Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 06:13   #1291
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
macie piekne figury dziewczyny tylko sobie wmawacie że tu jestescie grube, tam grube tam za dużo!! a w rzeczywistości macie super figury. Patyczaki nie wyglądają fajnie.. ja bym starała się utrzymywać wagę jaka macie, a nie katować się dietami itd. POWIEM JESZCZE RAZ MACIE SUPER FIGURY I NIE MA Z CZEGO CHUDNĄĆ
dzięki

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hmm co robie Kosmetyki takie jak w galerii (teraz doszly dwa szampony z joanny i yr no i odzywki z ce-ce i isany ), ha-pantoten, pokrzywa 1-2razy dziennie i jem duzo warzyw owocow I to tyle serio Moze to tez za sprawa tego ze jak farbuje te odrosty co miesiac to nie nakladam farby na dlugosci a same odrosty? Raz na pol roku zdarzy sie ze zmalaksuje pod koniec. Teraz musialam zeby je rozjasnic po garnierach I tych strasznych urzadzen ktore tak niszcza wlosy jak suszarka i prostownica wcale sobie nie odmawiam susze chlodnym nawiewem i prostuje zawsze po umyciu czyli raz na 2-3dni. Niestety ake musze, swoich naturalnych wlosow nie zdierze

nie ma za co no pewnie daj im jeszcze szansea moze olej kokosowy? Ja nie uzywalam (zamierzam dopiero) ale podobno cudo

Podpisuje sie pod tym

DziekujeA z ta woda mineralna to pewnie masz racje, tylko kurcze dla mnie moze to byc troche zbyt uciazliwe na co dzien Ale moze

Dobranoc dziewczynki
eh...zazdroszczę... ja to muszę teraz ratować moje kudełki... bo miałam już chyba każdy kolor na głowie no i teraz nie są w za dobrym stanie... już w sobotę bedę znowu miała ciemne... powiem wam że troche się boję bo to jednak spora zmiana będzie...

wczoraj użyłam tego balsamu brązującego no i mam ładny kolorek nie ma nawet smug,super- może w końcu się przekonam i zamienię solarium na same balsamy ???

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 07:05   #1292
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Ja tylko na chwilkę wpadłam, dokańczam pić kawkę, ubiorę się i lecę do teatru - dzisiaj mamy wyjście ze szkoły..:rolley es:

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 07:19   #1293
CABIN CREW

już widzę że mam dziś dzień paszteta... nie moge się ubrać, odnoszę wrażenie że we wszystkim wyglądam jak gruuubas...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-25, 07:34   #1294
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Ja już siedze od 7 w pracy ;/

Byłam wczoraj w carrefourze i kupiłam to serum na biust Dzisiaj je wypróbuje. Po pracy wstąpie jeszcze do apteki i kupie olejek pichtowy i pokrzywe
W ogóle tak mi się cera pogorszyła Mam chyba z 5 wielkich guli na twarzy ;/ Nie wiem przez co to mogło powstać... Może dlatego, że skończyła mi się skrzypovita i teraz jej nie łykam? Albo, że skończył mi się ten olejek... No cóż jestem załamana i mam od wczoraj dzień paszteta

Przyjęłam już wszystkie zaprzyjaźnione osóbki

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Mam to samo także sprężamy się wpadnę tu chyba dopiero jutro

Bardzo łądnie leży, włosy masz super takie długie i błyszczące, opowiadaj co dla niech robisz? Wogóle masz swoje naturalne blond czy rozjasniane?
Wogóle to dzień dobry miłego dnia
miałąm koszmary w nocy ale jak tylko tu weszłam to mi się o wszystkim zapomniało..takie jesteście kochane
W sumie to nic nadzwyczajnego. Na zdjęciu mam doczepiane pare clipów, bo normalnie włosy mam tak za łopatki A do włosów używam:
- nafty kosmetycznej
- oczywiście szamponu
- maska na włosy (gloria)
- odżywki z matrixa (zwiększający objętość)
- na zmiane z odżywka z jojoba
- odżywki bez spłukiwania ( z l'oreala)
- jedwab na końcówki z joanny
- czasem olejek rycynowy
Tyle, że moje włosy są naturalne i ani razu farbowane, więc pewnie dlatego tak dobrze wyglądają

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul to fajnie, a gdzie masz ten album bo nie umiem znaleźc??
U siebie na profilu

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul kochana zakochałam się w Tobie, jesteś śliczna a te Twoje włosy... A marynarka według mnie leży świetnie
Jejku dziękuje To dobrze, że nie jest za duża, bo ostatnio miałam jakiś taki schiz, że jest nie dopasowana do mnie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
judus, Shadii, angelwithoutsoul - tutaj jest moja recenzja odnośnie BB Pink79 (zamawiałam próbkę 5ml w zbiorowych zamówieniach) - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=22322274 &highlight=pink79#post223 22274
I tam opisywałam go noszonego samodzielnie, ale przy takim korektorze jak dermacol pod spód i jeszcze pudrze na górze, efekt jest naprawdę super
Zdjęcia zamówionego obecnie Lioela wstawię w tym tygodniu, jak będę miała dostęp do aparatu Jak już wspominałam zamawiałam próbkę 5ml , na wątku o BB, aktualnie jest osobny wątek do zamówień tych kremów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470282&h ighlight=cream+zam%F3wien ia - zamówienia robi zazwyczaj jedna z Wizażanek, Estelle i ona po prostu zamawia albo próbki albo całe opakowanie i je "rozbiera" na tyle próbek, ile osób zamawiało i zależy ile tam go chcesz - 5ml, 10ml, możesz i całe opakowanie. A jeśli chcesz zamówić sama to albo przez e-bay albo przez stronę koreabb czy jakoś tak - na naszym allegro bodajże też są, ale ceny są tak okropnie wysokie, że szok I żeby zamawiać z Korei, bo wiadomo wtedy, że są oryginalne I za tą próbkę i przesyłkę dałam 13 coś, a teraz 10,50
Trzeba pamiętać, że Azjaci dążą, do idealnie gładkiej, jaśniutkiej cery, także odcienie są naprawdę jasne i w przeciwieństwie do naszych podkładów nie ciemnieją, a czasami...jaśnieją na buzi Ale ja mam jasną cerę, także mi to nie przeszkadza. I ten pink się wtapiał idealnie A rodzajów BB cream'ów są setki - trzeba szukać po blogach albo forach azjatek - po angielsku oczywiście są - i po e-bay'u i tłumaczyć sobie to co tam na tych opakowaniach pisze - ale na każdym powtarza się jedno: whitening , czyli, że wybiela Są też przeciwzmarszczkowe, mocno nawilżające, z filtrami, kryjące bardzo, albo mało - no różne, różniaste, naprawdę
Też kiedyś czytałam ten wątek, jak jeszcze był słabo rozwinęty i nawet popisałam w nim pare postów Zastanawiałam się wtedy nad Misshą bodajże nr 23 (bo to był najbardziej ciemny), a ja jestem troszkę opalona Ale martwi mnie to, że one niby wybielają... Serio tak jest? Czy to tylko taka reklama W ogóle prosiłabym Cię o jakieś rodzaje tych BB kremów, bo jest ich mnóstwo, a ja się mało orentuje. Jak śledziłam ten wątek pare miesięcy temu to było ich jeszcze pare Więc bardzo proszeeeee Aaaa i ile płaciłaś za wszystko? (koszt + przesyłka)

Kitka, angelinmyheart, Shadii Dziękuje bardzo

snowhitee O pielęgnacji isałam już powyżej I dziękuje za dobre słowka

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:34   #1295
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Czesc

ja tylko na chwile usprawiedliwic sie,dlaczego mnie nie ma. W dalszym ciagu ja wszytkim sie zajmuje lekarzami,odszkodowaniami itp o wujka zabiera mi to mase czasu. A wczoraj TZ napisal mi sms 'stracilas moje zaufanie, nasz drogi chyba jzu sie rozeszly'. Ja w szoku jak najszybciej wlaczam kompa,pytam sie o co chodzi, on ze nie mamy o czym rozmawiac, ze go oklamalam bo tak kobieta [tu mi wyslal link] to ja, jego dziewczyna jest topless w necie, a obiecalam mu ze tego nie zrobie, ze odmowilam ta sesje. Tlumacze, ze odmowilam, ze to nie ja, ze jakas podobna, ale to nie moje cycki, nos, On nie slucha, jade zaraz do niego, zadzwonimy do agencji modelek i niech mu powiedza kto byl na tych zdjeciach...
Cala noc nie moglam spac przez niego, dawno takiego dolka nie mialam

na pocieszenie powiem, ze wczoraj kupila mi mama torebke czerwona i czarny sweterek taki jak buahhot pokazywala ostatnio

Modlcie sie za mnie, zeby TZ zrozumial, bo mnie chyba w kosmos wystrzeli jak on sie uprze, ze to ja i z tego powodu sie rozstaniemy czemu faceci sa tak beznadziejni,widza co chca...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:38   #1296
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Czesc

ja tylko na chwile usprawiedliwic sie,dlaczego mnie nie ma. W dalszym ciagu ja wszytkim sie zajmuje lekarzami,odszkodowaniami itp o wujka zabiera mi to mase czasu. A wczoraj TZ napisal mi sms 'stracilas moje zaufanie, nasz drogi chyba jzu sie rozeszly'. Ja w szoku jak najszybciej wlaczam kompa,pytam sie o co chodzi, on ze nie mamy o czym rozmawiac, ze go oklamalam bo tak kobieta [tu mi wyslal link] to ja, jego dziewczyna jest topless w necie, a obiecalam mu ze tego nie zrobie, ze odmowilam ta sesje. Tlumacze, ze odmowilam, ze to nie ja, ze jakas podobna, ale to nie moje cycki, nos, On nie slucha, jade zaraz do niego, zadzwonimy do agencji modelek i niech mu powiedza kto byl na tych zdjeciach...

na pocieszenie powiem, ze wczoraj kupila mi mama torebke czerwona i czarny sweterek taki jak buahhot pokazywala ostatnio

Modlcie sie za mnie, zeby TZ zrozumial, bo mnie chyba w kosmos wystrzeli jak on sie uprze, ze to ja i z tego powodu sie rozstaniemy czemu faceci sa tak beznadziejni,widza co chca...
trzymaj się Kochana, będzie dobrze, zobaczysz....
kurcze tyle masz na głowie teraz o on jeszcze Ci dokłada....

ZALATANA......
Stary 2010-10-25, 08:53   #1297
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Czesc

Ojej poważna sprawa... Jak najszybciej spróbuj zadzwonić do tej agencji i niech potwierdzą mu słownie, że to nie Ty. Mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni i bd między wami ok

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 09:28   #1298
zielone_oko
Zakorzenienie

Caate mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni..
Szkoda, że Twój tŻ taki impulsywny i najpierw nie zapytał itd tylko od razu taki pewny..

Cześć Wam.
Właśnie zjadłam śniadanie i leżę jeszcze w łóżku bo zajęcia mam dopiero od 14:40..
Stary 2010-10-25, 09:35   #1299
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja zrobiłam make up i zaraz wychodzę, chociaz nie chce mi się bo straszna pogoda za oknem i dostałam jeszcze @ ehh
Stary 2010-10-25, 10:23   #1300
hermiona17
Raczkowanie

[QUOTE=Shadii;22858286]Ładna! Powiedz, jak będziesz ją nosić? Widzę, że tu Dziewczyny mówią, że do kręconych włosów... do prostych nie pasuje? Też sobie chcę taką kupić już od jakiegoś czasu.

Ja bede tez ja nosic do prostych bo tez fajnie wyglda!! tylko musisz wlosy NATAPIROWAc niestety bo przy takich , przylizanych wyglada strasznie

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:16   #1301
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dzięki

eh...zazdroszczę... ja to muszę teraz ratować moje kudełki... bo miałam już chyba każdy kolor na głowie no i teraz nie są w za dobrym stanie... już w sobotę bedę znowu miała ciemne... powiem wam że troche się boję bo to jednak spora zmiana będzie...

wczoraj użyłam tego balsamu brązującego no i mam ładny kolorek nie ma nawet smug,super- może w końcu się przekonam i zamienię solarium na same balsamy ???
a jaki balsam brązujący stosujesz?

Cytat:
Czesc

Ojej, to faktycznie nieciekawa sytuacja.. Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 11:29   #1302
dianulaa
Zadomowienie

a z drugiej strony caate co facet, który ma własną dziewczyne robi na takich stronach?
Stary 2010-10-25, 12:58   #1303
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej

Alessandra niby za malutkie pieniądze, ale jakby tak zliczyć grosz do grosza to kupa kasy wyjdzie, a szafy to już mam tak pełne, że nic mi się w nich nie mieści ;p

ale mi się dziś nic nie chcę, a muszę szybko zastosować depilację odnóży xD i lecieć do pracy. potem nauka na koło z Kultury Francji ;p

nadal mam tak straszliwy i okropny kaszel, że zaraz normalmnie opluję monitor, ale będzie dobrze, szkoda, że jestem chora tak pośrednio - za mało na zwolnienie i za dużo na myślenie ;p
Stary 2010-10-25, 13:09   #1304
samaraNW
Zakorzenienie

witam
na imprezie usłyszałam kilka komplementów, znowu się nie świeciłam , no i impreza była świetna,także jestem szczęśliwa

zaraz będzie:
lorys
skoncentrowany even out na przebarwienia
krem nutri calm na twarz
peeling ust
wazelina na usta
ścieranie naskórka i krem na stopy
krem pod oczy

mam ochotę na jakieś zakupy kosmetyczne,ale się na razie powstrzymuję,bo za dużo mam innych wydatków

samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:38   #1305
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a z drugiej strony caate co facet, który ma własną dziewczyne robi na takich stronach?
też bym go o to zapytała

caate ostatnio dużo przez niego przechodzisz,
trzymaj się !

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:43   #1306
pettiteAngel
Raczkowanie

właśnie przeżyłam szok ważę 60kg, to moja najgorsza waga od 4 lat:O
MAM się z czego odchudzać. Mój brzuch wygląda okropnie.
Stary 2010-10-25, 14:45   #1307
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
a ile masz wzrostu?
Stary 2010-10-25, 14:50   #1308
loluska
Zakorzenienie

Hej ale dzis ponuro, w ogóle tak nie lubie ponieidziałków... obrze że juz po zajęciach ...

caate
a ja nie rozkminiam jakim cudem on mógł nie rozpoznać że to nie ty?? ;/ przecież jesteście już tyle ze sobą...

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Aleeeee mam dołka Strasznego. Czuję się kompletnie nieatrakcyjna. Jeszcze się naoglądałam zdjęć modelek w internecie i zechciałam być tak samo zadbana, a nie jestem :/
:bac ik: za głupie gadanie! i przestań oglądać te wytapetowane, wyphotoshopowane barbie skoro się tym dołujesz

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
podobaja sie wam dziewczyny takie opaski )? wczoraj wlasnie taka zakupilam
bardzo mam taką ale na moich śliskich włoskach się nie utrzymuje niestety...

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ło boziu to przecież środek nocy
Ja jeszcze w łóżku leżę z tŻ

Co do śniadań to nieładnie Śniadanie to podstawa.

Snowhite pokaż buty Ja w czwartek kliknęłam sobie kozaki na all i czekam aż przyjdą Jakby któraś była ciekawa jakie to takie tylko czarne https://ssl.allegro.pl/hit-zimy-szar...273545364.html

prześliczne te buty! właśnie takich szukałam u mnie po sklepach ale nie było. tylko powiedzcie mi czy one nie będą przemakać??

judus

dziękuję za linka

idę rozpakowac paczuszkę z avonu bo mi przyszła miłego popołudnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 15:00   #1309
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
rozpisz sobie jakąś zdrową dietę
i ćwiczenia i do roboty

też muszę zacząć ćwiczyć...
i mniej słodyczy jeść !

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 15:23   #1310
samaraNW
Zakorzenienie

dziewczyny, gdzie mogę znaleźć lakiery marki Wibo i Bell?
Stary 2010-10-25, 15:26   #1311
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

caate, jak mógł pomylić się, że to ty. :/ Ech.. faceci to czasem robią z niczego problemy. Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło.

Chciałam zafarbować włosy, bo mam taki już trochę wyblakły kolor. Trochę szkoda mi włosów i kasy. Chciałam iść tym razem do fryzjera. W sumie dwa razy tylko była farbować włosy i za każdym razem byłam nie zadowolona. W ogóle zawsze tak miałam, że włosy mi rosły to pewnej długości, a potem już nie chciały i się łamały, kruszyły itd. Myślałam, że zmiana pielęgnacji coś da, a tu ciągle to samo. Co prawda poprawił się ich wygląd, zawsze coś. Wybaczacie, ale chciałam komuś się wygadać.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 15:30   #1312
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
dziewczyny, gdzie mogę znaleźć lakiery marki Wibo i Bell?
Natura ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-10-25, 15:50   #1313
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja zajadam się właśnie moim dzisiejszym obiadem w bardzo okrojonej wersji, ze względu na to, że ja raczej do kuchni jestem średnio nastawiona, a dzisiaj to totalnie nie chce mi się nic robić, a mamuśka nic nie zrobiła, a będzie późno bo jest na jakiś szkoleniach a siostry z babcią ni ma - a więc mam moją wersję sałatki z fetą - bo najbardziej w tej sałatce lubię...fetę I oliwek nienawidzę. I ja robię tak: pomidor,szczypiorek,trosz eczkę cebuli ale tak naprawdę minimalnie i duużo fety I do tego grzanki nacierane pomidorkiem

Ogólnie co nam dzisiaj powiedzieli w szkole - bo musimy wyrobić sobie tą książeczkę sanepidowsko jakąś tam i są potrzebne 3 badania, które będą trwać 3 dni od 7:30 ( a mamy teraz 3 dni pod rząd na 9 no ale nieważne przecież...) i oprócz ważenia, mierzenia itd. będą ....wymazy, no jak ja to usłyszałam to myślałam że zwymiotuje, no bleee! I już więcej tłumaczyć nie muszę...

snowhitee - powiem Ci, że ja miałam już parę podejść do mineralki, ale szczerze, nie wiedziałam jak posługiwać się butelką przy myciu jak ręce śliskie itd itp. Ale wczoraj wzięłam miseczkę, nalewam tam niedużo mineralki, moczę w niej tak ręce, tj. trochę wody nabieram i myję twarz I wcale takie nie jest kłopotliwe, i szczerze, to zajmuje mi tyle samo czasu co zwykłe mycie Ale to kwestia indywidualna, wiadomo, że z kranu wygodniej.

Kitka - ja dalej mam prawie cały ten balsam brązujący Lirene, bo w sumie to kupiłam go tylko na wesela Ale faktycznie, świetny jest

angelwithoutsoul - ja też nigdy nie farbowane włoski mam A co do BB - z tym whitening, to szczerze, nie wiem czy one wybielają tak skórę, na zawsze, bo nie sądzę, trzeba by było pewnie to ciągle na sobie nosić Ale sądzę, że jeśli chodzi o to wybielanie, to może i się troszeczkę skóra rozjaśnić, bo one mają leczyć i pewnie rozjaśniają te przebarwienia, plamki itd. i to rozjaśnianie bardziej polega na tym. No i Azjaci mają totalnego świra na punkcie jaśniutkiej, prawie białej skóry, rozjaśniania itd. - u nich wszystko z kosmetyków jest "whitening"
Dziś będę tworzyć informacje dla dotki, bo prosiła mnie o to wczoraj wieczorem, więc od razu będzie i dla Ciebie
A ja zamawiałam próbkę 5ml , a teraz odlewkę 5ml i za pierwsze zapłaciłam 13,10 bodajże, a teraz 10,50 - koszt próbki+przesyłka po Polsce ( bo zamawiałam właśnie na wątku BB zbiorowo )
A jeśli chodzi o inne ceny, to wystarczy, że wejdziesz na www.ebay.pl i wpiszesz w wyszukiwarce BB Cream, albo samo BB i tam będziesz miała ceny, ale najbezpieczniej zamawiać z Korei Bardzo często też Koreańczycy do przesyłek dołączają również jakieś próbki innych BB Creamów i często przesyłka jest bezpłatna

caate - 3mam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło No, ale kurczę, on nie wie jak dokładnie wyglądasz, owszem są podobni ludzie, podobno każdy z nas ma jakiegoś sobowtóra ale nie ma 2 identycznych ludzi!! No i ogólnie gdzie on ma zaufanie do Ciebie, przecież Cię zna i na pewno wie, że nie wystąpiłabyś tak w internecie
I tak jak napisała Kitka - tyle masz na głowie, a on jeszcze dokłada..

hanamici - no w sumie tak, hehe, bo wtedy człowiek myśli "a takie tanie, to żal nie wziąść " ale z drugiej strony np. za 50 zł masz parę rzeczy a nie jedną i to jeszcze unikatową
Oj i tak takie choroby są najgorsze, fajnie to określiłaś Wracaj do zdrówka

samaraNW
-

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

dotka i angelwithoutsoul - ja napiszę Wam te info o BB Cream'ach tak pod wieczór, bo doszłam do wniosku, że jednak teraz się pouczę i porobię rzeczy do szkoły, a potem będę mieć chwilkę czasu na Wizaż, siebie i wieczorny serial

Także ja lecę się edukować...

Do zobaczenia później

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 16:00   #1314
magne
Zadomowienie

Dziewczyny,znacie jakiś dobry program do obróbki filmików ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 16:05   #1315
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Natura ?
mnie się nie pytaj ja rzadko chodzę do kosmetycznych,najczęściej kupuję w ori dlatego,jak ktoś wie,gdzie mogę je zdobyć,to niech się ze mną podzieli tą wiedzą
Stary 2010-10-25, 16:06   #1316
EwCiA000
Zadomowienie

Hej Ślicznotki

dotka widziałam w Twoim opisie, że leczysz trądzik...co robisz?? czego używasz??

ramoncia a może nie pielegnujesz ich odpowiednio?? może zmień kosmetyki
ja też się podpisuję pod tym co napisałaś z tym odchudzaniem...:ehe m:

Snow nie kuś nie kuś, bo mój TŻ ma już dośc jak mu mówię o kolejnych bucikach

judus to mam nadzieję, że u mnie też zdziała

buahhot ślicznie wyglądałaś

Kitka nie dziękuję, żeby nie zapeszyc to szkoda, że nie dasz foteczki a co do balsamu wkleisz zdjęcie tego produktu??

Angelwithoutsoul śliczne zdjęcia i piękne włoski

caate trzymaj się kochana

loluska ja też czekam na przesyłkę z avonu

TŻ 13.12.2010

No one is perfect...We're just people- not angels
EwCiA000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 17:10   #1317
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzień dobry, ja juz po zajeciach
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hmm co robie Kosmetyki takie jak w galerii (teraz doszly dwa szampony z joanny i yr no i odzywki z ce-ce i isany ), ha-pantoten, pokrzywa 1-2razy dziennie i jem duzo warzyw owocow I to tyle serio Moze to tez za sprawa tego ze jak farbuje te odrosty co miesiac to nie nakladam farby na dlugosci a same odrosty? Raz na pol roku zdarzy sie ze zmalaksuje pod koniec. Teraz musialam zeby je rozjasnic po garnierach I tych strasznych urzadzen ktore tak niszcza wlosy jak suszarka i prostownica wcale sobie nie odmawiam susze chlodnym nawiewem i prostuje zawsze po umyciu czyli raz na 2-3dni. Niestety ake musze, swoich naturalnych wlosow nie zdierze

nie ma za co no pewnie daj im jeszcze szansea moze olej kokosowy? Ja nie uzywalam (zamierzam dopiero) ale podobno cudo

Podpisuje sie pod tym

DziekujeA z ta woda mineralna to pewnie masz racje, tylko kurcze dla mnie moze to byc troche zbyt uciazliwe na co dzien Ale moze

Dobranoc dziewczynki
no piekne masz wloski , czemu moje są takie zniszczone

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
Hej Ślicznotki

dotka widziałam w Twoim opisie, że leczysz trądzik...co robisz?? czego używasz??

ramoncia a może nie pielegnujesz ich odpowiednio?? może zmień kosmetyki
ja też się podpisuję pod tym co napisałaś z tym odchudzaniem...:ehe m:

Snow nie kuś nie kuś, bo mój TŻ ma już dośc jak mu mówię o kolejnych bucikach

judus to mam nadzieję, że u mnie też zdziała

buahhot ślicznie wyglądałaś

Kitka nie dziękuję, żeby nie zapeszyc to szkoda, że nie dasz foteczki a co do balsamu wkleisz zdjęcie tego produktu??

Angelwithoutsoul śliczne zdjęcia i piękne włoski

caate trzymaj się kochana

loluska ja też czekam na przesyłkę z avonu
dziękuję

caate wyjasnij tą sprawę, ale to dziwne ze Cie nie poznal własny chlopak

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 17:19   #1318
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate wyjasnij tą sprawę, ale to dziwne ze Cie nie poznal własny chlopak
a mnie to aż tak nie dziwi. magia photoshopa - jakąś dziewczynę mogli tak przerobić,że wyglądałaby jak caate,albo caate tak przerobić,że nie wyglądałaby jak ona. teraz takie czasy,że nie ma co patrzeć na te wszystkie zdjęcia fotomodelek,bo ich na tych zdjęciach jest malutki procent

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-10-25 o 17:20
Stary 2010-10-25, 17:22   #1319
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a mnie to aż tak nie dziwi. magia photoshopa - jakąś dziewczyny mogli tak przerobić,że wyglądałaby jak caate,albo caate tak przerobić,że nie wyglądałaby jak ona. teraz takie czasy,że nie ma co patrzeć na te wszystkie zdjęcia fotomodelek,bo ich na tych zdjęciach jest malutki procent
ale jak caate mowi że ma inne piersi i cos tam jeszcze no ja bym poznala swoja kolezanke a co dopiero np swojego chlopaka na zdjeciach. No nie wiem moze naprawde dziewczyne tak przerobili ze z buzi podobna jest do caate a do tego tż jej nie wierzy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 17:32   #1320
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ale jak caate mowi że ma inne piersi i cos tam jeszcze no ja bym poznala swoja kolezanke a co dopiero np swojego chlopaka na zdjeciach. No nie wiem moze naprawde dziewczyne tak przerobili ze z buzi podobna jest do caate a do tego tż jej nie wierzy
ale caate też by mogli części ciała przerobić,że nie wyglądałyby już jak jej. albo jakieś ujęcie z dalszej odległości,gdzie wielu rzeczy dokładnie nie widać. impulsywnie zareagował,ale ja nie byłabym lepsza,jakbym tak swojego faceta zobaczyła albo kogoś baaardzo podobnego,także jakoś potrafię zrozumieć jego oburzenie. ale,żeby nie było - nie bronię go, jedynie rozumiem reakcję. chociaż zerwanie to już przesada,szczególnie bez potwierdzenia,że to ona.

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-10-25 o 17:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości