|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
witam was.
w piatek się pięknie obkupiłam: -peeling lirene do ciala -masło karotenowe bielendy -plyn do zmywania oczu rivaal de loop -tonik ziaja do cery naczynkowej -2 podkłady RevlonColorStay jeden ciemny a drugi jasny (do kuferka) -cienie inglota w paletce magnetycznej(te kwadratowe) 10 kolorów + dwa cienie zielonkawy i fajny granat za 5zl/szt też z inglota tyko to jakieś veritgo czy cos tam ogolnie sporo wydalam ale wszystko potrzebne.Revlonowego podkladu uzylam w sobote robiac kolezance makijaz na wesele.strasznie sie jej podobalo to co zrobilam,napisala mi że mama żałowała że nie bylo już czasu to by chciala zebym ją też zrobila.nawet jakies kuzynki ją zapytaly kto ją malowal i mnie polecila więc moze sie uda jakieś nowe klientki złapać. jutro ide rano na badania do pracy (krew i te sprawy) i musze być o 7.30 na mega zadupiu a nie mam auta :/ bede musiala pierwszy raz od dluzszego czasu wstac o 6 i zasówać na drugi konieć KRK.na dodatek po badaniach o 13.30 mam isc do pracy wiec pewnie skoncze ok.21-21.30.mam nadzieje ze nie padne na pysk jak wroce do domu. ciuciola biedny piesek,ale na pewno wszystko dobrze pojdzie.jeszcze sie nim zajmiecie to szybciej dojdzie do siebie. porzeczko szkoda że się tak stresujesz.drinki sa dobre na rozluźnienie,ale lepiej nie pić codziennie.ja mam juz stresa przed jutrzejszym dniem.mam nadzieje że będzie dobrze.liczę na kciuki. hosenko już to kiedyś pisalam że niedlugo bedziesz w ,,party życie gwiazd" też nie znam tego aktora,ale może dzieki tobie kilka z nas już sie skapnie kto to taki.mój tż pojechał na tydzień do Piły na szkolenie już za nim tęsknie a teraz najbardziej mi jest go brak bo w stresie lubie sie do niego przytulic i jest mi lepiej. nie jestem jakąś sierotą co sobie bez chłopa rady nie daje,ale kurcze ...tak łyso jest mi teraz.
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio nie mam czasu Was czytać ani pisać
Za dużo roboty w domu ![]() W tydzień muszę się ogarnąć z całym mieszkaniem, bo zaczynają się nam parapetówki, Tżta urodziny czyli kilka imprez pod rząd. A ja w lesie Tyle rzeczy jeszcze na wierzchu, zapakowanych, część została w domu u rodziców Już drugi miesiąc w kółko coś robimy, ciągle jakieś meble wybieramy i zwozimy i końca tego nie widać.Zużyłam jeszcze mydło do rąk piwonia z YR, kiepsko mi idzie zużywanie. Może listopad będzie lepszy. Nie kupiłam nic całe szczęście, zresztą w najbliższym czasie nie mam co liczyć na jakiekolwiek zakupy bo jestem mega spłukana ![]() Postaram się Was jutro doczytać
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam do domu, byłam na drinku z przyjaciółką
A za niedługo chyba idę spać, bo padam. Rodzice byli wczoraj na weselu i musiałam po nich później pojechać. Tylko nie wiadomo było, o której to będzie i czekałam do 2, ale jak dalej nie dzwonili, to się położyłam. I oczywiście wtedy zadzwonili, żebym była o 3... Więc generalnie poszłam spać o 3:30 i powoli oczy mi się zamykają...---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Muszę niestety wyrzucić połowę wysuszacza SH Insta-Dri, bo się zaczął strasznie ciągnąć i zostawiać bąbelki... A szkoda, bo bardzo dobry był. Za to mama dała mi Silk Base & Top Coat Miss Sporty, bo miała dwie. Zobaczymy, czy się sprawdzi. |
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sb owszem ale po długiej abstynencji nie wpadne z nałogu w nałóg ale dziś rano chyba okazało sie że antystres mi pomógł bo wreszcie dostałam okres (ostatni miałam 17 sierpnia) koszmar wiem ale to chyba stres i odstawienie plastrów. Normalnie czekałam na niego jak na zmiłowanie a teraz już na poważnie ide do lekarza. Mam nadzieje że to wypryszczenie na linii żuchwy od kilku tygodni to wynik tego okresu.Nic nie kupiłam dalej ale na pewno będe musiała w najbliższym czasie kupić sól do kąpieli stóp (jak dla mnie lepsza od płynu który mam ) no i chyba kupie z avonu kąpiel czekoloadowo/granatową też do stóp ). |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
załatwiłam wszystko u lekarza i niedługo ide do pracy.chyba bede w domu dopiero o 22 ![]() zużyłam wczoraj balsam do ciała Avon 400ml i kupiłam dziś w rossmannie zupełnie niepotrzebnie balsam do ciała ten nowy perfekty.no ale balsam mam tylko jeden kupiony w pt karotenowy wiec nic sie nie stało.
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś weszłam na wagę i się załamałam Zawsze ważyłam 50,5 kg i jeszcze niedawno tak było, a dziś... 51,9 kg Czuję się źle
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia: NIEMOŻLIWE żebyś ważyła choć ciut więcej ode mnie
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież Ty taka drobniutka jesteś - tzn wyższa ode mnie ale szczuplutka
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyni brzuszkiem się nie martwię ale to sprawka TŻa znajomi i rodzina którzy nie widzieli mnie przez dłuższy czas i zobaczyli okrąglejszą chwalili że lepiej wyglądam, bardziej kobieco i nie mam już takich ostrych rysów twarzy ![]() odnośnie wątku to u mnie zakupy i zużycia bez zmian
|
|
#1813 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Cytat:
ale mam wrazenie ze sa slabo zorganizowani, tacy "nieogarnieci". Oczywiscie bez obrazy, to tylko moje subiektywne zdanie na podstawie kilku osob, ktore poznalam ![]() Cytat:
![]() wrocilam z Francji, bylam niepodal Nantes, nad oceanem. poza tym zwiedzalismy Paryz 1 dzien bylo bardzo fajnie. Nie doczytalam was jeszcze, ale oczywisice postaram sie nadrobic wszystko w ciagu kilku dni.Maliniarko: czytałam, że narzekasz na studia. pomyśl, że ja jeszcze z sesją walczę ![]() jak chodzi o zakupy to u mnie spoko, kupilam we Francji tylko: * John Frieda, Sheer Blonde, Go Blonder Lightening Shampoo (Szampon rozjaśniający do włosów blond) 8,47 E * Mixa, Intensif Peaux Seches, Lait Corps Nourrissant, Eclat Soleil (Mleczko bazujące do suchej skóry) 6,19 E jak chodzi o zużycia to u mnie bardzo słabo niestety, wykonczylam tylko mini zel pod prysznic i odzywke do wlosow.
|
|
#1814 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusia doskonale Cię rozumiem... ja jestem na diecie od tygodnia, już 1,5 kg poszło się rypać
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie teraz każdy gram to tragedia
![]() Cytat:
49 kg to ważyłam w gimnazjum czy liceum Lubię moje 50,5 kg, cały czas waga była w miejscu i byłam zadowolona. Nie jestem jakimś patyczakiem, jestem po prostu szczupła i dobrze się czuję w swoim ciele. Ale chcę mieć 1,5 kg mniej znów...Cytat:
Wezmę w końcu skakankę w obroty, nie będę jadła tyle słodyczy, co ostatnio i będzie git. A Tobie gratuluję rezultatów ![]() Zresztą u mnie ze słodyczami jest tak, że jak ich nie mam, to mnie nie ciągnie do nich, ale jak już są, to jem wszystko naraz A moja mama ostatnio kupiła mi m. in. 3 duże czekolady... Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-10-25 o 15:37 |
||
|
|
|
#1816 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusia no z tą "dietą" to przesadziłam. U mnie to też właśnie takie ogarnięcie się
odstawiłam słodycze, fast-foody i zaczęłam trochę ćwiczyć. No i nie objadam się na noc, jak to zwykle bywało. Ale jeszcze długa droga przede mną. U Ciebie też na pewno problem szybko zniknie.
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
dzioszki ale 1-2 kg na zimę to normalka, wiadomo jak sie miało stałą masę ciała to jest szok, ale! Starzejemy się, organizm zbiera zapasy tłuszczu na zimę, nie ma w tym nic złego, ale jeśli źle się czujecie to zacznijcie ćwiczyć i odstawcie "śmieciuchowe jedzenie", ale proszę Was nie załamujcie mnie tekstami, że od razu jesteście grube
![]() Zdeczka przesada wiadomo, że nie mamy już przemiany materii jak w liceum, ale możemy nad nią zapanować i żadnych diet ![]() Ja tam cieszę się jak głupek, że ciut mi się przytyło i mam zamiar znów zacząć intensywnie chodzić na aerobik, aby ładnie ciałko się ubiło mmm ![]() W weekend u ciotki miałam okazję wypróbować płyny do kąpieli Apart może skuszę się jeszcze na C-thru w promocji Miałam jeszcze trochę zużyć, a co ![]() - szampon Babydream 250 ml - maseczka Królewska Bielenda 2 x 5 ml - maska do włosów jajeczna Joanna 225 g |
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
pomalowałam właśnie pazurki u stóp ciemnym brązem z miss selene który od razu wyrzuciłam bo taki już był zgęstniały... wyrzuciłam też czarny holograficzny lakier golden rose (z tego samego powodu) oraz balsam do ust z avonu bo zaczął dziwnie pachnieć
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Mam juz 2 dni pomalowane paznokcie tym lakierem Avonowym golden twilight. Dobrze sie nakladal choc dalam 1 wartswy zeby kolor byl intensywniejszy. Te drobinki sa bardzo male i trzeba patrzec pod swiatlo zeby je dojrzec. A poza tym to lakier wydaje sie dosc matowy.
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1821 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja chcialam ta odzywke: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...e-refleksy.htm uzywala ktoras z Was? jak efekty? karolina1985, gajkin: witam! porzeczko: gratulacje prawka!!!
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam, czytam i z moim wzrostem i wagą poczułam się jak kluska.
Ale dobrze mi z tym. ![]() Miałam męczący dzień, muszę się zrelaksować. Idę do wanny, a później na kręgle.
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktogimnko, swoim wcześniejszym postem skusiłaś mnie na muffinki, mogę prosić o przepis??
|
|
#1825 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
to ci od "spadkobiercow"? moj tz namietnie to oglada
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
masaki: witaj!
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak trochę nie na temat, ale chcę Wam pokazać co mi się spodobało
![]() http://www.demetriosbride.com/intl/i...ction2011&s=67 http://www.demetriosbride.com/intl/i...ction2011&s=77
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 178 cm wzrostu i waze jakies 65kg,ale mam wahania miedzy 63,5 do 67 kg.nie wiem od czego to zależy.
pierwszy dzien pracy za mną i ...jak na razie jestem zadowolona.szef jest spoko i widać ze jest w porządku.duzo nam podpowiada i w ogole.na razie mam szkolenia w biurze,chodzę w jego ramach na lekcje z angielskiego żeby wiedzieć co sprzedaję.no i w środe jadę do warszawy do piatku na szkolenie z technik sprzedazy.niestety babka z ktora jade jest jakas dziwna i jej nie ufam bo coś czuję że jest fałszywa.no ale co tam.jak na razie jestem zadowolona z pracy.
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaha, to sorry, myślałam że bijesz do mnie
Ja tam się gruba nie czuję, chcę tylko moje 50,5 kg ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-10-25 o 21:32 |
||
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
nusia a jak idą twoje poszukiwania pracy?
|
#1830 | |||||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ojciec chlal i chleje, byl na odwyku ale nie pil potem moze z pol roku i znowu zaczal gratulacje! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

też nie znam tego aktora,ale może dzieki tobie kilka z nas już sie skapnie kto to taki.
już za nim tęsknie a teraz najbardziej mi jest go brak bo w stresie lubie sie do niego przytulic i jest mi lepiej. nie jestem jakąś sierotą co sobie bez chłopa rady nie daje,ale kurcze ...tak łyso jest mi teraz.

Tyle rzeczy jeszcze na wierzchu, zapakowanych, część została w domu u rodziców

w sb owszem ale po długiej abstynencji 

Czuję się źle 

Ale dobrze mi z tym.
Też przeraża mnie wielkość - Panda na kursie to taki mały chrząszcz, a my mamy wielkiego kombiaka