zjem se jogusr z musli, albo mleko z musli, albo jogust z deseczkami pieczywa, potem w szkole albo baton zbozowy, albo musli kiesoznkowe, albo ze 3 deseczki, w domu obiad z cyca i ciemnego ryzu,albo cyca i warzyw z paletni albo inna forma cyca, potem w trakce dnia jakis owoc albo deseczka pieczywa, a kolacji...jako tako nei ma;/ kolo 19 i 21 zjem po 2-3 deseczki tyle , no nic mi nei smakuje;/ ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- a i jesdzcze jedno...... w ciagu dnia mam ogdomne wahania wagi....np jaqk sie waze po obudzeniu i siku to waze 3-2kg wiecej niz wieczorem tuz przed znem...nie powinno byc odwrotnie;/
![]() |
#4574 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wyslijcie mi tez link do klubu bo gdzieś mi się zgubił
![]() Tysia ja zawsze wieczorem waze więcej niż rano - może to zależy kiedy chodzisz do toalety?
#4575 | ||||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Limonko jak dziś ząbek....!? nadal daje w kośc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś próbowałam....nie wiem czy potrafię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak szukanie pracy to niestety bardzo dołująca sprawa ![]() ![]() ![]() Virgino co do auta to faktycznie troche niekomfortowa sytuacja....tez by nie usmiechało mi się inwestowac w coś z czego raczej nie będe juz korzystała.... ![]() W ogóle podziwiam Cię za to wszystko, że masz na to jeszcze siłę ..... i nie dołuj sie, ze nie dasz sobie rady...zawsze masz rodzine, na którą mozesz liczyc !!!!Nie wstydz się prosic ich o pomoc!!! ![]() Tysia.....pocwicz troche,,,,, chociażby w domu na dywanie z 30 min sie pogimnastykuj.....
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zadomowienie
|
a no musze posciwcyzc z lekka to mzoe troche ruszy.....w konuc nei ma to tamto-- walczymy o talie wychudzonego komara
![]() w sobote ide na wesle i sie tam wygimnastykuje, bo biore za towarzysza mojego kuzyna z ktorym bylam u ali na weselu i jest sprawdzony i bedziemny chulac do upadlego....oby orgiestra dobrze tylko grala;D i co wiecej u mnie ..... w sumie nie wiele, jesc mi sie nie chce i tak to wyglada;/ prace mam pisac to moj mega pipppiiiirerer promotor ma to daleko i gleboko,w szysko mu nei pasi nic nei pomaga i zatruwa nam zycie;/ 2tyg temu bronili sie jego ludzie ktorzy powinnio w lutym 2010juz byc obronienei to takie im problemy robil....toja sie kur boje o moja przyszlsc;/ VIRGo super nowy averek') kiss panienki ![]() ![]()
![]() |
#4577 |
Zadomowienie
|
Tysia baw się dobrze na weselu....może tam upolujesz jakiegos fajnego
![]() ![]() ![]() ![]() Studia jak to studia każdy musi przez to przejsc.....uwierz, że nie jedna z nas która pisanie mgr ma za sobą mogłaby Ci opowiedziec nie jedna historię jak to pan/pani promotor dała/ dawała notorycznie w kośc ![]() ![]() ![]() Ja dzis umieram - mój @ daje mi dziś nieźle popalic ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-10-21 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
O rany dziewczyny, znów sajgon.
Nie mam już siły ![]() ![]() ![]()
#4579 |
Zakorzenienie
|
virginio - co się stało???
ines - masz rację idę na rozmowę natomiast ja nie mam chyba czasu i sily na nowa prace teraz, mimo, że ostatnio myslałam o zmianie... ![]() tysia - ruszysz tyleczek i bedzie cacy ![]() ![]() ![]() limonko - zapomnialam Ci sie pochwalić moim otwieraczem do konserw ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj spie u rodzicow, kurcze dziewczyny wszyscy wokol mnie zaciazaja.. ![]() a teraz uwaga dwie anegdoty z mojego ostatnio zwariowanego zycia ![]() pierwsza od gina: wchodzę, siadam. gin: pyta czym moge pani słuzyc?? ja: ze mialam przyjsc sie zbadac i takie tam, gin. prosze za parawan i na fotelik... ja, ide rozbieram sie, pytam czy mam wchodzic juz na fotel... gin. (piszac cos przy biurku sobie) tak prosze pani Martyno na fotel i po chwili ciszy...zrobmy to pani Martyno zrobmy to... ![]() ![]() a drugie z pracy.. stoję i przydzielam dzieciakom konie, poprzednia lekcja skonczona, dzieci sprzataja siodla i takie tam reszta czeka na swoja kolej, stoja mamy, rodzice... i podchodzi do mnie blondyneczka Wiki moja ulubienica zreszta ![]() ![]() ![]() a chodzilo tylko o umowienie sie na nastepne zajecia.. ![]() lece spac skarby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do chorego faceta, to zgadzam się z Aniellką - gorzej niż z niemowlakiem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I anegdotka z ginem - po prostu rewelacja! ![]() Też miałam podobne przejścia - poszłam kiedyś do takiego gina - starszego pana no i kładę się na fotel, facet zaczyna badać i takim milusim-creepy szeptem powtarza: "no już dziecinko, rozluźnij się, no już, spokojnie dziecinko, wszystko dobrze"... to było co najmniej dziwne przeżycie ![]() Wczoraj załapałam małego doła pianinowego, ale aż głupio mi o tym pisać, bo wszystkie macie poważniejsze rzeczy na głowie, a ja takimi pierdołami się przejmuję, ale i tak się wyżalę: No więc po lekcji (która poszła całkiem całkiem) rozmawiałam z panem nauczycielem o pianinach cyfrowych, jakie parametry i takie tam. Koleś prowadzi też sklep muzyczny i jakby na siłę chciał mi wcisnąć keyboarda za 2000, który stoi u niego na sklepie zakurzony już chyba z 10 lat or sth. Ja mówię, że nie opłaca mi się, bo za trochę więcej mam pianino z pełną klawiaturą, a ten keyboard ma tylko pięć oktaw, więc bezsensu, bo np. klasyków na nim nie zagram. To on nagle jakiś niemiły się zrobił i mi mówi: -"Przecież pani się dla siebie uczy grać, muzyki klasycznej i tak pani nie zagra - tylko jakąś rozrywkową. Na koncerty też się pani nie szykuje. ja: -" w konkursie chopinowskim nie mam zamiaru brać udziału, ale uczę się po to żeby, powiedzmy, za 15 lat zagrać coś Chopina. Jak najbardziej mam nadzieję, że będę grała klasyków". On dalej coś tam mówił i się podśmiewał. Wkurzyłam się na poważnie, bo on powinien mnie motywować i zachęcać, a nie dołować, że i tak nie będę dobrze grała ![]() Łech... na szczęście jak wróciłam do domu, to Tż mnie pocieszył i nastawił bojowo, a bratowa zrobiła mocną kawę i mocnego drinka ![]() ![]() Edytowane przez JoyceSky Czas edycji: 2010-10-22 o 08:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Wtajemniczenie
|
![]() Tysia udanej imprezy - dawaj zdjecia kreacji... Virginio napisz kochana co się dzieje ![]() Kostka a co ty robisz na tych koniach? jakaś trenerką jestes? ja chciałam zaczac jezdzic ale sie boje ze jak koń by mnie zobaczył to by się załamał ![]() Joyce bardzo dobrze ![]() ech u mnie z dietą tak se.... jakos mnie dopadło przesilenie czy cóś bo strasznie spać mi sie chce i zachorowałam na sukienke i sie łamie czy zamawiać a jest taka piena a nie bede miała gdzie w niej iscc - no i bym musiala schudnac z 1okg do niej
#4582 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Następnym razem na pewno oprzesz się pokusie. Cytat:
Żart. Ja tam wolę nawet negatywne fluidy niż Twoją nieobecność, więc postaraj się jednak bywać częściej ![]() Cytat:
Na Twoim miejscu zamiast zbożowych batonów w szkole, które nawiasem mówiąc wcale nie są tak zdrowe i niskokaloroczne jak mogłoby się wydawać, brałabym kanapki z razowca z solidną porcją chudej wędliny/twarogu/innego źródła białka i warzyw i koniecznie, ale to koniecznie dałabym białkową kolację, którą możesz zjeść nawet do pół godziny przed snem. Plus oczywiście trochę ruchu, który w diecie jest sooooo important. Nie widzę też u Ciebie żadnych NKKT, czyli zdrowych tłuszczy, dzięki którym gubimy niefajny tłuszcz na naszym brzuszku. Koleżanka jada orzechy, rybę, oliwę z oliwek...? Powiedz mi też: może za mało pijesz? Zbyt mała ilość płynów jest zabójcza dla przemiany materiii! Poza tym trochę monotonny ten Twój jadłospis... Żartujesz, że codziennie jesz na obiad cycka, prawda? Kochana, wbrew pozorom jest dużo fajnych, smacznych, dietetycznych potraw. Nie ma co na okrągło jeść to samo, bo to i męczące i niezdrowe. Uśmiechnij się ładnie do Ines o przepisy ![]() Tyle z moich uwag ![]() [QUOTE=ines85;22796109] Tak szukanie pracy to niestety bardzo dołująca sprawa Co z tego, ze mam studia i wykształcenie wyższe,,,,?!ten papier moge sobie wsadzic wiadomo gdzie QUOTE] Niestety nie jest tak,że ukończone studia cokolwiek nam gwarantują. One jedynie otwierają przed nami pewne możliwości... Wierzę, że u Ciebie tak się właśnie już wkrótce stanie ![]() Cytat:
![]() Co się stało, skarbie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie wszystko ok. Ząb szczęśliwie przestał mnie wczoraj boleć, więc nie musiałam jutro pędzić do dentysty i mogę wstrzymać się z tą przyjemnością do środy ![]() Teraz siedzę w pracy i tak mi się nic nieeeee chceeeee,że przeraża to nawet mnie samą ![]() ![]()
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
Hej kociaki.
JoyceSky- bozu masz aki trudny nick ze nikgdy nei umiem go napsiac;p uczysz sie grac....a;e fajnie, zawsze chcialam umiec zagrac chodz kila ..tyvh no nute kczy jak to sie tym Twoim specem-jeszcze bedziesz grala lepiej od niego;p Inessss- moze fakt rzucisz mi jakis fajny dietetyczny obiad bo wogole nei mam pomyslow;/ LIMOSia- TY sie chyba z powolaniem minelas, powinnas isc na dietetyke kociaku;* codziennie nie jem cycka, wczorja mialam udka heh;p ale fakt przepisow mi brakuje w glowie. jadam orzechy,,,czsami, oliwe z oliwek tez ale zadko bo nei anwidze oliwek a ona tak strasznei smeirdzi oliwakami ze sozkuś;/ rybe tez czasem wszamam ale bardziej w formie sledzie, a bo tez nie mam pomysly na pzyrzadanie ryb, a tak naga mi nie smaakuje;/ bialka moze fakt za malo...zjadam co prawda codziennie z 2 jjogurty owocowe, ale tyle w nich bialka co i innego;p ALEEE musye WAM powiedyiec wsyzstkim ye jem od tzgodnia CHrom ogranicnz w tabsach i jak dla mnei dyiala cuda ![]() wcale nie jem slodyczy, a jak jem cos co ma cukier np jogurt czy musli to strasdznie mi sie to slodkie wydaje;D rewelacja-----ja cistko-cukierko żerca NIE JEM ich sa sa sa sa;D ![]() a na wesele ide w zwyklej prostej czasrne sukiencer, takiej przy ciele, zadnej rozkloszowanej pod cycem odcieta srebrna nitka, z rekawkami w formie motylkow i dekoltem do szpica-prosta, skroma a zarazem szybkowna dzieki tej srebrnej wstawce= uszcylam se u krawcowej bo na miescie nic nie bylo na mnie,
![]() |
#4585 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mrrrr! Już nie mogę się doczekać aż zobaczę naszą Tyśkę w seksi czarnej kiecce ![]() Niunia- gdzie się podziewasz? Strasznie nas ostatnio zaniedbujesz... Czyżbyś zaczęła już staż i brakowało Ci czasu dla nas? Nie godzimy się na to! Żądamy stałych meldunków co u Ciebie słychać! Malinnko- a co tam u Ciebie? Jak tam Twoja szczęka? Miałaś już ten zabieg? No i jak sytuacja z obroną? Czy Twoja kochana uczelnia wyznaczyła Ci w końcu konkretny termin? Muszę wiedzieć kiedy mam trzymać kciuki! Mróweczko- Ty też nas zaniedbałaś, ale cóż zrobić... Rozumiem, że studenckie życie jest ciekawsze niż my ![]() Za 10 minut zaczynam weekendos... I'm so excited ![]()
![]() |
#4586 |
Zadomowienie
|
Tysia wrzuce przepisy jak znajde chwilkę czasu.....
![]() a sukienka na pewno śliczna...piękno tkwi w prostocie ![]() ![]() Jak się bawiłaś...? Virginio ![]() ![]() Limonko, Anielko, Kostko, JoyceSky, Niuniuśka <gdzie się podziewasz ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie dziś pochmurny dzień.....mam dziś troche nauki ![]() A tak w ogle to dziś jest dzień walki z nadwagą czy tam otyłościa ![]() Coś trzeba w końcu zrobic w tym temacie ze sobą ![]() ![]()
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza... Gdzie się podziewacie, dziewczyny?
Cytat:
![]() Wczoraj za to był Światowy Dzień Seksu Oralnego ![]() U mnie wszystko ok. Właśnie wróciłam z kursu księgowości, skąd z każdych zajęć wychodzę mądrzejsza ![]() Zaraz zmykam z koleżankami na kawę. Wolny czas w weekendy skurczył mi się tak bardzo, że staram się wykorzystywać go do maximum. Poza tym chciałam się pochwalić, że widziałam się wczoraj z dziewczyną, którą właśnie poznałam na wizażu i...poprosiła mnie, żebym została świadkową na jej ślubie ![]() To tak na wypadek, gdyby ktoś wątpił, że na wizażu można znaleźć prawdziwe przyjaciółki ![]() Trzymajcie się ciepło i ODZYWAJCIE SIĘ CZĘŚCIEJ!!!!
![]() |
#4589 | |
Zadomowienie
|
Nic mi nie wchodzi do mojej łepetynki
![]() Ooooo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie nadal szaro buro i ponuro......i nie mam na nic ochoty.... Dzisiaj nawet ładnie dietkuję..... w sensie nie jem nic słodkiego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
hello
![]() tysia - pokaz zdjecie w tej sukni bardzo jestem jej ciekawa ![]() ![]() ![]() limonko - cieszę się, że już ząbek w porządku ![]() virginio - co tam sie u Ciebie działo nic nie odpowiedziałaś... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mialam szalony weekend, tzn w piatek spotkanie w knajpie z kumpela ta u ktorej ostatnio bylam w niemczech, mialo byc niewinnie i krotko ale skonczylo sie o 1 w nocy i nie wiem po ilu piffkach ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze nastepna historia od mojego gina, tym razem kolezanka lezy na fotelu, gin jej mowi pani Doroto prosze sie rozluznic... za chwilę pani Doroto prosze sie rozluźnic bo mi pani palce połamie... ![]() a jak bada piersi to mówi, proszę zdjąć bluzke zbadamy piersiątka... ![]() milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.