Scent Bar XIX - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 11:47   #3181
Pin up girl
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Tak mi się przypomniało, że kiedyś się kładło przy łóżku położnicy siekierę, co by zmory i dziwożony jej nie napastowały w nocy...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:53   #3182
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
jak facet nie umi utrzymać pięciogroszówki między pośladami to nie ma mowy o synu
ale dlaczego, jak to
to trzeba sprawdzać
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
moze i sie nie nadajesz, ale to nie powód zeby cie gościu obrażal w dodatku za Twoją własną kase...
w sumie to by odpowiedziała-a co to pana obchodzi , jak czytam opinie o instruktorach to se mysle ze im sie całkiem lejce po***ały (jak to sie u mnie w pracy ładnie mówiło )

z resztą z tym nienadawianiem sie ...ja tez byłam przekonana ze sie nie nadaje do rysowania (czyli na studia de facto), dopóki nie zmieniłam nauczyciela rysunku, który mi uświadomił ze przede wszystkim nie ma co demonizowac i se dobierac do głowy, bo wiele gorszych ode mnie dało rade .
co lepsze dalej chodziłam do tego pierwszego, i różnoczesnie do drugiego w tajemnicy przed tym pierwszym

edit-ale mi sieu zboczyło
obrażanie to jedno, teraz wiem że bym sie nie dała

a co do nienadawania sie - rysunek to jednak inna rzecz niż prowadzenie samochodu, samochód jest potencjalnie niebezpieczną rzeczą dla mnie i innych. ja mam np. tak że mylą mi się strony prawa z lewą, więc już wiem że mogłabym często wrzucać nie ten kierunkowskaz co trzeba, i multum innych rzeczy których tak po prostu nie da rady wyćwiczyć. np. podzielności uwagi nie mam, jak się patrzę przed siebie to w żadne inne miejsce nie, itp..

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a nuż coś z tego będzie?...
noooo, już się zgodziliśmy że nasza córka będzie miała na imie Alicja
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:59   #3183
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
jak czytam opinie o instruktorach to se mysle ze im sie całkiem lejce po***ały (jak to sie u mnie w pracy ładnie mówiło )
Może i im się i lejce pomieszały ale to jednak mocno stresujący zawód jest Nie mniej jednak to oczywiście nie usprawiedliwia takiego bredzenia ze strony instruktora

Zaraz napiszecie, że każdy zawód jest stresujący

Cytat:
z resztą z tym nienadawianiem sie ...ja tez byłam przekonana ze sie nie nadaje do rysowania (czyli na studia de facto), dopóki nie zmieniłam nauczyciela rysunku, który mi uświadomił ze przede wszystkim nie ma co demonizowac i se dobierac do głowy, bo wiele gorszych ode mnie dało rade .
co lepsze dalej chodziłam do tego pierwszego, i różnoczesnie do drugiego w tajemnicy przed tym pierwszym

edit-ale mi sieu zboczyło

No ale właśnie, tak się mówi, że ktoś się do czegoś nie nadaje, ale jak to jest naprawdę. Trening czyni miszrza czy niekoniecznie, czy można się latami czegoś óczyć i qpa czy jednak w końcu się człowiek stanie chociaż pół mistrzem w danej hmm czynności

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Tak mi się przypomniało, że kiedyś się kładło przy łóżku położnicy siekierę, co by zmory i dziwożony jej nie napastowały w nocy...

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 12:21   #3184
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Może i im się i lejce pomieszały ale to jednak mocno stresujący zawód jest Nie mniej jednak to oczywiście nie usprawiedliwia takiego bredzenia ze strony instruktora

Zaraz napiszecie, że każdy zawód jest stresujący

no ale jak czytam czy słysze ze kursant za własną przeciez kase zamiast sie uczyc, jeździ na trasie Mc Donald ,dom instruktora i warsztat w którym instr ma własnie auto...po czym siedzi 45 min sam w aucie....albo instr sie spóźnia zawsze o 15 min i 15 min wczesniej konczy
, albo-uwaga-wyzwijany na przednim siedzeniu obcina pazury u stóp, czy pali papierosy , albo pyta-po co pani przyszła na ten kurs jak pani nie potrafi jeździc? , pomijam takich co potrafią zasnąć podczas jazdy i takich (fakt) co przychodzą na jazdy pijani!,
to mi sie nóz w kieszeni otwiera

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:

No ale właśnie, tak się mówi, że ktoś się do czegoś nie nadaje, ale jak to jest naprawdę. Trening czyni miszrza czy niekoniecznie, czy można się latami czegoś óczyć i qpa czy jednak w końcu się człowiek stanie chociaż pół mistrzem w danej hmm czynności

moze nie miszcza..ale do akceptowalnego poziomu chyba sie da przy włozeniu troche wysiłku i dobrym nauczycielu.

poza tym-naprawde wielu kierowców nie używa nigdy kierunkowskazu , albo kier w lewo,a oni w prawo. Wiekszosc kobiet podobno nie uzywa lusterek, i wiele nie potrafi nawet poprawnie usiąść za kierownicą, tylko lezą na niej, trzymając głowe na szybie . Nie mówie juz o tym ze co najmniej połowa kierowców nie potrafi zjechac z ronda poprawnie...itd,itp, tak ze mysle ze kamena ze swymi niedoskonałościami jest pewnie w większości a nie w mniejszosci i niepotrzebnie sie tym przejmuje, To mówie ja-co mam mdłości na samą mysl o zajęciu miejsca za kierownicą
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 12:31   #3185
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Polly - ja uważam, że nie każdy powinien pchać się do prowadzenia samochodu, ta większość o której piszesz właśnie nie powinna.
I nie powinno się traktować posiadania prawa jazdy i samochodu jako coś najoczywistszego.
Do wszystkich prawie rzeczy, żeby je dobrze wykonywać, trzeba mieć predyspozycje. Albo się bardzo starać. Dlaczego akurat kierowcą może być każdy?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-10-25, 12:37   #3186
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Polly - ja uważam, że nie każdy powinien pchać się do prowadzenia samochodu, ta większość o której piszesz właśnie nie powinna.
I nie powinno się traktować posiadania prawa jazdy i samochodu jako coś najoczywistszego.
Do wszystkich prawie rzeczy, żeby je dobrze wykonywać, trzeba mieć predyspozycje. Albo się bardzo starać. Dlaczego akurat kierowcą może być każdy?

no nie kazdy....niektórzy nie zdaja egzaminu, chodziło mi raczej o to, ze moze masz zbyt wymagania w stos do siebie .
a co do posiadania samochodu-no niestety takie wymogi rynku pracy, poza tym w cv brak prawka postrzegany jest jako upośledzenie.

Dobrze to chyba ujął mój wujek mówiąc ze brak prawka w 21 wieku to jest coś jak analfabetyzm

zresztą na mnie tez szefowa ciśnie inaczej bym nie robiła, bo tez sie nie czuje, nawet rowerem nigdy nie byłam sama na ulicy...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-10-25 o 12:38
Stary 2010-10-25, 12:46   #3187
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
no nie kazdy....niektórzy nie zdaja egzaminu, chodziło mi raczej o to, ze moze masz zbyt wymagania w stos do siebie .
a co do posiadania samochodu-no niestety takie wymogi rynku pracy, poza tym w cv brak prawka postrzegany jest jako upośledzenie.

Dobrze to chyba ujął mój wujek mówiąc ze brak prawka w 21 wieku to jest coś jak analfabetyzm

zresztą na mnie tez szefowa ciśnie
i to mnie własnie wkurza, postrzeganie braku prawka jak analfabetyzmu, a pózniej generalnie biadolenie że takie korki w mieście, że chamstwo na drogach, albo ze tylu pijanych kierowców czy ze tyle wypadków

na złość się nie nauczę jeździć

co do cv - nie mam prawka, nie startuję do zawodów gdzie prawko jest wymagane. w większości sytuacji da sie pojechać taksówką, komunikacją miejską, pociągiem albo samolotem.

co do za dużych wymagań - uważam że trzeba mieć realistyczny ogląd na sytuację i wymagania w stosunku do siebie przy czymkolwiek, a szczególnie przy czymś takim jak kierowanie autem.

Polly, ale jak to cię szefowa ciśnie? musisz gdzieś wszędzie jeździć i nie da rady inaczej, czy tak po prostu bo trzeba?

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-10-25 o 12:50

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 12:55   #3188
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly, ale jak to cię szefowa ciśnie? musisz gdzieś wszędzie jeździć i nie da rady inaczej, czy tak po prostu bo trzeba?

nom na budowe moze trza bedzie jexdzic
Stary 2010-10-25, 13:10   #3189
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
przymierzam sie do zapisania na prawko
Byłam święcie przekonana, że masz prawko. Ja się przymierzam od miesiąca i nie mogę się zdecydować na szkołę. Kusi mnie teór o nazwie "babska szkoła jazdy"

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:13   #3190
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Byłam święcie przekonana, że masz prawko. Ja się przymierzam od miesiąca i nie mogę się zdecydować na szkołę. Kusi mnie teór o nazwie "babska szkoła jazdy"

ja prawko? neverrr ,
ja dzis obczajałam jakies szkoły...tylko ja mam wymogi-zeby miała dobre opinie i była po drodze z pracy do domu - nie moge znależć takiej , wszystkie polecane są "w odwrotnym kierunku" a mie sieu nie kce w odrotne kierunki jeźdxić
Stary 2010-10-25, 13:13   #3191
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
no ale jak czytam czy słysze ze kursant za własną przeciez kase zamiast sie uczyc, jeździ na trasie Mc Donald ,dom instruktora i warsztat w którym instr ma własnie auto...po czym siedzi 45 min sam w aucie....albo instr sie spóźnia zawsze o 15 min i 15 min wczesniej konczy
, albo-uwaga-wyzwijany na przednim siedzeniu obcina pazury u stóp, czy pali papierosy , albo pyta-po co pani przyszła na ten kurs jak pani nie potrafi jeździc? , pomijam takich co potrafią zasnąć podczas jazdy i takich (fakt) co przychodzą na jazdy pijani!,
to mi sie nóz w kieszeni otwiera

Są instruktorzy i instruktorzy (jak wszędzie zresztą )

Cytat:

poza tym-naprawde wielu kierowców nie używa nigdy kierunkowskazu , albo kier w lewo,a oni w prawo. Wiekszosc kobiet podobno nie uzywa lusterek, i wiele nie potrafi nawet poprawnie usiąść za kierownicą, tylko lezą na niej, trzymając głowe na szybie . Nie mówie juz o tym ze co najmniej połowa kierowców nie potrafi zjechac z ronda poprawnie...itd,itp, tak ze mysle ze kamena ze swymi niedoskonałościami jest pewnie w większości a nie w mniejszosci i niepotrzebnie sie tym przejmuje, To mówie ja-co mam mdłości na samą mysl o zajęciu miejsca za kierownicą
No z tymi kierunkowskazami, że mają w lewo a jadą wprawo to aż chyba tak strasznie nie jest Co do zjazdu z rodna, fakt i nagminne jest nie włączanie kierunkowskazów właśnie przy zjeździe, bo po co

Cytat:
nom na budowe moze trza bedzie jexdzic

Będą Cię wozić
Cytat:
i to mnie własnie wkurza, postrzeganie braku prawka jak analfabetyzmu, a pózniej generalnie biadolenie że takie korki w mieście, że chamstwo na drogach, albo ze tylu pijanych kierowców czy ze tyle wypadków
Ja to tylko stwierdzam, że za parę lat zamiast chodników będą parkingi w Polsce, bo już nigdzie nie będą się te samochody mieściły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 13:16   #3192
Polly_
grozi wypollizowaniem

zastanawiam sie tez nad taka co jest ponoć fajoska i z fajnymi instruktorami i tylko troche "gdzie indziej"

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:

Będą Cię wozić

chętnie-ale kto?
Stary 2010-10-25, 13:20   #3193
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nie chce (ale w sumie rozumiem jej argumenty)
szkoda

Cytat:
edit: Ffont na dziś klik!
proponuję rpzeczytac tytuł i 1 post z innymi wymyslnymi tytułami
nie wiadomo śmiac się czy zapłakac

Cytat:

wcieło mi cytowania

dzień dobry wszystkim

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:22   #3194
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

chętnie-ale kto?

Yy no nii wim, a sama tam pracujesz? Może szefowa...

Co do instruktora, to fakt, jak jest dobry instruktor to "większe coś" potrafi nauczyć, jak nie no to... Ja po zmianie instruktora, więcej nauczyłam się w ciągu 4 czy 5 godzin (już dobrze nie pamiętam) niż w ciągu 30 z innym

Żałuję, że wcześniej nie zmieniłam tego gościa Ale to długa history

Stary 2010-10-25, 13:32   #3195
Pin up girl
Zakorzenienie

Pamientacie to?
http://www.youtube.com/watch?v=NeV0TlLCYug
Stary 2010-10-25, 13:33   #3196
Maja102
Zakorzenienie

mój instruktor prawka był warszawskim policjantem, żartował, ze przepisy są po to, zeby je łamać i cały czas podśpiewywał piosenki z radia

Przez Bang bang wygrzebałam ten kawałek z Kill Billa i od rana cały czas tego słucham
http://www.youtube.com/watch?v=8P-c2k-HgRA
Stary 2010-10-25, 13:35   #3197
gryx82
BAN stały

Siema!

Cytat:
edit2: co tu takie puchy?
E, jak zwykle nie ma z kim za dnia pogadać, tylko trzeba szukać wrażeń po innych forach, bo ileż mozna siedzieć rano samemu w barze i pić do lustra, phi
Za robotę byś się wzięła, a nie po barach latasz od samego rana

Cytat:
Hello, hello, herei am, here i go!
I got love to give and i got dreams to live,
Hello, Hello...!

Cytat:
Biedna

Chociaż nie, nie... nie mogę Cię przecież straszyć i zniechęcać To super! Robienie prawka to najfajniejsza rzecz w życiu

Cytat:
Się właśnie dowiedziałam od żonek jak się dzieci robi:
"na chlopca to musial byc spokoj cisza, zeby powoli wyciagac a jak dziewczynke to mame alebo tesciowa poprosic zeby zapukala i szybko wyciagac"
No ale co wyciągać, bo nie napisałaś?

Cytat:
nawet rowerem nigdy nie byłam sama na ulicy...

Cytat:
chętnie-ale kto?
Rikszarze?

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
szkoda
Nom
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:39   #3198
kamena
ʞɐɯǝuɐ

http://www.widelec.pl/widelec/1,1066...atanisci_.html

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-10-25, 13:47   #3199
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
mój instruktor prawka był warszawskim policjantem, żartował, ze przepisy są po to, zeby je łamać i cały czas podśpiewywał piosenki z radia
Ta, a on jest po to, żeby więcej mandatów za to łamanie przepisów wystawić Tego już nie powiedział?

No ale fakt najwięcej przepisów drogowych łamią policjanci

Cytat:

Za robotę byś się wzięła, a nie po barach latasz od samego rana
Jak dżul A nie dżule to pod sklepami, nie w barach

A propo dżuli wracam sobie parę lat temu do domu, cimnoo już było, wychodzę zza rogu pawilonu, a tu stoją dżule i piją Przechodzę obok nich, a nagle jeden pyta "Napije się Pani z nami wina?" A drugi "Taaa, bo Ty myślisz, że ta Pani jest taki pijok jak Ty"

Cytat:
Chociaż nie, nie... nie mogę Cię przecież straszyć i zniechęcać To super! Robienie prawka to najfajniejsza rzecz w życiu
to był jeden z lepszych czasów w moim życiu

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-10-25 o 13:49
Stary 2010-10-25, 13:47   #3200
Pin up girl
Zakorzenienie

Jest tego więcej?

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2010-10-25 o 13:51
Stary 2010-10-25, 13:55   #3201
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Yy no nii wim, a sama tam pracujesz? Może szefowa...
nom sama...ja i ona

ja wogle nie znam tych piosenek coscie wkleiły

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

fogle to wczoraj dokonalismy z TZem szokującego odkrycia
ze Under Pressure to Queen , fogle to bowie ma fajny voc-muszem sie nim zainteresic blizej

i pytanie mam- chyba do Betty . meczy mnie taka piosenka
ze coś tam on fire , albo cos innego...bo ona mi sie w głowie tylko śpiewa,wiec moze sie śpiewac źle . Nie wie ktos co to moze byc, to znana piosenka i stara
Stary 2010-10-25, 13:55   #3202
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Jest tego więcej?
jest, np: http://www.widelec.pl/widelec/1,1066...ysli_emo_.html

cytat który mnie zabił: "Zmieniłem imię psa z ''Chrupek'' na ''Azazel''. Bardziej mu pasuje. Pasowałoby jeszcze bardziej, gdyby nie był jamnikiem."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-10-25, 13:58   #3203
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
jest, np: http://www.widelec.pl/widelec/1,1066...ysli_emo_.html

cytat który mnie zabił: "Zmieniłem imię psa z ''Chrupek'' na ''Azazel''. Bardziej mu pasuje. Pasowałoby jeszcze bardziej, gdyby nie był jamnikiem."
To czytałam, technomuła też, ale do metala się nie umywają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 13:59   #3204
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

fogle to wczoraj dokonalismy z TZem szokującego odkrycia
ze Under Pressure to Queen , fogle to bowie ma fajny voc-muszem sie nim zainteresic blizej
skąd nagle Queen i Bowie w jednym zdaniu??

odkrycie zaiste szokujące

Cytat:
ze coś tam on fire , albo cos innego...bo ona mi sie w głowie tylko śpiewa,wiec moze sie śpiewac źle . Nie wie ktos co to moze byc, to znana piosenka i stara
pierwsze skojarzenie: The roof, the roof, the roof is on fire

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-10-25, 14:06   #3205
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Teraz to zakrztusiłam się kawą Jak Betty będzie wiedzieć to jest miszczu

Dzień dobry

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:

Bo śpiewali tą piosenkę w duecie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:07   #3206
gryx82
BAN stały

Cytat:
No jacha! 2001 lub 2002 rok

Cytat:
A propo dżuli wracam sobie parę lat temu do domu, cimnoo już było, wychodzę zza rogu pawilonu, a tu stoją dżule i piją Przechodzę obok nich, a nagle jeden pyta "Napije się Pani z nami wina?" A drugi "Taaa, bo Ty myślisz, że ta Pani jest taki pijok jak Ty"
Suotkje

Cytat:
to był jeden z lepszych czasów w moim życiu
Mój też, 3. klasa LO i te sprawy (i tylko kurs na prawko zburzył ten sielankowy obrazek)

---

Dobra, zapalę sobie i idę się umyć
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:14   #3207
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

no bo bowie tam spiewa-dlatego nie zajarzyłam od razu ze to queen

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Teraz to zakrztusiłam się kawą Jak Betty będzie wiedzieć to jest miszczu

Dzień dobry

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

bendzie,bendzie miszczu jest
Stary 2010-10-25, 14:17   #3208
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

bendzie,bendzie miszczu jest
Z fire to Doorsi mi się kojarzą.Albo Kings of Leon.ale to z tych nowszych.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:18   #3209
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
achch... dzięki, kurcze, nie wiedziałam tego

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-10-25, 14:20   #3210
Maja102
Zakorzenienie

zrobiłaś mi dizeń

"Nie rozpoznała widocznie fragmentu piosenki ''Mam ciemny sweter, pryszcze na pośladku i kocha mnie tylko Czarny Pan'' zespołu Gnijący Las Gdzieś W Norweskiej Głuszy."
Cytat:

Cytat:
Come on baby light my fire?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-25 o 14:28
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości