|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Cytat:
Infatuated zmęczyłam sie samym patrzeniem na nich, ale od jutra zaczynam, moim zdaniem bardzo fajny trening a pomógł Ci dużo??
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-24 o 20:39 |
|
|
|
|
#3332 |
|
Rozeznanie
|
dzieki coś wymysle,ach co my mamy z tymi włoskami,jeszcze troche i pewnie mi tez cierpliwośc sie skończy i bede przyciemniać ale szkoda mi tak walczyłam zeby miec jasne no i tyle włoski już przeszły....... A może któraś z dziewczyn coś mi doradzi bardzo prosze.
|
|
#3333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest ryzyko jest zabawa hehe ![]() oto zdjęcia - słucham ocen :P wiem piękną mam twarz ^^
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-10-24 o 20:59 |
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wazne jak Ty sie czujesz. Ale masz strasznie przesuszone wlosy z tego co widac na zdj.
|
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem,ze cięzko bez twarzy
...lepiej w czarnych się czuje. są strasznie zniszczone przez rozjasnianie. teraz o nie bardzo zadbam
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny która to dokładnie była ta odzywka do włosów z isany , którą tak zachwalałyście
Albo w ogóle coś dobrego do suchych włosków oprócz tych z biosilka i syossa bo już posiadam
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jeśli byś teraz położyła teraz na to palette to i tak efekt byłby nie zadowalający bo może i żółtka by nie było ale i tak kolor odrostów różniłby się od reszty - a tego raczej nie chcesz. Cierpliwości troszkę kochana
|
|
|
|
|
#3338 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę jeszcze raz porównać 9.0 i 9.13 na próbnikach bo nie wiem którą brać ![]() no własnie tez jestem ciekawa czy te jaśniejsze blondy mają wyższą wodę czy nie..zadzwonie jutro na infolinię, bo zastanawiam się jak odrosty wezmą.. 8.13 to mniejsza loteria, zawsze można przyciemnic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolorki z poziomu 10 są naprawdę piekne, choć ten Twoj stockholm jest niesamowity no ale rozumiem że my kobiety potrzebujemy zmian ![]() ![]() Cytat:
wiesz co..tak sobie myslę, że zaczne od jutra z Tobą ![]() proponuje zrobic 30 dni mi pomogl bardzo fajnie, pod koniec miałam ładnie zarysowane miesnie co najwazniejsze te cwiczenia sa na kazdą partie miesni brzucha takze nic tylko je robic![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Bez twarzy ciezko ocenic jak Ci w czarnym. Ale zmiana radykalna.
Nie wiedzialam ze Palette maja 9% przepraszam za błąd. |
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Infatuated ok to bede czekala z niecierpliwoscia na relacje
![]() ![]() Loreali na poziomie 10 jakos sie nie obawiam ![]() Tylko bardziej tego czasu trzymania 10min czy zdaze to wszystko zrobic
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci, ze jestem bardzo ciekawa tych farb wiec też z niecierpliwością czekam do środy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Infatuated to dziekuje
Tlu zapomnialam napisac, a widzialas jakie ta pianka perfect mousse ma dobre opinie na KWC? I to wlasnie ten odcien 1000 perlowy blond
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem.. nie chcę was zniechęcać broń boże ale strasznie mi to utkwiło w głowie i ja bym się wahała tym farbować :/ Jutro chyba pojadę do hurtowni fryzjerskiej to może ta babeczka jakoś sensownie mi doradzi jaki kolor wziąć by te moje kłaczki przyciemnić.. Nie dużo byle by nie wyglądały na białe |
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka napisz jaka farbe wybralas. Mysle ze na pewno cos doradza te kobiety
![]() Dziewczyny znacie jakiś wiarygodny link na test kolorystyczny? Ze wiadomo ze wychodzi dobrze
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może sęk w tym, że te 'stare' odcienie mają wodę 3% wiec 10 min na przyciemnienie/tonowanie wystarczy. Teraz tylko pytanie, co z tymi nowo wprowadzonymi poziomami 9 i 10. Jaka woda.. No ale to się dowiem jutro u jakiejs miłej pani pod nr 801
|
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Panicznie się boje całego tego farbowania, bo raz już zniszczyłam włosy tak, że musiałam ściąć.. Teraz jakby się zniszczyły to już nie wiem - na zapałkę chyba by trzeba było.. albo perukę kupić :/ Jaki test kolorystyczny |
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o typ urody wiosna, lato itd
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Infatuated ja rowniez z gory dziekuje za zapytanie o wode na infolinii. Ja stawiam na 6 (ale to bardziej jak obstawienie numeru na loterii - zupelnie bezpodstawnie )
|
|
|
|
|
#3349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoja droga tez stawiam ze w tych excell'kach na poziomach 9-10 bedzie woda 6%
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak mi przyszło to do głowy, bo wie wiem czym innym - nie chce drastycznych zmian a boję się próbować czegoś z poziomu 9 bo jak pisałam wcześniej wydaje mi się, że jest spora różnica w farbach w kolorach między poziomem 9 a 10.. może mi się tylko wydaje.. Nie wiem - jutro zobaczymy..
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie 'nowe' Dziewczyny na wątku
Adzio sukienka śliczna. Bardzo ładnie w niej wyglądasz. Taka delikatna, zwiewna, ale zarazem ma coś podniecającego w sobie ![]() Uważam, że dodatki możesz mieć i czarne i perłowe A buciki to jakie?Snow zimno się robi i szał na zakupy się zaczyna Buty - bardzo dobry zakup, ładnie Ci leżą. Ale Ty wysoka jesteś, więc nie ma co mówić - chyba w każdych dobrze Ci będzie. W krótkich, do łydek, do kolan i za kolanka Ja to już takich na siebie bym nie wdziała A pokażesz nam też kurteczke? ![]() No i oczywiście po farbowaniu - miodzio ![]() Agatau o, Ty też z bucikami zaszalałaś Jak będziesz miała chwilke to pokaż nam jak na nodze wyglądają ![]() xLADYxale śnieżek no ale nie ma się co dziwić, jak na takie jasne kładłaś farbke ![]() agnesuk łał, ale metamorfoza ![]() Blond jest śliczny, ale jak lepiej się w czerni czujesz, to nie ma co dyskutować Teraz mocno pielęgnuj włoski.paulcia666 znowu jakaś farbka poszła w ruch ![]() To może pokaż nam efekt po tej Palettce? ![]() Tak mówiłyście o tych zakupach z facetami...ojjj też coś wiem na ten temat. Mój TŻ to już mi nie towarzyszy w maratonach sklepowych. Zawsze mi się go szkoda robiło, widząc jak się męczy. Oczami do mnie przemawiał: "No chodź już do domku. Kupuj co trzeba i spadamy stąd". I tak za wiele nie pomagał w wyborze, więc po co mamy się katować ![]() A odnośnie fitnesu i innych takich sportów. Ostatnio zaproponowałam mojemu TŻtowi, żebyśmy się zapisali na taniec towarzyski hehehe nie musiał nic odpowiadać, bo jego mina wszystko mi wyjaśniła |
|
|
|
#3352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piekny blond Oczy mi wyszly ,jak z tak ciemnego koloru uzyskalas sliczny zimny blond,zdradzisz? Mnie tez kusi taka metamorfoza ale mam czarną farba wlosy robione i obawiam sie pomaranczki na glowie
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy jak bede farbowac odrosty u fryzjera to czy sa tacy ktorzy farbuja odrost cały na platynke? bo zawsze robili mi balejaz ,a ja nie chce
;d
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no dziewczyny masakra- 41 minut zajęło mi przeczytanie tego co nabazgrałyście przez weekend
![]() A ja jestem wreszcie- miałam weekendową popijawkę na stancji I właśnie doszłam do siebie ![]() wasienka ja bym robiła jaśniejszą bo pewnie i tak ci ciemniej wyjdzie niż na pudełku. Witam wszystkie nowe wizażanki na naszym wątku i życzę miłego klikania! Odnośnie dekoloru to farbę trzeba nakładać w ciągu ns 12-24 godzin bo włosy ściemnieją i popij wodą. Bardzo rzadko jest tak żeby producent zalecał inaczej. Zresztą nie wyobrażam sobie puścić do domu klientki z rudymi włosami albo innym dziwnym kolorem.Mój tż lubi zakupy o ile nie jest to chemia, karma dla zwierząt lub kosmetyki Ciuchy i spożywka mogą być bo zawsze mi coś dorzuci do koszyka na mój koszt Weronika są tacy fryzjerzy ale jest ich mało- tzn. prawie nikt ci sie tego nie podejmie lub będzie odradzać bo jedyny sposób żeby klientka była zadowolona z koloru przy platynie to rozjaśniacz i potem malaksowanie platynową farbą. Innej opcji nie ma. Włosy oczywiście trochę ucierpią. Sama farba da pomarańczowy odrost i dlatego prawie nikt tego nie chce robić żeby potem nie mieć awantury od klientki.
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2010-10-25 o 08:53 |
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
No tak ja tez bije się z myślami.8.13 tez mogę jeszcze położyć ale chyba najpierw spróbuje 9,13.Wiedząc dziewczyn fotki to wychodzi dość ciemnawo.A co dopiero 8.13.No nic nie ma co gdybać spróbuje to zobaczę.Tylko obawiam się problemu z moimi odrostami.Co to będzie. ![]() _eNchaNted_ Oh dziękuje bardzo.No myślałam nad czarnymi butami i czarna kopertówką.Dodatki perłowe ale nie bardzo agresywne.Cos delikatnego dla dodania elegancji.No i chyba tyle.Ale na 100% to jeszcze nie wiem czy w niej pójdę.Jak dorwę jeszcze jakąś sukienkę co ta pobije to kupie.Najwyżej będzie na sylwestra już.Chodzę po sklepach codziennie i się kusze tylko. Za dużo wolnego czasu a do imprezy jeszcze trzy tyg.![]() infatuated Kochana będę wdzięczna jeśli zrobisz wywiad co do poziomu 8 również. Hey BUnny jak tak główka boli???Ale kacyk już odszedł co?
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-10-25 o 09:03 |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
agnesuk ale zmiana
a wlosy tez dostaly w kosc widze ![]() bardziej podobasz mi sie w tych ciemnych
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny yhm dzieki
![]() Bo juz raz zrobilam sobie koszmar na glowie wiec sie boje teraz czegokolwiek probowac ![]() Jak myslicie ,gdy zostane przy skanynawski blond 100 i potem jeszcze syoss to bedzie dobrze/bezpiecznie ??
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika myślę że tak o ile będziesz dbać i pielęgnować włosy.
Inaczej stan będzie opłakany. Ale myślę że to lepsze niż fryzjer bo on ci walnie rozjaśniacz i farbę i tak co miesiąc a wiadomo jak jest po żywym rozjaśniaczu...
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dziewczyny dzwoniłam na infolinie w sprawie tych Excell'ek
![]() Pani bardzo miła, udzieliła mi informacji na wszystkie pytania ![]() FARBY EXCELL 10 - poziom 8, 9 i 10 mają wodę 9% (!!) bardzo mnie to zdziwiło i powiedziałam pani, że słyszałam, że te farby mają wodę 3% i dlatego przyciemniają dość znacznie. Na co ona mi odpowiedziała, że 'w farbach Excell nigdy nie mieliśmy wody 3%, sprawa przyciemnienia to już inna kwestia, a od utleniacza to nie zależy' powiedziała też, żeby się nie sugerować kolorem na pudełku, bo zawsze wychodzi inaczej, a poziomami ew. kolorem na próbniku, tyle,że tam jest pokazany efekt farbowania na naturalnych włosach, ' a panie zwykle mylą kolor na farbowanych z kolorem na naturalnych' ![]() Co do czasu-tych 10 min to liczymy od momentu nałożenia farby a nie po skończeniu nałożenia. Czyli musimy się uwinąć w 10 min Pani zaznaczyła, że koniecznie musi być to max 10 min bo jak potrzymamy dłużej to będzie inny kolor.przy okazji spytałam też o wody innych farb i : FARBY CASTING - woda 4,5% FARBY EXCELLENCE - 6% a rozjaśniające blondy 9% FARBY PREFERENCE - jw. Co o tym myślicie?? |
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Agatau tez wlasnie szukam jakiegos testu jednoznacznego....
robilam te dwa http://www.moda.na14.pl/joomla1/inde...emid=138&tid=1 http://www.makijaz.net/tt.html wiec jak ktos zna jeszcze jakies testy to dajcie linki
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

a pomógł Ci dużo??

Wazne jak Ty sie czujesz.
...

Dzis same odrosty zajely mi 25min
Tak czytam o tych excell'kach i boje sie ze ta 8.13 naprawde ciemno Ci moze wyjsc... Sprobuj najpierw 9.13, przyciemnic potem zawsze mozesz