|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
darusia, to że pies jest agresywny to nie oznacza że nie jest do naprostowania, to jedynie może ocenić behawiorysta czy treser , więc prosze ciebie nie mów tak... Znam psy które były skazane na smierć i udało je się wychowac i mają teraz dom, są szczesliwe i nie sa agresywne.
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
ale aneczka napisala wyzej ze juz ocenilo to 2 behawiorystow wiec cos w tym jest, ja mowie ze siebie i nie dalabym nikomu psa ktory wiem ze mogloby mu cos odbic... a niestety tak jest.
Zwlaszcza ze on nie jest agresywny czasami tylko tak jak ania pisze ze sie non stop o mame boi, no sorry ale to na pewno sytuacja normalna nie jest...
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- po za tym pies jest zgłoszony do adopcji juz od 4 miesięcy i nic to koniec przepraszam Cię ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- żałuje że cokolwiek napisałam o tej sprawie teraz wyjdziemy na ludzi bez sumienia to nie jest tak
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2010-10-24 o 14:08 |
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, ale zgłoszony do adopcji a oddany fundacji to całkiem co innego jest....
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ale ja przecież nie oceniam Ciebie, nie mysl tak nawet... wiem że dużo zrobiliście dla psa, ale można naprawdę spróbować innego rozwiązania...
|
#4386 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama np nigdy nie chciała i nie ma ona wogóle nic nie nosi nawet obrączki bo nie lubi ale mi nie broniła jak chciałam Miałam 5 dziurek w jednym uchu mam też pępek przekłuty Cytat:
Traume może mieć dziecko jak się mu to zrobi na siłe bez jego zgody Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja miałam 5 w jednym ale już dawno nie nosze i nic nie widc ale tak wysoko nigdy nie robiłam . A co do psa , to jesli nie ma innego wyjścia to ja się wam wcale nie dziwie. Smutna sprawa ale lepiej tak niż jakby miał zrobic komuś krzywde fajne he he Cytat:
Pospałam troszkę ale i tak jakoś do dupy się czuje . Jakby mnie cos brało .. wwr .. oby przeszło i jeść mi sie nie chce Darusia - zaraz wstawie foty ale musze przegladarke zmienić bo na tej coś nie moge
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
fotki naklejek
|
#4388 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiaaa w końcu przykleiłam wszystkie
Pewnie gdybyś się wcześniej zgłosiła to bym się podzieliła ![]() To pokazuję fotki naszych boskich chłopaków I trzy fotki naklejek w pokoju Dyziulecka, nieco prześwietlone ale co tam. Piesek nad łóżeczkiem i przewijakiem sprawia że pampka zmienia się dziecku jak ono leży na brzuchu Hania robiła furrorę u Igusia i Marcela, była głównym obiektem Ich wzroku
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2010-10-24 o 15:21 |
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Gmyrelka super foteczki u mnie tez Szymek ma takie powodzenie he he .
Choć dla Oli jest czasem za głośny
|
#4390 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po dotknięciu jakiegokolwiek zwierza to samo to chyba jakieś natręctwo a ręce mam tak suche że szok ciągle muszę kremować przez to. Mam nadzieję utrzymać tą wagę , na pewno nie będę mogła sobie pozwolić prze zdłuzszy czas na jekies smakołyki chyba że od czasu do czasu, zresztą ta dieta takie miała założenie chudnięcie 2 kg- tyg. Cytat:
Cytat:
tez jestem łasuch i uwielbiam dobre jedzonko a dobre oznacza niestety kaloryczne , nie wspomnę o ciastach ale kiedys trzeba było zacząćCytat:
jak cygaro kubańskie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- U nas tez okropnie wieje , ale w sumie dosyć ciepły wiatr jest. |
||||||
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
aha extra wyniki 7,5 kg ![]() to ja tez poprosze jeśli można
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KO?CU maj? frajd? z
Ja znowu w pociagu. I amy 25 min w plecy bo pociag potracil jakiegos zwierzaka lesnego. Nie wiem jakiego. Moze wiec na 1 w nocy dotre do domu.
Was dzieci w nocy wykanczaja a mnie dojazdy. Niestety ale zdjec ze spotkania(Megi i Grymelki) nie mog? zobaczyc na telefonie wiec dopiero jutro skomentuje mojego ziecia i jego nowego kolege
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2010-10-24 o 20:02 |
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz ania o takie cos mi chodzi, a co do kolczykow ja nie powiedzialam ze to jest obowiazek tylko odnosilo sie to do tego ze nie ma ich poniewaz pamieta bol i za bardzo to przezyla i nie obraz sie ale ona ma wiec nie mow ze nie ma, to ze moze nie masz nikogo takiego w swoim otoczeniu nie znaczy ze nie ma. Zdecydowalismy na przeklucie jej uszkow, rozumiem ze ty sie na to nie decydujesz bo uwazasz ze to wielka krzywda dla dziecka a ja mam zupelnie inne zdanie .
zdjecia przepiekne!!!!!! dzieciaczki normalnie wymiatają! A ja jestem mega zadowolona! po przemeblowaniu mamy tyyyyyyle miejsca ze az w szoku jestem,nawet maty skladac nie musze i w miare luz na zabawki jest. Mala zjadla i wcale nie ma zamiaru isc spac, bawi sie na macie;D
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
wow!!!!!! moze i ja w koncu POMYŚLĘ o diecie.....
Cytat:
jakoś wenę mi odebrało do pisania na forum, poza tym często doczytuję Was około 23 i już kompletnie nie mam siły pisac. U nas sprzeczki między mną a TZ zdarzają się juz praktycznie każdego dnia. Z dobrych newsów: Gabrysia ma się świetnie i news nr 2-sfinaloziwaliśmy sprzedaż poprzedniego mieszkania! Kupiec dostał już kredyt więc spodziewamy się lada chwila kasy, która w całości pojdzie na spłatę lwiej części kredytu jaki mamy, no i trzbea się w końcu na dobre wyprowadzic z tamtego lokum.
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2010-10-24 o 20:50 |
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
ostalismy propozycje kupienia wozka quinny buzz z gondola za 350 zl , co otym myslicie?
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
to linki do kolejnych części diety:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1404 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1833 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2464 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3076 Cytat:
super ze udało wam sie załatwić sprawy mieszkaniowe i że Gabi zdrowo rośnie zawsze to jest radość a z tz na pewno w końcu się ułozy może jeszcze nie minął ten szok u was w związku z powiększeniem rodziny ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- myslę że to niedrogo ale gondola wam potrzebna? |
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Twoja sprawa Twoje dziecko.
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie: szukam SPRAWDZONEGO sprzedwacy na allegro majacego ciuszki dzieciece-chodzi mi o dobra jakosc, spory wybor i to, aby kupowany rozmiar faktycznie takim byl i nie okazal sie potem nie trafiony (o ile za duze ciuszki mozna wykorzystac pozniej, o tyle z za malymi juz kicha i zworty jakies trzeba robic) Macie takich przetestowanych sprzedawcow ze sporym wyborem? Musze zrobic porzadne zakupy bo Gabryska juz wlasciwie powyrastala z 70% swoich rzeczy-bluzeczek na dlugi rekaw mamy w obiegu chyba z 5 i zaraz je szlag trafi od czestego prania, a ceny w sklepach sa jakies kosmiczne!
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
no i mielismu kupic quinny buzz albo ten niemiecki wozek ale nieeee! tz sie uparljak osiol na espiro magic 3 i jeszcze go znalazl na allegro no i zamowilismy.
http://allegro.pl/espiro-magic-3-sup...289850151.html i w sumie fajny 4 miesieczny na gwarancji a kaska tez nie zla bo bedzie osobiscie odbierany przez chrzestna malej. ania nie potrzebnie zaczelam temat ale masz racje ze to nasza sprawa wiec temat uwazam za zamkniety ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- kurcze tata chce jechac gdzies do wujka i kompa wziasc wiec mozliwe ze mnie nie bedzie ale na ile pojedzie to nie wiem moze 10 dni moze wiecej...
|
|
#4400 | |||||||||||
|
Rozeznanie
|
Hejka; Witam pozna (moja) pora; kurka wcielo mi zaznaczone posty; dlaczego??
Nie mam jakos czasu ostatnio pisac; W ogole musze sie pochwalic i pozalic. Basia budzi mi sie ostatnio nie dwa a raz w nocy (obym nie zapeszyla), bol zabkowy na razie minal. Czy jest tutaj jakas inna mamusia, ktora cierpi nocne hulania? Szukam towarzyszki niedoli... A w ogole smiac mi sie chce, bylam w piatek na szczepieniu z Basia i pediatra pyta sie , czy przesypia juz swoje noce, a ja ze nie, ze budzi sie 2 razy, a ta, no juz w sumie powinna. Dziewczyny, ktore dzieciaczki przesypiaja juz CALE noce??? Bo mialam jej powiedziec, ze ja w tym nic dziwnego nie widze, i ze znam DUZO kobiet, ktorych dzieci sie budza, i to nawet na butelce; Mam racje?? Cytat:
brawka; a dlaczego czworakowac??? Troche ciemna jestem w terminach; Moja mama mowi, ze raczkowanie np to jest do tylu (no sensowne by to bylo); a do przodu to sie inaczej nazywa, ale nie pamietam jak...Cytat:
A tak w ogole, to hiszpanski jest latwiejszy, i pod wzgl wymowy i gramatyki; chetnie tez bym sie uczyla, pewnie bedzie nastepny w kolejce, o ile kiedys znajde na to czas. We francuskim przerypana jest wymowa; ale jak sie jest pilnym, to w koncu sie zalapuje Cytat:
Spoznione gratki Cytat:
;Gmyrelko, a ty z Kielc widze??? Bo ja okazjonalnie tez gdzies stamtad, tak wakacyjnie, to moze jednak jest szansa??? Ale Wy obydwie, gmyrelka i megi-megi laseczki jestescie szczuplutkie... Pop, a ty z Kielc to "w jaki sposob" jestes? Cytat:
Mnie tam najbardziej sie dzieciatka podobaja takie "naturalne", bez przypraw, maluch to maluch i tez bym dala zdecydowac dziecku samemu. Ale jak chcesz to nie widze problemow, w sumie to nic wielkiego, dziurka w uchu, to nie tatuaz... Moja chrzesnica sama zdecydowala w wieku 7 lat ze chce miec uszka przebite i dumna byla, ze mogla taka "dorosla" decyzje podjac. Cytat:
; ladniusio. Tylko teraz nie rzuc sie na ta szafke pelna smakolykow...A ta dieta to w sumie na tym polega, ze sie je mniej, tak? a rzeczy zroznicowane. Ale jak Darusia pisala, ze cole mozna pic, no to to troche dziwne. Bo co jak co, ale toto to wartosciowe nie jest. Fajniusi jest. A kiedy takie chrupole mozna dawac dziecku? Od poczatku? Cytat:
A Oliwka fajnie sie wspina na nozki. Jaka duza dziewczynka juz. Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
; ale tez uwazam ze Ty decydujesz, i to nie az tak istotne![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
Wiesz tu u nas nie ma czegos takiego jak prywatne i panstwowe, to jest takie pomieszane; idziesz jak do prywatnego, placisz, a pozniej ubezpieczenie ci zwraca. W szpitalu tylko tak calkiem panstwowo. I nie ma w duzym miescie, do ktorego mamy najblizej nie ma innych neuropediatrow, bo pytalam w piatek pediatry tutejszej czy nie ma innych. Tobie tez dziekuje bardzo.A widzisz Francja jest krajem bardzo nasz przypominajacym, pod wzgledem biurokracji, zalatwiania spraw. Nie wiem czy nie gorszym w tej chwili... Cytat:
dziekuje bardzo; A to bylas juz z tym problemem wczesniej? Co podejrzewasz? ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- aaaaaaale posta walnelam
|
|||||||||||
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KO?CU maj? frajd? z
I ju? mamy 60 mni w plecy;(( nie ma to jak polska kolej
Cigi _ ja studiowalm w Kielcach. No i mieszkalam przez wiele lat w kieleckim a wlasciwie tarnobrzeskim Teraz te? cz?sto tam jestem bo TZ ma tam dom i ziemie. Np w nastepnym tygodniu tam bede. Ale nie tylko tam bo w niedziele bede te? w Rzeszowie. Urodzielam si? w straym koninskim mieszkama te? kilka lat kolo Szczecina. Wiec tak wlasciwie to nie wiem skad pochodze ![]() Sama nie wiem ile jesze tak wytrzymam a zima zaraz bedzie. Nie wiem co mam robic z tym tematem. Zawsze mog? zabrac Oliwke do Wawy jak ju? bedzie z nia OK - czyli z sercem.
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
cigi moge byc twoja towarzyszka, ja chodze spac ok 3... tylko nie wiem czy ten ojciec jedzie czy nie a jak na tamtym zlomie mam siedziec to wole wcale;/
|
|
#4403 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Loj, no to faktycznie; a teraz tz z Oliwka gdzie mieszkaja (i Ty tez weekendowo)? Bom sie troche pogubila... ![]() Tylko czy tz da sobie tak dziecie wyrwac i odebrac? Przeciez to on mama ; Ale niech juz kombinuje, nie? Niech podaza za glosem serca i swymi paniami...Cytat:
(podkreslilam, bo moze ktos jeszcze nie zrozumial, to tutaj wyjasnienie) Bo ja tak calkiem po nocy to na kompie nie siedze. (nawet bym nie mogla, bo wtedy Basia jeczy i wymaga opieki, a ja jej tak calkiem wybudzac nie chce; a ja nieprzytomna jestem; raczej zastanawiam sie czemu tak ma i co robic, zeby spala dalej szybko) siedze do pozna i ostatnia na forum bywam, ale nie az tak;Ale dziekuje za ochotnicze zgloszenie sie |
||
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz a ja zakrecona
![]() bo ty nocny marek tak jak ja i myslalam ze ci chodzi o to przepraszam.Moja ostatnio sie budzi ale jakos usypia... po czasie ale usypia, ale generalnie chcialaby sie bawic a budzi sie ok 5 i pozniej jak usnie ok 8
|
|
#4405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, nic nie szkodzi... Jako nocne marki mozemy sobie dotrzymywac towarzystwa tez ![]() A ja wlasnie nie mam pojecia, coz jej sie przestawilo, ze tak sie teraz rozbudza, dlaczego... I staram sie nia nie zajmowac, zostawiam samej sobie, nie rozmawiam z nia, zeby zasnela i nic, na ogol dam cyca jak sie obudzi, ale ona nie zasypia, wiec lezy sobie w lozeczku, potem marudzi, wiec ja biore, ponosze, albo wezme do naszego lozka; jak sie rozmarudzi znow, to biore ja na rece. No i czasem juz usnie, czasem znowu ja do lozeczka poloze i albo zasnie, albo na ogol znowu musze ja nosic, a czasem nic nie pomaga i znowu daje cyca. I tak 2 godziny potrafi... Uff, nie wiem czemu; no znikam spac... |
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
cigi mój nocki pięknie przesypiał, a ostatnio robi problemy
.Mam od 2-5 pobudek. Dzisiaj mialam tylko 1 , ale wczoraj go ze spaniem przetrzymalam, i miał tylko jedna długą dzienną drzemkę(2h) i jedną krótką około 30-45 min. a tak spal mi w dzień w sumie około 5 h , no szkoda,ale wole spać w nocy.Starszy synek budził mi się co 3-4 godziny do momentu aż skończył 1,5 roku i nałożyło się to z zaprzestaniem karmienia. Ale to raczej chodziło o to że miał potrzebę w nocy się przytulić , a matka mu cyca, a jak podjelam decyzję że przestaję karmić to dostał przytulankę do spania co ten problem załatwiła. Ma teraz 6 lat i z nią śpi![]() Pop ja z dzieckiem to zawsze patrzę nie co będzie za tydzień czy mc, tylko np za 5 lat. I czy za 5 lat chcesz być też w takich rozjazdach, bo wtedy to już będzie trudniej pomachać córci która już powie że tęskni i chce mieć przy sobie i tate i mame jak inne koleżanki i pewnie jakbym pomyślala, że za rok jeżdzenie nie będzie miało sensu, to bym od razu zaprzestala. A z drugiej strony silna kobieta z ciebie że już tyle wytrzymujesz No i druga sprawa że czasem mama będąca na miejscu ma mniej czasu dla dziecka niż ty w wekendy poświęcane tylko córci.No i mam pytanie do mam karmiących piersią, bo już o tym tutaj chyba było. A mianowicie mialam ostatnią @ 5 września, karmię już tylko 4-6 na dobę.Po pierwszym dziecku jak dostalam pierwszą @ to już były regularne jak w zegarku, a teraz mam coś długi przestój. Przestalam się odchudzać 2 tyg. temu, bo doszlam do wniosku że mi diet wystarczy. No i dzisiaj wskakuję na wagę(a dogadzałam sobie na każdym kroku ), przymykam oczy spodziewając się 3 kg ma + a tutaj zdziwienie że 2 na - waga sprawdzona, dobrze działa
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cholercia przez to ciągłe mycie rąk mam je cały czas wysuszone i niczym nie mogę sobie pomóc-neutrogona wypróbowana i nic. Kupiłam z ziaji krem do twarzy w zielonym opakowaniu "oliwkowy"taki tłuścioch straszny i tym klepie dłonie-jest jakby lepiej,ale dalej to nie jest to też zawsze sobie wcieram kremiki i balsamy Niny.Wiecie co?ja psychiczna jestem...co ja dzisiaj rano przeżyłam Nina codziennie budzi się o 6 lub maks 6.20 dłużej nie śpi.I ja obudziłam się i patrze a za oknem jasno to szybko na zegarek i godzina 7.07!zerwałam się pędem i nasłuchuje i nic cisza.Myślę sobie,że to nieprawdopodobne,żeby Nina jeszcze spała,serce łupało mi tak,że je słyszałam,aż do gardła mi podeszło i od razu pomyślałam,że nie żyje,że się w nocy udusiła albo coś Ja nie wiem co to za jazda poranna była...dobrze,że zamówiłam ten monitor,boże jak dobrze... ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki. Ja tylko na chwilę. Po zapracowanym weekendzie wrociłam do domku
Teraz dwa dni wolnego wiec muszę się nacieszyć małą. No i powiem Wam, że mój tż spisuje się na medal, posprzątane, poprane, obiad ugotowany, mała zadowolona, po dluuuugim spacerze... po prostu jestem z niego dumna. No i powiem Wam, że ja mniej rzeczy robię niż on wiec dlatego postanowiłam trochę przystopować z netem no i mu dorownać w pracach domowych ale to tylko tak chwilowow co by nie pomyslał, że ja gorsza jakas heh...Moja 4 razy na dobę w tym rano i wieczorem po 210 ml a w dzien 180. czasem 3 razy ale wtedy zamiast jednej porcji jest kaszka. Cytat:
no i z poruszaniem się tez nie jest jakims perszingiem, raczej kręci sie w koło z predkością swiatla no i czasem troche do tyłu ale raczej delikatnie... no i oczywiście nadal nie siedzi... no ale... przecież zawsze mowicie ze mam się nie przejmować to tak robię...
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
cigi to ja wolę łatwiejszy-hiszpański
a z tym,że przebywając w kraju w którym mówi się w innym języku to prawda,że człowiek szybciej się uczy.Mój tż w szkole głupi jak but był(nie chciało mu się uczyc) z zajęc językowych,wyjechał zagranicę i gada bez problemu,tłumaczy i to dzięki temu,że słuchał i uczył się od innych.Lepszy skubaniec jest ode mnie.A z tym budzeniem się to chyba nie ma rady na to;/trzeba wstwac i wstwac-jednym słowem przeczekac...;/ Zresztą prawie teraz każda z was narzeka na to,że się dzieci popsuły pod względem spania,więc to chyba jakaś norma. Moja jest najmłodsza z forum,więc pewnie jeszcze trochę i ja będę smęcic;/ ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- mrowak proszę http://allegro.pl/mothercare-fs-zest...271354324.html http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=663488 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2832955 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13305714
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Cigi- mój raz na tydzień gdzieś budzi się koło 3 w nocy i tak z 1,5 godzinki się pobawi, pośmieje i znów idzie spać. Boskie to jest, jak się wstaje o 5 do pracy
Ale po weekendzie jakoś bardziej za nim tęsknie w pracy. Potuliłabym się, wycałowała, a nie tak siedziała przy tym biurku. Gmyrelka - ale nasz dzieci cudne No i na zdjęciach nie widać, że Igor chudszy od Marcelka.A powiem Wam Dziewczyny, jak bawiły się nasze maluchy Patrzyły na siebie i na zmianę płakały :P Taka zabawa była. A my miałyśmy siedzieć i patrzeć, jak się bawią - haha - tośmy sobie posiedziały :P
Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png Edytowane przez megi-megi Czas edycji: 2010-10-25 o 08:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Ja jeszcze muszę parę dań jedzeniowych nadrobić (np fasolka po bretońsku której nie jadłam od urodzenia małego
) i wtedy też przechodzę na dietkę
tez jestem łasuch i uwielbiam dobre jedzonko a dobre oznacza niestety kaloryczne , nie wspomnę o ciastach ale kiedys trzeba było zacząć

;