![]() |
#4381 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mogą być i Twoje ; D ____________________ 'I should leave the past behind me.
I should let You find me.' Powinnam zostawić przeszłość za sobą. Powinnam pozwolić Ci mnie znaleźć. 'I can see that look in Your eyes. The one that shoots me each and every time.' Widzę to spojrzenie w Twoich oczach. To jedno, które mknie do mnie w każdej chwili. 'I hear Your words that I made up. You say my name like there could be an us. I best tidy up my head. I'm the only one in love.' Słyszę wymawiane przez Ciebie słowa, które wymyśliłam. Wypowiadasz moje imię tak jakbyśmy byli razem. Najlepiej będzie kiedy poukładam sobie wszystko w głowie. Jestem tylko zakochana.
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zadomowienie
|
carolone060 & nieczego_po_trochu - dziękuje miśki ![]() so_steadfast - podobasz mi się ![]() ________ It's still pretty What with all these weeks We’ll be fine To nadal piękne takie jak tamte wszystkie tygodnie będzie dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
; ************************* ***
Malinowa Girl katse niczego_po_trochu dziękuję ;* caroline060 zawsze pamiętam i pamiętać będę ![]() ruda wiewiora i Kochanaa ![]() - - - nie mam dla Ciebie nic poza sobą gdybyś był tylko był nieznaczący nic taśmociąg uczuć chcę tonąć w Twoich objęciach w objęciach raju chciałabym przespać ten czas, który musi upłynąć do kolejnego naszego spotkania " a potem nie mówiłam już nic
i pocałunkami tłumaczyliśmy sobie to wszystko, na co brakuje słów "
![]() |
#4384 |
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
oh ah oh ; - *
caroline, wreszcie! i'm just a girl trying to find a place in this world jestem po prostu dziewczyną próbującą znaleźć sobie miejsce na tym świecie
#4385 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3
![]() upierasz się, że to ja robię w tyłu krok choć Ty nie wykonałeś nawet tip topa w mym kierunku. stale dzieje się jak dziać się nie powinno, stale ktoś gubi rozum, a drugi go dziwnie zyskał, stale ktoś rani choć nie powinien, a ktoś za to płaci sowicie łzami. pisz mi sms-a na dzień dobry i tuż przed snem. Ona go kocha, a On ją w dupie ma. daj mężczyźnie usta, a zażąda dziewictwa. nie jestem aż tak zdesperowana by wybrać Ciebie, nie jestem w aż takiej rozsypce. dziś wrażliwość mylą z płakaniem na ckliwym filmie, z podniecaniem się gdy on powie, ze kocha i ranieniu swego ciała, bo przyjaciółka pojechała do kina z chłopakiem. dziś wrażliwość zgubiła swe znaczenie. Znaczenie, że ktoś czuje bardziej niż inny lecz potrafi to ukryć w głębi. nie ma słowa by Cię nazwać, bo w ten sposób obraziłabym każde zwierze, lub najbardziej ułomnego człowieka świata. Wywróć mój świat sobą, zgwałć go swoimi myślami.
#4386 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam was małe biedroneczki.♥
nie pytaj mnie o to więcej. tak, jestem szczęśliwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() __________ Czas wrócić do normalnego życia. Czas na zwykłą codzienność. "Lecz gdy wieczór jesienny i zły Czarnym makiem oczy zasnuje, W szparach źrenic rankiem znajduję Jeszcze cieple i gorzkie łzy" Majka A k i e d y b a j k i p ó j d a j u ż s p a c , p o c z u j e s z j a k z z i m n a d r z y C i c i a ł o. `możesz dotknąć moich ust, możesz skraść mi kilka słów. mała pijana dziewczynka, błądząca w świecie egoistycznych dorosłych powtarzająca , że kiedyś to się zmieni, a świat odwróci się do niej przodem a nie plecami..
![]() |
#4388 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() " Ludzie są bezradni wobec losu, są ofiarami czasu. I własnych uczuć...
Jednym z symptomów miłości jest rozmyślanie, ilu i jakich mężczyzn ukochana darzyła uczuciem w przeszłości oraz niejasna zazdrość o nich. Są uczucia, których nie należy oblekać w słowa, gdyż mówienie o nich jest profanacją. Uczucia nigdy nie są seryjne, cechą ich jest indywidualność. Muszę zmajstrować sobie uśmiech, uzbroić się weń, schronić się pod jego opieką, mieć czym odgrodzić się od świata, zamaskować swe rany, wreszcie wyćwiczyć się w noszeniu maski. "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Rozeznanie
|
dziś znieczulił mnie alkohol,
już nie wyję za tobą do księżyca , nie wzrusza mnie twoje milczenie, nie brakuje mi zapachu twojej szyi i ręki pod sukienką. zapominam każdy szczegół tamtego wieczora. bezpowrotnie zresetuję ci pamięć, nauczę cię mnie kochać bezgranicznie. nie wracasz od miesięcy a ja wciąż zapominam, że zeszłej zimy zamarzła nasza przyszłość. we śnie mamy dom z ogródkiem i trójkę wspaniałych dzieci. ..że tylko ja i moje marne serce budzi się nad ranem nic więcej we mnie, nic więcej. odkładasz wszystko na wieczne potem.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2010-10-24 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to do Twojego łóżka ucieka na noc moje włóczęgie serce.
zastygam jak na starym obrazie i czekam mam głowę jak klatkę, w której hoduję drapieżne ptaki obłędu oni potem mówią, że miała wiele romansów, że zabiła wszystkich swoich kochanków, ale nocą słyszą, jak przez sen szeptem woła tylko jednego. nie mogę nie płakać, nie umiem, kiedy tak rozrywasz mnie od środka, jakbyś chciał wyjść z mojego serca przez to okno między obojczykami przecież Ci mówiłam: moja miłość Cię zabije co Ci zrobiłam, że tak bolisz?
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-10-24 o 20:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Raczkowanie
|
' Nie wiesz, jaka byłam dzięki Tobie szczęśliwa, pomimo że nie byłeś mój .'
' Weź mnie całą, zrób ze mną co tylko chcesz. Ale błagam, nie kłam słowem kocham. ' ' Ciągle w głowie miała jeden obraz. Pojawiał się jak choć na chwilę zamykała oczy. Widziała go. Jego uśmiech, jego brązowe oczy, jego dłonie... Natychmiast przypominała sobie wspólnie spędzone chwile, jak do niej mówił, jak na nią patrzył i jak ją dotykał. A gdy znów otworzyła oczy naprawdę go ujrzała. Śmiał się, patrzył głęboko w oczy i trzymał za rękę swoją kolejną zdobycz, a ona tylko pomyślała ile by dała, aby być na jej miejscu... ' ' Najgorsza jest chyba ta nadzieja i wiara w to, że wróci. Wiem, jestem głupia.Głupia bo wierze w coś wręcz niemożliwego. Wierzę w to bo nie mogę uwierzyć, że on już nigdy nie będzie mój. ' ' Może za kilka lat miniemy się na chodniku, a nawet nie będziemy wiedzieć, że to My, a może będzie tak, że się do siebie uśmiechniemy, spojrzymy na siebie ze zdziwieniem i po chwili pójdziemy dalej, jakby nic się nigdy nie stało. Może być też tak, że wpadniemy w sobie w ramiona i odnajdziemy gdzieś to szczęście, którego szukamy. Może będziemy sobie obojętni. Może nie będzie już któregoś z nas.Może zapomnimy. Może będziemy mieć się cały czas w głowach. Chęć odnalezienia pozostanie w nas gdzieś. Może być tak, że poznamy się na nowo kiedyś, gdzieś i pokochamy. Może.. ' __ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |
Raczkowanie
|
Proszę Cię bardzo.
![]() Cytat:
![]() Miło mi. ![]() ...bo się zarumienię! ![]() Nie, nie założę szpilek. Naucz się pożądać mnie w trampkach. Inaczej nie mamy o czym rozmawiać.
___________________ hold me like a pillow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie podziału się czasy ciepła Twego serca? Mimo wszystko byłaś osobą najbliższą memu sercu, Najlepszą przyjaciółką jaką kiedykolwiek miałam. Wszystko jest dobrze i w życiu byś nie powiedziała, Jeszcze tego samego dnia usłyszysz; spier.dalaj Po tych wszystkich miesiącach, Po prostu ją zostawił. Tak jak potem ona zostawiła następnych. I nagle po roku dostaje wiadomość. Od niego. Znów poczuła nutkę nadziei w okolicach lewej strony klatki piersiowej. Niestety przeliczyła się. ` kochanie jestem z Ciebie dumny wreszcie nauczyłaś się bawić miłością`.
![]() |
#4394 |
Raczkowanie
|
miał rację. zupełną. jak zawsze, nawet gdy jej nie miał. nanosekundy bez Niego. odciął skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę. bo Ty tak słodko na mnie patrzyłeś. niby nic, ale motyle chciały rozwalić mój brzuch. serce zapie*dala jak szalone. mam więcej od innych. mam jednego i konkretnego. za mało oczu Twoich widzę, za mało. za mało Twych słów słyszę, za mało. za mało ust, za mało pocałunków. |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Rozeznanie
|
parala , m o n- powariowałyście !
Extremalna – bezsprzecznie uwielbiam Twoje zboczone i te grzeczne opisy <3 Kofeina w RedBullach- dziękuję ![]() Bądź moim swetrem w każdy chłodny dzień życia Miłość - Nieuleczalna choroba psychiczna, którą można jedynie w mniejszym lub wiekszym stopniu kontrolować, ale nie wyleczyć.
#4396 |
Zakorzenienie
|
![]() ''Ona przecież go kocha nawet,
gdy na niego krzyczy i gdy odwraca głowę w druga stronę. Od świtu do zmierzchu i we wszystkich snach. On zna nawet moją myśl o jutrze, każdą pogodę mojego serca, wszystkie uśmiechy, na pamięć.'' Przebacz, nie jestem idealna, ale chociaż zabiorę Cię z sobą i nigdy nie zostawię. Łzy lecą strumieniem kiedy żyjesz w samotności. Bywają dni w których czuję, że mam skłonności do ADHD. Wiesz co? Mam satysfakcję. Że teraz to ja jestem tą, z którą zdradza się te naiwne idiotki myślące, że ich facet utrzymuje celibat. Probably that girl left a boy and now he can't stand this mentally. |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
agattee _mandarynka myCh einhell Nensie xxgroszek07xx grise latin r0zunia ciiri beautiful_lie otojest z innej bajki Mrs Unfabulous kamisha ouu Toogether93 - perelki <3
limitowanaa m o n _Zagubiona_ niczego_po_trochu - milo mi sie czyta Wasze pochwaly. oczywiscie kazdej z osobna dziekuje z calego serducha ![]() recetas pa' la desilusión / recepty na rozczarowanie
vivir es lo más peligroso que tiene la vida / żyć jest największym niebezpieczeństwem, jakie niesie życie
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
wykorzystałeś swoją przewagę nade mną
i stworzyłeś sobie niezłą zabawę !! ![]() nie mam zamiaru pokazywać, że mogę Cię odzyskać. ja Ciebie już nie chcę. musisz stanąć ze mną twarzą w twarz i podjąć decyzję na nasz temat : w tę stronę albo w drugą. -nigdy przedtem nie czułem niczego podobnego. -ja też nie.. -wiedziałem,że będzie nam ze sobą dobrze. ![]() nie chcę,żeby między nami były jakiekolwiek tajemnice. chciałabym, żebyśmy wiedzieli o sobie wszystko. rozumiesz?
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-10-25 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Wtajemniczenie
|
wielkie <33 dla tych, które nadal o mnie pamietaja. ;**
------------ Nikt nie robi tego lepiej niz ja. czy ważna jest pogoda, lokalne wiadomości, czy tak zwane niusy ze świata showbiznesu, kiedy perspektywa bycia z Tobą jawi się na horyzoncie dnia jutrzejszego? drugi dzień z rzędu piję kawę by uchronić swój mózg przed całkowitym zlasowaniem, stanowczo brakuje mi snu, powieki ciążą przytłoczone rzeczywistością. nareszcie odnalazłam się w swoich czterech ścianach, w Twoich oczach i we własnym sercu. ' chwieję się w posadach niczym stary dom na skraju lasu nie potrafię zgłuszyć w sobie szumu wiatru, który mnie rozstraja boję się go, jest taki silny, niemal wszechmocny, a ja, ja jestem jak źdźbło trawy, jak trzcina która ugina się przy każdym jego podmuchu nie potrafię się na niczym skupić, cholera. nigdy nie lubiłam listopada, coś czuję że ten również nie będzie należał do najlepszych. ' i co że jesień, skoro wciąż nie trawię dni bez Ciebie, każdy staje mi w gardle jak niechciana ość i nijak nie mogę ich przełknąć. miał w oczach kolor zwiędłych liści. to takie ludzkie... odchodząc zostawiasz po sobie puste miejsce w moim sercu, nie pierwsze już zresztą mogłam przywyknąć, jednak za każdym razem jest mi żal. |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
żaden związek nie był tak ważny, jak ten z Tobą ;**
leżałam cicho przez chwilę na samym brzeżku szerokiego łóżka. nie musiałam się odwracać, bo wiedziałam,że jesteś obok. <3 -nie obawiaj się, jesteś w dobrych rękach. -tak - wyszeptała, przyciągając do siebie jego twarz - jestem w jak najlepszych rękach ;** uległa zmianie atmosfera panująca między nami. nareszcie byłam na pierwszym planie. i widziałam to w Twoich oczach i czułam w Twoim dotyku. ;**
#4401 |
Raczkowanie
|
Za dużo słów padło,
aby powstrzymać ten deszcz . To już nie ten świat, to już nie moje sny .. buduję mury zamykam drzwi na klucz. Krew to nasze łzy, czas oszuszyc je dziś . Jednego serca trzeba mi ![]() _____________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Raczkowanie
|
jak coś było to
![]() ________________________ Oczy miałeś nade wszystko ładne. Do tej pory masz. Kocham czekoladę, naszyjniki z serduszkiem i tego o tam pana. Taaaaak, właśnie jego. Blask Twoich źrenic spoglądających w moim kierunku sprawia, że tracę panowanie na sercem. Myślisz, że nadal Cie kocham? No coż, mooże masz rację. Przecież dla pewności spytałam Cię dwa razy czy naprawdę mnie kochasz, a Ty odpowiedziałeś, że tak, więc nie rozumiem ... Człowiek uczy się na błędach, ale co zrobic, jeśli ten błąd chce się popełniac cały czas, biorąc pod uwagę konsekwencje? Chciałam po prostu Cię miec, ot tak. Wiem już, że nie zawsze mamy to, czego oczekujemy. "Chcesz rozśmieszyc Boga? Powiedz Mu o swoich planach." A Ty co byś zrobił gdyby jutro było wąpliwe? Przybiegłbyś do Mnie, czy do niej? No powiedz.
#4403 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za pochwały <3
________ Pragnienia zatarte łzami
![]() |
#4404 |
Raczkowanie
|
'Wiesz jak się czułam przez ostatnie kilka dni? Jak rozszarpywana. Z jeden strony ciągnęło "napisz" a z drugiej "uspokój się! Nie jest wart". ' był moim ideałem , rozumiesz . ? był .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
___________________ 'I'd love to lock You up in a cage
'cos I love to gaze at Your face.' Najchętniej zamknąłbym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć. 'Everything You do, I’m doing it with You, and everywhere You go, I’m there for You..' Wszystko co robisz, ja robię to z Tobą, i gdziekolwiek idziesz, ja dla Ciebie tam idę.. 'All I want to do in this lifetime is make You mine.' Wszystko, czego pragnę w tym życiu to byś był mój. I will not dissapoint You, I will be right there for You til the end. Please, be mine. nie zawiodę Cię, będę tam z Tobą aż do końca. Proszę, bądź mój. 'No, no it ain't over yet. I just can't accept the possibility we weren't made for each other's arms. I know You're my destiny.' Nie, to jeszcze się nie skończyło. Nie mogę zaakceptować takiej możliwości, że nie byliśmy dla siebie stworzeni. Wiem, że jesteś moim przeznaczeniem..
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() `kiedyś za mną zatęsknisz, a wtedy ja będę szczęśliwa z innym i z szyderczym uśmiechem powiem ci 'nara' .` `wiem, wiem to ja za dużo sobie wyobrażałam.` `to tak jak nazwać dziw.kę relaksacyjną terapeutką.` `Mieszane uczucia ? Gdy skaleczysz się kapselkiem od tymbarka z napisem ,,kocham Cię''` `-lubisz mnie ? - pytasz czy zjem dwie papryczki chili na raz ?` `Chłopak kocha Cię wtedy gdy na słowa kolegi : Ty stary patrz jaka du.pa. Odpowie : To nie żadna du.pa , to moja dziewczyna. Po czym podejdzie i Cię pocałuje` `Pisała z nim do 2 w nocy i weź tu człowieku wstań do szkoły xD` `12:12 , 13:13 , 14: 14 ty chłopak nie męcz się tak xD` `Nie wiem czy to ma sens , może ta wycieczka właśnie wszystko wyjaśniła , może te pocałunki i objęcia świadczyły , że to właśnie mnie kochasz a nie tą pustą dzi.wkę..`
![]() |
#4407 |
Rozeznanie
|
interpretuj mnie jak chcesz.
i pamiętaj nie zawsze masz racje, jednak czasem ludzie przyznają ją dla "świętego spokoju". jestem tutaj, zawsze byłam. tak mówię o twoim sercu. be my secret.
![]() |
#4408 |
Konto usunięte
|
PaniJana- bardzo dziękuję <3 również uwielbiam pani twórczość,<3
z innej bajki - podkradałam. ;-* Ciesz się dniem. Jutra może już nie być. Today is a new day. / dzis jest nowy dzień/ I can't be good all time. / nie mogę być dobra cały czas/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Raczkowanie
|
Sama przed sobą nie chcę się przyznać, że znowu, do cholery, dla Ciebie się poniżam. ___________________ hold me like a pillow. Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-10-25 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Rozeznanie
|
_ZaagubiOna_, Artistic soul & nieliczylamwcalesie - to dzięki Wam, bo stawiacie mi coraz wyższą poprzeczkę. ♥
m4dziar4 & Kochanaa - jesteście ! nareszcie ! ![]() uwielbiaj & 3martyna3 - ![]() Rozkwitliśmy wraz z majowymi konwaliami. Dziś żółkniemy i opadamy w rytm klonowych liści. Stała w deszczu. Ludzie nie zwracali uwagi na to, że moknie. Patrzyli jak jej łzy pośród kropel deszczu błyszczą. Bezszelestnie moje całujesz łopatki. Oddech lekko kołysze się tuż nad skórą.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.