![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Tak mi się przypomniało, że kiedyś się kładło przy łóżku położnicy siekierę, co by zmory i dziwożony jej nie napastowały w nocy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() to trzeba sprawdzać ![]() Cytat:
![]() a co do nienadawania sie - rysunek to jednak inna rzecz niż prowadzenie samochodu, samochód jest potencjalnie niebezpieczną rzeczą dla mnie i innych. ja mam np. tak że mylą mi się strony prawa z lewą, więc już wiem że mogłabym często wrzucać nie ten kierunkowskaz co trzeba, i multum innych rzeczy których tak po prostu nie da rady wyćwiczyć. np. podzielności uwagi nie mam, jak się patrzę przed siebie to w żadne inne miejsce nie, itp.. noooo, już się zgodziliśmy że nasza córka będzie miała na imie Alicja ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaraz napiszecie, że każdy zawód jest stresujący ![]() ![]() Cytat:
No ale właśnie, tak się mówi, że ktoś się do czegoś nie nadaje, ale jak to jest naprawdę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale jak czytam czy słysze ze kursant za własną przeciez kase zamiast sie uczyc, jeździ na trasie Mc Donald ,dom instruktora i warsztat w którym instr ma własnie auto...po czym siedzi 45 min sam w aucie....albo instr sie spóźnia zawsze o 15 min i 15 min wczesniej konczy , albo-uwaga-wyzwijany na przednim siedzeniu obcina pazury u stóp, czy pali papierosy , albo pyta-po co pani przyszła na ten kurs jak pani nie potrafi jeździc? ![]() ![]() to mi sie nóz w kieszeni otwiera ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
moze nie miszcza..ale do akceptowalnego poziomu chyba sie da przy włozeniu troche wysiłku i dobrym nauczycielu. poza tym-naprawde wielu kierowców nie używa nigdy kierunkowskazu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3185 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly - ja uważam, że nie każdy powinien pchać się do prowadzenia samochodu, ta większość o której piszesz właśnie nie powinna.
I nie powinno się traktować posiadania prawa jazdy i samochodu jako coś najoczywistszego. Do wszystkich prawie rzeczy, żeby je dobrze wykonywać, trzeba mieć predyspozycje. Albo się bardzo starać. Dlaczego akurat kierowcą może być każdy?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no nie kazdy....niektórzy nie zdaja egzaminu, chodziło mi raczej o to, ze moze masz zbyt wymagania w stos do siebie ![]() a co do posiadania samochodu-no niestety takie wymogi rynku pracy, poza tym w cv brak prawka postrzegany jest jako upośledzenie. Dobrze to chyba ujął mój wujek mówiąc ze brak prawka w 21 wieku to jest coś jak analfabetyzm ![]() zresztą na mnie tez szefowa ciśnie ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-25 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() na złość się nie nauczę jeździć co do cv - nie mam prawka, nie startuję do zawodów gdzie prawko jest wymagane. w większości sytuacji da sie pojechać taksówką, komunikacją miejską, pociągiem albo samolotem. co do za dużych wymagań - uważam że trzeba mieć realistyczny ogląd na sytuację i wymagania w stosunku do siebie przy czymkolwiek, a szczególnie przy czymś takim jak kierowanie autem. Polly, ale jak to cię szefowa ciśnie? musisz gdzieś wszędzie jeździć i nie da rady inaczej, czy tak po prostu bo trzeba?
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-25 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom na budowe moze trza bedzie jexdzic ![]()
![]() |
#3189 |
Zakorzenienie
|
Byłam święcie przekonana, że masz prawko. Ja się przymierzam od miesiąca i nie mogę się zdecydować na szkołę. Kusi mnie teór o nazwie "babska szkoła jazdy"
#3190 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja prawko? neverrr ![]() ![]() ja dzis obczajałam jakies szkoły...tylko ja mam wymogi-zeby miała dobre opinie i była po drodze z pracy do domu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3191 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są instruktorzy i instruktorzy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będą Cię wozić ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
grozi wypollizowaniem
|
zastanawiam sie tez nad taka co jest ponoć fajoska i z fajnymi instruktorami
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- chętnie-ale kto? ![]()
#3193 | |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() Cytat:
![]() ![]() wcieło mi cytowania ![]() dzień dobry wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
Yy no nii wim, a sama tam pracujesz? Może szefowa... ![]() Co do instruktora, to fakt, jak jest dobry instruktor to "większe coś" potrafi nauczyć, jak nie no to... Ja po zmianie instruktora, więcej nauczyłam się w ciągu 4 czy 5 godzin (już dobrze nie pamiętam) niż w ciągu 30 z innym ![]() Żałuję, że wcześniej nie zmieniłam tego gościa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
Pamientacie to?
http://www.youtube.com/watch?v=NeV0TlLCYug ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
mój instruktor prawka był warszawskim policjantem, żartował, ze przepisy są po to, zeby je łamać i cały czas podśpiewywał piosenki z radia
![]() Przez Bang bang wygrzebałam ten kawałek z Kill Billa i od rana cały czas tego słucham ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8P-c2k-HgRA
#3197 | |||
BAN stały
|
Siema!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna ![]() Chociaż nie, nie... nie mogę Cię przecież straszyć i zniechęcać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rikszarze? ![]() Nom ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
ʞɐɯǝuɐ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale fakt najwięcej przepisów drogowych łamią policjanci ![]() Jak dżul ![]() ![]() A propo dżuli wracam sobie parę lat temu do domu, cimnoo już było, wychodzę zza rogu pawilonu, a tu stoją dżule i piją ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-25 o 13:49 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jest tego więcej? ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-10-25 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
grozi wypollizowaniem
|
nom sama...ja i ona
![]() ja wogle nie znam tych piosenek coscie wkleiły ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- fogle to wczoraj dokonalismy z TZem szokującego odkrycia ze Under Pressure to Queen ![]() ![]() i pytanie mam- chyba do Betty ![]() ze coś tam on fire ![]() ![]() ![]()
#3202 |
ʞɐɯǝuɐ
|
jest, np: http://www.widelec.pl/widelec/1,1066...ysli_emo_.html
cytat który mnie zabił: "Zmieniłem imię psa z ''Chrupek'' na ''Azazel''. Bardziej mu pasuje. Pasowałoby jeszcze bardziej, gdyby nie był jamnikiem." ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() odkrycie zaiste szokujące ![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Bo śpiewali tą piosenkę w duecie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobra, zapalę sobie i idę się umyć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no bo bowie tam spiewa-dlatego nie zajarzyłam od razu ze to queen Cytat:
bendzie,bendzie miszczu jest ![]() ![]()
![]() |
#3208 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z fire to Doorsi mi się kojarzą.Albo Kings of Leon.ale to z tych nowszych.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
ʞɐɯǝuɐ
|
achch... dzięki, kurcze, nie wiedziałam tego
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zrobiłaś mi dizeń ![]() "Nie rozpoznała widocznie fragmentu piosenki ''Mam ciemny sweter, pryszcze na pośladku i kocha mnie tylko Czarny Pan'' zespołu Gnijący Las Gdzieś W Norweskiej Głuszy." ![]() ![]() Cytat:
![]() Come on baby light my fire? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-25 o 14:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.