|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
To może jednak skuszę się na jakiś różyk essence Myślę o tym który jest na dole z lewej:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-40069-opis-Essence-Silky-Touch-Blush-Jedwabisty-roz.htm Ale i tak muszę najpierw dorwać testerki żeby sprawdzić jak on wygląda na skórze. A może ma go któraś z Was i mogłaby wrzucić swacze albo linka do nich? Cytat:
O to coś ciekawego.
|
||
|
|
|
#2252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
Macie może ten pędzel do różu? Fajny jest
?Powiem, wam że teraz jak w Douglasie są te dwie szary i nowości to wolę tam kupować Essence
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
powienien ktos poprawic w 1 poscie ze w douglasie w Galeri Krakowskiej nie ma juz essence
a dzisiaj specjalnnie sie wybralam buu ..
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
SexiChic - Ishikawa ma ten róż chyba
w każdym razie rzuciła swatche na swatchowy essence. To właśnie ten co ci pisałam, że jest brzoskwiniowy ale bez różu. Tu link do posta: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=87
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
![]() |
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
W Niemczech jest ju seria Metallics - kupilam 2 lakiery, nothing else metals i metall battle plus magnes. Na tym pierwszym widac lekko efekt, a na tym ciemnym w ogole; jestem rozczarowana.
Z serii Show Off zostaly marne resytki w postaci rozowego cienia i blyszczyka; duzo przecenionego DenimWanted.
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
wprowadzili u mnie te nowości. jestem zawiedziona nude błyszczykami, zwykłe jasne błyszczydła z brokatem
za to jestem b. ciekawa nowych pomadek
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz wrzucić swacze?
|
|
|
|
|
#2260 |
|
po prostu Em :)
|
Estella, wrzucisz fotki na paznokciach?
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
A jest jeszcze gdzieś czarny eyeliner DW w stolicy?
Albo ew. ktoś mógłby mi kupić? ![]()
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Chetnie wrzuce jak wroce z Berlina
|
|
#2264 |
|
BAN stały
|
offtopuję: KOBO dostępne w Naturach
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Myślałam, że ta seria nude będzie taka mleczna a tu podchodzę do szafy i aż przetarłam oczy bo myślałam, ze to ta stara seria - jakieś drobiny, błyszczyk prawie przezroczysty... hm... zawiedzionam!edit: Axaxax - ładniutka ta szafa w Poznaniu jeszcze nie ma
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-10-25 o 18:00 |
|
|
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie są dostępne pędzelki Essence? Bo kupiłam dziś do różu i jest super!
Chciałam też kupić Multi Action ale był ten false lashes tylko a zwykły podobno lepszy... Który daje silniejszy efekt i jest trwalszy? |
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz są dostępne chyba tylko te do różu i chyba jakiś mały zestawik z poket beauty, ktoś mnie tu kiedyś o tym mówił. W kolekcji niedawno minionej Show off(tylko w niemczech) był skośny do różu(możesz szukac na allegro) a w zimowej zeszłorocznej kolekcji był pędzel do rozświetlacza(trochę grubszy niż ten do różu a tak to takisamiutki, już nigdzie niedostępny). A jeszcze kiedyś był pędzel do pudru mineralnego który jest drapakiem(mam tego bydlaka i nie lubię oj nie lubię).
Modlimy się coby jakieś nowe wprowadzili na stałę.
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daje efekt lekko mlecznych ust i nie wielkich drobin, ale to jeszcze nie jakiś super efekt. A szkoda, bo mogłoby być cudeńko z takim odcieniem.
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten drapak to takie kabuki czy ten z 50's Fever
![]() |
|
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Już nie mogę doczekać się kolejnej limitki
![]() Czy Wy też tak macie że gdy widzicie nową limitowankę na stronie Essence, to nie możecie się doczekać i macie ochotę kupić wiele rzeczy, a potem w sklepie rezygnujecie?? o.O Edytowane przez Badzynka Czas edycji: 2010-10-25 o 18:57 |
|
|
|
#2271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale szczerze mówiąc nie wiem, jakie tam mają szafy, bo to jest huuuu... daaalekkkoo ode mnie.. ale może inne Wizażanki coś wiedzą ![]() super by było gdyby np w GŁ wstawili KObo, a na teofilowie Catrice..
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie! Z DW nie kupiłam NIC, czaiłam się na eyeliner, ale chyba zainwestuje w inglota, lakiery mnie nie powaliły, reszta wydała się megakiczowata. Za to eclipse, z której - zarzekałam się - miałam nic nie kupić, zawędrowała do mojej kolekcji w liczbie sztuk 7
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-10
|
Cytat:
Bo sam opis bardzo mis ie podobał i chciałam... ale skoro nei działa, to przynajmniej zaoszczędzę a jak reszta kolekcji? Bo we Wrocławiu nawet DW jeszcze nie było...AA, a jak szminki? Edytowane przez barwy_wojenne Czas edycji: 2010-10-25 o 19:29 |
|
|
|
|
#2274 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
też tak mam albo mówie, że czegoś nie chce i potem zmieniam zdanie często po prostu zdjęcia nie oddają kolorów, albo coś się wydaje fajne ale jest marnej jakości |
||
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
przyjrzalam sie lakierom i na jednym jest naklejka z efektem jaki daje plytka, a na drugim nie ma - czyli sa dwa rodzaje lakierow :/ szkoda, ze sie nie zorientowalam wczesniej
na jednym lakierze rzeczywiscie widac efekt, jest calkiem fajny, ale myslalam, ze bedzie mocniejszy; raczej taki gadzet Reszta kolekcji mnie nie interesowala, wiec sie nie przyjrzalam, ale jak bede znowu w dm to moge obejrzec
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Sexi
Ten drapak to taki kabuki. Mega szturcha po twarzy - takie ma szorstkie włosie. Brrrr. No ja też zawsze planuje wielkie zakupy a potem jak widzę kolor w rzeczywistości to połowa odpada. Jednak na necie fotki trochę inaczej wyglądają - no i swatche robią swoje. Dlatego lubię je oglądać bo co z tego że kolor w opakowaniu ładny jak na oku niewidoczny(czy na ustach).
|
#2277 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam ten liner już 1,5 roku i wciąż działa, a Essence kupiłam na zapas
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Multi Action różowy jest na tym forum baaardzo zachwalany, śmiem twierdzić, ze jest to święty graal niektórych dziewczyn , co do zielonego, to nie jest polecany ze względu na słabe właściwości pogrubiające i wydłużające, no a główną wadą wg mnie jest też to, że bardzo szybko gęstnieje i staje się suchy
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- I na Plantowej i na Rydzowej (Teofilów) jest po jednej nowej szafie.Czyli matty, paskowe róże, shimmerki i takie tam.Bez sekcji pazurkowej. A KOBO to chyba, ani tu ani tu nie będzie, bo nie mają gdzie wstawić.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

To brzoskwinka ale z różem, tak mi się zdaje. Ja najbardziej lubię używać róży w kolorach takich jak CaH, ogólnie takie naprawdę różowe. O ile ten z Go Snow nawet mi pasuje (chociaż wolę inne) to z tym różem jest coś takiego, ma taki odcień, że łatwo o efekt mocnych rumieńców i właśnie takiej świnki wpadającej w odcień brzoskwiniowy właśnie nawet jak się go mało nałoży. Także myślę, że możesz popróbować z innymi brzoskwinkami z innych firm np. 

?
a dzisiaj specjalnnie sie wybralam buu
..

. Myślałam, że ta seria nude będzie taka mleczna a tu podchodzę do szafy i aż przetarłam oczy bo myślałam, ze to ta stara seria - jakieś drobiny, błyszczyk prawie przezroczysty... hm... zawiedzionam!
Bo sam opis bardzo mis ie podobał i chciałam... ale skoro nei działa, to przynajmniej zaoszczędzę