![]() |
#4351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Usiądę na trawie i wszystkie wspomnienia podpalę. Chciałabym skoczyć z 11 piętra, gdybyś tylko miał poczucie winy, że to przez Ciebie. Bo wbrew pozorom ja tez czasem płacze. Najgorzej jest wieczorem, gdy siadasz na łóżku i uświadamiasz sobie, że nie masz już nic. Cmentarz pogrzebanych nadziei. Jeśli nie Ty jesteś tym jedynym,to dlaczego moje serce przyspiesza,kiedy przechodzisz obok? Skoro nie jesteśmy sobie pisani,to dlaczego ciągle mam Cię przed oczami? Jeśli Bóg nie zesłał Cię po to, abyś był przy mnie, to dlaczego do cholery ciągle mam nadzieję, że przyjdzie taki dzień, kiedy obudzisz się rano i uświadomisz sobie jak bardzo Ci mnie brakuje?
[ pofatygujcie się, jeśli przeczytacie to wielki szacun. ] |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
oszalały, no. dziękuję, jesteście niesamowite. ♥
gubię się
gdzieś między miłością a tęsknotą. " Can't you see that I'm waiting? /Czy nie widzisz, że czekam?/ But I own everything on nothing at all /Lecz wszystko co mam, to tak naprawdę nic./ Searching inside Looking for life after you /Szukam głęboko w sobie Szukam śladu życia po tym, co się stało/ "
#4353 |
Zakorzenienie
|
Extremalna - pewnie, że pamiętamy.
![]() ![]() ZakreconaNaMaxa - aż się chce pisać kiedy czyta się taki komplement. ![]() viper19 - masz tu bywać tak często, jak tylko się da! będę tęsknić. ![]() Malinowa Girl - pamiętamy cukiereczku. ![]() m o n - to najcudowniejsza rzecz jaką tu przeczytałam. dziękuję za tak zachwycającą pochwałę. ![]() Nieodkrytaxd - ja także nie pozostaję dłużna. uwielbiam. ![]() kamisha - twoje bije szybciej a moje całkowicie należy do ciebie. zakochałam się w twojej twórczości już dawno. <3 ![]() kontrastowa0 - czymże zasłużyłam na zamieszczenie obok największych wizażowych talentów? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Rozeznanie
|
Gdzieś Ty była?!
![]() Wiesz jak się czuję, kiedy z zapałem szukam wibrującego telefonu i okazuje się, że nie Ty jesteś nadawcą wiadomości? Wreszcie zrozumiałam, że nie mogę dłużej na ciebie czekać. Nigdy Cię o nic nie prosiłam. Ale teraz w dupie mam honor. Przytul mnie mocno! Usłyszałam Twoje imię. Przymknęłam powieki i mimowolnie się uśmiechnęłam. Pragnęłam tylko, by nikt nie zauważył, jak bardzo oczy mi błyszczą na samą myśl o Tobie. Gdybyś tylko wiedział, jak wiele cierpienia i czasu wymagało zapominanie o Tobie, nie miałbyś czelności o sobie przypominać.
#4355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziubek ![]() `zakochujesz- zakoCHUJesz. Już wiem czemu to takie chu.jowe uczucie xD` `nie brak Ci problemów w życiu i jeszcze do tego się zakochujesz.` `Nawet Tymbarki są przeciwko mnie, przeczytałam na kapselku 'nie oglądaj się za siebie' oczywiście się obejrzałam i co zobaczyłam? No ku.rwa Ciebie !` `Jechałam z mamą do sklepu nagle na ulicę ktoś wybiegł nie patrząc na nadjeżdżający samochód, moja mam z piskiem opon zatrzymała się tuż przed nogami tej niezrównoważonej osoby ku mojemu zdziwieniu to byłeś ty a słowa ' mamo naciśnij gaz !' same jakoś mi się nasunęły.`
![]() |
#4356 |
Przyczajenie
|
'Jesteś aresztowany na podstawie paragrafu numer 69!
Powód: Zawróciłeś mi w głowie. Wyrok: Randka w piątek.'
![]() |
#4357 |
Rozeznanie
|
'Chciałabym każdy Twój dzień Zawsze już na własność mieć. Dałam Ci mój mały świat. O niewierności, o kłamstwie, o zdradzie... O tym co ktoś mówił szczerze i nieszczerze.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
Znowu mówisz, że mnie kochasz. Znowu z irytacją unoszę jedną brew i wybucham głośnym śmiechem. Ile już razy powtarzamy te samą scenę? ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Przyczajenie
|
![]()
CaMa . !
![]() - okradam . ;* Bananowa Delma ? ![]() ' bo ona lubi usiąść się na parapecie, wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy, by po chwili iść po telefon i odczytać: "masz 1 nieodebraną wiadomość" od Niego . ' ' hej kochany . nie mów nic . czas na miłość . ' ' ona odkleiła uśmiech z twarzy . dzięki niemu nie musiała udawać . miała swój własny . ![]() ' Złamane serce jest niczym rozbite lustro, lepiej jest go zostawić w takim stanie jakim jest niż ranić się próbując je posklejać .' ' 404 Not Found. No love. No You. ' ' czuję się tak , jakby to wszystko wydarzyło się komuś innemu . komuś obok mnie . ' ' pobudka kopciuszku , bal się skończył . teraz znowu jesteś nikim ' . ' zaprojektuj mi prefekcyjną miłość , z sobą w roli głównej - dobrze ? <3 '
#4360 |
Zadomowienie
|
"Kiedy byłam mała myślałam, że dorośli znają odpowiedz na każde pytanie.
Teraz wiem, że oni po prostu lepiej impowizują.." -demotywatory. Nie pozwól mi się w sobie zakochać. Proszę.
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
co ja mogłam w Nim widzieć?
dopiero teraz, patrząc na Niego, odczuwam żal, że tak bezsensownie zmarnowałam rok uganiając się za Nim.. lubię spoglądać na Ciebie, kiedy Ty odpowiadasz mi swym najbardziej promiennym uśmiechem ;** - to już 2 lata razem,Skarbie. - no tak.. czas upływa niezwykle szybko, kiedy jest się szczęśliwym jak my.. ;** nie chcę nawet myśleć, jaka to by była katastrofa dla mnie, gdybym jako siedemnastolatka zakochała się w Tobie. w tym wieku łatwo popełnić głupstwo, prawda? potrzebuję niekiedy czasu, by odnaleźć samą siebie.. to nie takie trudne.. nie interesuje mnie, co inni myślą o mnie. interesuje mnie, co Ty myślisz ;** _________________________ ____________________ A. - jak dobrze Cię mieć <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
dziękuję tym, które jeszcze czasami sobie o mnie przypomną. <3
prim, otojest, mandarynka, kamisha, latin, grise, Ola - dziękuję, że jesteście i tworzycie takie cuda, kocham Was ♥ ___ co się stało z moimi marzeniami ? spłonęły pod Moskwą ? zatonęły na granicy ? zamarzły pod drzwiami październikowej nocy... ? nie mam mocy kiedy nie możesz się zebrać i powiedzieć, że tak bardzo mnie pragniesz. b-b-b-będę jak psychopata b-b-b-badał twoje ciało każdym zmysłem. nie mam już wyboru with or without you. żyję od nocy do nocy without you. uwielbiam Twój uśmiech i to skupienie i pasję kiedy grasz mi Comptine D'Un Autre Ete L'Apres Midi. widzę jak wciągasz mój zapach i mówisz, że w tym momencie możesz umrzeć. mam żal do siebie, że siedzę tak bezczynnie i patrzę w zegarek już od 11:11, daremnie czekają na cud. widziałam Cię we śnie, w ciemności poznawałam twoje ciało i czułam ciepły oddech nad lewą piersią.
#4363 |
Zakorzenienie
|
Madziu, dziękuję . Nareszcie jesteś
![]() caroline060- Ty jesteś cudem w każdym znaczeniu tego słowa ![]() Zawsze zasypuje mnie słowami, których wolałabym nigdy nie słyszeć, a mimo to jego głos wciąż jest mi najmilszym dźwiękiem. Nie mam Cię na zawołanie, na poczekanie Cię nie mam, nie mam Cię wcale. Dlaczego nie możesz zostawić świata i za mną biec? Nie chcę wracać do siebie, tu, pośród szczątek moich myśli, tu jest dobrze Zachowałam wszystkie myśli, jakie pozostały mi po Tobie i złapałam się na tym, że uśmiecham się już tylko do nich Przytulam Cię, wymuszam z Ciebie miłość Niezapomniane chwile i Ty, tak bardzo nie mój Nabierzesz kiedyś powietrza, tak bolesnego powietrza, że rozsadzi Ci płuca i nawet serce
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-10-24 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zadomowienie
|
moje serce i umysł odpoczywa, otulając się Twoim zapachem, czując Twoje kojące ciepło.
zamyślę się na wieczność, zamyślę się o Tobie, to będzie moja bariera dzieląca świat rzeczywisty i imaginację bądź, stwórz niebo nad czubkiem mojej głowy romantyczne gesty na pokaz, drogie prezenty, nie kocham na pokaz, ani nie można kupić mojej miłości, potrzebuję szczerej czułości, sam na sam przy zapalonej świeczce opisać mój stan jest trudno, zamglone myśli, nie wyczytasz z nich nic pustym wzrokiem, patrzę na siebie nagą w lustrze, dostrzegam każdy ślad Twojej dłoni, słyszę każdy Twój szept, czuję Twoje ciepłe usta na zimnej szyi jestem jedną z tych nieszczęśliwych w miłości, jestem jedną z tych, które już nie wierzą, choć jeden jego gest może zapalić we mnie ogień nadziei / rudelove moje perełki <3 ;-)
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
zaszczyt : *
ty dla mnie nałogiem ja dla ciebie powietrzem mimo to nie przyciągamy się a przecież upodobania przeciwstawne you say przyjaźń I say miłość nażarłam się ta miłością aż za bardzo wiem, że lepiej dostać 'kosza' na wstępie bo nie robimy sobie jeszcze zbyt wielkich nadziei co w sytuacji gdy jest wstęp, a nadzieja jest ogromna?
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-10-24 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
dla każdej, która przeczyta. <3
* * * "dzień dobry" jedno twoje dzień dobry by stwierdzić, że ten dzień wcale nie jest taki zły. hej chłopcze, co leżałeś ze mną na dachu, ty, co skradłeś rosę porankom i mówiłeś, że nie kochasz kochałeś, czyż nie? my, tak niewzruszenie wpatrujący się w ścianę paliliśmy mosty nie burzyliśmy murów. przepraszam, pomyliłam cię z 'tym jedynym'
![]() |
#4367 | |||
Przyczajenie
|
Nie ma za co
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do Twojego opowiadania to piękne i przeczytałam całe ![]() Cytat:
![]() Nie ma za co! ![]() ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;22833414] Droga Matematyko, nie mogę rozwiązywać Twoich problemów. Mam własne problemy. [/QUOTE] Kradne ![]() _________________________ _______ MOJE: -No idź już, bo inne będą zazdrosne. Kiedy po raz pierwszy złapałeś mnie za rękę poczułam, jakbyś zaciągnął mnie do swego serca. -Chciałabym się z Tobą pokłócić! -Jak to?! O co?! -O to, że spojrzałam na innego. -A co Ci to da? -Będę wiedziała, że nadal umierasz z zazdrości. Nawet moje ulubione rodzynki w czekoladzie nie są synonimem Ciebie. -Kochałaś go? -Nie. -To czemu płaczesz? -Bo nadal go kocham. A mama zawsze powtarzała „UMIESZ LICZYĆ? LICZ NA SIEBIE” Usiądę na nim, potem się położe, obtule jego zewnętrzym zimnem, wypłaczę się ze wszystkich swoich smutków i powiem co czuje, bo dywan może pełnić wiele funkcji. -Herbaty, kawy, gorącej czekolady? -Ciebie. "Skąd wracasz Że się uśmiechasz? Z kim byłas Że nie płaczesz? Co jadłaś Że jeść przestałaś? Dobrze jest Na Ciebie patrzeć" +Okradam: ![]() Extremalna; m o n; BLACK_cat 13; contine; RozowaSkeyterka; z innej bajki; ZakreconaNa Maxa; Malinowa Girl; need you love; Missi_16; naiwnao; ameel; naiwnie__; autoagresja; your blue eyes
` Kiedyś usiądę na dachu i pobawię się powietrzem. Może wtedy zapomnę o świecie` Edytowane przez Zaczarowana_Inka Czas edycji: 2010-10-24 o 17:14 Powód: pomyłka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
zesztywniałam, czując, jak otaczają mnie Twoje ramiona, jak moje drobne ciało wpasowuje się w Twoje mocne objęcia. czułam Twój żar, wdychałam słaby zapach mydła i płynu po goleniu. ;**
lubiłam to, gdy zanim zdążyłam zajrzeć Ci w oczy, już czułam Twoje wargi na moich ustach ;** pamiętasz nasz pierwszy pocałunek? był taki głęboki i namiętny, a gdy poczułam dotyk Twego języka, przebiegł mi dreszcz. i wtedy szepnąłeś przy mych ustach : 'wiedziałem. wiedziałem, że poczuję jak drżysz' <3 _________________________ _____________________ A. - jak dobrze Cię mieć <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Raczkowanie
|
naiwnie__ , Zaczarowana_Inka na zdrówko dziewczyny.;; + Kochanaa okradam. nie chce mi się już siedzieć na dostępnym na gg,
by mieć nadzieję, że może akurat się odezwie. nie chcę już co dziesięć minut sprawdzać telefonu, bo może akurat napisał sms. nie chcę za każdym razem wychodząc ze szkoły rozglądać się we wszystkie strony, bo może on akurat tam stoi. nie chcę idąc przez miasto trzymać non stop uniesioną głowę, bo może akurat skończyło Ci się kakao i postanowiłeś iść do tego sklepu, obok którego właśnie przechodzę. no nie chcę, to boli. jeszcze niedawno łączył nas każdy oddech, każde uderzenie serca o klatkę piersiową. dziś łączy nas wyraz „nic”, słowo „było” i Twoje bezuczuciowe „ nara”. i nieważne, że boli ! nikt nie mówił mała dziewczynko, że będzie łatwo...
![]() |
#4370 |
Raczkowanie
|
zmarnujmy kiedyś zbyt dużo czasu
co się tak cieszysz, przespałeś się z kimś? nie, superdziewczynki nie płaczą -one obsesyjnie mierzą talię widzi pan, doskonałość to porcelanowe lalki na wystawie, a ja wolę umieć się uśmiechać '-teraz mogłabym być muzą... -muzą?
-tak ale z charakterem...kiedyś to się taka tylko przez ręce przelewała i świeciła cyckami. ale teraz to i tupnąć nogą potrafi i opierd.olić też umie. dzisiejsze muzy mają jaja i palą jointy jak nikt nie widzi.' / Zaczarowana_Inka serduszko dla Ciebie <3 Edytowane przez autoagresja Czas edycji: 2010-10-24 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Konto usunięte
|
Zaczarowana_Inka- jak miło, dziękuję dziubku<3
absorbeed - będę, będę, będę cześciej ;-* 'przysięgam, że już teraz skoczyłabym z tego cholernego dziesiątego piętra. skoczyłabym, gdyby tylko ktoś mi obiecał, że zobaczę Twój wyraz twarzy i wrzący z Ciebie żal, kiedy dowiesz się o mojej śmierci.' tracisz mnie. z każdym dniem coraz bardziej. chcę mieć chociaż kawałek Ciebie. `Mężczyzna w najlepszym wypadku zasługuje tylko na to, by go utopić.` |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Raczkowanie
|
' za oknem -5, nie kocham Cię już.. Wiatr zrywa czapki z głów, nie kocham Cię już..'
'Jesteś aresztowany na podstawie paragrafu numer 69! Powód: Zawróciłeś mi w głowie. Wyrok: Randka w piątek.' - ten ukradłam . ![]()
Edytowane przez maanslaughter Czas edycji: 2010-10-24 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
_naiwnie- okradłam , nie chciałam ale tak jakoś wyszło
![]() beautiful_lie jesteś niesamowita wiesz ? z innej bajki - moje moje już są ![]() - jedziesz mała .
- gdzie ? - do przodu . - zapomnij o nim. - przecież mówiłaś że nie wierzysz w cuda .
#4374 |
Raczkowanie
|
Rozmowa na gg z Rybką :
Ja: (adres www ) -ty ją znasz?! Rybka:to nie pamiętasz? po raz pierwszy widziałem ja na aski ognisku jakimś. J:ja jej nie znam -.- (oczywiście znam, ale w wyniku pary sytuacji, nie znam kobiety) R:to ta otyła? J:yyy. no troche ![]() R:co chciałaś kiedyś żebym ja rozjechał? J:tak! R:to kojarzę. Kocham za to i za tamto, ale szczególnie za to, że myśli tak samo jak ja <3. for ever and ever my lover <3 nie palę mostów - ja pod mostami palę. nie burzę murów - ja pod murami piję. nie wypalam traw - ja wypalam w skrętach, te najlepsze gatunki. jestem grzeczna, nie niszczę. korzystam z darów natury.
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2010-10-24 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Raczkowanie
|
OKradam chyba was wszystkie i Love : prim, otojest, mandarynka, kamisha, latin, grise,kontrastowaO, nieliczylamwcalesie, agatte, myCh, Nensie, xxgroszek07xx , z innej bajki,caroline060,madzisk o13
Twój chłód maszyny Twoja krew jak lód Jedno spojrzenie mogło by zabić Mój ból, Twój dreszcz Chcę Cię skaleczyć tylko po to aby usłyszeć jak wykrzykujesz moje imię Nie chcę Cię dotykać, ale jesteś pod moją skórą Deszczowe dni widać w moich oczach mimo słońca Ciągle ufam Twoim oczom Nie ma wyboru Należę do Twojego życia Ponieważ chcę żyć by kochać Cię pewnego dnia Będziesz moim skarbem i odlecę daleko I wzlecę razem z Tobą Motylki w brzuchu karmie nikotyną i kawą bo miłości zabrakło Krzyczałem aż moje żyły się rozpadły Czekałem aż mój czas minął Teraz, wszystko co robię to żyję z tak dużą wiarą Życzyłem sobie to, ****iłem się na tamto Zapomniałem o jednej rzeczy: Nie możesz zabić tego czego nie stworzyłeś Nigdy nie wróci, wiesz jak się z tym żyje? Nikt nie wie jak to jest Jedyny który mnie znał, odszedł Ostatnio, chodze, Chodze w kółko, obserwując, bawiłe się w głuchego lub kogoś takiego Ulecz mnie, dotknij mnie, Poczuj mnie, wznieś mnie na wyższy Byliśmy znajomymi, Byliśmy przyjaciółmi, byliśmy parą, Moja Zdrada, byliśmy przyjaciółmi, byliśmy parą. Twoja Zdrada. Jesteśmy przyjaciółmi dziwna kolej rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
![]() więcej niż przyjaźń, mniej niż miłość. Dał jej buzi w policzek, powiedział przepraszam i odszedł. a ona głupia na środku ulicy zaczęła płakać i biec do domu. Twój uśmiech najciemniejszy mrok rozświetla.a |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Rozeznanie
|
Zaczarowana_Inka - dzia.
![]() ![]() Nawet we mgle zauważam Cię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Raczkowanie
|
Mężczyzna - mała rzecz, a cieszy
Zaciągam się papierosowym dymem niemal czując jak rozsadza me płuca . Zabawne . Ciebie nie wdychałam, a mimo to, rozsadziłeś me serce . Wciąż czekam na ten dzień, gdy wstanę, zobaczę za oknem słońce i wiadomość od Ciebie, jak bardzo tęsknisz, kochasz i potrzebujesz. Herbata wystygła, moja cierpliwość także się kiedyś skończy. Dlaczego kiedy kobieta przechodzi ze śmiechu w histeryczny płacz wszyscy twierdzą, że ma okres? Dlaczego nikt nie pomyśli, że tęsknota rozdziera jej wnętrze tak bardzo, że nie jest w stanie tego dłużej ukrywać? Lecz nie wiedzą o tym ludzie, że najgorzej w życiu to, to samotnym być, to samotnym być. Naiwnie wierząc w miłość, Naiwnie wierząc w miłość, Naiwnie wierząc w miłość.
![]() |
#4379 |
Raczkowanie
|
Na krótką chwilę zatrzymany czas
nic nie jest ważne tylko Ty i ja ![]() Miłość straciła smak.. tym razem wygram ja Coooofnę czass ;D Czasem myślę, że czas.. Nie dał nam żadnych szans Czy udawać chcesz czy Zamknąć za sobą drzwi?! Zamykam oczy, przeczekam martwy czas Nie! Nie będę z boku stała! Nie! Nie będę patrzyła jak tracę milion szans... Nieeeee ____________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Raczkowanie
|
'Mieli być tu ale jednak ich zabrakło,
Mieli być tu ale zgasło gdzieś ich światło. Zabrakło ich tu i rzadko kto ich wspomina. Miłość za hajs to nie miłość. Dobry czas to nie rolex, ale chwile co są wolne.'
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.