Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 08:10   #4471
glooria
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Anoxa - ja też tego nie znoszę. Babcia buja wózkiem, że Małej nieomal głowa nie odpadnie, śpiewa jej, klaszcze itp jak ta płacze, bo jest zmęczona, w mieszkaniu kalorfery na maksa, bo przecież dziecku zimno, bo ma zimne rączki. Wszelkie prośby i tłumaczenia na nic, bo przecież prababcia wie lepiej, bo wychowała troje dzieci i kilkoro wnuków...
Dziewczyny nie straszcie mnie ja juz przeżywam wyjazd i przedewszystkim jutrzejszy dzień samolot, podróż, wyciągnięte rączki dziadków i pewnie płaczącą Milenkę że ona chce do swojego łóżeczka ... juz mi jej szkoda ... tak sie martwię
glooria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:11   #4472
entertete
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

ech, my jedziemy do rodziny (dużej) po cmentarzu w niedzielę, zobaczymy, co się będzie działo (prababcia, ciocie, ciocie cioteczne, dzieciaki),

Mojej mamie też ciągle tłukę, że zasypia się leżąc a nie na rękach, że jak nie śpi to nie trzeba go nosić w kocu (on lubi ciepło -- tak mówi że nie należy potrząsać uspokajając i ogólnie, że jak nie płacze to nie należy go trzymać na rękach. Teściowi raz powiedziałam, że może wnuczek też chciałby coś powiedzieć, bo tak nadawał, że dziecko się nie miało kiedy wciąć ze swoim ahy i dższz

A na mieście ciągle muszę tłumaczyć, że jak ma rączkę w buzi to wcale nie jest głodny

Ja sadzam jak anoxa, na krótko na kolanach i to jeszcze tak lekko półleżąco, czekam aż sam będzie gotowy.

niezawsze, fakt, że dziecko jakoś po 3 miesiącu kojarzy mamę świadomie a nie zapachowo czy jak tam (nie wiem ile dokładnie macie), ale co z tego, komentarze sa zbędne raczej, mogliby sobie darować. U nas po 3,5 miecha zdecydowanie widać, że mały kojarzy kto mama i tata a kto ktoś inny - od razu się uśmiecha na nasz widok - widać, że poznaje.

A jeszcze mi się przypomniało, że jak na poczatku karmiłam piersią to powiedziałam teściowej na pierwszej wizycie, że widowni nie potrzebujemy))))))) bo stała nade mną)))

Edytowane przez entertete
Czas edycji: 2010-10-25 o 08:16
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:14   #4473
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Najgorsze, że każda z mama miała przy sobie "pomocną dłoń" i powinny to pamiętać czasem mi smutno, że nie ma rodziców TZ, szczególnie mamy ale no cóż...a moja różnie, ale nie wtrąca się jakoś specjalnie, bo pewnie wie jak to jest
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:17   #4474
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Che zamówić Frankowi tego ananas albo jabłko do zabawy ale nie wiem jak to sie dokładnie nazywa na allegro. Pomocy!
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:19   #4475
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Che zamówić Frankowi tego ananas albo jabłko do zabawy ale nie wiem jak to sie dokładnie nazywa na allegro. Pomocy!
jabłko andy albo anansowy piotruś
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:22   #4476
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
jabłko andy albo anansowy piotruś
Dziękuje A który Waszym zdaniem jest lepszy?
Stary 2010-10-25, 08:31   #4477
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś mąż ma wolne i planuje wypad na ciuchy. No i gotuje dzis pierwszy raz zupę z dyni. Ciekawe jak wyjdzie.
oooo a jak robisz ?

misiulka jak tam chrzciny ?

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 08:37   #4478
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
oooo a jak robisz ?

misiulka jak tam chrzciny ?
zZ tego przepisu: http://www.rondelek.pl/zupa-krem-z-d...i-kreglickiej/
Stary 2010-10-25, 09:12   #4479
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
o masz !!! on tak na serio myslal czy powiedzial to zlosliwie
regeneruj kochana sily do grudnia
nie wiem chyba na serio myslal, oni chcieli sie Maja nacieszyc na zas chyba, jak trzymalam MAje to mam tz do mnie daj mi ja Ty masz ja na codzien

a jak sciagalam mleko to ta mi wlazla do pokoju z tekstem i przerazeniem w oczach, ze MAja ma czkawke to sie spytalam tylko co z tego?
Oni sobie juz planuja wakacje Mai u nich... super jakby tam bylo co robic.

Marta
ciasto dla siebie nie dla Frania?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:16   #4480
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Marta
ciasto dla siebie nie dla Frania?
Nie cisto zupa Dla mnie, dla mnie. Jeszcze mu nie wprowadzam innego jedzenia. Moze za 2 tygodnie spróbuje z jabłkiem.
Stary 2010-10-25, 09:28   #4481
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ania o jak słodko
co do twojego pytania nt moczu , to my za pierwszym razem dalismy w woreczku to nam powiedziano by na przyszlosc przelac wiec za drugim razem juz przelalam
dzieki a jak mozesz to napisz jeszcze jakie to badanie trzeba zrobic? takie podstawowe jakies moczu?

Cytat:
aaa i przypomnialo mi sie co mnie wkurzylo i zabolalo jednoczesnie najbardziej!!!!!!
Siostra tz mowi, zeby mi oddac juz Maje, bo pewne chce do mamy a tata tz na to, ze ona i tak nie poznaje kto jest jej mama i to wszystko jedno kto ja trzyma jak to dobbrze, ze oni daleko mieszkaj...
glupek. Maja juz od dawna wie kto jest jej mama

ja znow po paskudnej nocce ale juz nawet pisac mi sie nie chce i was zanudzac. za oknem szaro buro i zimno. oby tylko nie padalo
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 09:35   #4482
karolcia228
Zakorzenienie

Nastka zjadła i spi

Stary 2010-10-25, 09:36   #4483
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
dzieki a jak mozesz to napisz jeszcze jakie to badanie trzeba zrobic? takie podstawowe jakies moczu?
ja robiłam podstawowe...a na posiew wyglada to podobnie (posiew tez planuje zrobic mimo ze te wyniki teraz wyszly ok ,ale robilam w trakcie kuracji antybiotykami a nie wiem czy tak mozna... ale przy posiewie jezeli wyjda jakies bakterie to przynajmniej sie dowiem co to za jedne posiew jest kilka razy drozszy)
Wspolczuje nocki a u mnie maly juz nie robi mostkow(co bylo prawd.przez pecherz) ale w dalszym ciagu sie prezy jakby cos mu zalegalo p.doktor tlumaczyla ze po przepuklinie moze miec w jelitach jakies zwezenie czy cos no i ze przez to i ze to ma sie z czasem rozciagnac no i zrostami mnie jeszcze postraszyla ale powiedziala ze po brzuszku byloby widac ...co do tych kup jeszcze to srednio robi jedna na dzien i dalej cisnie a wczoraj 5(chyba przez bobotic)a i tak cisnal
ale ja juz tez obiecuje nie smecic w kolko o tym....
napisze jak pojdzie na lepsze w tej sprawie kropka.

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-10-25 o 09:39
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:37   #4484
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
No.. wyróżnienie masz to nie fikaj :P
A drugie wyróżnienie dostają pozostałe uczestniczki - za odwagę do wstawienia zdjęć
o dzięki Ci czcigodna Sialo
Jesu, wczoraj se odświeżyłam dziurki .. w uszach jedna mi zarosła całkiem na amen i musiałam przebijać na nowo w tym samym miejscu. Jakbym miała przebijać wszystkie 7 to bym się pojsrała z bólu. I jeszcze hardkorem przebijałam uwaga.. koreczkiem do tablicy korkowej odkaziłam.. żeby nie było, że taki ze mnie rzeźnik
tooo długo chyba były nie przepychane co Siala-rzeznik
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Anastazja dziś się poprzewracała na boczki, a na brzuchu takie bąki puszczała, aż po kąpieli i jedzonku zrobiła taką kupę, że tż już kolacji nie jadł jakie to wrażliwe...
aż się zaplułam!
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
siala ja sie sprzeciwiam prosze o ponowne rozpatrzenie zdjec konkursowych uwazam ze moje sa wieksze!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam chociaż wyróżnienie w kategorii pasiaki na udzie
Cytat:
aaa i przypomnialo mi sie co mnie wkurzylo i zabolalo jednoczesnie najbardziej!!!!!!
Siostra tz mowi, zeby mi oddac juz Maje, bo pewne chce do mamy a tata tz na to, ze ona i tak nie poznaje kto jest jej mama i to wszystko jedno kto ja trzyma jak to dobbrze, ze oni daleko mieszkaj...
o matkooooo! bez komentarza.....
Cytat:
Dziękuje A który Waszym zdaniem jest lepszy?
mnie się bardziej podoba ananasowy piotruś

aniaa-misio jak zwykle uroczy

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-10-25 o 09:39
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:39   #4485
itakasia
Zakorzenienie

witam
ostatnio Zosia spi od 19.30 do 4, sje, spi do 6, przewijam, spi do 8. ale te pobudki co 2h mnie dobijaja, tym bardziej ze zanim wszystko zrobie w domu to ide spac o 24 a ja jestem spioch i teraz chodze niewyspana
jesli chodzi o rodzinke to nie mam problemow. ale nienawidze jak mi obcy/znajomi spotykani na ulicy itp wkladaja łapy do wozka

dziewczyny a jakie byly wasze relacje z dziadkami? ja sie kiedys tez piekliłam ze mama czy tesciowa robia po swojemu i rozpieszczaja, ale pozniej przypomnialam sobie jak to bylo ze mna. babcia i dziadek to bylo dla mnie 7 niebo. kochali, rozpieszczali. jak nie szlo zalatwic z rodzicami to z babcia zawsze. i wtedy mi przeszlo. ja tylko nienawidze kiedy mama przy dzieciach mi mowi ze za krotko je trzymam, ale juz jej to wytlumaczylam ze jak chce to niech mi gada na osobnosci ale nie w ich obecnosci. i juz jest ok
Stary 2010-10-25, 09:45   #4486
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinia656 Pokaż wiadomość
Wiem co oznacza jak teściowe, mamuśki, babcie "robią po swojemu" przy waszym dziecku.
Kinia współczuję

U mnie na szczęście nie ma tego problemu. Mama sama mnie nauczyła, że dziecko nie lubi zasypiać bujane i lubi spać w spokoju w swoim łóżeczku. Czasem tylko przesadza z przykrywaniem Go kocykami ale to już wynik zasad wychowania jej ery, bo wtedy była taka mentalność, że dzieci zakrywano po szyję Ale jak jej zwrócę uwagę, to rozumie i się nie wtrąca.
Teściowa wogóle nie ma ręki do dzieci, nie biedrze Go na ręce. A teść nie żyje.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Nastka zjadła i spi
Robertos też
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:50   #4487
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Robertos też
i Zoska, dlatego przyszlam z kafka
Stary 2010-10-25, 09:51   #4488
ola_k11
Zadomowienie

U nas pochmurno i chłodno ale przynajmniej wiatru nie ma.

Aaaa zapomniałam Wam napisać, że znaleźli się klienci na nasze mieszkanko i wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną. Teraz musimy zgromadzić dokumenty i złożyć wnioski do banku.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:53   #4489
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Nie cisto zupa Dla mnie, dla mnie. Jeszcze mu nie wprowadzam innego jedzenia. Moze za 2 tygodnie spróbuje z jabłkiem.
hehe na zue mialam na mysli, chociaz ciasto z dyni tez dobre. Franek jest tylko na Twoim mleku? Za 2 tyg bedzie mial 4m?

Matko Maja dalej spi co prawdbmiala teraz godzinke aktywnosci, ale tak szybko to mi nigdy nie zasypiala jak od 21 wczoraj.

Kasia ja z dziadkami tez mialam dobrze, chociaz dziadek dosc ostry byl, no ale sie nie dziwie, bo kiedys mnie i moja kuzynke zostawili na chwile sama a my do sasiada z balkonu krzyczalysmy "siwek" i machewka w niego rzucalysmy mialysmy ok.6 lat nie wiecej.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:03   #4490
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
i Zoska, dlatego przyszlam z kafka
moja właśnie się najadła-niebawem pewnie zaśnie ale póki co ,,siedzi'' u mnie na kolanach oparta o brzuch i cycochy i czyta z mamą wizaż

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

zapomniałam Wam napisać że moja Karola trzymana za rączki podnosi się już do siadu moja siłaczka kochana

Stary 2010-10-25, 10:07   #4491
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa zapomniałam Wam napisać, że znaleźli się klienci na nasze mieszkanko i wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną. Teraz musimy zgromadzić dokumenty i złożyć wnioski do banku.
super
Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość

zapomniałam Wam napisać że moja Karola trzymana za rączki podnosi się już do siadu moja siłaczka kochana
silna dziewczynka
Stary 2010-10-25, 10:08   #4492
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość

A jeszcze mi się przypomniało, że jak na poczatku karmiłam piersią to powiedziałam teściowej na pierwszej wizycie, że widowni nie potrzebujemy))))))) bo stała nade mną)))

Cytat:
ja robiłam podstawowe...a na posiew wyglada to podobnie (posiew tez planuje zrobic mimo ze te wyniki teraz wyszly ok ,ale robilam w trakcie kuracji antybiotykami a nie wiem czy tak mozna... ale przy posiewie jezeli wyjda jakies bakterie to przynajmniej sie dowiem co to za jedne posiew jest kilka razy drozszy)
Wspolczuje nocki a u mnie maly juz nie robi mostkow(co bylo prawd.przez pecherz) ale w dalszym ciagu sie prezy jakby cos mu zalegalo p.doktor tlumaczyla ze po przepuklinie moze miec w jelitach jakies zwezenie czy cos no i ze przez to i ze to ma sie z czasem rozciagnac no i zrostami mnie jeszcze postraszyla ale powiedziala ze po brzuszku byloby widac ...co do tych kup jeszcze to srednio robi jedna na dzien i dalej cisnie a wczoraj 5(chyba przez bobotic)a i tak cisnal
ale ja juz tez obiecuje nie smecic w kolko o tym....
napisze jak pojdzie na lepsze w tej sprawie kropka.
dzieki. ja chyba narazie zrobie podstawowe i od takiej znajomej pediatry sie dowiem jakie badanie zrobic zeby wykryc przedawkowanie wit D. kiedys cos wspomniala i nie pamietam a ktos kiedys mi mowil ze brak apetytu moze byc wlasnie spowodowany przedawkowaniem.
i nie smecisz ja tam jestem ciekawa co u Adaska i czy mu przechodzi

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam
ostatnio Zosia spi od 19.30 do 4, sje, spi do 6, przewijam, spi do 8. ale te pobudki co 2h mnie dobijaja, tym bardziej ze zanim wszystko zrobie w domu to ide spac o 24 a ja jestem spioch i teraz chodze niewyspana
jesli chodzi o rodzinke to nie mam problemow. ale nienawidze jak mi obcy/znajomi spotykani na ulicy itp wkladaja łapy do wozka

dziewczyny a jakie byly wasze relacje z dziadkami? ja sie kiedys tez piekliłam ze mama czy tesciowa robia po swojemu i rozpieszczaja, ale pozniej przypomnialam sobie jak to bylo ze mna. babcia i dziadek to bylo dla mnie 7 niebo. kochali, rozpieszczali. jak nie szlo zalatwic z rodzicami to z babcia zawsze. i wtedy mi przeszlo. ja tylko nienawidze kiedy mama przy dzieciach mi mowi ze za krotko je trzymam, ale juz jej to wytlumaczylam ze jak chce to niech mi gada na osobnosci ale nie w ich obecnosci. i juz jest ok
lacze sie z toba w niewyspaniu
ja bylam oczkiem w glowie mojego dziadka. z szesciorga wnukow bylam ulubienica

Cytat:

Cytat:
moja właśnie się najadła-niebawem pewnie zaśnie ale póki co ,,siedzi'' u mnie na kolanach oparta o brzuch i cycochy i czyta z mamą wizaż
misiek wczoraj ze mna czytal

ja mam tesciow i rodzicow daleko. moja mama to jeszcze poslucha ze misiek zmeczony i chce spac ale tesciowa kiedys zostala z miskiem i mowimy ze on bedzie zasypial to zeby go nie zabawiala. wchodze za 5 min do pokoju a ta mu grzechotka przed nosem macha
Stary 2010-10-25, 10:08   #4493
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
u mnie tak samo
gratulacje

Stary 2010-10-25, 10:09   #4494
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2010-10-25, 10:14   #4495
FraniaPirania
Rozeznanie

witam!
ja tez sie boje jak to bedzie jak polece do pl nie przeraza mnie podroz, zmiana klimatu, ale moja babcia i mama, jak rozmwiam z nimi przez skype to jest dramat, mama ciagle ryczy do mikrofonu: wnuuuuuuusiuuuu wnuuuuuusiuuuuuu, na poczatku Ernest nie wiedzial co to i plakal a ta wtedy jeszcze glosniej i cmoka, cuduje, a to wychodza dziwne dzwieki, raz go karmilam, to biedny sobie pojesc nie mogl bo caly czas gadala: wnuuuusiuuu wnuuuusiuuu a on biedny rozgladal sie skad takie odglosy, co ja upominalam to ta za chwile na nowo
a moja babcia to dopiero element
dlaczego on tak wczas gaworzy? (a co ja mam mu buzie zakleic?)
co on tak ma krzywo glowe?
nie daj mu ogladac tv bo mu sie oczy popsuja (??!!)
matka ci nie przywiozla mydla szarego, a trzeba mydlem szarym nacierac kregoslup, bedzie mial mocniejszy i zdrowy
aaaa i najlepsze: musisz naciagac naspermek ...

myslalam ze tesciowa bedzie lepsza, a gadalismy ostatnio z nia a ona glosem medrca: bo wy go nauczyliscie bujac, teraz musicie bujac
to mi ameryke odkryla
i mowi do mnie: teraz on chce rozmawiac, musisz z nim siedziec i do niego mowic (peeeewnie, a dom bedzie ugorem stal, bo ja do dziecka mam mowic) kiedy jest czas zabaw to jest, a kiedy sie bawi sam to sie bawi

idziemy dzis na szczepionke... na gruzlice

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Ania on taki slodki na tych zdjeciach, az ciezko uwierzyc ze to taki maly diabelek te nasze dzieci maja buzki aniolkow a takie przeciwnosci
moj lezal na brzuszku ostatnio i kichnol... nie musze mowic co zrobil
FraniaPirania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:15   #4496
karolcia228
Zakorzenienie

Agamarcio -
itakaska - ja miałam dobry kontakt z dziadkami, babcie raczej bardziej srogie, i nie były takie bardzo kochane...z rodzicami mogłam wszystko załatwić, ale widzę, że mój tata to taki pieszczoch, a babcia to rozsądna

u mnie słoneczko, ale wieje, ze masakra wyjdziemy później na spacerek...ale narazie jakoś nie mam humoru...

Siostro Sialo gdzie jesteś
:brzy dal:

Stary 2010-10-25, 10:17   #4497
FraniaPirania
Rozeznanie

Cytat:
a ta mu grzechotka przed nosem macha
ja bym jej ta grzechotka wybila glupoty z glowy

kiedys Ernest tez ,,czytal,,, ze mna, patrzyl raz na strone, raz na mnie i tak caly czas, a mine mial przy tym: no powiedz co tam napisaly az marszczyl czolo
Stary 2010-10-25, 10:21   #4498
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:

lacze sie z toba w niewyspaniu
ja tez ulubienica
Stary 2010-10-25, 10:25   #4499
Linka24
Wtajemniczenie

Łoo matkoo produkcja postów pełną parą... Zaraz 3 częśc nas powita

Natomiast sikałam ze śmiechu czytając o konkursie na rozstępy
Nieee no na taki pomysł to tylko siala wpaśc mogła, ale co się uśmiałam to masakra

A i przy okazji chciałam zapytać, co można podać małemu jako pierwsze do spróbowania?? Marcheweczka? Jabuszko?A może kawałek chleba? Aha a jesli owoce to zrobione przez siebie czy ze słoiczków dajecie???

Aha a dostałyście juz te próbki pampersów????

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-10-25 o 10:29
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:28   #4500
FraniaPirania
Rozeznanie

Cytat:

ja bylam jedna z 27 wnuczat, nie wiem nawet czy pamietal moje imie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości