|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
U nas dobrze foczka sobie rośnie
Serek robi sobie ze mnie bębenekA tu jak? dzieciaki zdrowe? wszystkie w formie? My zdrowi ,trzymamy się no chyba, że tatuś wracając nam coś zwlecze ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. a wiecie, że w lidlu promocja na pampersy- ja dziś jadę na duże zakupy!
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2010-10-25 o 11:10 |
|
|
|
#2342 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
A jaki masz parowar?
|
|
#2343 | |
|
Wtajemniczenie
|
No przecież się chwalę
http://allegro.pl/kombinezon-dwuczes...266381394.html Stwierdzam, że trochę przepłaciłam , ale uparłam się na ten kolor ![]() Witaj Śliczny brzusio Cytat:
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
FOCH![]() Poka Poka Cytat:
![]() dla Kubaska Śpiocha![]() Jaki brzusio fajny
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-10-25 o 11:18 |
||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
no i spi
![]() ale brzusio ![]() Cytat:
|
|
#2346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karolka, po krótce I MAM NADZIEJĘ, ŻE TEN POST SIĘ POJAWI
|
|
|
#2347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jeden taki incydent i pulmonolog twierdziła, ze dopiero po kilku w określonym czasie należy się martwić - będę musiała popytać jeszcze moją ciotkę - ona też jest pulmonologiem, a teraz na Wszystkich Świętych będę się z nią widziećale śliczny brzusio Cytat:
za nockęSvi już napisała, ze raczej nie chce Cytat:
ja kupiłam "goły" Wojtasa za 130 zł, więc Twoja cena jest ok moim zdaniem
|
|
|
#2348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wywala mi wizaż, zajrzę po dentyście, bo teraz nie mam nerwów
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ![]() Cytat:
![]() Pewnie przeoczyłaś kilka postów wyżej moje pytanie o opatrunek po ekstrakcji. Nie wiesz jak się nazywa, bo mi się dziąsło kiepsko goi
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiemy, wiemy ![]() ![]() Tefal Vitamin (ten niższy model) Cytat:
, spał godzinę i 20 minut
|
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki
nie mam kompletnie dzisiaj energii ani weny na pisanie, ale widzie, ze nie ja jedna ![]() Coś tam poczytałam, p4w zdrówka dla Tomusia, oby to nic poważnego magi super ten kombinezon, jak szukałam dla małej to też bardzo mi się podobały ale poskąpiłam kasy No i trzymam kciuki za dentystę ![]() anusia super brzusio ![]() położyłam Martysię nieco wcześniej dzisiaj, od razu padła biedactwo moje kochane. Szczepionka już od czwartku daje jej popalić, niby nic strasznego ale non stop ma 37,5, oczka podkrążone, widać wyraźnie, ze jest słaba Mam nadzieję, że to tylko szczepionka...powinno już chyba na dniach przechodzić...
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-10-25 o 11:36 |
|
|
|
#2351 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pochwal no się tu![]() Cytat:
Ładnie Kubuś śpi Bartosz spał całe 20 min i dalej marudzi![]() Cytat:
![]() Tak z ciekawości:kiedy masz zamiar zaszczepić Antosia? ![]() Śliczny brzuszek Jak się czujesz? |
|||
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
musialam przeoczyc
a Morska juz napisala po ile trzeba jej zaplacic? no i chyba na priva poda dane do przelewu nieCytat:
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam suszarkę rowenty, ale na moje 3 kłaki to wiecie...zwykły zwyklak by wystarczył
Ola propozycja koloru jest suuuuper!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhhhh wizaż![]() Cytat:
KubuśCytat:
![]() ......................... .......... Martwię się ![]() Moja przyjaciółka jest w szpitalu 36 t.c. w sobotę rozmawiałam z nia i miała co chwilę skurcze ale takie mini, na ktg wcześniej wyszły i lekarz się nie martwił...do tego okropne bóle nóg jej doszły...no i w nocy odeszły jej wody, a Maleństwo ma ok. 2700 g...z jednej strony lekarz mówi że może się zacząć, z córcią w porządku, jest gotowa...no ale z drugiej strony maleńka...a z trzeciej strony w domu czeka starsza córka (2,5 roku), której przyjaciółka nigdy nie zostawiła na noc i teraz się martwi żeby w szpitalu jej nie trzymali za długo bo Zosia baaaardzo tęskni....oksytocyny nie podadzą jej bo dopiero od 37 podają...a rozwarcia brak![]() Trzymajcie kciuki proszę zeby wszystko ładnie poszło
|
|
#2355 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
była w zeszły piątek, zęby pewnie też jeszcze do tego ją dobijają ![]() Cytat:
Wiem, wiem, że w tych jesteś sobą i takie tam...no co ja poradzę
|
|
#2356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.e-dental.pl/shop/3-1031--...zny___60g.html ale to raczej taki zalepiacz, żeby odizolować miejsce operacyjne, a tutaj nie o to chodzi jak Ci się kiepsko goi to poproś o zszycie rany (jak to będzie dłutowanie to na pewno Ci zszyją) i w zasadzie to oprócz przestrzegania zaleceń pozabiegowych nie bardzo możesz coś zrobić - po prostu miejsce musi się wypełnić krwią, a potem tkanką łączą i kością - jeśli wypłucze się ten pierwszy skrzep to pojawiają się problemy możesz sobie brać Rutinoskorbin, bo wit C "w syntezie kolagenu i innych białek tkanki łącznej – zapewnia regenerację i integralność tkanki kostnej i łącznej oraz bierze udział w procesie gojenia ran i oparzeń;" Cytat:
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-10-25 o 11:49 |
||
|
|
|
#2357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj., no to trzymam mocno... Ważne, ze z dzieckiem wszystko ok, 2700 to jeszcze nie tak maleńko Ja urodziłam się o czasie i miałam 2500
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam za miłe słowa
Czuję się dobrze, chociaż jestem coraz większa i brzuszek przeszkadza coraz bardziej ale w końcu to połowa 28 tc nawet nie wiem kiedy zleciało![]() Wciąż nie wierzę, że znowu będę mamą Serek jeszcze nie wie co go czeka hehe ![]() Widzę, że Wy ostro przygotowujecie się do zimy w sumie my też już prawie gotowi, i nawet junior ma większość ciuchów, teraz jak Tż wróci będziemy urządzać jego pokoik i nie mogę się doczekać! Fajna jest ta druga ciąża, dużo spokojniejsza i łatwiejsza, bardziej się cieszę niż martwię już wiem co mnie czeka itd. no i super znowu być w stanie błogosławionym. Zdaję sobie sprawę, że pewnie to ostatni raz więc cieszę się na zapas A junior daje popalić w brzuszku. Serek był aniołkiem w życiu płodowym a ten ma adhd płodowe chyba Karolinak Serek urodzony 2 dni po terminie i ważył 2 760 i wszystko z nim ok nie ma co sie martwić na zapas będzie dobrze!! musi być!
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2010-10-25 o 11:51 |
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() buziak dla Martynki
|
|
#2360 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A Ty szczepiłas juz? Cytat:
![]() To jaki kolor OT ustalamy?
|
|
#2361 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() przez was mi sie łezka puściła....... takie kochane jesteście ![]() Cytat:
![]() ale masz fajny brzusio ![]() Cytat:
trzymam kciuki
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2363 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Będzie dobrze. 2700 to nie tak mało. Ja leżałam w sali z Dziewczyną, która w terminie urodziła taką córeczkę i wszystko było ok. Ważne,żeby płucka były rozwinięte. Cytat:
Cieszę się, ze wszystko ok u Was Stan błogosławiony, piękna sprawa Szkoda, że tylko kilka razy w życiu ![]() Bartek był spokojny, a Antoś adhd-owiec w brzuchu ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Pochwal się kombinezonem ![]() ![]() Zamówieniowy Svi
|
|
#2364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2365 |
|
Ola-Unhola
|
Hehehe No tak, ale ja piszę o "zdrowym" podejściu ![]() Olu, widziałam, ze się skusiłaś
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Ola wskocz na gg
![]() Chciałam zapytać o interpretacje badań morf i moczu A kolor hmmm nie wiem, jaki tam chcecie ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Anula piekny brzuszek No i 28tydz to już mz końcówka a nie połowa ![]() Sama jestem ciekawa jak będę wyglądać. Karolina za koleżankę i jej dzieciątko ![]() Pamiętam że w szpitalu podawali zastrzyk żeby się szybciej płucka rozwinęły czy coś, ale w tym tygodniu to już chyba są, nie wiem Ale życzę by wszystko pozytywnie sie zakończyło
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2367 |
|
Zadomowienie
|
Więc ja raczej nie zamierzam więcej być błogosławiona
a jużna pewno nie kilkanaście razy ![]() Kasiu a jak Ty się czujesz w tym cudnym stanie? Mam nadzieję, że tym razem spokojnie i bez komplikacji Lecę na polowanie na pieluchy jak to cele w życiu się zmieniają!miłęgo dnia MAmuśki
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też miałam to zaproponować Cytat:
|
||||
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tazke powinny pasowac
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Serek robi sobie ze mnie bębenek
, a ja czuję, że Kuba sam się odstawi od cyca i to niedługo 
(albo nie wiem
)

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
)
FOCH
, ugotowałam Mu warzywa na parze na II śniadanie no i stygną
NIE LUBIĘ TROLLI
aby się nie powtórzyło.
Mój Damian miał robioną,pod katem astmy,ale on juz duży,więc nie było problemu
) jeden taki incydent i pulmonolog twierdziła, ze dopiero po kilku w określonym czasie należy się martwić - będę musiała popytać jeszcze moją ciotkę - ona też jest pulmonologiem, a teraz na Wszystkich Świętych będę się z nią widzieć

, spał godzinę i 20 minut 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)