Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 17:01   #4351
rptrbj1978
Rozeznanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Anecka w tym aspekcie tyle ze , ja od dziecka JESTEM uczulona na rumianek....
tak dzienie mi niedobrze jeszcze28 dni do rozpkaowania......???
a w ogole humorek mam niezły jestem rozdrazniona strasznie...

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 17:07   #4352
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Wiecie co? Zadzwonił do mnie przed chwilą mój gin, żeby zapytać jak się czuję Ostatnio musieli mi odwołać wizytę, bo miał zapalenie oskrzeli. Powiedział, że już jest zdrowy i że mogę jutro przyjść

A facetowi od szafy się pomieszały dni i myślał, że ma jutro przyjechać A byliśmy umówieni na dziś, spóźniał się prawie 2 godziny, więc mąż zadzwonił Umówili się na jutro rano. Ja ZWARIUJĘ

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 17:21   #4353
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Anecka no dobra,wstawie normalne zdjecie ale to za klika dni jak meble bede miala juz gotowe Czarodziejka z Ksiezyca i rysowanie mangimoja wielka pasja
Ja tylko czarodziejke lubilam a mangi nienawidze generalnie.. ale te dziewczyny byly niezle

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość

A tak poza tym to w środę wybieramy się z tż do Polski na weekend, mam nadzieje ze podróż minie ok i wrócimy bezpiecznie
Bezpiecznej podrozy juz zycze! i oby minela jakos znosnie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Anecka w tym aspekcie tyle ze , ja od dziecka JESTEM uczulona na rumianek....
tak dzienie mi niedobrze jeszcze28 dni do rozpkaowania......???
a w ogole humorek mam niezły jestem rozdrazniona strasznie...
Aha.. no to chyba musisz przecierpiec troszke

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Wiecie co? Zadzwonił do mnie przed chwilą mój gin, żeby zapytać jak się czuję Ostatnio musieli mi odwołać wizytę, bo miał zapalenie oskrzeli. Powiedział, że już jest zdrowy i że mogę jutro przyjść

A facetowi od szafy się pomieszały dni i myślał, że ma jutro przyjechać A byliśmy umówieni na dziś, spóźniał się prawie 2 godziny, więc mąż zadzwonił Umówili się na jutro rano. Ja ZWARIUJĘ
Jakie to miłe, wow Mnie sie nawet rodzina nie pyta jak sie czuje

Mała sie rozpycha, moj brzuch faluje.. pepek przed chwila mialam wklesly jak dawniej taka poze przyjela

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 17:25   #4354
mimiskierka
Raczkowanie

no w końcu zafarbowałam włosy!! miałam kupić tą loreal casting gloss w końcu wyszłam z rossmana z schwarzkopf perfect mousse też bez amoniaku
a jutro ide do fryzjera na podcięcie i grzywkę

na zdjęciach widać różnice.

agas może nie taki diabeł straszny jak go malują odetchnij głęboko i pomyśl że już niebawem będziesz swoją kruszynkę mogła w czólko i stópki ucałować utulić

Edytowane przez mimiskierka
Czas edycji: 2010-10-25 o 17:30
mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 17:34   #4355
kretencja
Zakorzenienie

Ten lekarz jest kapitalny! Juz Wam pisałam Można do niego z każda wątpliwością zadzwonić, nigdy nie zbywa. I mimo że przyjmuje na nfz, wizyty trwają znacznie dłużej niz 5 minut, jest bardzo miły, pomocny, dokładny - choć też nie przegina, jest z tych, co raczej ciążę traktują jako stan naturalny Naprawdę go bardzo lubię

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 17:45   #4356
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Fajny gin Moja też jest taka, no tylko ze ja chodzę prywatnie to co innego też, za kasę każdy jest fajny :P

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 18:00   #4357
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

[/COLOR]Uwaga, uwaga, mamy kolejną Dziewczynkę

SMS od Gustawek:

Hej, Ada już jest od wczoraj po tej stronie brzuszka, ma 56cm i 2830g, urodziłam przez CC
GUSTAWEK - gratulacje!!!!!!

Cytat:
jest dosc nisko,u mnie wszyscy chlopaka obstawiali,tak samo ten przesad o ksztalcie brzucha to tez bzdura..

Babka przyjechala, zagadala mnie na smierc,zaczela mi sprzatac i gderac "czemu to jest tak,a czemu tamto siak.." mebli nie mam skrecone jeszcze do konca,kartony leza bo tz zabronil wyrzucac na razie by nie zgubic jakis srub czy czegos przypadkiem,ogolnie jestesmy rozgrzebani jeszcze(dzisiaj bedzie konczyl),a ona dwie kolezanki zaprosila na kawe by pokazac im firany,ktore nam kupila,normalniejes zcze robilam obiad w kuchni,zaczal mnie dol i krzyz bolec to sie kurka nawet gdzie polozyc nie mialam,bo plotkary zajely moja rogowkeJedno co dobre,to fakt ze dostala emeryture i poszla nam oplacic wszystkie rachunki,normalnie nie wiem co sie jej stalo...
Artystka -ty wez pokaż te firmaneczki swoje, skoro u Ciebie aż publika sie zbiera na oglądanie heheh ale babka się zmienia..... wow nic tylko się ucieszyć z tych rachunków.
Aaaaa ależ ty ładnie wyglądasz!!! Zazdroszcze! Naprawdę! Mimo, iż jesteś w poziomie :P

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Zaraz postaram sie Was doczytac ale chcialam tylko napisac ze jestem po wizycie i jestem przerazona. Lekarz mowi ze mala ciekawa juz swiata i szyjka ekspresowo mi sie skrocila i miekka. Mam juz skurcze ale jeszcze nieregularne i brzuszek mnie boli od wczoraj. Powiedzial ze moge sie rozpakowac nawet na dniach Nie bede klamac moja odwaga prysla, takiego szybkiego konca to sie nie spodziewalam. Na razie mam lezec i brac nospe ale nic wiecej bo porodu blokowac nie bedziemy bo mala juz donoszona.
Agas - ujjjj, no nieźle, ale dasz radę! Trzymam kciuki

paulinka - fajny masz swój nowy avatarek lubię go
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 18:32   #4358
myszka_maj
Zakorzenienie

ehhhhh dziewczyny ja juz sie nie nadaje na zakupy

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 18:37   #4359
ona1010
Raczkowanie

Kretencja- dziekuje kochanieza mile slowa, ale jak tu sie oszczedzac w domu kiedy trzeba wszystko zrobic- obiad ugotowac, wyprac, posprzatac i jeszcze maluszkiem sie zajac. Nie ma mi kto pomoc, Tz pracuje, a ja sama musze jakos wszystko pogodzic. W szpitalu to chociaz sobie odespalam zarwane przez maluszka nocki, a w domu nic z tego, bo zawsze jest cos do roboty, a jak taki glupi typ jestem, ze nie potrafie usiedziec czy ulezec jak wiem, ze cos mam do zrobienia.
Kurde, chyba mi jeszcze hormony szaleja, bo zaczynam sie nad soba uzalac.
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 18:47   #4360
Anecka
Zakorzenienie

A mi sie plakac chce mam dzis dziwny dzien wszystko mnie wpienia!

Artystka a moze babka jakis zjazd w sekcie miala i sie nawrocila

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-25, 18:52   #4361
sereniti
Zakorzenienie

ona tak mi przykro że nie masz pomocy przecież teraz należy Ci się spokój i wypoczynek - na szczęście mój tż bierze 2 tygodnie urlopu poza tym mam mamę na wyciągnięcie ręki więc jakoś dam radę
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 18:54   #4362
Anecka
Zakorzenienie

ona, ja tez tak mam ze nie umiem usiedziec, tzn no usiedzialabym gdyby choc jeden dzien bylo czysto ale tu ojciec nasyfi tu cos a ja nie bede w syfie ieszkac wiec musze posprzatac ehh ale mam zryty dzien

W ogole to chipsow mi sie chce pojesc..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-25, 19:00   #4363
kretencja
Zakorzenienie

Ja też mam dziś średni dzień, jakaś rozdrażniona jestem...
A przed chwilą mnie tak zakłuło w klatce piersiowej, gdzieś z lewej strony, że aż się zwinęłam. Potem drugi raz. I w sumie przeszło chyba. Jakieś nerwobóle to pewnie są, zwłaszcza, że choruję na nerwicę... Jutro idę do kardiologa (wizyta umówiona 3 miesiące temu ze względu na zbyt szybkie tętno) to zobaczymy co mi powie. Ale nie sądzę, żeby coś było z sercem nie tak, nie tak dawno miałam ekg i poza przyspieszonym tętnem wszystko było OK.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 19:09   #4364
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Jutro bedzie lepiej nie smutaj sie

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość
Kretencja- dziekuje kochanieza mile slowa, ale jak tu sie oszczedzac w domu kiedy trzeba wszystko zrobic- obiad ugotowac, wyprac, posprzatac i jeszcze maluszkiem sie zajac. Nie ma mi kto pomoc, Tz pracuje, a ja sama musze jakos wszystko pogodzic. W szpitalu to chociaz sobie odespalam zarwane przez maluszka nocki, a w domu nic z tego, bo zawsze jest cos do roboty, a jak taki glupi typ jestem, ze nie potrafie usiedziec czy ulezec jak wiem, ze cos mam do zrobienia.
Kurde, chyba mi jeszcze hormony szaleja, bo zaczynam sie nad soba uzalac.
Oj tak wiem o czym piszesz... Ja nie moge chwili wysiedziec jak wiem ze jest pranie albo jakies sprzatanie.. Dlatego teraz sie denerwuje jak tz co chwilke mi mowi ze tego nie moge czegos tam nie moge tylko mam lezec .. Normalnie w ciazy nauczyłam sie odpoczywac .. Bo zawsze latałam jakby mi ktos motorek w wsadził

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:12   #4365
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Artystka a moze babka jakis zjazd w sekcie miala i sie nawrocila
w sekcie różańcowej chyba
Bylam na SR i kolezanka,co miala termin porodu o dzien wczesniej niz ja dostala boli krzyzowychi prawdopodonie porod sie u niej zaczynal,bo skurcze zaczynaly sie robic regularne
a polozna sprawdzila tez moje dziecie i tez jest juz nisko,wiec ja jestem nastepna w kolejce

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

dziękuje za komplementy,choc i tak mi sie wydaje ze ze mnie wielorybek
Stary 2010-10-25, 19:25   #4366
kotek81
Zakorzenienie

śliczne maluszki i brzuszki

Ja czytam, staram sie być na bieżąco ale pisac nie bardzo mam kiedy - małżon w sobotę skręcił nogę i ma założoną szyne gipsową - no i nie dość, że koło młodej się trza zakręcić, lekcje odrobić itd to jeszcze i tą sierotą się muszę zająć bo ledwo co kuśtyka po domu z tym gipsem.
Wizytę ma za 2 tygodnie i mam nadzieję, że wtedy mu ściągną ten gips. Zwolnienia dostał 3 tygodnie więc wychodzi na to, że wróci do pracy zaraz przed moim porodem i nie mam co liczyć, ze szef da mu potem choćby kilka dni wolnego

Ech jak się wali to wszystko na raz....

Kretencja
- trzymam żeby jutro już bez żadnych przeszkód szafa wreszcie do was dojechała

A te co mają dołki przytulam - jutro będzie lepiej zpbaczycie
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:31   #4367
Patrycja_1708
Zadomowienie

No i nie pojechaliśmy na zakupy...

Tż przyszedł z pracy z taką gorączką że juz leży i wygrzewa się w łóżku... Leki wziął ale temp. dalej sie utrzymuje i zimno mu na dodatek...Kręgosłup mówi ze go boli że az cięzko mu sie oddycha... Biedaczek tyle pracuje i jeszcze go choróbsko dopadło... Aż mi przykro jest jak patrze na niego... W ogóle w ciąży zrobiłam się bardzo rozklejająca...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:33   #4368
_paulinka2
Wtajemniczenie

De ale z Ciebie jest kuchareczka chyba muszę zacząć brać u Ciebie praktyki

viki wg mnie się nie obniżył, ale jest słodziachny

agas nie martw się, będzie dobrze ja bym chciała takie wieści usłyszeć

kretencja to miło z gina strony

mimiskierka, bardzo ładne lśniące włoski

myszka maj ja to samo... pochodziłam po kauflandzie i padam, aż mi słabo przed chwilą dosłownie miałam gwiazdki już przed oczami :/

ciekawe co z naszą KarolinąB bo ostatnie w ogóle nie widzę jej wpisów...

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:38   #4369
De28
Wtajemniczenie

mimiskierka, sliczne wlosy

paulinka- ja kuchareczka?Nee, ja sie bardziej za ogrodniczke uwazam

Pomylilam calkowicie zawody i kierunek studiow

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-10-25 o 19:39
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:42   #4370
kretencja
Zakorzenienie

Patrycja, pewnie jakąs grypę złapał biedaczek. Dużo zdrowia dla niego!

Paulinka, KarolinaB pisała dzisiaj

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

De, spoko, ja tez pomyliłam zawody Wprawdzie moje studia były bardzo ciekawe, ale od dawna czuję, że powinnam pracować z tekstem, być korektorem, edytorem... Nie bardzo wiem jak się za to zabrać...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 19:46   #4371
_paulinka2
Wtajemniczenie

kretencja ttaaaaaaaaaaaak ? ojeju to gdzies musiałam przegapić jej wpisy :P

de, no tak kuchareczka kuchareczka zawsze takie pycha dania zapodajesz i ciasta a mój tż na mnie narzeka, bo ja kulinarnie w ogóle nie uzdolniona jestem i jakoś ochoty nie mam wymyślać.

w ogóle to z tżtem się nie odzywamy do siebie... jakoś mi smutno ale się dzisiaj bardzo nie ładnie zachował... ehh...

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:49   #4372
kretencja
Zakorzenienie

Paulinka, o 18-tej Karolina pisała

Trzymam żebyście się szybko z tż dogadali

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 19:51   #4373
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
de, no tak kuchareczka kuchareczka zawsze takie pycha dania zapodajesz i ciasta a mój tż na mnie narzeka, bo ja kulinarnie w ogóle nie uzdolniona jestem i jakoś ochoty nie mam wymyślać.

w ogóle to z tżtem się nie odzywamy do siebie... jakoś mi smutno ale się dzisiaj bardzo nie ładnie zachował... ehh...
A co takiego zrobil, jezeli mozna spytac?

E tam,popatrz na jakies blogi kulinarne to i pomysly znajdziesz Ja czesto improwizuje,z tego co mam akurat w lodowce

Kretencja- mi sie marzylo zostac weterynarzem ale zemdlalam przy pomaganiu przy operacji i wet mi odradzil Za nerwowa jestem.Moglam zostac technikiem weterynaryjnym ale tu w Niemczech nauka trwa 2-3 lata i po tym zarabia sie grosze.Poza tym trzeba samemu oplacac szkole.Nie wiem czy po tylu latach studiow chce mi sie jeszcze uczyc

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 20:05   #4374
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
A co takiego zrobil, jezeli mozna spytac?

E tam,popatrz na jakies blogi kulinarne to i pomysly znajdziesz Ja czesto improwizuje,z tego co mam akurat w lodowce

Kretencja- mi sie marzylo zostac weterynarzem ale zemdlalam przy pomaganiu przy operacji i wet mi odradzil Za nerwowa jestem.Moglam zostac technikiem weterynaryjnym ale tu w Niemczech nauka trwa 2-3 lata i po tym zarabia sie grosze.Poza tym trzeba samemu oplacac szkole.Nie wiem czy po tylu latach studiow chce mi sie jeszcze uczyc
Ja przez przypadek zostalam ceramikiem,a mialam projektowac ogrody Jak urodze mala to ide dokonczyc nauke i robic dyplom kosmetyczki,tylko pol roku mi zostalo
Stary 2010-10-25, 20:09   #4375
kretencja
Zakorzenienie

Ja zrozumiałam, że chciałabym pracować z tekstem jakoś pod koniec studiów. Jest to kompletnie inny kierunek, niż mój wyuczony zawód, bo wedle niego - powinnam pracować z ludźmi Przez półtora roku pracy w przedszkolu przekonałam się jednak, że od pracy z ludźmi wolę samotność i słowa... Wydaje mi się też, że mam predyspozycję. Mam łatwość pisania, jakiegoś nosa do ortografii i bardzo łatwo wyłapuję błędy w tekście (różnego rodzaju - literówki, ortografy...). Dlatego myślę, że nadawałabym się. Tylko nie wiem od czego zacząć, nie mając zupełnie wykształcenia w tym kierunku... Czy jakieś jest koniecznie potrzebne - nie wiem. Być może wystarczy się wykazać, pokazać co się potrafi, ale jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby się tym zająć...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 20:17   #4376
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
w sekcie różańcowej chyba
Bylam na SR i kolezanka,co miala termin porodu o dzien wczesniej niz ja dostala boli krzyzowychi prawdopodonie porod sie u niej zaczynal,bo skurcze zaczynaly sie robic regularne
a polozna sprawdzila tez moje dziecie i tez jest juz nisko,wiec ja jestem nastepna w kolejce

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

dziękuje za komplementy,choc i tak mi sie wydaje ze ze mnie wielorybek
moje jesrt nisko bardzo od 30 tc..

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 20:20   #4377
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
co ja dzisiaj przezyłam wstałam rano byłam w tym lidlu, i jak wróciłam do domu tomnie takie skurcze złapały... Myslałm ze przejdzie ale miałam coraz mocniej i reg co 15 min .... Szybko zadzwoniłam po meza ze sie zaczeło Mąz przyjechał wiec ja sie troche uspokoiłam ze juz jest ze mna poszłam wziac prysznic..... i skurcze mi mi przeszły .
No nieźle to taka zaprawka, tylko oby nie zbyt często bo następnym razem mąż nie będzie chciał przyjechać

Kotek81 mam nadzieję że mąż szybko dojdzie do siebie - ale wiem co to za ból-mój co roku ma nogę w gipsie i zawsze się wtedy kłócimy bo on jest nieznośny także bądź dzielna i nie daj się

a my właśnie wrociliśmy z SR i babeczka poczęstowała nas historią z życia wziętą (wydarzyło się w poprzednim miesiącu,jednej z uczestniczek kursu) :
kobieta dostała skurczy i w ogóle się zaczęło i po pewnym czasie mówi do męża to czas jechać. On lekko spanikowany zabrał torbę, ubrał się i mówi to ja czekam na dole w samochodzie. Ona ubrała się, schodzi pod klatkę i czeka...a go nie ma i nie ma.. w koncu wkurzyła się i dzwoni po niego: gdzie jesteś? a on: no już prawie dojechałem.....do szpitala : hahaha: zaraz będę kochanie-już wchodzę : hahaha:

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 20:38   #4378
ursull
Zakorzenienie

Gustawek gratuluję serdecznie

Dla reszty buziak dziś,bo jakoś mi natroju do wizażowania brakuje

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 20:46   #4379
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
a my właśnie wrociliśmy z SR i babeczka poczęstowała nas historią z życia wziętą (wydarzyło się w poprzednim miesiącu,jednej z uczestniczek kursu) :
kobieta dostała skurczy i w ogóle się zaczęło i po pewnym czasie mówi do męża to czas jechać. On lekko spanikowany zabrał torbę, ubrał się i mówi to ja czekam na dole w samochodzie. Ona ubrała się, schodzi pod klatkę i czeka...a go nie ma i nie ma.. w koncu wkurzyła się i dzwoni po niego: gdzie jesteś? a on: no już prawie dojechałem.....do szpitala : hahaha: zaraz będę kochanie-już wchodzę : hahaha:
poplakalam sie ze smiechu:h ahaha:
Stary 2010-10-25, 20:48   #4380
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
No nieźle to taka zaprawka, tylko oby nie zbyt często bo następnym razem mąż nie będzie chciał przyjechać

Kotek81 mam nadzieję że mąż szybko dojdzie do siebie - ale wiem co to za ból-mój co roku ma nogę w gipsie i zawsze się wtedy kłócimy bo on jest nieznośny także bądź dzielna i nie daj się

Ojaaaaaaaaaaaaaa ale historia az siedzis w konncu usmiechnelam, tzn parsknelam smiechem

Dobra to ja rycze dalej

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości