|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Która dziewczyna wg Was zwycięży ? Ja kibicuję Katarzynie Smolińskiej,ew. Paulinie Papierskiej (choć przesadza,podkreślając swoją skromność). Nie przypadły mi do gustu Beata Szarłowska (nosek) oraz Emilia Pietras.
Edytowane przez agravvka Czas edycji: 2010-10-24 o 17:21 |
|
|
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
W jednym z ostatnich numerów czasopisma Gala była Anja Rubik z Magdą Mielcarz na okładce i o ile pamięć mnie nie myli jedna z nich mówiła o tym, że języka obcego bardzo łatwo jest się nauczyć w tym zawodzie dzięki częstym wyjazdom na pokazy, zmianom miejsca etc. więc nie uważam że jeśli Paulina nie radzi sobie dobrze z angielskim to jakoś ją to rażąco dyskwalifikuje ale też nie daję wiary że ona kompletnie nic nie umie. Może po prostu fragmenty ze zwiastunu były posklejane z różnych scen i tak wyszło. Przekonamy się w środę
![]() Moje typy : - finałowa 3 : Paulina Papierska, Ola Kuligowska, Kasia Smolińska ew. Ania Piszczałka zamiast Kasi
Edytowane przez ThinSpire Czas edycji: 2010-10-24 o 17:40 |
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczna jezdzic po mediolanach i innych takich i dopiero oczy wywala na wierzch jak inne, nieraz gorsze, dziewczyny beda dostawaly np.lepsze ciuchy czy kontrakty niz one... Albo one beda juz bardziej doswiadczone i za jakis czas wejdzie na ich miejsce inna, mlodsza i niedoswiadczona modelka, BO TAKI JEST TEN SWIAT i to bedzie dopiero niesprawiedliwe - dlaczego ona super modelka musi usuwac sie w cien?... Tak samo jak bylo z lozkiem w 1 odcinku w domu, laski sie rzucily na lozka jak sepy tylko 1 tego nie zrobila i musiala spac na fotelu no niesprawiedliwe! Ale ta ruda co weszla nie wygra przeciez tego programu. Odpadnie tak czy inaczej - to widac. Wzieli ja tylko po to by podgrzac atmosfere i zeby widzowie nie mieli nudno ![]() Moze bedzie tak jak mowicie, ze to bedzie zdanie wyrwane z kontekstu
Edytowane przez Maripossa Czas edycji: 2010-10-24 o 20:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1834 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Proszę, powiedzcie który to odcinek??? która seria? |
|
|
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
może Paulina też nie myślała realnie o tym zawodzie .U mnie ,w pracy znajomość specjalistycznego j. angielskiego to podstawa ,a na rekrutacje czasem przychodzą osoby ,które ledwo znają podstawy .Na szczęście nauczyć się języka można szybko -zwłaszcza gdy jest się zmuszonym do używania go na co dzień .Paulina pochodzi z małej miejscowości ,biednej rodziny - być może musiała poświęcić czas robieniu czegoś innego niż szlifowanie języka .To razi ,ale moim zdaniem nie powinno dyskwalifikować ,bo nie jest to przeszkoda nie do pokonania.
|
#1836 |
|
BAN stały
|
Zdaje się, że niejedna z was pisała (a może się mylę?) o tym, jak to w ANTM nigdy nie było nagiej sesji.. no cóż, właśnie odpaliłam sobie 1 serię (o rany, to było wieki temu! szok, jak ten program się zmienił) i jako żywo w odcinku 7 jest sesja pod tytułem totalna nagość. Z tymże nie wszystkie uczestniczki zgodziły się przystąpić do zdjęć
![]() W każdym razie zwyciężczyni 1 cyklu to jest jakaś totalna, absolutna porażka! Przypomniałam sobie też o jakiejś nagiej sesji (w wodzie) z bodajże brytyjskiej edycji... |
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Przypuszczam, że każdy odcinek w "Top Model" jest wzrowany na amerykańskiej edycji. Tyle ich było, że mogą sobie śmiało wybierać
W Internecie natrafiłam na zdjęcie z sesji z dzikimi zwierzętami... http://yeoj.files.wordpress.com/2007...119763_39f.jpg Pierwsza edycja, na zdjęciu zwyciężczyni.
|
|
#1838 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Przecież u nas są w co drugim odcinku :/
|
|
|
#1839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
jeśli jest na ścisłej licencji to moze tak być, tak jest np w serialach, muszą robić to co wymyślili producenci
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie narzekam
Jak myślicie kto odpadnie w tym tygodniu? Obstawiam że ta nowa
|
|
#1842 |
|
catch me if I fall.
|
oo przypomnialyscie mi ,ze jestem do tyłu z ANTM cycle 15
ide ogladac
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
A ta nowa dziewczyna to... ona ma swoje usta czy zrobione?
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
to nowa nie wiem co robi w programie bo ona to wydaje mi sie dosc przecietna
|
|
|
|
#1845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Oby Emilia. Rozkapryszony bachor. strasznie nie lubie takich dziewczyn, pretensjonalnych i obrazonych na cały swiat. Poza tym ona idzie po trupach a do celu, powiedziala, ze ją nie obchodzi, kto odpada z domu, wazne, ze nie ona... I jak to niej swiadczy ? bleee
|
|
|
|
#1847 |
|
Rozeznanie
|
wiesc z fb niesie na 100%, spoilerze final bedize w grudniu i bedzie w nim paulina papierska i na 90% kuligowska
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też jej nie lubię, mam nadzieję ze jak najszybciej odpadnie
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie żadna z tych dziewczyn nie powala, ale jak bym miała wybrać to chyba najbardziej podoba mi się Ola Kuligowska, a potem Paulina Papierska. Emilia mnie drażni i mam nadzieję, że szybko odpadnie
|
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co wszyscy mają do Emilii
Dziewczyna jest nie tuzinkowa ,i przynajmniej nie jest owieczką która godzi się na wszystko jak reszta
|
|
|
|
#1851 |
|
BAN stały
|
W ogóle wydaje mi się, ze Magdzie zrobią zaległe zdjęcia, żeby miała co pokazać, bo w zapowiedzi jest Magda i akty, a reszty dziewczyn nie pokazują jako robiących akty, tylko ukazują ich podróż limuzyną na jakąś imprezę.
A co do nieznajomości angielskiego, to ja myślałam, ze każdy w jakimś minimalnym stopniu poznaje ów język, chodząc obecnie do szkoły. I nieważne, czy jesteś ze Zbąszynka czy Warszawy język obcy jest tłuczony. |
|
|
|
#1852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1853 | |
|
Zadomowienie
|
SPOILER W finale bedzie Kuligowska i Papierska- ale... mowisz o finalowej szostce czy juz o dwoch dziewczynach ktore zostana na koncu i pomiedzy ktorymi walka sie rozegra? Mam nadzieje ze to jednak Kuligowska wygra.
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
Jak dla mnie to ona jest taka zima, bez serca. Nie lubie takich osob. |
|
|
|
|
#1854 |
|
Rozeznanie
|
dwoch
|
|
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
SPOILERPewnie wybiora Papierska ktora wezmie ich na litosc swoimi opowiesciami o biednej rodzinie i o pechu ktory przesladuje ja w zyciu- i ze nigdy jej sie nic w zyciu nie udalo nic nie wygrala. I teraz bioedna szara myszka pewnie wygra. Bez sensu. Nie lubie czegos takiego
|
|
|
|
#1856 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chodzi o to, że finał jeszcze nie został nakręcony. Ja to potwierdzam poniekąd od osoby, która pracuje przy programie... |
|
|
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Rozeznanie
|
nie no spoiler bo wiadomo jakie 2 osoby beda w finale
|
|
|
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
Większość tematów sesji pokrywa się z szóstą chyba serią ANTM. Jestem na bieżąco bo ogladam ją na foxlife w poniedziałki a za 10 dni taka sama sesja w naszej polskiej edycji.
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj jest tak, że jeśli ktoś się nowy w programie jakimś pojawia, to nie wzbudza ogólnej sympatii i szybko odpada.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

no niesprawiedliwe!