|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie chcę puszystych modelek!!!
Widocznie na to zasłużyłaś, że są takie niemiłe... (a to, że zasłużyłaś widać po postach... ) normalnie do Ciebie zwraca się jak grochem o ścianę!
po raz kolejny - zmień nastawienie.
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
przecież zmieniłam, nie mówię o nikim spaślak, piszę "osoba otyła", "z nadwagą" Nie obrażam a wy dalej swoje ... nie jak grochem o ścianę rozumiem o co wam chodzi , tylko wy nie rozumiecie o co mi chodzi i powtarzam jeszcze raz, że w realu ani razu nie obraziłam osoby otyłej ;/ tylko one mnie więc nie wiem o co wam chodzi ... Jeśli tu obraziłam, to mnie poniosło i przepraszam .!
|
|
|
|
|
#123 |
|
Biała Dama
|
Jeśli ktoś mnie obraża, mówię mu, że sobie tego nie życzę. Jeśli ktoś mnie obgaduje za plecami, mówię mu że o tym wiem i żeby następnym razem jak coś do mnie ma powiedział mi to wprost. Nie czuję potrzeby wchodzenia na forum internetowe i obrabiania im dupy dla własnego wyżycia się. Mam nadzieję że, tak jak mówisz, sailormaary, w realu jesteś miłą osobą. Widać na pierwszy rzut oka na Twoje wypowiedzi, że masz bardzo niską samoocenę, ale szukanie potwierdzenia własnej wartości u innych to nie tędy droga, jako że wredne osoby zawsze się znajdą. Psychiatra pomoże Ci budować mocną osobowość bez względu na to co inni o Tobie sądzą. Życzę Ci w tym jak najlepiej. Bardzo fajnie że tam się wybierasz, bo rzeczywiście to niepokojące, że wszyscy Cię krytykują, często bezpodstawnie. Powtarzam często, że ludzie tak nas traktują jak im na to pozwalamy. Nie chcesz nikogo krzywdzić, więc powinnaś się nauczyć asertywności, mówić o swoich potrzebach, ale w sposób spokojny i rzeczowy, a nie jak w tej chwili na forum, w stylu "bo ja chcę". Już tak jest z lekarzami na NFZ, że potwornie długo trzeba czekać na wizytę, wiem coś o tym, ja właśnie do kardiologa się nie mogę za cholerę dostać. No i nie chcę dołować, ale terapia to też długi proces, nie nastawiaj się że od razu po pierwszej wizycie Twoje życie się zmieni, ja swojego czasu usłyszałam od swojej terapeutki że wszystko chciałabym na już
Wierzę że jest Ci trudno, i jeszcze jakiś czas będzie, ale nie poddawaj się, warto wytrwać. Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Jeden dzień mnie nie ma a tu się robi "wszyscy na jednego!". Jeśli uważacie poziom autorki za żenujący, to czemu mówicie w tym samym tonie?
Porównanie ci się sailormaary nie udało, ale szczerze mówiąc kiedy byłam malutka tez tak myślałam.Wiem, straszne, nie komentujecie tego, proszę Pomyśl o ludziach z Afryki- Nie jedzą prawie ni, mają dużo ruchu ale wyglądają na "grubych" z wiadomych powodów, sama przecież wiesz. Co do Oświęcimia to nie wiem, nie byłam tam wtedy w tamtym czasie, nie wiem co ludzi jedli, jak wyglądali i czy byli zdrowi, ale wydaje mi się że chorzy umierali w pierwszej kolejności. Smutny temat się zrobił Bardzo się c9iesze kiedy mogę z twoich postów wyczytać "przepraszam" albo "pomyliłam się". To pokazuje że masz chęć zmian, że "walczysz z problemem" i ogólnie nieco napawa mnie optymizmem Daj znać jeśli lekarz coś da. Mam nadzieję ze ten wątek niedługo zniknie gdzieś na dole listy i wiecie nie wróci, chociaż na tym forum ciężko to osiągnąć ![]() A na Cosplay zapraszam xD
Edytowane przez HarajukuChilli Czas edycji: 2010-10-25 o 18:15 Powód: zaproszenie na Cosplay |
|
|
|
|
#126 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubię się poprzebierać ;D---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#128 |
|
Biała Dama
|
Jeśli tak się zachowują to nie bardzo wiem dlaczego się z takimi osobami ciągle przyjaźnisz? Najwidoczniej do takiego stopnia nie masz poczucia własnej wartości że nie wierzysz że możesz znaleźć towarzystwo w którym byłabyś lubiana i szanowana. Czujesz potrzebę bycia akceptowaną przez osoby od których nic dobrego Cię nie spotyka. Potwierdzałaby to sprawa chłopaka, mówiłaś że byłaś z nim 3 lata, zdradzał Cię i dobrze o tym wiedziałaś, a mimo to byłaś z nim dopóki on sam Cię nie rzucił. Nie mieści mi się to w głowie.
Spróbuj tak szczerze powiedzieć co o sobie myślisz, zarówno w kwestii wyglądu jak charakteru, spróbuj się porównać ze swoimi znajomymi, w czym jesteś od nich lepsza a czego im zazdrościsz. Nie musisz się oczywiście wyzewnętrzniać na forum, jeśli nie chcesz, przemyśl to po prostu, bo pewnie specjalista takie pytania Ci zada. |
|
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na konwetntach są konkursy Cosplay, we Wrocławiu np. jest Niucon niedługo
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
w sumie mogła bym być we Wrocku, a kiedy dokładnie jest conwent ?? i na jaki temat ??
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
Wg mnie powinno być tak, że ani chudzielców ani grubasów nie powinno się na modeli przyjmować. Górą NORMALNOŚĆ!!!
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Widzę że już 6-7
ten niucon jest... japońsko-haloweenowy, tamten bł bardziej militarny. Szczegóły tu: http://niucon.ifan.pl/halloween/ Jeślii chcesz, poszukaj innych konkwentów
|
|
|
#135 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tam głównie chodzi o wzrost :P---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Chciałam na niego jechać, ale go odwołali nie wiem czemu
|
||
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
taaa. i co jeszcze?
stop grubym modelkom ! XD
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Chciałam na niego jechać, ale go odwołali nie wiem czemu