|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Czesc dziewczyny
![]() Dawno mnie nie bylo i jeszcze z tydzien mnie nie bedzie - mam tak wolny net ze strona mi sie laduje kilka minut i dopiero za tydzien bedzie z tym porzadek, wiec moje nerwy tego nie wytrzymuja, znaczy sie, wolnego ladowania Dzis sie poswiecilam i poczekalam bo chcialam zobaczyc co u Was ![]() Ale nadrobie i poodpisuje - oj, duzo mi sie nazbiera chyba jak juz net bedzie dzialal z normalna predkoscia ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie robię sobie obiad - bo mamuśka się chyba obraziła na mnie i na moją siostrę, że dziś znowu gdzieś wychodzimy i ona sama będzie siedzieć i z pracy właśnie dzwoniła(bo dzisiaj jakieś szkolenia robią), że ona na obiad nie wraca i nie wie kiedy będzie i czy sobie dam radę, no to powiedziałam, że dam
I robię makaron z sosem 4 sery ![]() A, że moja siostra już wyszła, to tylko dla siebie robię I jednak dzień lenia mam tylko do południa - zapomniałam, że popołudniu obiecaliśmy wpaść z Tż'em do jego siostry i tam będzie też jego ojciec z drugą żoną, i tej żony synkiem i oczywiście siostrzenica Tż'a i jego szwagier i zapewne znów będzie to wyglądać tak : faceci w pokoju przed TV i przy piwku , kobiety w kuchni przy jakimś babskim piwie/herbatce/kawce a dzieciaki w pokoju siostrzenicy Tż'a I ja będę tak pomiędzy kuchnią a pokoikiem dziecięcym, bo jak zwykle Ola będzie robić za opiekunkę - te dzieciaki nigdy nie pozwalają mi posiedzieć dłużej niż 5 min z resztą Dominiś ma niecałe 2 latka, a Dominika skończyła właśnie 5
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
podobaja sie wam dziewczyny takie opaski
)? wczoraj wlasnie taka zakupilam
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
hermiona17 - gdzie ją kupiłaś ? Świetna jest
Kup mi taką
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, jaki pasek bardziej podkreśla talię, wąski czy szeroki?
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
dotka - szeroki (;
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
- taką figurkę jak ze zdjęć, to miałam właśnie w Hiszpanii, a się wróciło do Polski, polskie jedzonko, jesień , więc ruch tylko raz w tygodniu na treningu + jak latam z jednego miejsca na drugi , albo dom-szkoła , a tak to się zazwyczaj w domu siedzi, a jak się siedzi w domu , to się je, a jak się siedzi z Tż'em, to się je jeszcze więcej, jak się ma takiego wielbiciela jedzenia jak ja mam - tylko, że on nie może przytyć a wrzuca w siebie tyle jedzenia, że szok! I tyłeczek i udka i brzuszek rośnie Nie jest to może jakaś masakra, ale w Hiszpanii ważyłam 51 a teraz ważę prawie 55 ![]() I szukałam właśnie czegoś, co pomoże mi schudnąć, ale nie będzie restrukcyjne + będę mogła nie jeść mięsa, bo zazwyczaj w dietach jest jakieś chude mięso itd itp. a ja wegetarianka musiałam szukać i szukać i podoba mi się to rozwiązanie jakie jest w książce - chudnie się, ale zdrowo i nabiera się fajnych, zdrowych nawyków, nie jest to takie nagłe i nie ma efektu jo-jo, wprowadza się zmiany etapami, wprowadzane są ćwiczenia, nauka jedzenia odpowiednich ilości itd itp. To jest raczej taka zmiana żywienia, która pomaga zrzucić wagę i to jest dla mnie ok. ![]() zielone_oko - noo , dla mnie zazwyczaj 10 to jeszcze środek nocy, nie wiem co mi dziś odbiło ![]() ![]() Talullah - czekamy na powrót hermiona17 - mi średnio się podobają, aczkolwiek patrzę tu na to, że ja nigdy bym tego nie włożyła, ale na odpowiedniej osobie, do odpowiedniego stroju - super A ja dziś zrobię sobie taki makijaż oczu, jaki tu kiedyś wklejałam - taki złoto-fioletowy Mam nadzieję, że mi też tak ładnie wyjdzie ![]() Dzisiejsze spamowanie: będzie: - zielona herbata Włosy: - zero prostowania ( nie umyłam ich, ale po wczoraj jakoś takie dalej świeże są i takie prawie proste )będzie: - wieczorne mycie szamponem ze skrzypem i rozmarynem - mgiełka Radical - spray termoochronny Twarz: - krem półtłusty Dermosan do południa - ostre (s)tarcie , czyli podwójny peeling - mikrofibra w połączeniu z peelingiem gruboziarnistym- maseczka oczyszczająca Ogórek&Limonka będzie: - maseczka nawilżająca Ogórek&Limonka - w razie potrzeby krem nawilżający od derm. ale to zobaczę po maseczce - staranny makijaż oczu i twarzy - BB Cream zamiast podkładu - krem nawilżający + Brevoxyl na noc - wazelina kokosowa na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam - krem do stóp i rąk będzie: - odprężająca wieczorna kąpiel w mleku - jeszcze raz masaż Syrenką - balsam - krem do stóp i rąk Ja idę się zbierać Kochane
|
|
#1238 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
![]() szeroki a ja wrócilam z miasta, kupiłam bilet na wyjazd na weekend zaszłam po drodze do rossmana- niby sprawdzić co jest ciekwaego w promocji no i wyszłam z balsamem brązującym lirene- zobaczymy jak sie na mnie sprawdzi.. stwierdziłam że to w ramach oszczędności- w koncu taki balsam kosztuje 12 zł i starczy na wiele razy a za solarium placę 15-18 zł... (bo ja to chodze tak na 10-12 minut ) za jeden raz... no zobaczymy- boje się tego że będę w plamy albo że będzie mi potem nierównomiernie schodził.....
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Nie wiem, czy mi się to od razu uda, ale teraz chciałabym sobie nakupić dużo porządnych rzeczy, które mi pasują
|
|
#1240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie szeroki ![]() dziś na giełdzie, jakby co, jak któraś nie wie, taki wielki rynek co niedzielę w Bydgoszczy ;p miałam kupić spodnie, ale wszystkie są teraz takie elastyczne te jeansy, że na moim tyłku wszystko spada i w ogóle oblecha muszę kupić takie nierozciągliwe i chyba i mnie w pracy sobie takie znajdę - pracuję dorywczo w sklepie z odzieżą używaną ![]() ale kupiłam taki super gruby i ciepły, czarny sweter, za biodra na dwa rzędy guzików, z kołnierzem. jestem niestety chora, więc TŻ powiedział, że na zime muszę mieć coś ciepłego i kupiłam ![]() teraz się uczę na Historię Literatury i Gramatykę opisową. miłego dnia!
|
|
|
#1241 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#1242 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam z ccc, byłam z siostrą po buty, ja to jestem wybredna ale ona!!?? przekracza wszelkie możliwe granice
zielone oko coś nie potrafię zobaczyc zdjęc na tej stronce co podałaś z allegro ![]() hermiona śliczna opaska, ale moim zdaniem pasuje tylko do dziewczyn, które mają długie dośc mocno falowane włoski ![]() dotka szeroki ![]() kitka to zdaj relację po tym balsamie brązującym ![]() hanamici, ale Ci dobrze tak jak napisała kitka możesz wyłowic najlepsze rzeczy![]() a mnie jeszcze dzisiaj czeka nauka na biologię, jutro sprawdzian
|
#1243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam wlosy blond![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- ja kupilam ja w KMODE, bede tam za tydzien, to jakby jeszcze byly to ci kupie
|
|
|
#1244 |
|
CABIN CREW
|
nałożyłam olej kokosowy na włosy i wtarłam radical w skalp....
pije sobie wode z cytryną i aqua slim i oglądam seks w wielkim miescie- kurczę że też dopiero odkryłam jak fajny jest ten serial
|
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja własnie czekam na niego, bo sobie go zamówiłam i co działa??
|
|
#1246 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() mi to się teraz marzy olej łopianowy i ze słodkich migdałow.... no i amla...
|
|
|
#1247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buciki i plaszczyk zimowy ( w rzeczywistosci jest matowy )A Twoje bardzo ladne, widzialam takie u siebie w malym sklepiku za 70zl ![]() Cytat:
Ile ma lat? Ja tez mam 4,5 letnia
|
|
#1248 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
nadrabiam was właśnie z kubkiem czerwonej herbatki
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
czy mi się wydaje ze teraz będą królować wszelkiego rodzaju kwiatki? we włosach, przy ubraniach itd??
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
hanamici, podpowiedziałaś mi, gdzie poszukać sobie jakiejś pracy dorywczej, bo moja lista zakupów wciąż rośnie a cyferki na koncie szybko się zmniejszają
POTRZEBUJE PIENIĘDZY!!!! _Alessandra, nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam, ale puder nie jest kryjący i nie widać go na twarzy taki bardziej transparenty jest, no nie wiem jak to wytłumaczyć
|
#1252 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzieeen dobry
Cytat:
naprawde jasne są? Mi sie wydaje ze są ciemniejsze niż na początku ![]() Dziekuję Wam dziewczyny za komentarze ![]() Cytat:
Cytat:
a ja z pokrzywą
|
|||
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
witam
!angelwithoutsoul cuuudowne włosy <3 i nogi !
|
|
|
|
#1254 |
|
CABIN CREW
|
ja pije pokrzywę... mam zamiar dziś zrobić sobie meeega peeling i nałożyc ten balsam brazujący...
|
|
#1255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w te wakacje, mimo że przez operację i tak nie pracowałam, przeglądałam codziennie www.anonse.pl + stronę expressu bydgoskiego + rozniosłam swoje CV do wszystkich klubów w Bydgoszczy... kilka osób się odezwało, jednak ja, zaczęłam już wtedy rok akademicki. więcej chyba nie mogę powiedzieć bo wyczerpałam temat ^^
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
a np. do pracy na weekendy przyjmują do sklepów w centach handlowych,
do sieciówek..? widziałam kilka ogłoszeń
|
|
|
|
#1257 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() pomalowałam paznokcie na miętowo
|
|
|
#1258 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja, jako biedna licealistka w drugiej klasie profilu dziennikarskiego daje korepetycje 12-letniemu chlopczykowi. Duzo nie biore, 15 zl za godzine. Czasami 20 mam, czasami 15, czasami 17, zalezy od humor jego mamy
daje trzy razy w tygodniu, dziecko jest trudno troche, ale zabawne i udaje mi sie z niego czasami cos wyciagnac. daje z angielskiego, ale ostatno robilam z nim skale z przyrody bo nie rozumial
|
#1259 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
co do pracy, to jeszcze we wrześniu, bo teraz już nie daję rady pojechałam sobie z firmy jobimpulse na dwie inwentaryzacje (na noc do marketu liczyć towar na półkach) i dostałam za nie 100 zł też dobra akcja ^^co do nazwy wątku ;p idę właśnie pod prysznic, skończyłam część nauki, a jeszcze tyle przede mną, że chce mi się płakać, ale co ja mam zrobić? masakra... - prysznic - żel do twarzy - demakijaż - tonik - krem na noc na wypryski - summer slim na cellulit - krem do stóp - krem do rąk - balsam do ciała tak ogólnie powiedzmy, że to na tyle, ale zrobię sobie jeszcze herbatkę miętowo-jabłkową! polecam, jest przepyszna!
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pytanie do Oli
![]() Masz BB cream, prawda? Bo mnie zainteresował. Czytałam kiedyś wątek o nim, ale teraz się bardzo rozwinął i nie mogę się w nim połapać. Mogłabyś mi tak z grubsza przybliżyć, jakie są rodzaje albo odesłać do miejsca, gdzie jest to konkretnie wypisane? Bo się naprawdę zgubiłam Byłabym wdzięczna za jakąś pomoc
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

jak juz net bedzie dzialal z normalna predkoscia 

I robię makaron z sosem 4 sery
Dominiś ma niecałe 2 latka, a Dominika skończyła właśnie 5 

no i wyszłam z balsamem brązującym lirene- zobaczymy jak sie na mnie sprawdzi.. stwierdziłam że to w ramach oszczędności- w koncu taki balsam kosztuje 12 zł i starczy na wiele razy a za solarium placę 15-18 zł... (bo ja to chodze tak na 10-12 minut ) za jeden raz... no zobaczymy- boje się tego że będę w plamy albo że będzie mi potem nierównomiernie schodził.....

naprawde jasne są? Mi sie wydaje ze są ciemniejsze niż na początku