|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
dziewczyny szybkie pytanie:
jakiś czas temu ugotowałam zupkę Alanowi, troszkę zamroziłam i dziś wzięłam porcję rozmroziłam i dałam Małemu ale on tylko kilka łyżek zjadł i szkoda mi tego wyrzucić. Wstawiłam do lodówki ale nie wiem czy takie rozmrożone mogę mu jutro przygrzać i znowu podać ???? |
|
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Hej Dziewczyny!
Ale mi dzień zleciał. Dziękuję bardzo za wszystkie ciepłe słowa Radzę sobie jakoś bez Tż ale obawiam się jak to będzie kiedy urodzę...no nic wtedy pomyślę ![]() Byłam w lidlu- normalnie pieluchowy szał, byłam koło 13 i wszystko rozgrabione prawie ale upolowałam coś dla Serka i Juniora Miramej doczytałam, że braliście augmentin Serek też brał wiosną na zapalenie oskrzeli i nie pomógł A to ja dziś wieczorem
|
#2433 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dzieki za komentarze
![]() Miramej, żebys wiedziała ze Zuzanka ostatnio bardzo wydoroślala a dzis powiedziała "lala" poza tym juz nie pijemy z butelki (chyba ze gdzies jedziemy) tak to z kubeczka Zuza świetnie sobie daje rade a wogóle to kocham ja najbardziej na swiecie, dzieki iej daje sobie jakos rade z tym wszystkim co sie teraz dzieje, gdyby nie ona.... ---- dziewczyny kupiła któras te pampersy w LIDLu bo ani ojej siorze ani małzowi sie nie udało dostac 4 ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
na zapalenie oskrzeli miałysmy Klacid +ambrosol ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- aaa zapomniałam anusia masz bardzo zgrabny brzusio
|
|
#2434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisałam o lidlu, że rzucili tego trochę i właściwie wszystko poszło od ręki pytałam czy będą dokładać to powiedziała mi pani kasjerka, że tylko to co dziś jest do wzięcia. Serek nosi 5 więc to kupiliśmy no i 2 dla dzidzi U nas augmentin to totalna klapa wyjałowił tylko układ pokarmowy mimo brania leków osłonowych. Mayaha dziękuję
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny ![]() Cytat:
![]() mayaszko, może mogłybyśmy Ci jakoś pomóc?
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-10-25 o 21:34 |
||
|
|
|
#2436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała na nogach pędzi albo na ręce chce żeby jej coś pokazać![]() Kurcze Miramejku przypominają mi się słowa mojej lekarki że czasami jest tak że po antybiotyku może i tak kaszel zostać (dłużej schodzi jakby) i to normalne...zapytaj swojego doka o to ![]() Cytat:
![]() Słodziak Cytat:
![]() ......................... ....... I znowu się skusiłam na zapachy ![]() A za chwile wpada kuzyn mierzyć szafę do pokoju Naszego...jak mi Zu obudzi to
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Uroczy brzuszek
![]() Cytat:
My kupiliśmy 3 paczki, rozm.4. Małż mówił, że sporo było. Miramej nie było lekarza? |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie czy w HM są jakieś fajne sukienki/tuniki? Wykorzystałabym kupon(szkoda żeby się zmarnował
), a chętnie kupiłabym sobie takową nową...już nie pamiętam kiedy miałam sukienkę na sobie
|
#2439 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja nie wiem - jutro jade do hama wykorzystac kupony
![]() ale ja dzieciece bede kupowac bo upatrzylam dla dzieci spodnie na podszewce i bluzy polarowe w paski lubie jak maja takie same rzeczy ![]() na co sie zapisalas?
|
|
#2440 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja wiem że musze odpuscic ale jak? ............. ale to pewnie rano? Cytat:
a dla siebie jakos nie miałam nastroju i nie chciało mi sie szukac, ale napewno cos znajdziesz, tylko taki jeden sweterek jeden za 129,00 zł
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) żal żeby takie kupony się zmarnowały![]() Prawie jak bliźniaki ![]() Na to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-Demon-EDP.htm ale zapowiedziane na I początek listopada więc zapłacę po wypłacie
|
|
#2442 |
|
Zadomowienie
|
Miramej nie chciałam straszyć
mam nadzieję, że będzie dobrze po antybiotyku.Dziękuję za komplementy Dziewczyny a co tam pochwalę się moim Zbójem
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2010-10-25 o 21:14 |
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a poza tym głos rozsądku mam kupę masek i kremów dla siebie nawet nie otwartych, bo jak jakaś promocja jest to zawsze muszę skorzystać i tak mnożą mi się zapasy a chciałam jeszcze róże MAC'a, ale nikt mi nie chce kupić chyba Unholy zmolestuję ![]() Unholy, te pędzle to też podróby (chyba, ze Ci to nie przeszkadza), ale przeglądałam te co Svi wklejała i wydają się świetne, a ceny konkurencyjne nad pędzlem do podkładu się zastanów, bo taki płaski (raczej do podkładów kremowych i w sztyfcie) podobno lubi podkreślać pory - do płynnych podkładów lepszy taki płasko ścięty z podwójnym włosiem (coś jak flat top, ale inne włosie ma), ale nie mam żadnego, bo palcami nakładam - takie pędzle trzeba prać po każdym użyciu, do korektora szybko schnie, a do podkładu dłużej - dla mnie za duży kłopot ![]() no to jakim kolorem mam pisać bo ja zgodna jestem i się zgadzam
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-10-26 o 10:32 |
|
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dlaczego piszecie na różowo
jakiś nowy zwyczaj![]() i co to jest skin drink? wprawdzie mi driny nie w głowie ale widzę że ten jakiś extra dla skóry
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na różowo miały być Off Topy kosmetykowe, ale już się gubię
|
|
|
#2446 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale z takich jakis naturalnych rzeczy
|
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale właściwie jaki to ma cel? tak dla zasady, czy żeby kązdy czytał tylko interesujące go fragmenty?![]() Ale jestem ciemna nie wiem co to lush ani skin drink....od razu widać że baba ze wsi ![]() Dzięki Svi za przybliżenie tematu. to o kosmetykach piszemy na różowo?
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2010-10-25 o 21:27 |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nie bedziemy pisac w zadnych kolorach bynajmniej ja nie zamierzam ![]() lush to sklep, w ktorym sie to zamawia, te produkty sa naturalne i maja swietne zapachy
|
|
|
#2449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe ale byłoby zabawnie![]() kurcze Wy to takie ekologiczne, produkty naturalne wow ech ale co mi tam jutro sobie poszperam w lushu hihiO matko przepadłam! to taki naturalny body shop...widzę masła do ciała kokosowe!!!!!!!!!!!
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2010-10-25 o 21:37 |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() a teraz skonczylam z solarium, zaczelam uzywac mineralow i chce zadbac o skore jak chcesz cos z lusha to sie zglaszaj dzisiaj do Olencji, ona ma juz zamowienie podliczone ale napisala, ze jeszcze mozna sie dopisac tylko zglos sie w jej kolorze jakby co no i wez polowke skin drinka ze mna ![]() Olencja ma tez otwarte zamowienie z ZSK i tam sa pojemniczki 50ml, w ktore mozna to dzielic - wiec jakbys sie skusila na skin drinka to wez jeszcze ten pojemniczek z ZSK za 0.99zl
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a swoją drogą jak się dzieli taki krem - do opakowania zastępczego jakoś
|
|
|
#2452 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ja sobie zamowilam te pudeleczka tez na polowki fresh farmancy, skin on bare i jeszcze cos tam, juz nie pamietam co zamawialam
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak , tak inna ta ciąża od samego początku o właśnie mi się to też przyda bo wyskakują niespodzianki ![]() Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bylimy dzisiaj u tesciow, mala ladnie sie bawila koralami babci
![]() miala 3 podejscia zeby kupe zrobic, biedna steka i nic az w koncu po mleku ja ruszylo a tesciowa powiedziala zeby jej kompot ugotowac z zurawiny suszonej z rodzynkami i sliwkami ze to niby dobre na zatwardzenia![]() Cytat:
![]() prawdziwa kobieta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas kiedys byl tragiczny wypadek.....zginely 2 siedmioletnie dziewczynki, matka jednej z nich odprowadzala je do szkoly i potem juz sie z nimi pozegnala i patrzyla czy ida po chodniku a z drugiej strony szedl ich kolega i te zobaczyly ze mama juz poszla to chcialy przebiec na druga strone , ale zobaczyly nadjezdzajace auto i wrocily na chodnik a kierowca myslal ze juz sie nie wroca i tez na chodnik wjechal prosto w dziewczynki .........kie rowca siedzac w areszcie popelnil samobojstwo , nie mogl zniesc mysli ze zginely 2 niewinne istotkiide zaraz obejrzec ![]() Cytat:
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale za to zmarszczek mało![]() Rzuciłaś mi takimi hasłami, że nie wiem za co się złapać jaka olencja? jaki kolor? co to zsk? i w ogóle...jak to moja polonistka mówiła "Anora jesteś ciemna jak tabaka w rogu"
|
|
#2456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj nic z tego,a jutro?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się już żegnam dzisiaj kurcze,n o mam nadzieję,że to chwilowe,bo ![]() Spokojnej nocki |
||
|
|
|
#2457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, zapytam, jak w końcu się z nim skontaktuję ![]() ![]() Nie, nie odbiera telefonu, na sms-a też nie odpisał ![]() ![]() Cytat:
Fajowy ten Twój Zbój
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tyle nie chciałabym wydawać myślałam też o jakiejś tunice, getrach i kozakach...ja w getrach...szok![]() Fajny rozbójnik ![]() ...................... TU są krótkie spodenki fajne (chyba fajne bo nigdy nie nosiłam przy moich nogach ), bo szukałyście dziewczyny
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za komplementy
Svi wezmę z Tobą tego drina muszę spróbować jednej rzeczy, żeby zobaczyć czy mnie to nie uczula bo ze mnie paskudny alergik tylko proszę poinstruuj mnie co i jak z tym gdzie? komu? ile mam zapłacić?
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , tyle tragedii wokółCytat:
sylka, u nas dzisiaj to samo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

za koleżanke i Jej małą
dziewczykę z gimnazjum potrącił samochód

NIE LUBIĘ TROLLI

)
mam kupę masek i kremów dla siebie nawet nie otwartych, bo jak jakaś promocja jest to zawsze muszę
bo ja zgodna jestem i się zgadzam
nie bedziemy pisac w zadnych kolorach 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)