![]() |
#3121 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
może gejszą?
![]() Moja najnowsza muzyczna miłość ![]() http://www.youtube.com/watch?v=H9MKILiEamI Dark ambient, mrr ![]() Ale znikąs, kutwa, tego albumu nie można ściągnąć free ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-24 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3124 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzwonić się jeszcze boję, bo jak sobie przypomnę, jak szedł przez pół miasta w tej fryzurze, to nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Materiał ma wyjść dopiero w lutym więc jak się odważę stawić jutro, to może się na niego jeszcze załapię. Co ten alkohol robi z ludźmi. A ja im starsza tym glupsza ![]() Normalnie Jekyll&Hyde. Jako pokutę napisałam i wysłałam 4 listy motywacyjne ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]()
Cytat:
![]() czekamy na relację z drugiego spaceru ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-10-24 o 19:32 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
wieta co?
Idę spać ![]() ![]()
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przeleciałam Was pobieżnie, rzuciło mi się w oczy streszczenie Mai oraz niepokojące narzekanie na chuopów (ściskam bo już tematu nie chcę wyciągać ![]() Wróciłam z Wrocławia, nieco zmęczona, ale fajnie było przejść się po knajpach w innym niż Katowice mieście ![]() ![]() Jutro na 10 godzin do pracy, słłłłiiit ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
czekaj, wrzucę - może cuś bydzie widać...
5 czy 6 sztuk, to i ja znalazłam ![]() ![]() edit: kurka, musze chyba wreszcie aparat kupić, bo na 1 focie wyglądam jak ksiunc w koloratce ![]() kcialam pokazać nową "babciowatą" bluzkę z ciuchlandu - nieco przejrzysta, z przodu guziczki pod szyję, a na rękawach falbanki ![]() Papa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-24 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | ||
Zakorzenienie
|
Ale rozumiem, że razem z CV wysłałaś?
![]() Ja tak wcześnie bym nie usnęła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak mi się maseczka wchłonie na gębie to też idę spać.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-24 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
w zeszłym roku zimą chodziłam spać o 20.30
![]() ja zaraz też ![]() czekam aż mi się plik skończy ściągać ![]() Bo potem muszę znów telefon do gniazdka podłączyć - *******ony adsl nie kce inaczej działać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3132 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Też takie odniosłam
![]() Cytat:
![]() Za kazdym razem mówię sobie, że to już koniec, bo będę wyglądac jak Peg Bundy ![]() ![]() Poka, poka! Jako i ja pokazuję ![]() ![]() Cytat:
![]() A mi jak Nu EDP ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze niedawno też tak myslalam. Teraz zaczynam ziewać o 19.00...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrób w dobrym świetle i na szafę ![]() Tak właśnie czułam, że o czymś zapomniałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak Polly jeździła po skinach, to się musiałam obfocić, żeby sprawdzić czy prawdę mówi ![]()
![]() |
#3134 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chciałam wtrazic zdanie,ale nic nie widze,oprócz surrealistycznego mebla w tle ![]() za to 2 fotka fajna sama w sobie- ciekawy kadr ![]()
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Choć kiedyś miałam większe problemy ze spaniem. Pierwsza noc na nowym miejscu zawsze była prawie bezsenna, a teraz już potrafię usnąć w różnych miejscach ![]() Zmęczenie czy siem starzejem ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
grozi wypollizowaniem
|
tru-ale ten płaszcz wygląda tak...wysokopółkowo
![]() ![]() betty-nie moglas mojego skinowego jezdzenia sprawdzis na sobie-bo nie masz krótkich nogów ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- maja-a ta muza straszliwa jest łooooooooooo ![]()
#3137 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ta bluzka z fryndzylkami cudna ![]() pokazuję kiecę Ale w niej nie chodze, bo nieco za szeroka - trza by się wreszcie wziąć i zwęzić ![]() Cytat:
![]() ale już się rozebrałam ![]() a nie będzie mi się chciało 2 raz tego wszystkiego wciągać tylko dla foty ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3138 |
grozi wypollizowaniem
|
przeciez mozna z yt sciagnac direktly
![]()
#3139 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() nooooooooooooooooooooooo ![]() ![]() ale nie pamietam, jak sie z yt ściąga (za dużo z tym roboty), a programu downloader mi się nie chce znów instalować, bo strasznie mi mulił ![]() No nic - parę piusenek znalazłam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-24 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystko z mojego ulubionego snobistycznego ciuchlandu, za całe zakupy dalam 153 zł ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tylko czarne majtki w panterkę ![]() Płaszczyk niezły, kiecka piękna ![]() Jakbyś chciała sie pozbywać, bo za duża, to ja chętnie przygarnę. Bluzka też mi się widzi... Cytat:
![]() Cytat:
Byłaś tak przekonująca, że zaburzyłaś mi percepcję ![]()
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
grozi wypollizowaniem
|
jak nu edp to lisciochy pachną o mglistym poranku, a w słoneczne popołudnie jak Chypre Rouge
![]()
#3144 |
Zakorzenienie
|
Naprodukowałyście postów w trzy d...
![]() ![]() Co do maseczek i innych takich. Kupiłam sobie ostatnio krem z retinolem z Vichy (w saszetkach). Fajny jest ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() coś tu dziś niemrawo jakoś.... ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Skarbku - może kosmetyki z Vichy słabo nawilżają (wbrew obietnicom), albo nam nie służą.
Tzn. ja jestem z tego HA Retinol zadowolona - wygładził, zlikwidował małe zmarszczki, wyrównał koloryt cery. Ale stówy bym za niego w życiu nie dała - za tę "gumową" konsystencję i za małe nawilżenie. Kupiłam 20 saszetek praktycznie za połowę ceny ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
wpadłam na papierocha
![]()
![]() |
#3148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten Retinol HA ma takie sobie opinie na KWC... ![]()
![]() |
#3149 |
grozi wypollizowaniem
|
jem granata-dzifny jakis
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.